بونز و جنگ ستارگان همگی تریل هستن
بونز و جنگ ستارگان همگی تریل هستن
واسه شما تريله...وگرنه فول هم اجرا شده...:46:نقل قول:
جوووون من!
چجوری؟
از اين راه...نقل قول:
البته بگم واسه خيلي ها هم جواب نداده...در كل منتظر BiNPDA باشيم بهتره...:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3240491&postcount=63
moshkel file coropted daram lotfan rahnemai konid
plz
moshkel file coropted daram lotfan rahnemai konid
plz
:41:
مشکل file coroptedدارم لطفا راهنمایی کنید
یونس ببین این چیه
ما سوادمون نمیرسه
کد:http://www.dreamstrikes.com/games-series-60-3rd-edition-mobiles/13573-n-gage-fixes-v1-10-1345-s60v3-symbianos9-unsigned-cracked-read-nfo-binpda.html
نقل قول:جواب شما رو تو اون تاپيك دادم...نقل قول:
چيز خاصي نيست...همون كلاينت ريپك شده توسط Deltafox هست ...نقل قول:
میگم این کلاینت رو تست کنم بذاری تو تاپیکش؟:8:اگه جواب بده خوب میشه ها؟:5::10:نقل قول:
نظر خودت چیه؟ فکر میکنی چیزی هست که دست من در رفته باشه؟:31:نقل قول:
جواب نمیده...یعنی حداقل رو گوشی من و حمید جواب نداد...
البته همه میدونن که هیچ چیزی به این راحتی ها از زیر دست تو در نمیره:31:ولی خوب BiNPDA رو دست کم نگیر:5:(اگه Nokia از دست دونفر تویه این دنیا شاکی باشه یکیش BiNPDA یکیشم داش یونس خودمونه:31:)نقل قول:
(برای جواب پست بالا رو ویرایش کن که بحث رو عوض نکنیم)
این ربطی به BiNPDA نداره...فطفایل NFO واسه BiNPDA هست...وگرنه Deltafox اونو ریپک کرده که هیچ ارتباطی با BiNPDA نداره...:46:نقل قول:
اینجا هم متوجه نشدم چی میگی...:31:نقل قول:
با سلام .
دوستان من یه مشکلی در نصب این بازی های N-Gage دارم .
من اول فایل ها رو به پوشه ی E:\N-gage میریزم .
بعد میرم داخل برنامه N-Gage خودش نصب بازی رو بالا میاره .
بعد که نصب میکنم ، میخوام برم داخل بازی میگه از کدوم Connection میخوای استفاده کنی که به اینترنت وصل بشه .
اینم بگم آیکون بازی ها در قسمت My Games کمرنگ هستن .
ممنون میشم کمک کنید .
خب بازی به طور کامل نصب نشده اینطور که معلومه...بعد از اینکه از شما مسیر نصب رو میپرسه بازی کامل نصب میشه؟نقل قول:
آره وقتی نصب بازی رو میاره کامل تا آخر میده ، پیغام هم میده کامل نصب شده باشه .نقل قول:
اینم بگم من مسیر Memory Card رو میدم .
خب پس در اون صورت نباید کمرنگ باشه...مشکل از جایه دیگس...نقل قول:
از اول همه مراحل رو انجام بده..کلاینت رو پاک کن دوباره نصب کن...
سلام
من همه بازیها رو تست کردم،فعلا تا اینجا فقط midnight pool فول بود و اون خطهای کنار بازی پر میشد
از ان78 نا امید شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری دستمو بذاره تو پوست گردو
پس فعلا راهی نیست؟؟؟؟؟چه بد
خیر...فعلا" راهی نیست متاسفانه...نقل قول:
راستی آقا یونس اون خطهای کنار بازی چه جوری پر میشن ؟
وقتی پر میشه یعنی بازی کامله ؟
ببخشید من مبتدیم از این سوالا میپرسم
تو هر بازی باید یه سری کار ها رو بکنی تا بهت N-Gage Point بده...نقل قول:
معمولا" تو قسمت پروفایل کلاینت واسه هر بازی رو نوشته....
آقا من یه برنامه از N-gage1 نوکیا توی app manager پاک کردم به اشتباه
حالا وقتی بازی ریختم برای نصب مثلا همین boom blox توی پوشه n-gage هنگام ورود به کلاینت system error میده و میاد بالا و بازی ها نصب نمیشن
این برنامه چی بوده ؟
گوشی N95 classic
ورژن 30
یکی از برنامه های پایه کلاینت بوده یقینا"...از سیو هات بک آپ بگیر کلاینت و بازی ها رو دوباره نصب کن...نقل قول:
OS pipe و N-gage installer و auto-start نبودند چون همه هستند
چیزی دیگه نداره ؟ یا تک فایلش نیست ؟
میشه بی زحمت یه نگاه به app manager ات بندازی و ببینی دقیقا N-gage چی داره؟
یه N-Gage نامی هست...با حجم 4 مگ...حالا شما همون کار رو بکن.نقل قول:
راحت تر و بی دردسر تره...
سلام
یونس یه سوال واسم پیش اومد..
