سلام یاسین.
خوبی؟
تو که قدیمی تره یه سرچ میزدی. :46:
راهنمای خرید خودروی دست دوم
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=113652&postcount=3
سلام یاسین.
خوبی؟
تو که قدیمی تره یه سرچ میزدی. :46:
راهنمای خرید خودروی دست دوم
:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=113652&postcount=3
همين كارو كردمنقل قول:
تو که قدیمی تره یه سرچ میزدی
چيزي پيدا نشد آخه!
يا حق (:
پست یکی مونده به اخری این جستجو.نقل قول:
اشکال نداره.کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchid=5020775
بازم دستت درد نکنه:11:
منم الان ميخوام با همين بودجه ماشين بگيرم. ولي دنبال يه سمند يا 405 مدل 85 ميگردم. چون اكثرا زياد كار نكردن و از اون مهمتر افت قيمتشونو كردن و بعد از دو سه سال كه ميخوام ردش كنم زياد ضرر نميكنم. ماشين نو همش ضرره مگر اينكه بخواي يه عمري نگهش داري كه با 12 تومن فكر نميكنم چيز دندون گيري گير بياد.
البته اینو بگم که ماشین مثل وسایل برقی و گوشی موبایل نیست که تا سوارش بشی قیمتش به طور خیلی محسوس بیاد پایین.نقل قول:
توی کشور های دیگه تا حد زیادی اینجوریه ولی توی ایران معمولا سیر یکنواختی رو داره.
مثلا میگن 405 تمیز که باشه با هر 1 سال قدیمی شدن 500 تومن ازش میاد پایین (البته اینو نمایشگاه ها میگن برای فروختن به خریدارها)
:11:
سلام دوستان با 14.500 چه ماشینی بگیرم به نظر شما ؟؟
سلامنقل قول:
اول بگو از ماشین چی میخوای؟
نو میخوای بگیری یا دست دوم؟
====================
ولی من حالت نو رو در نظر میگیرم.
تندر 90 تیپ E2+LP در این قیمت بهترین هست. ولی یکم خرج قطعاتش فعلا بالا هست.اگه این خرج قطعات خیلی برات مهمه، میتونی سمند یا 405 بگیری. که هیچکدوم از این دو تا به اندازه تندر 90 نمیارزه، ولی تقریبا میشه گفت مهمترین (شاید هم تنها ترین) مزیتشون همین فراوانی و نسبتا ارزون بودن قطعات هست.
من به شما ال 90 رو پيشنهاد ميكنم.هم كم مصرف تره نسبت به ماشينهاي هم قيمتش وهم به روز تره.نقل قول:
میخام نو باشه یه 6و5 سال هم کار کنه.
از تندرو 405 هم خوشم نمیاد. البته میتونم زوربزنم وپولمو به 14750 هم برسونم.
که به 206 تیپ 2 میخوره...
اما به نظر خودم 206 این قیمت نمیرزه. حالا موندم چیکار کنم؟؟؟؟
چی بگیم والا.نقل قول:
با تندر که خصومت دارید.
نه تنها 206 بلکه هیچ یک از خودرو های دیگه الان به قیمتشون نمیارزه. تازه 206 نسبت به بقیه خوبه.
برای خانواده یکم جاش کمتره.
ریو
206 تیپ 2
سمند معمولی
ریو: یه خودروی نسبتا اقتصادی. لذت رانندگی زیادی هم نداره. فضای داخلیش هم هم نسبت به 405 و سمند کمتر هست
206 تیپ2: یه خودروی نسبتا با کیفیت و با طراحی و ایمنی نسبتا خوب. هندلینگش اصلا تعریفی نداره و فضای داخلیش هم به بدی معروفه.
سمند: یه خودروی خانوادگی با فضای داخلی نسبتا خوب و بزرگ، امکاناتش هم به نسبت هم قیمتاش خوبه تقریبا. برای مسافرت از بقیه یکم بهتره. قطعاتش هم از 2تای بالایی بیشتر گیر میاد و از 206 هم قطعاتش ارزونتره. اگه بد باهاش تا کنی زود از فرم خارج میشه.
به هر حال به نظر من اگه مجرد و یا دو نفر هستید، میتونی 206 تیپ 2 رو وردارید
و اگر برای خانواده میخوایید سمند رو.
ریو هم خوبه ولی یکم علاقه مندی بهش نیازه.
==============
حالا انتظارات دیگه هم اگه داری بگو شاید بهتر ...
منم بین 5 تا 6 تومن پول دارم به نظر شما بهتر پراید بگیرم یا دوو مدل پایین
خرج ماشین دوو پایین یا پرخرجند؟
بله تا حدودی ماشینای پر خرجی هستن
نه اینکه هی خرج در میارن کلا نگهداریشون خرجش زیاده .
در راستای تایید حرفای رامین:نقل قول:
دوو های مدل پایین خرج دارن. ممکنه هر روز نری در تعمیرگاه، ولی همون ماهی 1 بار هم که بری، اینقدر خرج میذاره رو دستت که انگار پراید رو هر روز بردی.
البته دور از انصافه اگر نگم دوو اسپیرو با این قیمت نسبتا تمیزش پیدا میشه که واقعا ماشینای خوبی هستن ولی حیف که ممکنه اذیتت کنه.
البته اینم هست، که ممکنه حتی 1 سال هم نرید تعمیر گاه. و خیلی هم حال کنید.
مصرف بنزینش هم از پراید بیشتره.
سلام دوستان
من میخوام یک موتور بخرم 200 سی سی پایین تر نباشه
چه بخرم خوبه از لحاظ قدرت وسرعت هم خوب باشه
پراید 83 با 32000 کارکرد 6200 می ارزه یا نه؟
فکر نکنم اون مدل بی ارزه
حالا دوگانه سوز شده یا معمولی؟
با این پول فکر کنم بشه 84-85 تمیز هم پیدا کنی.نقل قول:
ولی بازم نسبت به 83 بودنش 32000 تا جالبه. البته اگه واقعی باشه.
دوست عزيز مطمئن باش كه اون 32000 تا واقعي نيست.نقل قول:
پس به نظر شما این ماشین چند می ارزه؟
چند بخرم خوبه؟
سلام.اقا من می خوام ماشین بگیرم 10 تا 28 می تونم پول بدم ماشین خوب جوون پسند چی خوبه؟
سلام دوستان من کمی راهنمایی در مورد خرید نیسان پاترول می خواستم.
تازگی می خوام یه پاترول بخرم.
قیمتش بیشتر از 6 تا 7 میلیون نباشه. با این قیمت چه مدلی گیرم میاد. تا حد امکان دو درب بهتره چون بهتر میشه اسپورت کردش.
یکیشو دیدم مد 69 . موتورش خوب بود. 4 سیلندر.رنگ سفید. 4 تا لاستیک نو اسپورت Dunlope . همراه با گارد استیل جلو. تو دوزی مرتب. سیستم صوتی MP3 . بیمه کامل. با باربند اسکی. میگفت 6میلیون و 800 .
قیمتش به نظرم کمی زیاد بود ولی مرتب بود.
نظر شما چیه؟
در مورد خریدن پاترول اگر راهنمایی دارید بفرمایید.
کلا پاترول خریدن اشتباهه !!
میشه کمی توضیح بدید. مشکلش به غیر از مصرف بنزینش چیه؟نقل قول:
آیا تو مدل SAFARI با این قیمتها(6-7 میلیون) چیزی پیدا میشه؟
در مورد قیمتش متاسفانه اطلاعاتی ندارم. ولی اگه دنبال یک خودروی SUV (همون شاسی بلند خودمون) هستید و زیر 6-7 تومن هم باشه پاترول خوبه.نقل قول:
چون دنبال اسپرت کردن هم هستید، بهتره از همن 2 در استفاده کنید.
و چون مصرف هم این روزا معضل شده، پس 4 سیلند بهتره (ضمن اینکه 6 ها هم قدیمی هستن)
در بین موتور هاشون نوعی موتور هست که به "موتور Z" معروفه و از بقیه محبوب تره.
مدل 69 یکم زیادی قدیمی هست. بگردید، حتما مدل بالاتر هم پیدا می کنید.
ما که ندیدیم و ...نقل قول:
ولی اگه سالم باشه و این کارکرد واقعی باشه، راحت 5.5 میارزه. و حتی 6 هم ...
اگه واقعا میخوایید راهنمایی بشید بهتره تاپیکی جدا بزنید. و یا در تاپیکی که در همین رنج قیمت بحث شده، سوالتون رو مطرح کنیدنقل قول:
ولی خلاصه وار میگم، برای شما گزینه هایی همچون کیا سراتو، هیوندای آوانته، تویوتا یاریس و ... وجود داره.
که بسته به نیاز ها و کاربرد میتونه هر کدوم متمایز بشه.
در صورتی که تاپیک زدید، حتما ذکر کنید که از یک ماشین چه انتظاراتی دارید و برای چه کاری میخوایید و ...
نقل قول:
میشه کمی توضیح بدید. مشکلش به غیر از مصرف بنزینش چیه؟
آیا تو مدل SAFARI با این قیمتها(6-7 میلیون) چیزی پیدا میشه؟
اینارو از phalls میزارم !
نقل قول:
سلام
امنیتش که مشخصه از جسش ماشین ایمنیه
مصرفش افتضاح بالاس(20 لیتر در صد کیلومتر)
راحتی سر نشین که نداره مگر اینکه کمکهاشو گازی کنی یه کم قابل تحمل میشه
دو درش خدای چپ کردنه از من میشنوی 4 در بگیر
استهلاکش بالاس در کل ماشین پر خرجیه
اگر موتور ژاپنی 6 سیلندر تمیز گیرت بیاد خوبه ولی اگر مگا موتور میخوای بگیری آشغاله !!!
جمع بندی:ببین برای چی این ماشینو میخوای؟اگر بعنوان سواری میخای اشتباه می کنی چون اصلا ماشین سواری نیست
نقل قول:
سلام به شما دوست من.این مطلب عینه واقعیته چون برای خودم اتفاق افتاده و اگر هم الان زندم ممنون خدام.
اما اصل موضوع اینکه بر خلاف جثه پاترول نه ایمنی داره و نه پایداری و نه هندلینگ و نه هر چیزی که شما از یه ماشین توقع داشته باشید.سال 81 من با این ماشین با سرعت 80 کیلومتر تو بارون سر خوردم به علت اینکه عقب ماشین سریع از تعادل خارج میشه ماشینمون هم مدل 74 و 6 سیلندر و کامل ژاپنی بود حتی چراغ سقفشم ژاپنی خورده بود.ماشین که سر خورد و به لبه های جدول و در نهایت با کله به لبه یه پل خورد آنچنان ضربه ای رو به من وارد کرد که قفسه سینم ، کتف هام مخصوصا" کتف راستم ، دست چپ و بدتر از اون گردنمکه بد ضربه خورد و زانوهام که به زیر فرمان برخورد کرد تمام داغون شد حدودا" یک هفته ای طول کشید تا دردش خوابید تازه کبودیها مشخص شد و ورم زانو و کتف و کمر و ... کلا" داغونم کرد اینرو میگم که بدونید پاترول شاید جثه بزرگی داشته باشه ولی از نظر ارگونومی و حفظ سرنشین بینهایت ضعیفه حتی به جرات میگم ضعیفتر از پژو هستش چون من با اونم تصادف کردم ولی حتی ناخونمم تیر نکشید.پایداری و تعادل بینهایت ضعیفی داره این رو من از تجربه داشتن 5 ساله پاترول (البته پدرم داشت)میگم تکونهای زیادی داره طئریکه چایی نمیتونین راحت توماشین بخورین موتورش بینهایت سروصدا داره ماشینه لشیه(ببخشید دوستان از این لفظ)مصرف سئخت 6 سیلندرش در حدود 26 لیتر در 100 کیلومتره که اگر کولر بگیری این مقدار تا 28 لیترم بالا میره لوازمش گرونه بطوریکه دیسک و صفحه کلاجش اون سال که پدرم عوض کرد 250000 تومن بود و کلاج پروانشم 68000 تومن حالا از این بگیرین تابالا.در کا موتور و گیربکسش همخونی ندارن بهتره برای راندمان بهتر گیربکش رو با گیربکس 5 دنده پاترول سافاری عوض کنن چون هم شتابش بهتر میشه هم مصرفش قیمت گیربکسشم البته سافاریه حدود 600000 تا 700000 هزار تومنه.در کل منصرف بشین خیلی بهتره
امیر جان، این یه حقیقت هست که پاترول الا نمیارزه واسه خرید.نقل قول:
ولی حقیقت دیگه هم اینه کا واقعا اینقدر هم بد نیست که توی این دو تا نقل قول اومده.
حالا بذار دوستمون بیاد و بگه برای چی پاترول رو انتخاب کردم.
اینجور که امیر موسر گفت خیلی بده که. با این وصف شاید برم سراغ ماشین دیگه ای. نمی دونم شاید از فکر اینجور ماشینا اومدم بیرون برم سراغ یه دوو سیلو. ولی شنیدم اونهم قطعاتش براحتی گیر نمیاد.
ولی من پاترول رو برای جاده های خاکی و صحرا و شیب کوهها میخواستم و سرعت و مصرفش زیاد برام مهم نیست.
خوب میتونید جیپ کا ام (km) بگیرید). خیلی هم ارزونتر تموم میشه. تازه اگه ماشین دیگه هم دارید میتونید یه لندرور ور بگیری برای کوه و ماشین دیگه رو برای شهر استفاده کنید.نقل قول:
ضمن اینکه ماشین های آمریکایی قدیمی هم برای این کار خوبه. مثلا شورلت یا بیوک. هم ایمنی داره، هم امکانات، هم قدرت، هم همه چی.
دوو سیلو ماشین خیلی خوبیه، هر چند من به شخصه اسپیرو رو ترجیح میدم، ولی برای کوه و دشت زیاد مناسب نیست.
ماشین سالم هستش و مقدارکارکردش هم واقعی به نظر شما چند بخرم خوبهنقل قول:
ممنون
5.5 هر چی فکر میکنم مدلش اجازه نمیده قیمت بیشتر از اینو بگم. همینم به زور از دهنم کشیدم.نقل قول:
نظرتون در مورد این تویوتا لندکروزر ها از نوع چهار در که به نوع عراقی مشهور هست چیه؟ قیمتشون چطوره؟
نه از این مدل جبهه و جنگیا.
آقا من به تازگی(2 هفته )هست که یه پاترول 77 مشکی خریدم . هنوز شروع نکردم به استفاده ازش (دارم تو گاراژ درستش میکنم) .
من که فعلاً ازش راضیم چون پدرم خیلی پاترول داشته و منم خیلی باهاش حال میکنم.
البته من مشکل بنزین ندارم (کارت سوخت نیسان وانت دارم) .
حالا وقتی آماده شد ازش عکس میگیم براتون میزارم!!!!
منظورتون کدوماست.نقل قول:
چون حتی به این تویوتا کرونا ها هم بعضیا میگن عراقی.:20:
محمد جان میخوای بترکونی؟؟ :46:نقل قول:
بنزای مایلر و ماک هم عراقی داره ولی فکر کنم این دوستمون منظورش این لندکروزاس که تو جنگ (8 ساله) استفاده میشد که اتاقش شبیه پاژنه.نقل قول:
ترکوندن که چه عرض کن فعلاً دارم کاری میکنم قابل استفاده شه چون تو مزایده خریدمش!:20:نقل قول:
آقا با سلام خدمت عزيزان
به نظرتون براي يك جوون 21-2 ساله با 28-30 ميليون چه ماشيني توپ توپه ؟
ماشيناي تو اين رنج به نسبت زيادن ؟:
1.مزدا 3 تيپ 1
2.مزدا 3 تيپ 3 كاركرده
3.پيكاب
4.gen2
5.گل
6.206 تيپ
7. تويوتا ياريس
خوب مسلما اين چيزي به ترتيب هم مهمه :
ايمني . زيبايي . شيك . ماشين به سن آدم بخوره و .... سوخت
پيشاپيش ممنون .
:40::11:
مگان
یاریس
مزدا 3
فقط مزدا3.
اگه نظرسنجي ميذاشتي بهتر بودا.
به نظر منم مزدا 3 از همه اسپرت تره و برای تو این سن بهتره البته اگر تیپ 3 بگیری خیلی بهتره .
- من بودم 100 درصد اولین گزینم مگان بود .
ولی مزدا 3 طراحی بهتری داره .