از روز 8خرداد ماه 1389 . توجه فرمائید کاربرانی که از سرویس های 3ماه به بالا استفاده می کنند از این سرویس بهره می گیرند .
Printable View
از روز 8خرداد ماه 1389 . توجه فرمائید کاربرانی که از سرویس های 3ماه به بالا استفاده می کنند از این سرویس بهره می گیرند .
من و داییم :31: (من 3 سال یوزرشون بودم از زمانی که 64 نامحدود میدادن 10 تومن بعد از اون خواستم بیام بیرون که حالشو نداشتم ایندفعه دیگه ر...دن به تعرفه ها زدیم به چاک)نقل قول:
ولی هنوز ار رانژه خارج نکردن
آقا بعضیا عجب دفاعی میکنن از آسیا بیخیالم نمیشن
مشکوکه قضیه :2:
شبانه رو به همه سرویسها میدن نه فقط سه ماهه به بالانقل قول:
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
دفاع و این صحبتها در کار نیستنقل قول:
در همه isp های ارائه کننده adsl رو تو این کشور باید گل گرفت
طرفداری از یه شرکت خاص معنی نداره
نه آخه من تو اون فایل PDF که دانلود کردم نوشته بود برای تکریم به نمی دونم چی چی به کاربرانی که سرویس بیش از سه ماه استفاده می کنند از ساعت 2 تا 8 رایگان است .نقل قول:
شبانه رو به همه سرویسها میدن نه فقط سه ماهه به بالا
2 راه داره یا عوض کردن یا من اشتباه می کنم :10:
عوض شدهنقل قول:
اون فایل pdf نرخ اولیه شون بود
بعد تغییر دادن
الان شبانه رو به همه سرویسها میدن
ساعتش هم از 1 تا 7 ه
{حالا اگه جن گازشون نگیره نظرشون عوض نشه}
اینجا رو ببین:
کد:http://asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx
یکی از دوستان بمن ایده ه.ک کردن صفحه تعرفه آسیاتک رو داد
خیلی بهش فکر کردم ولی در نهایت چون عمده فعالیت من تو نت از همین خطی هست که دارم ازش استفاده میکنم خطرناک دیدمش و فعلا منصرف شدم
قراردادن همچین متنی تو صفحه تعرفه آسیاتک از محشر هم اونورتره:
"به دلیل نارضایتی اکثریت کاربران آسیاتک شرکت از اعمال تعرفه های جدید منصرف گردید"
كسي مي دونه اين شبانه رايگان به اوونائي كه هنوز از تعرفه قبلي ها شارژ دارن تعلق مي گيره يا نه ؟؟
:41:
من كه زنگ زدم پرسيدم گفت نه فقط درصورتي كه با تعرفه جديد ها شارژ كني شبانه رايگانه !!!!!!!!!!!!
سلام
کسی 1024k آسیاتک داره؟؟؟؟
من از 512 به 1024 تغییر دادم ولی هیچ تغییر سرعتی نمی بینم!!!!
هنوز با همون 50-60 دانلود می کنه!!!!
اگه کسی داره بگه سرعت دانلودش چنده؟
دوستان سلام ایا قیمتهای نامحدود که همونه وفقط حجمیها تغییر کرده درسته؟
لطفا جواب بدهید منتظرم
سایت رو ببینید .نقل قول:اصلا نامحدود نداره دیگه !!! به جاش اومده مثلا گزاشته حجمی 30 گیگ:27:کد:http://www.asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx
مگه میشه دیگه نامحدود نداشته باشه
میگم من تاریخ قرارداد فعلیم تا 17 خرداد هست . ولی وقتی میخام بزنم قرارداد جدید میزنه از 15 تیر تا مثلا 15 دی !
(شش ماه)
کلا یک ماه انگار اضافه شده به من ! حالا نمیدونم کادو دادن یا چیز دیگه ایه ! شما هم یه چک بزنید ببینید چجوریه !
بعد یه چیزی . اگه من بزنم یک 6 ماهه با مبلغ قدیم پرداخت کنم از حالا (قبل از این یکی دو هفته ای که به پایانش مونده ) بعدا مشکل به وجود نمیاد ؟ مثلا بگن باید تفاوتش رو بدین یا از این حرفا ؟
=====
در ایران خیلی چیزا شدنیه !نقل قول:
مگه میشه دیگه نامحدود نداشته باشه
دوستان خواهشا یکی حساب کنه یک فرد با سرعت 256 کیلو بایت در ماه چقدر میتونسته دانلود کنه در بهترین شرایط وبا سرعت 512 کیلو بایت چقدر بعدا حتی سایت باز کنی چقدر از حجم کاسته میشه ؟
دوست عزیز پست های شما رو خوندمنقل قول:
درباره پست قبلیتون باید بگم که بله میشه یه isp نامحدود نداشته باشه ولی جاش 20-30 یا تو همین حدود حجم در اختیار کاربراش بزاره
چون نامحدود 256 مال هر شرکتی هم که میخواد باشه در ماه بیشتر از 20 یا کمی کمتر بیشتر نمیتونه چیزی دانلود کنه
همین 20 گیگ ماهانه برای 256 یعنی نامحدود
البته بصورت عملی و در واقعیت اینطوره وگرنه با فرمول اینا که بیشتر از 20 گیگ میشه
ببینم هر سایت که باز میکنیم چقدر از حجم کم میشه ؟ سوال دوم دوستان اندازه گرفتن ببینند از اسیاتک دربهترین شرایط با سرعت 256 و512 چقدر در ماه دانلود کردند ؟ سوال سوم این چند نوع تعرفه کلاسیک اینها چیه یعنی تعرفه پر حجم یکماه نداره وتعرفه غیر اقتصادی چیه ؟ سوال چهارم اگر کسی از حجم ماه قبلش مونده باشه میره ماه بعد الان منتظر جوابم
شما انگار اصلا نگاه به جواب بالاییت نکردی همینجوری میای باز پست میدی نه؟
جواب شما تو پست بالایی دادم
کم کردن حجم بازای باز کردن یه سایت هم بستگی به فرم اون سایت و محتوای گرافیکیش داره
با درود حالا مثل همین سایت خودمون ویا یوتیوب چقدر کم میکنه از حجم ؟ وسوالهای دیگه مو که بالا جواب ندادید فرق تعرفه رو شما سوالات منو بدقت نخونید منتظر جوابم ببخشید ممنونم
جواب سوالاتون رو تو پیغام خصوصی بخونیدنقل قول:
بچه ها انگار این قضیه واسه تهرانه یعنی واسه شهرستانها تغییری نکرده ؟؟؟
تو سایتش زده ویژه تهران من ندیدم نمایندگیها قیمتشون رو تغییر بدن فکر کنم این قضیه فقط مشمول تهرانه
هر جوری حساب کنید نمیتونید تو 4 ساعت شب جبران کنید پول 3 گیگ اضافی رو تو شارژ سه ماهه میگیرند و تازه 3 گیگ هم کم کردند یعنی شما اگه 6 گیگ رو دانلود کنید تازه مثل قبل میشین.
پس هر چقدر هم فکر کنید زرنگ هستین باید بدونید که اونها زرنگترند.
حالا چند نفر میشینند واز این 4 ساعت استفاده میککنند فکر نکنم زیاد باشند.
یادم هست چند سال پیش 128 نامحدود گرفته بودم سرعت دانلودم 16 کیلو بایت بر ثانیه بود ولی الان10 کیلو بایت بر ثانیه.
512 که میگیرم قبلا 65کیلو بایت بر ثانیه الان به سختی بالای 35 میرسه.
کسی نبود مارو کمک کنه؟نقل قول:
دوستان منم میخواستم برم ولی بستانکاری داشتم پنجشنبه برای 2 ماه با تعرفه قدیم شارژ کردن حالا موندم حجم اضافه برای من همون 3 تومنه یا 4900 تومنه!؟
چون گفتن داره از دسترسی اونا خارج میشه تعرفه های قدیم!
عجب گیری کردیما
والا من 512 دارم سرعت دانلودش 50 تا 60 هست 1024 نگرفتم یه ماه دیگه قصد دارم بگیرم ولی حداقل باید 100 تا 120 باشه دانلودش دیگه عزیز وگرنه کلاه میره سرمون دیگه :10:نقل قول:
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
اگر سرعت شبونش هم مثل روز باشه من 3 روزه 3 گیگ رو گرفتم با 512 ولی اگر نباشه حرف شما درسته :10:نقل قول:
كسي شبانه استفاده كرده؟
سرعت چجوريه؟
user pass جدا داره؟
نه من از بخش پشتیبانی پرسیدم گفت با همین user pass خودتونهنقل قول:
من دفاع نمیکنم البته اینا گفتن 6 ساعت شبی میدن الان من با 512 - 58 تا دانلود میکنم اگه 6 ساعت رایگان باشه دانلودش شبا فرض کنیم 45 هم باشه میشه شبی یه گیگ به نظر من اگه اهل دانلود باشیم تو سه ماه که میشه نود روز سه روز یه بار هم شب دانلود بذاریم میشه 20 گیگ که میارزه!نقل قول:
من دفاع نمیکنم البته اینا گفتن 6 ساعت شبی میدن الان من با 512 - 58 تا دانلود میکنم اگه 6 ساعت رایگان باشه دانلودش شبا فرض کنیم 45 هم باشه میشه شبی یه گیگ به نظر من اگه اهل دانلود باشیم تو سه ماه که میشه نود روز سه روز یه بار هم شب دانلود بذاریم میشه 20 گیگ که میارز
من دفاع نمیکنم البته اینا گفتن 6 ساعت شبی میدن الان من با 512 - 58 تا دانلود میکنم اگه 6 ساعت رایگان باشه دانلودش شبا فرض کنیم 45 هم باشه میشه شبی یه گیگ به نظر من اگه اهل دانلود باشیم تو سه ماه که میشه نود روز سه روز یه بار هم شب دانلود بذاریم میشه 20 گیگ که میارزه
سلام
من دیروز اعتبارم تموم شد و اینترنتمو ۳ ماهه ۵۱۲ با ۶ گیگ حجم شارژ کردم ( تعرفه ی جدید )
دیشب ( در واقع بامداده امروز ۹ خرداد ) که دانلود گذشتمو حدوده 1GB دانلود کردم الان امدم و مودممو خاموش روشن کردم که ببینم حجم کم کرده یا نه میبینم تو این قهتی حجم 1GB از حجم کم شده!!! :41:
چند ساعته دیگه زنگ میزنم پشتیبانی که هرچی از دهنم در میاد بهشون بگم بی پدرای حروم خورو :19:
نگیرید از این آسیاتک
من همین الان از آسیاتک گرفتم . 512 سه ماهه 6 گیگ ولی مثل اینکه ظاهرا اشتباه کردم که دوباره با اسیاتک تمدید کردم.نقل قول:
سلام
من دیروز اعتبارم تموم شد و اینترنتمو ۳ ماهه ۵۱۲ با ۶ گیگ حجم شارژ کردم ( تعرفه ی جدید )
دیشب ( در واقع بامداده امروز ۹ خرداد ) که دانلود گذشتمو حدوده 1GB دانلود کردم الان امدم و مودممو خاموش روشن کردم که ببینم حجم کم کرده یا نه میبینم تو این قهتی حجم 1GB از حجم کم شده!!!
چند ساعته دیگه زنگ میزنم پشتیبانی که هرچی از دهنم در میاد بهشون بگم بی پدرای حروم خورو
نگیرید از این آسیاتک
همه جا شبانه user و pass جدید داره . اینجوری که از حجممون کم میشه
خبرشو اینجا هم بده ببینیم چی میگن .
یکیشون گفت باید ساعت 1 مودم رو خاموش روشن کنید تا بتونید از شبانش استفاده کنید
اگر قطع نکنید از حجم اصلیتون کم میشه
سلام . خوب بله . وقتی که از اون یوزر و پس استفاده می کنید همین است دیگه ....
سیاست رو نگاه کنید برید حالش رو ببرید . آخه خیلی از مشترکین هستن که ساعت 1 شب بیدار نیستند و این کار رو نمی کنند .
ببینید این شرکت با این کارش روزانه میلیونی سر حجم به جیب میزنه .
نقل قول:
اقایون 2 سوال :
با لاخره به شارژ قبلی ها هم شبانه می خوره یا نه ؟
بالاخره شبانه چی شد تونستید به نتیجه برسید و دانلود رایگان داشتید یا نه ؟
بابا عجب مسخره ان اینا . حالا باید 1 شب بیدار شیم مودم رو خاموش روشن کنیم . خیلی بیخوده اینجوری .نقل قول:
آخه این چه وضعیه خدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
عجب اشتباهی کردم تمدید کردما . میخواستم برم از داتک یا صبانت بگیرم :41:
خیر . فقط کسانی که از 8 به بعد سرویس بگیرن .نقل قول:
من که سپنتا دارم . از بقیه بپرسید .
امشب تست می کنمنقل قول:
اینجوری که میگن فقط سرویس های جدیدش شبانه داره و قبلی ها نمیتونن استفاده کنن
من زنگ زدم پرسيدم.نقل قول:
گفت داره يه صحبتهاي مشه براي شما هم رديف شه.گفت خبرشو تو سايت ميزاريم:46:
این آسیاتک بدبخت چرا یوزر پسورد جدا تعریف نکرده
گیر چه زبون نفهمهایی افتادیما
روشن خاموش کردن مودم چه صیغه ایه دیگه
زورشون اومده یوزر تعریف کنن بامبول جدید از خودشون در میارن
اومدیم یه بنده خدایی با همون اکانت معمولش حواسش نبود خواست شبانه استفاده کنه اینجوری که کلی حجمش میپره
عجب بی صفت هایی ان بابا
هر مشکلی یه راه حلی دارهنقل قول:
برای اینکه نخوای ساعت 1 بیدار شی و مودم رو خاموش روشن کنی چند کار می تونی بکنی
توی این فروم
کامل توضیح داده شدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
اگر هم توی مودم تنظیمات رو انجام دادی و با روشن شدن کامپیوترت به اینترنت وصل میشی کافیه
یه برنامه ماکرو نصب کنی و مودم رو به صورت نرم افزاری ریست کنی
اکثر مودم ها دکمه Reboot یا Reset رو تو منوشون دارن بعضی هاشون هم کافیه تنظیمات رو یه بار Save کنی
خود به خود ریست میشن
من خودم برای یه کار دیگه که نیاز به کلیک کردن خیلی زیاد و تکراری داشت از برنامه
Macro Scheduler Pro Enterprise
استفاده کردم خیلی خوب جواب داد کافیه یکبار روش ریست کردن مودم رو با این برنامه (یا برنامه های مشابه)
ضبط کنی و بعد براش ساعت تعیین کنی دقیقا راس ساعت هر کاری رو ضبط کرده باشی برات انجام میده