داشتم Crash بازی می کردم یهو 50تا N-gage Point داد فک کنم! (پایین صفحه یه عدد 50 اومد بقلشم یه سکه بود!)
حالا ببینم اصلاً این N-gage Point به چه دردی می خوره :31:؟
مگه Point من تو N-gage Arena ذخیره میشه ؟
خب مسلماً نمیشه دیگه..... پس به چه درد می خوره ؟:10:
چرا نميشه؟ ذخيره ميشه..خوبشم ميشه..بچه هاي اينجا همه رو چند هزارن..تو هنوز ذخيره نكردي؟:31:نقل قول:
خب اینترنت می خواد دیگه :دی مگه نه ؟نقل قول:
من اینترنت ندارم به چه دردم می خوره ؟ (GPrs منظورمه)
نمی دونم شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی واسه من عجیبه!
یعنی من خودم بازی می کنم N-gage Point می گیرم بعد می تونم با اینترنت همرو با هم بین دوستان بذارم تا Point های من رو ببینن ؟
ببخشید اگه خیلی پرتم از مرحله :20:
هم با GPRS هم با wifi میشه به اینتر نت وصل شد وقتی وصل شدی از توی کلاینت میری توی my profile بعد میرری توی logged out گزینهavailable to play رو میزنه به آرنا وصل میشه اگه ثبت نام کرده باش ی و ID داشته باشی ای دی دوستان اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونی اونا رو اد کنی!
و پوینت هات رو میتونی آپ کنی و توی قسمت my friends میتونی ببینی دوستات چقدر پوینت دارن !!! هر بازی 1000 پوینت داره که میتونی بگیری!!!! حتا میتونی ببینی دوستات توی هر بازی چقدر از 1000 پوینت رو گرفته این جوری: توی my games روی هر بازی که خواستی میری آپشن رو میزنی بعد view my profile رو میزنی!!!!
سلام. من 5320 دارم
همه مراحلی که توی پست 1 بود می رم ولی تو مرحله آخر برای اجرای فایل کلاینت با پسوند sisx پیغام file corrupted نشون میده جیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
تاريخ گوشيتون درسته؟ هك رو درست انجام داديد؟نقل قول:
از اين به بعد هم تو تاپيك مشكلات مطرح كنيد...:20:
سلام...
من بازی Asphalt3 رووی گوشیم ( 5320 ) نصب بود ، یکی دو هفته ای بود بازی می کردمش ولی امروز از توو قسمت Appilication های گوشیم یه فایل به اسم Standard C++ library رو به اشتباه آنیستال کردم! از وقتی این فایل رو آنیستال کردم زمانی که میخوام Asphalt رو اجرا کنم ارور میده که : Game not Found on Memory ، وقتی بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز همین ارور رو میده با اینکه بازی رووی مموری من نصب شده. این مشکل فقط در مورد همین یه بازی هست ، و بازی های دیگه اجرا میشن!!....
لطفا کمک کنییید چی کار کنم؟ یعنی مشکل از همون پاک شدنه C++ هست؟!
بله مشكل از همونه...كلاينت رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد..نقل قول:
به دادم برسید تمام سیوهام و امتیازهام دارن از بین میرن هر کاری می کنم درست نمی شه
من از فولدر 2000b39 کپی گرفتم بهدش گوشیم رو عوض کردم بازیها رو نصب کردم بهدش باید چه کار کنم تا سیوهام بیاد تو بازیها
کمک
سلامنقل قول:
خیلی سادست بعد از اینکه بازی ها رو نصب کردی دوباره سیوهاتو بریز همون جای قبلی
محل ذخيره Save تمام بازي هاي جديد به پست اول اضافه شد...
سلام دوستان
من یه گوشی 5320 گرفتم و طبق آموزش سعی کردم هکش کنم ولی زمانیکه میخوام فایلهای installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو در x-plore در شاخه c:\sys\bin اکسترکت کنم x-plore شاخه bin رو نشون نمیده.تنظیمات x-plore رو هم انجام دادم و هر 4 گزینه اولش رو تیک زدم.لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
باید به برنامه SecMan بری(اگه نصب کرده باشی)و بعد از تویه Options گزینه TurnPlat. Security رو بزنی تا به On تبدیل بشه.اونوقت فولدر Bin نمایش داده میشه.تویه پست آموزش نصب هم این نکته گفته شده بود اگه دقت میکردی.
موفق باشی:11:
سلامنقل قول:
شما حالت caps off رو انجام داديد تا گوشي به حالت هك بره؟
مجيد جان secman براي روش 9.2 هست و رو همه 9.3 ها جواب نميده تو اون آموزش هم نيست...نقل قول:
اونجا به روش Drakkarious 3.01 آموزش دادم...
شاد باشيد:40:
ممنون دوست عزیز ولی شما نگرفتی من گوشیم 5320 هست و سیمبینش 9.3 هست secman برای 9.1 و 9.2 هست. روش هک رو هم طبق تاپیک زیر رفتم:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623[/HTML]
در اونجا اصلا اسمی از secman برده نشده بود با این حال من این رو هم تست کردم ولی اصلا برنامه secman درست نصب نمیشه رو این گوشی.
بله ولی بازم فولدر bin نمایش داده نمیشه.نقل قول: