سلام بر همگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چند وقتيه وقتي هندزفري رو ميزارم سرجاش بعضي وقتا گوشي خودش خاموش روشن ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل داره يا مهم نيست
Printable View
سلام بر همگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه چند وقتيه وقتي هندزفري رو ميزارم سرجاش بعضي وقتا گوشي خودش خاموش روشن ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل داره يا مهم نيست
نقل قول:
باید گوشیتونو آپدیت کنید .....
اگه ورژن 11 هست به ورژن20 آپدیت کن ....
مرسي از جوابت مال من ورژنش زده 10 خورده اينقل قول:
دايال آپ دارم نميتونم آپديت كنم :41:
خب برو کافی نت.خیلی ها دیال آپ دارن. این که مشکلی نیست.نقل قول:
راستش من تا حالا كافينت نرفتم چيا ميخواد چقدر طول ميكشه ؟نقل قول:
بستگی به سرعت داره .... معمولا" 2ساعت یا کمتر از 2ساعت طول میکشه ....نقل قول:
اگه سرعتش هم خیلی خوب باشه : 1ساعت ....
اگه از سیستمهایی مثل easy cafe استفاده کنند میشه آپ کرد.....>؟:20:نقل قول:
چرا با دایال آپ نمیشه؟! من N73 دارم تا حالا 2 بار با دایال آپ آپدیتش کردم، واسه N82 فوقش 30 مگ بیشتر باشه
:18::18:نقل قول:
فوقش 30مگ باشه ؟؟؟
ورژن20 ان82 100مگابایت حجم داشت ...
ورژن 30 هم حدود 120 مگ ( فک کنم ) حجم داره ....
نقل قول:
خاموش کردم هر دو رو ولی فرقی نکرد !
خیلی جالبه ! چه به اینترنت وصل باشم چه وصل نباشم همین پیغام رو میده !
اصلا انگار نمیفهمه من به اینترنت وصلم !؟ :41:
یعنی وقتی برنامه رو اجرا میکنم حتی 1 کیلو بایت هم ترنسفر نمیشه ! اصلا هیچ فعالیت اینترنتی انجام نمیشه !
بنظرتون چیکارش کنم !؟ :41:
من آپدیت میخاااااااااام !!!! :19:
آخرین ورژن NSU رو نصب کن .....نقل قول:
یه دفعه حذف کن .... دوباره نصب کن .... ببین درست میشه یا نه ؟؟؟
چون منم همین مشکلو داشتم ... با یکبار حذف کردن و دوباره نصب کردن درست شد ....:20:
نشد !:41:نقل قول:
یکی بدادم برسه !
کافی نت هم نمیتونم برم !
سلام دوستان
من تو شهرستان هستم یه آشنایی داریم 82 مشکی رو 440 میگه میشه 430 هم خرید (با تخفیف).منم هم مطمئن هستم که اصله.(چون ازش زیاد گوشی خریدیم اگه اصل نبود بهمون میگفت)حالا به نظرتون بخرم؟قیمتش مناسبه؟
بله، قيمتش مناسبه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه بابا قیمتش مناسب نیست ، نخر :د ینقل قول:
سلام دوستان
من تو شهرستان هستم یه آشنایی داریم 82 مشکی رو 440 میگه میشه 430 هم خرید (با تخفیف).منم هم مطمئن هستم که اصله.(چون ازش زیاد گوشی خریدیم اگه اصل نبود بهمون میگفت)حالا به نظرتون بخرم؟قیمتش مناسبه؟
مبارکه
سلام
منم به سلامتی گوشیم رو آپ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالی شده
ولی هک نمی شه .
به همه آپ رو پیشنهاد می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان اینکه اگه آپدیت کنیم بعد دیگه هک نمیشه چیه؟
مشكل منم همين هكه...:41:نقل قول:
سهيل جان يه زحمتي بكش تست كن ببين الان ميتوني باي هاي N-GAGE رو نصب كني؟؟ چون فكر نكنم نيازي به هك باشه...:10:
ممنون، منتظرم...
روش هک بعد از آپدیت به ورژن 30 هم اومده!نقل قول:
مشكل منم همين هكه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهيل جان يه زحمتي بكش تست كن ببين الان ميتوني باي هاي N-GAGE رو نصب كني؟؟ چون فكر نكنم نيازي به هك باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، منتظرم...
:18:نقل قول:
مطمئني؟؟ يا لينك بده يا آموزش رو بزار...
سلام
طبق شنيده هاي من برنامه TRK براي نصب بعد از آپديت ارور ميده و ديگه نميشه SECMAN رو ريخت براي نصب بازي هاي N-Gage...
خب..من اينو تست كردم ولي بازم اونايي كه تست میکنن نتيجه رو بگن..
1- فایل ضمیمه اول رو دانلود و به يه فولدر تو مموري منتقل كنيد...
2- برنامه hellocarbide رو از ضمیمه دوم دانلود کنید و نصب کنید ...
3- xplore اجرا کنید و باز بزاريد تو بكگراند ....Hellocarbide رو اجرا كنيد...menu >options >1 > ok يعني گوشي در حالت هك قرار بگيره...
4- حالا به فايل منيجر برگرديد و فايل هايي كه تو مورد اول دان كرديد رو دقيق به اين آدرس ها منتقل كنيد...
trkengine.dll to folder c: \ sys \ bin
trkapp.exe to folder c: \ sys \ bin
trkdriver.ldd to folder c: \ sys \ bin
trkapp.mif to folder c: \ resource \ apps
trkapp.rsc to folder c: \ resource \ apps
trkapp_loc.rsc to folder c: \ resource \ apps
trkapp_reg.rsc to folder C:/Private/10003A3F/import/apps
trk.ini in the folder c
5- بعد از اينكه اين كار رو با دقت انجام داديد گوشي رو ريست كنيد...(= خاموش روشن)
حالا بايد آيكون trk تو منو باشه.....
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=262177
کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=994049
من با یونس عزیز این روش رو قبلا" تست کردیم
ولی مسعله اینجاست که اصلا" دیگه نمیشه فولدر c: \ sys \ bin رو دید پس کلا" منتفیه
درضمن من از قبل از آپدیت secman رو روی گوشیم نصب دارم ولی وقتی turn security plat off رو میزنم ارور میده...
از مشکلات ورژن جدید آپدیت:
نمایشگر مقدار باتری از قبل هم افتضاح تر و نادقیق تر شده
در چند تا از تمهای alpha که بخشnow playing میوزیک پلیرش یه ویو جداگانه داشت دیگه برای تم قابل تشخیص نیست و مثل بقیه جاها نشونش میده...
ولی در کل اگه گوشیت رو هک کنی و بعد آپدیت کنی به آپدیتش می ارزه
سلام.دوستان اگه میشه نظراته خود را در تاپیک هایی که ادرس میدم بگین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامان جون قبلا" تاپيك داشت...نقل قول:
شاد باشي:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258461
من برای version 20 که با اینترنت wireless 128K خواستم آپدیت کنم ، گوشیم زایید آخر کار و 12000 تومن پیاده شدم واسه فلش. با اینکه update successful داد.
الان ADSL 256K دارم تو دفترم. سرعت دانلودش تا 30KB میشه. به نظر شماها با این آپدیت کنم؟؟؟ بچه هایی که آپدیت کردن با چه اینترنتی اینکارو کردن؟؟ چقدر طول میکشه؟؟؟
سلام دوستان
ميخواستم بپرسم كيبورد و كليد حركتي اين گوشي چطوره ؟ ازش راضي هستين ؟ واسه بازي ها مشكل ايجاد نميكنه ؟
ممنون .
كيبوردش كه خيلي خوبه...ولي منظورت از كليد حركتي چيه؟ D-Pad رو ميگي؟؟ آره اونم خوبه...نقل قول:
منظورم همون كليديه كه باهاش تو منو ها حركت مي كنيد .( خوب شد يه اصطلاح جديد هم ياد گرفتيم!!:31:)
ممنون .
با سلام
دیروز رفتم علائدین و دوباره یه n82 گرفتم البته مشکی خوب همنطور که میدونید مشکی کلا اصل اصله یعنی ساخت کشور چین هست دی : اما هرجا میرفتم با افتخار میگفت اصل فلاند هست ( لیبل رو میکنن و لیبل فلاند رو میچسبونن و وقتی شما برای آپدیت پرو داکت کد رو میزنید میزنه n70 ) خوب البته من با گارانتی اتصالات گرفتم که همین موضوع صدق میکرد و البته از رو لیلبل خیلی راحت میشه فهمید چون لیبل رو که میبیند اون چهار خونه ها خیلی کم رنگ هستن و معلومه که لیبل اسکن شده و بعد چاپ شده .
اما در مورد رنگ نقره ای که دیگه لازم به لیبل نیست چون اون رنگ سفید پشت گوشی هم نقره ای شده و هر جا که میرفتم مغازه دار رو اسکل میکردیم تا میگفت اصل فلاند هست سریع مدرک رو میکردم ( گوشی خودم رو نشون میدادم ) و جالبه که یکیشون میگفت مال شما چینی هست . یکیشون که جالب تر از همه میگفت اصلا فرقی ندارن و میگفت نوشته نوکیا رو میگی فرق مینکه نه فرقی نداره .
ولی در کل این رو بدونید الان سه نوع n82 توی بازار هست
1- فلاند ( که دیگه نسلش منقرض شد و دیگه فلاند نمیزنه و فقط یکی دو ماه اول این گوشی رو تولید کرد داد چین تحت لیسانس بزنه )
2- ساخت چین تحت لیسانس نوکیا که یکی از دوستان هم گرفته بود و اگر لطف کنه متنی رو که نوشته بزاره ممنون میشم که دیگران بتونن استفاده بکنن .
3 - چین که معمولا این نوع تبدیل به فلاند میشن
در این بین مغازه دارهایی هم بودن که میگفتن فلاند شده داریم و صادق بودن .
فعلا این ها باشه تا بعدا در ضمن قیمت هم از 392 بود تا 470 که 470 با گارانتی اتصالات بود و مشکی هم تقریبا 5 گرونتر بود .
و در آخر میگم اگر میرین بازار بدونید چیزی به نام فلاند وجود نداره و همشون چین هستن و تازه تحت لیسانس هم پیدا نمیشه که دنبالش بودم و نداشتن .
مبارکه !
ورژنش 20 هست دیگه !؟
ببینم حالا میخوایی آپدیتش کنی !؟
من که هنوز موفق نشدم ! :((
اقا یکی ما رو روشن کنه!اپدیت کنیم یا نه!در ضمن در جواب اون دوستمون که گفتن اگهپروداکت ان82 چینیها رو در سایت نوکیا بزنیم ان70 نشون میده باید بگم برای من که همون ان82 رو نشون میده!گوشی من هم مشکی هست و چینی!
یه نکته ی مهمی که باید بگم اینه که در ال سی دی های ان82 های چینی نور ال سی دی باز هم کمتر شده ولی رنگها پررنگ تر شدن!مثلا رنگ سبز در ان82 چینی دلچسبتر از ان82 فنلاندی هست!همچنین اونجور که من با ان82 فنلاندی دوستم مقایسه کردم زاویه ی دید ان82 چینی با توجه به اینکه نور ال سی دیش کمتر شده بهتر از ان82 فنلاندی(سری اول اول اول!!)هست!کلا پیگیر این قضیه نشید جون من توی این مقایسه ها درب مموری کارت گوشیم رو از دست دادم(همون اوایل خرید گوشی!!)!از بس با گوشی خودم و دوستم ور رفتم تا اخرش با بی حواسی خودم درب مموری کارتم به طور کامل به عظمای بقیع رفت!قاب مشکی هم هر جای هند رو که پیگیر شدم پیدا نکردم!داییم رو در تهران مامور پیدا کردن قاب مشکی اصلی کردم ولی پیدا نکرد!همه تقلبی بودن(سفید اصلی وجود داره در بازار!)
سلام
من امروز N82 دار شدم ولي متوجه شدم دكمه ي pen رو نداره ؟!
اگه اينجوريه پس تو فايل منجر ، فايلا رو با چي مارك مي كنيد ؟
با دکمه مربع
آره همون 20 هست و میخوام آپ کنم البته باید فایلها آپ دیت رو دانلود کنم که به صورت 50 قسمت هست بعد آپ میکنم .نقل قول:
مبارکه !
ورژنش 20 هست دیگه !؟
ببینم حالا میخوایی آپدیتش کنی !؟
من که هنوز موفق نشدم ! :((
دوست من شما از صحبتتون مشخصه که هند زندگی میکنید نه ایران این یعنی اینکه هم وطنان خودتونرو نمیشناسید چه عجوبه های هستننقل قول:
اقا یکی ما رو روشن کنه!اپدیت کنیم یا نه!در ضمن در جواب اون دوستمون که گفتن اگهپروداکت ان82 چینیها رو در سایت نوکیا بزنیم ان70 نشون میده باید بگم برای من که همون ان82 رو نشون میده!گوشی من هم مشکی هست و چینی!
ولی هم من و هم یکی از دوستان که پرو داکت کد رو زدویم به این نتیجه رسیدیم .
جالب اینجاست که کی پد بهتر و نرم تری هم دارهنقل قول:
یه نکته ی مهمی که باید بگم اینه که در ال سی دی های ان82 های چینی نور ال سی دی باز هم کمتر شده ولی رنگها پررنگ تر شدن!مثلا رنگ سبز در ان82 چینی دلچسبتر از ان82 فنلاندی هست!همچنین اونجور که من با ان82 فنلاندی دوستم مقایسه کردم زاویه ی دید ان82 چینی با توجه به اینکه نور ال سی دیش کمتر شده بهتر از ان82 فنلاندی(سری اول اول اول!!)هست!
خدا صبر عاجل بهت بده ولی ایران که دیگه همه چینی هستن و بارز ترین تفاوت بین فلاند و چین همون پشت گوشی هست که نقره ای شده البته باید گفت خاکستری .نقل قول:
کلا پیگیر این قضیه نشید جون من توی این مقایسه ها درب مموری کارت گوشیم رو از دست دادم(همون اوایل خرید گوشی!!)!از بس با گوشی خودم و دوستم ور رفتم تا اخرش با بی حواسی خودم درب مموری کارتم به طور کامل به عظمای بقیع رفت!قاب مشکی هم هر جای هند رو که پیگیر شدم پیدا نکردم!داییم رو در تهران مامور پیدا کردن قاب مشکی اصلی کردم ولی پیدا نکرد!همه تقلبی بودن(سفید اصلی وجود داره در بازار!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست من شما نمیخوای قبول کنی خوب نکن در واقع هیچ مشکلی پیش نمیاد انشا الله که فلانده ولی من در مورد حرف خودم مطمئن هستم و هیچ سرکوبی هم نیست
اتفاقا" من شنيدم چين يه سري گوشيهاي نوكيا رو كه زده ، در مورد كيفيتشون خيلي خوب عمل كرده طوري كه اصلا" نميتوني اونا رو با اجناس بنجل چيني مقايسه كني.نقل قول:
حالا يه سوال :
مگه اين گوشيهاي چيني از لحاظ عملكرد يا . . . از فنلاندي ها پايين ترن ؟(منظورم N82 )
اگه فرقشون به قول دوستمون فقط تو پشت گوشي باشه كه اصلا" مسئله ي مهمي نيست ، درسته ؟
dبه نظر من كه فرقي ندارند...چون هر چي باشه قطعاتش اصليه و تحت نظارت خود نوكيا و تو چين مونتاژ ميشه...نقل قول:
خب مباركه....رو 16 هم كه اومد...البته نه تو ايران...:31:
تست شده روي 82...:20::8:
هنوز موندم بگيرم يا نه...بستگي به قيمتش داره...ولي خيلي بدرد ميخوره...شايدم واسه 32 صبر كنم...:31:
يعني ساپورت ميكنه اينو ؟ كم نمياره ؟نقل قول:
ميگم مموري 8 قيمتش حدودا چنده ؟ اگه خيلي پر بشه گوشي كند نميشه ؟
راستي يه چيز ديگه :
حدود 30 تا تم نصب كردم ولي فقط 20 تا رو + تمهاي اورجينال نمايش ميده . مال شما هم همينطوره ؟