این لینک نرم افزار:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?w0jqhdwd1rm
اینم آموزش نحوه انجام این کار:
کد:http://www.ojosoft.com/how-to-convert/mov-to-vob-converter.html
Printable View
این لینک نرم افزار:نقل قول:
اینم آموزش نحوه انجام این کار:
کد:http://www.ojosoft.com/how-to-convert/mov-to-vob-converter.html
ممنون از دوستمون که لینک آموزش هم براتون فرستادن. ببینید :نقل قول:
What is VOB?
VOB stands for DVD Video Object. The VOB file is one of the core files found on DVD-Video discs and contains multiplexed Dolby Digital audio (normally AC3 format) and MPEG-2 video.
مال همون صفحه که دوستمون گفتن هست. VOB برای دی وی دی تعریف شده و جزء SD هست. قبلا هم که گفتم در حالت استاندارد دیفینیشن Standard Defintion نمیشه رزولشون بیشتر از 720*576 داشت. این برنامه که دوستمون معرفی کردن مثل تمام دیگر برنامه ها رزولوشن VOB رو همون 720*576 یا 720*480 در نظر میگیره و بس.
اینقدر اصرار شما رو متوجه نمیشم. آخه کار نشد هم داره به خدا !!!!!:31: :11::11::11::11:
مرسی اما این آموزش برای من باز نمیشه
خوب پس راه حل چیه ؟
از چه فرمتی میشه استفاده کرد که توی DVD های خانگی قابل اجرا باشه و رزولوشن 1280*720 هم بده ؟
اینم بگم که mkv پخش نمیکنه
اما avi مشکلی نداره
پ ن : دستگاه DVD فول اچ دی هستش همینطور TV پس از این جهت مشکلی نیست
من نفهمیدم بالاخره دی وی دی هست یا بلوری ؟؟؟ اگه بلوری باشه که خب حله شما میتونی ای وی آی متناسب با پلبیر بریزی رو فلش هارد و یا دی وی دی .... اصلا شما مدلش رو بگو دقیق ببینم چیا پخش میکنه ؟؟؟؟؟نقل قول:
از اول این رو میگفتی زود تر به نتیجه میرسیدیم.:11::11:
با Ulead Studio میشه اینکارو کرد. البته باز میکنه و بعد از ویرایش باید خورجی بگیری و اونجا فرمت 3gp رو هم داره که باید رزولوشنش رو تا جایی که گوشیتون ساپورت میکنه بالا ببرید که کیفیت خوب باشه.:11::11:نقل قول:
با Xilisoft Video Converter Ultimate به avi تبدیل کنین .
من کی گفتم بلوری :دی ؟؟؟؟؟نقل قول:
اینم مدل DVD
البته مشابه اینه،بدون پخش فیلم از usbکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=13961&smid=171
تا اونجایی که من تست کردم اینا رو پخش میکنه :VOB,MPEG,MPEG2,AVI.DIVX,فک کنم MP4,
والله این صفحه هم کپی همونه و مشخصات دقیقی از فرمت ها نگفته.نقل قول:
خب با توجه به این که نوشته قابلیت اسکیل کردن از 480 به 1080 رو داره معنیش اینه که احتمالا تا 720*480 اچ دی رو میتونه باز بکنه و به رزولوشن فول اچ دی آپ اسکیل میکنه.کد:http://www.pioneer.co.id/ProductDetail/default.asp?ProductId=963&CatId=111,117,119
من میگم به MPEG2 تبدیل کن و همون رزولوشنی که میگی بزار. با XVID وDivx هم با پسوند AVI با همین برنامه که دوستمون گفته تبدیل کن و تست کن. اگه این حالت ها نشد دیگه مطمئن باشه همون 480p آخرین قدرت اجرای پلیره.:41:
شرمنده نشد کمک بیشتری کنم.:41:
:11::11::11:
با سلام خدمت دوستانی که یادداشتی جز متن ادبی و شعر به پروفایل من میفرستند :31:. و با سلام یه بقیه دوستان هم وطن :31::31:
پیشاپیش بگم بحث رو نمیخوام منحرف کنم .... منتها نمیخوام کسی بفهمه منظورم کی بوده :31:.
خب شنیدین اوایل PS 3 که اومد به بازار سونی اعلام کرده بود فول اچ دیه ؟؟؟ اما نبوده. مثلا بازی فاینل منتزی 13 با رزولوشن 720p یعنی 1280*720 روش اجرا میشه. فقط چند تایتل خاص با رزولوشن فول اچ دی عرضه شدند و این هم به علت نداشتن توانایی در اجرا بازیها با این رزولوشن بالا بوده. خب که چی ؟؟؟
منظورم اینه که سونی از آپ اسکیل استفاده میکنه که تصویر خروجی رو بزرگ کنه و با اچ دی ام آی بفرسته رو تلویزیون و مانیتور و .... .
وسایل دیگه هم همین طوره. خیلی هاش باز کردن فایل فول اچ دی رو ساپورت نمیکنن ولی با استفاده از آپ اسکیل کردن فیلم رزولوشن پایین رو بزرگ میکنن میفرستن رو صفحه.
کسی که نفهمید منظورم کیه ؟؟؟ سعی کنید تحقیق هم نکنید. با تشکر :11::11:
دوستان یه کانورتور برای تبدیل فرمت mkv به avi (برای اجرا از طریق usb روی lcd ها) معرفی کنید...
تا جایی که ممکنه سریع باشه و کیفیت رو پایین نیاره.
+ برای تبدیل انوع فرمتها به DVD (قابل پخش روی dvd پلیرهای قدیمی) دنبال یک نرم افزار سریع و خوب میگردم.
با تشکر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به DivX تبدیل کنین :نقل قول:
Xilisoft Video Converter Ultimate
VSO ConvertXToDVDنقل قول:
یک نرم افزار بگین که mpeg رو به avi تبدیل کنه و حجم رو هم پایین بیاره.البته بدون کم کردن بیت ریت.
من الان فایلهای mpeg دارم با بیت ریت 700 و کیفیت پایین که حجمشون از avi هایی با بیت ریت 1500 بیشتره!
شما میتونی با همین برنامه ی ساده ی XLISOFT VIDEO CONVERTOR ULTIMATE 6 این کارو کنی. برای این کار avi رو به عنوان خروجی انتخاب کن. بیت ریت کلکولاتور رو از بخش بیت ریت انتخاب کن و سایز فایل خروجی رو بهش بگو اگه اذیت کرد و گیر داشت باید تو بخش تنظیمات گزینه ی show advanced video options رو بزنی که بتونی کدک خروجی رو بزاری رو xvid و بیت ریت و این چیزا رو تنظیم کنی. برنامه ی حرفه ای تر xvid4psp هست.نقل قول:
دوستان كانورتوري براي تبديل فايل هاي ويدئويي به dvr-ms سراغ دارند؟
AVS Video Converter 7.0.2.452نقل قول:
58 مگابایت
کد:http://dl.kingsdl.com/files/AVS%20Video%20Converter%207.0.2.452_www.kingsdl.com.zip
ببخشید این فرمت چی هست و اینکه تو این برنامه کجاش این رو داره ؟ من ندیدم ... شاید هم جای درستی رو نگاه نکردم.:41:نقل قول:
فرمت dvr-ms براي ضبط برنامه هاي تلويزيوني در دستگاه هايي مثل ستاب باكس استفاده مي شود
من نرم افزار AVS Video Converter وژن 6.4.3.418 را دارم اين نرم افزار فرمت dvr-ms را به فرمت هاي ديگر تبديل مي كند ولي نمي تواند فرمت هاي ديگر مثل avi را به dvr-ms تبديل كند
با نرم افزار زیر میتونین انجام بدین :نقل قول:
OJOsoft Total Video Converter 2.7.1
http://rapidshare.com/files/292739897/OJOsoft_Total_Video_Converter_2.7.1.1008_With_Seri al_cw.rar
آموزش :
http://www.ojosoft.com/how-to-convert/dvr-ms-to-avi-converter.html
من شنیدم یه نرم افزار هست که می تونه یه فایل ویدئویی رو که بهش بدی خودش تشخیص میده کجای فایل تبلیغات هست خودش حذفش می کنه و یه فیلم کاملی که توش هست رو بهت تحویل میده میشه بهم معرفی کنید چه نرم افزاریه و لینک دانلودش رو برام بذارید؟
منظورم از تبلیغات زیرنویس ها نیست منظورم آگهی بازرگانی های بین برنامه ست.
فکر نکنم به این راحتی هم باشه. آخه باید یه منطقی باشه که بدونه کی فیلم هست و کی تبلیغ. باز اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیم.نقل قول:
منم با علیرضای عزیز موافقم .نقل قول:
بالاخره باید شما یه فرمانی چیزی به نرم افزار تابدونه کجا رو حذف کنه دیگه اما اگه همزمان با تماشای فیلم میخواین پیام بازرگانیاتون رو حذف کنین؛ نرم افزار ...
Nero Multimedia Suite 10.5.10500
پیشنهاد میشه .
که شما با استفاده از ویژگی منحصر به فرد Ad Stopper میتونین این کار رو براحتی انجام بدید.
توسط نرم افزار dvdpotal ts convertor موفق شدم فايل mpg را به dvr-ms تبديل كنم
سلام به تمام دوستان عزیز
من حدو 2 گیگ قسمت اول سریال لاست رو دانلود کردم.
حالا فرمتش rmvb هست و نمیدونم باید به چه فرمتی و با چه نرم افزاری تبدیلش کنم.
البته از total video converter و Xilisoft RMVB Converter استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد !!!!
روی هر فرمتی می زنم ایراد پیدا میکنه ؟؟!!!!
تا الان روی AVI Xvid , AVI Divx , Mpeg4 , Mpeg2 امتحان کردم !!!!!
حالا راه حل به نظرتون چیه ؟؟؟؟؟
خیلی فوری هست .......
ممنون
با این نرم افزار شما میتونید خیلی راحت اینکار رو انجام بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یه نرم افزار میخوام که بتونه صدای خواننده رو کمی از حالت زنانه به مردانه تر تغییر بده بدون اینکه کیفیت اهنگ خراب بشه
نقل قول:
داداش من متوجه حرفتون نشدم آخر این نرم افزار هست یا نه اگه نیست پس اینی که معرفی کردید و میگید به راحتی این کارو می کنه پس چیه؟
آخه من تو مجله عصر شبکه خوندم با همین نرم افزار نرو10 و همین قابلیتی که شما می گید می شه این کارو کرد ولی بلد نیستم چطوریه می شه یه توضیح کوچولو بدید این برنامه چطور کار می که؟
با نرو ویژن هم مشه ولی به نظر من استفاده از allok video joiner ساده تره و سریع تر هم هست اگه فرمت خورحی رو بزارین رو Original. با این برنامه گفتم چه جوری میشه این کارو کرد. تو همین 3 4 صفحه قبل در همین تاپیک باید باشه اگه درست یادم بیاد.نقل قول:
با نرو ویژن Nero Vision اول make moveie and slide show رو بزن که بره صفحه بعدی. البته پیام میده که با چه فرمتی میخوای خروجی بگیری.
تو صفحه بعد ویدئو ها رو ایمپورت من.
رو تایم لاین هر کدوم و با هر ترتیبی که میخوای بزار. رو هر کلیپی که میذاری رو تایم لاین میشه از منوی راست کلیک گزینه ی detect و بعدش ad spotter این کارو انجام بدی. یعنی یه دیالوگ باز میشه و میزنی استارت و این بخش برنامه میاد و تا صحنه تاریک میشه که بعدش پیام بازرگانی بیاد رو پیدا میکنه و لیست میکنه.
این الگوریتم فقط جایی جواب میده که پیام بازرگانی با یه افکت مکث کوتاه بیاد. :11::11::11:
بهترین نرم افزار برای ویرایش فیلمهای با پسوند vob بدون تغییر در کیفیت چیه؟؟
فرمت VOB به طور مستقیم قابل ویرایش نیست ؛ البته در قدیم همون Movie Maker اینکار رو با هزار زحمت میکرد ، اما الان نمیشه .نقل قول:
شما ابتدا فایل رو به AVI تبدیل کنید ؛ بعد اونو ویرایش کنید.
با سلام:
دوستان عزیزم یه سری فایل با فرمت Flv دارم که میخوام صدا رو از تصویر جدا کنم لطفا" یه نرم افزار معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه و واسم خیلی مهمه که بتونه این کار رو بصورت گروهی انجام بده یعنی مثلا" همه رو یکباره انتخاب کنم نه اینکه مجبور باشم بصورت تکی تکی فایلها رو بهش معرفی کنم.
با سپاس
رضا
ضمن تشکرنقل قول:
بهترین نرم افراز برای تبدیل اونا به avi و یا هر فرمت دیگه بدون تغییر در کیفیت چیه ؟؟؟
البته کیفیت فیلم ها برام خیلی مهمه چون من از چندتا کانورتور استفاده کردم یا افت کیفیت داره و یا تصویر رو شطرنجی میکنه.
از کـانورتـر OjoSoft مـیشـه استـفاده کـرد ؛ تـا به حـال که عـالی بـوده(!)نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک کلیپ تصویری دانلود که فرمت اون TBR نوشته شده
برای خودم هم خیلی عجیبه...اولین باره همچین چیزی می بینم :18:
کسی میدونه چطور میشه این کلیپ رو مشاهده کرد؟!
با سلام به دوستان عزیز:
یه نرم افزار می خواستم به من معرفی کنید تا بتونم این فیلم را بدون هیچ افت کیفیت قسمت های رو ازش جدا و بهم بچسبونم .
فرمت:mkv
با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم نسخه کاملشو دانلود کنم؟نقل قول:
بـفرمایـید:نقل قول:
خب منطق وجود داره ، مثلا به نظر من یه برنامه میتونه توی فیلم بگرده و هر جا 2 تا فریم کاملا یکسان در دو زمان متفاوت پیدا کرد ، هرچی بین این 2 تا فریم هست رو پاک کنه. طبیعتا قسمت های پاک شده پیام های بازرگانی خواهند بود!نقل قول:
خب حالا یه سوالم دارم:
کانورتر فرمت dvr میخوام، هر چی گشتمم پیداش نکردم.:19:
اصلا همچین کانورتری هست؟!:13:
(dvr=فرمت ضبط آنتن دیجیتال)
ممنون..:11::10:
شاید هم کلیپ نبوده ؟؟؟نقل قول:
فایل پشتیبان گیری از تگ فایلهای صوتی مثل mp3 mp4 aac و .... که برای ری استور کردن تگ ازش استفاده میشه ...
این برنامه برای اینکاره:
ببین شاید با این باز شد ولی فکر نکنم کلیپ باشه. یه جا هم فکر کنم دیدم که فایل بک آپ نورتون هست.کد:http://www.downloadatoz.com/audio-mp3_directory/tag-backup-restore/download.html
کلا تی بی آر مخفف Tag Backup & Restore باید باشه.:11::11::11:
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
اگه میخوای چند تیکه کنی و مثلا زیپ کنی و بعدا تیکه ها رو بشه به هم چسبوند و باز کرد از وین رار و سون زیپ میتونی استفاده کنی اما اگه منظورتون اینه که چند تیکه کنید از mkvtoolinx استفاده کنید.نقل قول:
گزینهای مربوط به این کار در تبGlobal وجود داره.
:11::11::11::11:
خب این منطق یه خورده کلیه و مشکلات داره. من دستی راحت ترم.:31: البته تعداد فیلمهای ضبط شده زیاد باشه آدم رو خسته میکنه.:41:نقل قول:
من هم ازین گیرنده ها خریدم و فرمت خروجیش ts هست. فقط با TMPG Enc تونستم درست و با صدا تبدیل کنم. شما هم اون رو امتحان کن. اگه نذاشت این فایل رو اد کنی بزار رو all files که بشه هر چی خواستی رو اد کنی. شاید این برنامه جواب بده ... کلا این خروجیهای دیجیتال همه رو شاکی کرده. درست تبدیل نمیشه و باز نمیشه و ..... کلی مشکلات تا حالا شنیدم.
نه می خوام تیک های از فیلم رو سانسور کنمنقل قول:
تا حالا خیلی نرم افزار استفاده کردم ولی هر کدوم یه مشکلی داشتن ....
میشه بهترین لینک نرم افزار که با mkv سازگار باشه رو بزارین :11::11: