آقا این هانزو کی مرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
جزو احضار شدگان بود..!!!!!!!!
الان یه ناگاتو واسه همه ی اینا کافیه . . دیگه چه برسه به کابوتو و توبی!!:40:
Printable View
آقا این هانزو کی مرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
جزو احضار شدگان بود..!!!!!!!!
الان یه ناگاتو واسه همه ی اینا کافیه . . دیگه چه برسه به کابوتو و توبی!!:40:
چی شدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همه رو اروچیمارو احضار کرد که...زابوزا واون دختره رو از کجا میشناخت...!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نامرد چه کسائی رو احضار کرد...
آزوما هم جزوشون بود...!!!!!!!!!اینائی که احضار کرد واسه لوله کردن تمام ارتش شینوبی ها کافیه...اون 100000تا زتسو برن پیک نیک...:31:
هفته بعد جنگ جهانی چهارم ازنوع نینجائیش رو در پیش داریم...:31:
راستی این قضیه نظر سنجی سر کاری بود نه!!!!!!!!:31:مدیر محترم گفت بگین میخواین به چی تغییر پیدا کنه ماهم گفتیم...دیگه بعد ازاون خبری نشد!!!!!!!!!!سرکاری بود نه؟؟؟؟؟:31:
من نمی دونم این همه کابوتو قوی بود چرا مستقیم با خود مادارا وارد جنگ نشد تا زتسو و شارینگان ها رو گیر بیاره..............یه چیزی این وسط می لنگه !!!!! یا این کابوتو ( اوروچیمارو ) یه نقشه خفن تر از مادارا داره یا یه جای این تکنیکش ( ادوتنسی ) ایراد داره....................بابا همون کاگه ها خودشون برای لوله کردن کل دهکده ها کافی بودند...............یا همون افراد آکاتسوکی...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! کلا یه معمای دیگه داره شکل می گیره...............نقل قول:
چی شدددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
همه رو اروچیمارو احضار کرد که...زابوزا واون دختره رو از کجا میشناخت...!!!!!!!!!؟؟؟؟؟نامرد چه کسائی رو احضار کرد...
آزوما هم جزوشون بود...!!!!!!!!!اینائی که احضار کرد واسه لوله کردن تمام ارتش شینوبی ها کافیه...اون 100000تا زتسو برن پیک نیک...:31:
دلم برای یاماتو داره می سوزه چرا بیچاره رو اونجوریش کردند.................خیلی حیفه به همین راحتی از بین بره .....البته درسته زیاد قوی نبود اما خیلی بدرد بخور بود......................
آره همه هم برای خودشون کاپیتان دسته و جنرال شدند....................حتی اون کانکورو عروسک باز هم کاپیتان دسته شد.....حال می کنم سای همون اول کار یه تیکه بهش انداخت حالش رو گرفت...............:27:نقل قول:
هفته بعد جنگ جهانی چهارم ازنوع نینجائیش رو در پیش داریم...:31:
این نظر سنجی که همش شده اینو.......................کی این رای ها رو داده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری شده ...............الان هر کی میاد فکر می کنه این اینو چه شخصیتی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
راستی این قضیه نظر سنجی سر کاری بود نه!!!!!!!!:31:مدیر محترم گفت بگین میخواین به چی تغییر پیدا کنه ماهم گفتیم...دیگه بعد ازاون خبری نشد!!!!!!!!!!سرکاری بود نه؟؟؟؟؟:31:
فکر کنم یه جای کار ایراد داره...چون از یه طرف اینو این همه رای داره ازاون طرف به من میگه شما قبلا تو نظر سنجی شرکت کردین!!!!!!!!!:18:نقل قول:
این نظر سنجی که همش شده اینو.......................کی این رای ها رو داده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجوری شده ...............الان هر کی میاد فکر می کنه این اینو چه شخصیتی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تو نظر سنجی قبلی شرکت کرده بودم...این یکیو تازه دیدم....:19:
ببینم شماها تونستین رای بدین...:31:
زیاد وقت نداشتند جراحیش کنن...فقط تا نصفه فروش کردن تو اون چیزه...نمیدونم اون چیزه سفیده چی بود؟؟؟:31:مثل اینکه دارن از چاکرا وعنصرهاش استفاده میکنن تا زتسوها قویتر بشن...:5:نقل قول:
دلم برای یاماتو داره می سوزه چرا بیچاره رو اونجوریش کردند.................خیلی حیفه به همین راحتی از بین بره .....البته درسته زیاد قوی نبود اما خیلی بدرد بخور بود......................
رفتی به مدیر چی گفتی !!!:31:
فقط 2کار صورت گرفته
1-تغییر عنوان نظر سنجی...
2-جای کارکترها
اوروچیمارو چرا اول نیست
:19::19::19:
یعنی توهم نتونستی رای بدی؟؟؟!!!یعنی دوباره به مدیر پ.خ بدم که نظر سنجی مشکل داره؟؟؟:41:نقل قول:
رفتی به مدیر چی گفتی !!!
فقط 2کار صورت گرفته
1-تغییر عنوان نظر سنجی...
2-جای کارکترها
:31::31::31:...به ترتیب حروف الفبا نوشتم بعد ازاینکه به مدیر پستو زدم دیدم ای دل غافل اورو چیمارو رفته درمکان سوم...نقل قول:
اوروچیمارو چرا اول نیست
عشق خودم جیرایا رو گزاشتم پنجم!!!!!!:46:
بر اساس حروف الفبا هم باید اول باشه... بعد از الف ..ر هست که از ی در ایتاچی و اینو جلوتره..پس باید اول باشه..
به مدیر بگو درستش کنه:31:
اگه دوستان موافق باشید
ناروتو و ساسکه رو تو نظر سنجی نزاریم
مطمئنا رای به ناروتو و ساسکه خیلی زیاد میشه
میشه دو تا نظر سنجی گذاشت
اولی بین ناروتو و ساسکه دومی هم بین بقیه افراد
دانای شش طریقت هم با این که جاش خالیه
ولی بهتره نزاریمش
نقل قول:
اگه دوستان موافق باشید
ناروتو و ساسکه رو تو نظر سنجی نزاریم
مطمئنا رای به ناروتو و ساسکه خیلی زیاد میشه
میشه دو تا نظر سنجی گذاشت
اولی بین ناروتو و ساسکه دومی هم بین بقیه افراد
دانای شش طریقت هم با این که جاش خالیه
ولی بهتره نزاریمش
با دوتا نظر سنجی موافقت نمیشه...اجازشو نمیدن...ولی درمورد نبودن ناروتو وساسکه که من مخالفم...بقیه دوستان ببینیم نظرشون چیه...
دوباره فردا به مدیر مجبورم پ.خ بزنم تا نظر سنجی رو درست کنه!!!:19:
اقا گور بابای نظرسنجی .. ولش کنید..
------------
خب من الان از یه چیز دیگه هم مطمئن شدم:
زنده بودن هیدان!!!!!!
جالب اینجاست که چرا اوروچیمارو برای فنا ناپذیر شدن هیدان رو تسخیر نکرد؟!! و تکنیکهاش رو ندزید؟؟
با توجه به اینکه اگه هرجای بدن اوروچیمارو قطع بشه خودبه خود بهم متصل میشه که دیگه معرکه میشه..هرچند همین الانش هم معرکست:27:
اون که آره...اون حتی اگه فقط دوتا چشمو ومغز براش بمونه کافیه!!!:31:داشت زیر آوار دفن میشد خیلی جالب بود...:27:نقل قول:
زنده بودن هیدان!!!!!!
جالب اینجاست که چرا اوروچیمارو برای فنا ناپذیر شدن هیدان رو تسخیر نکرد؟!! و تکنیکهاش رو ندزید؟؟
با توجه به اینکه اگه هرجای بدن اوروچیمارو قطع بشه خودبه خود بهم متصل میشه که دیگه معرکه میشه..هرچند همین الانش هم معرکست
اگه بتونن پیداش کنن خیلی خوب میشه...ولی فکر کنم کیشیموتو دیگه اونو از دور خارج کرده...
آقا ما نفهمیدیم این کیشیموتو نکنه بااوروچیمارو فامیله که اینقدر هواشو داره؟؟؟؟؟؟!!!!!:18:
کلا قراره توی این چپتر های جدید به جای اوروچیمارو یا کابوتو بگیم کابوتوچیمارو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
آقا ما نفهمیدیم این کیشیموتو نکنه بااوروچیمارو فامیله که اینقدر هواشو داره؟؟؟؟؟؟!!!!!:18:
من موندم با این همه قدرت این موجود چرا باز داره زیر دست اون موجود مرموز منحوس ( مادارا ) کارمی کنه این کابوتوچیمارو خودش به تنهایی یه جنگ چهارم و پنجم می تونه راه اندازی کنه !!!!!!!!!!!!
نقل قول:
همونطور که گفتین این تکنیک ادو تنسی کابوتوچیمارو!!!!!!!!!!:31:یه جاش میلنگه...اگه اینائی که احضارشون کرد همه از قدرتای ارجینالشون!!!:31:بتونن استفاده کنن دیگه واویلاست که!!!!:18:
به قول دوستمون kiuqما نفهمیدیم این هانزو کی مرد؟؟؟!!!یعنی کسی پیدا شد که ازاون قویتر باشه وبتونه بکشدش؟؟؟!!!
هیدان تنها یه مشکل داره!!»»»
این که یه نفر باید پیدا شه تا اعضای بدنش رو بهم دیگه بچسبونه...
کاش ایتاچی نمیمرد:41:عجب ابهتی داشت:18:
اگه کاکوزو بتونه ازاون سیم هاش استفاده کنه میتونه بدنشو دوباره به هم بچسبونه ولی به شرط اینکه پیداش کنن...نقل قول:
هیدان تنها یه مشکل داره!!»»»
این که یه نفر باید پیدا شه تا اعضای بدنش رو بهم دیگه بچسبونه...
کاش ایتاچی نمیمرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب ابهتی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایتاچی رو خوب گفتی...ماتازه فهمیده بودیم چه شخصیت بزرگی داشته...یهو کیشیموتو اینم کشت...:2:
آره اگه یادمون باشه توی اون قسمت هایی که با هوکاگه سوم داشت مرحوم اوروچیمارو مبارزه می کرد هوکاگه اول و دوم رو احضار کرد اما ان دوتا از یه سری تکنیک های عادی استفاده می کردند و فقط تکنیک مخوفشون همون تکنیم آب و جنگل بود و از تکنیک های خفن و همچنین احضار ها خبری نبود .....یعنی این که مثلا ایتاچی کبیر فکر نکنم بتونه مثلا سوسانو یا اماتراسو بزنه......یا مثلا اون بچه که همرا زابوزا بود فکر نکنم بتونه از تکنیک های خونیش استفاده بکنه چون تا اون جایی که می دونیم اینها در واقع یه سری عروسک خیمه شب یازی هستند که توسط یه شخص دیگه کنترل میشن وگرنه مثلا قدرت کسی مثل دیدارا خیلی بالاتر از کابوتوچیمارو بود........................نقل قول:
همونطور که گفتین این تکنیک ادو تنسی کابوتوچیمارو!!!!!!!!!!:31:یه جاش میلنگه...اگه اینائی که احضارشون کرد همه از قدرتای ارجینالشون!!!:31:بتونن استفاده کنن دیگه واویلاست که!!!!:18:
آره خداییش همه داستان با اون معنا پیدا می کرد........یه آدم خونسرد که در کمال خونسردی حتی به پدر و مادرش هم رحم نکرد و کسی نفهمید چرا !!!!!!!!!!! اعجوبه اوچیها که ممکن بود حتی هوکاگه پنجم بشه در سنی جوان تر از هوکاگه چهارم.....!!!!!!!!!!!نقل قول:
کاش ایتاچی نمیمرد:41:عجب ابهتی داشت:18:
قبول ندارم.:31:نقل قول:
وگرنه مثلا قدرت کسی مثل دیدارا خیلی بالاتر از کابوتوچیمارو بود
واژه ی Genius رو بیهوده به اوروچیمارو ندادن که .. . سر مبارزه برسه با خنده های موزیانه یه طوری خودشو پشتیبانی میکنه.!
دیدارا در حد تقابل با ساسوری هم نبود!! ( پارتنر دیدارا که دیدارا همیشه بهش مستر میگفت.) بعد همین ساسوری سوسکی بیش بغل اوروچی نبود..:31:
یکم زیاده روی کردم..:31:
دوستان اگه کلیپ راجع به گارا بخوام می تونید بهم آدرس بدید؟؟؟؟
مثلا اینکه چجوری می میره؟؟؟؟ یه قسمتش بود که از گیم وان دیدم. یه پسره ای هست که پیراهن سبز می پوشه. از اون جلوی یه نفر که از تو بدنش استخون در میاد دفاع می کنه!!! شرمنده اینطوری توضیح می دم. ولی من انیمه باز نیستم. همین یکی دو قسمت رو دیدم. خواستم ببینم کسی می تونه لینک بهم بده؟؟؟
دوست عزیز گارا صحیح وسالمه....اون که بمیره من این کارگردان انیمه رو میکشم!!!!:31:نقل قول:
اگه میخوای اون قسمتائی که گارا هست رو ببینی که مزه نمیده...چیزی متوجه نمیشی...
ماها بیشتر از طریق تورنت این انیمه رو میبینیم...دلیلش هم حتما میدونی...:31:...چون بیشتر سایتا قانون کپی رایت داره یا شیلتره...
بازم اگه تمایل داشتی لینک تورنتهائی رو که گارا توش هست رو برات بزارم...:46:
من که دیدارا رو با لرد اوروچیمارو مقایسه نکردم !!!!!!!!!! من اون رو با کابوتو مقایسه کردم وگفتم که در کابوتو در مقابل دیدارا مثل پشه می مونه....................................نقل قول:
دیدارا در حد تقابل با ساسوری هم نبود!! ( پارتنر دیدارا که دیدارا همیشه بهش مستر میگفت.) بعد همین ساسوری سوسکی بیش بغل اوروچی نبود..:31:
کلا دیگه رسما این کابوتو داره به مار تبدیل میشه!!!!! فقط یه عینک ازش مونده..............
هیدان که نمرده که بتونن با تکنیک ادو تنسی احضارش کنن.............اون در جنگل مخصوصی که زیر نظر خادان شیکامارو اداره می شه برای پرورش گوزن دفن شده و کسی هم جاش رو بلد نیست...............نقل قول:
زنده بودن هیدان!!!!!!
تازه من فکر نکنم اون هیدانی که ما دیدیم روح داشته باشه !!!!!!!!!! که بتونن با تکنیک ادو تنسی روحشو در بدن یه فرد دیگه احضار کنن....................ولی باز می گم یه جای کار این تکنیک می لنگه .................
دلم برای شکامارو می سوزه اگه آسوما رو ببینه چه جوری می خواد باهاش مبارزه کنه.......:41:
راستی اگه خود کابوتو نابود بشه ( یهنی کلا لرد اروچیمارو و کابوتو بمیرن ) این تکنیک دیگه بی اثره ( یعنی همه اون هایی که احضار شدن دوباره به دنیای خودشون بر می گردند ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دیگه...تو مانگای قبلی هم دیدیم چطور اروچیمارو(همون ماره)کابوتو رو از ناحیه گردن شکافت...:31:ویاماتو رو برد...:2:اروچیمارو هم فکر کنم چشاش ضعیف شده:31:...وگرنه عینکه به چه دردش میخوره...:27:نقل قول:
کلا دیگه رسما این کابوتو داره به مار تبدیل میشه!!!!! فقط یه عینک ازش مونده..............
همینطوره...اگه اوروچیمارو رو بکشن این جنازه ها هم برمیگردن سرجاشون بخوابن...بنده خداها تازه خوابیده بودن...:31:نقل قول:
راستی اگه خود کابوتو نابود بشه ( یهنی کلا لرد اروچیمارو و کابوتو بمیرن ) این تکنیک دیگه بی اثره ( یعنی همه اون هایی که احضار شدن دوباره به دنیای خودشون بر می گردند ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرچند این رویه ای که کیشیموتو در پیش گرفته وتابلو طرفدار اورو چیمارو مطمئنم تا آخرین قسمت انیمه ومانگا باید این جناب مار رو ببینیم!!!:2:
اینم فایلای تورنت قسمت184انیمه ناروتو...
720p فرمت mkv
کد:http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=170768
480pفرمتmkv
کد:http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=170755
سلام
ببخشین که دور میام.:41:
مثل اینکه دیگه یواش یواش داریم به پایان ناروتو نزدیک میشیم.:19::19::19:
این کابوتوچیمارو عجب جونوری بود ما نمیدونستیم.:5:فکر کنم شخصیت مورد علاقه کیشیموتو باشه.:27:
یاماتو حقش نبود به همین راحتی اینجوری بشه.:41:
بقول دوستمون رودر رویی آسوما با شیکامارو هم خیلی دردناکه.:19:راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟:46:
خلاصه خوب سیاستی به خرج داده این مار هفت خط.:41:
یه چیز دیگه اینکه به نظرتون چشمای جدید ساسوکه چجوری میتونه باشه؟؟؟ممکنه رانینگان باشه؟؟:5:
هر چی هست احتمالا یه چیز جدیده.به نظر من که یه مانگکیو شارینگان جدید با این چیشاش میبینیم.:5:
خدا کنه این هفته مانگا عقب نیوفته.:8:
نقل قول:
سلام
علیک سلام..:31:
یکی دیگه هم اومد تا نظر ماروداشته باشه...دستت درد نکنه...:10:نقل قول:
این کابوتوچیمارو عجب جونوری بود ما نمیدونستیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم شخصیت مورد علاقه کیشیموتو باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اون یکی پدر نجی بود...کلا مثل اینکه همه دوستای ناروتو باید با یکی از آشناهاشون بجنگن...اون پیرزنه که با ساسوری جنگید ...(اسمش چی بود؟؟؟:31:)اونم بود که ساکورا باید ترتیبشو بده...نقل قول:
بقول دوستمون رودر رویی آسوما با شیکامارو هم خیلی دردناکه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ناروتو رو اونقدر غول کردن ساسکه رو باید به پاش برسونن دیگه!!!نقل قول:
یه چیز دیگه اینکه به نظرتون چشمای جدید ساسوکه چجوری میتونه باشه؟؟؟ممکنه رانینگان باشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی هست احتمالا یه چیز جدیده.به نظر من که یه مانگکیو شارینگان جدید با این چیشاش میبینیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه اسمی گذاشتم من روی این شخصیت کابوتوچیمارو !!!!!!نقل قول:
این کابوتوچیمارو عجب جونوری بود ما نمیدونستیم.:5:فکر کنم شخصیت مورد علاقه کیشیموتو باشه.:27:
درسته اولی که نامزد سوناده بود که من هنوز فکر می کنم پدر هوکاگه چهارم باشه و پدر بزرگ ناروتو ......دلایل رو دارم جمع می کنم وقتی آماده شد می زارم ..........نقل قول:
راستی اون 2 نفر بغلی آسوما به نظرم یکیش نامزد سوناده بود و اون یکی هم فکر کنم پدر نجی باشه.آخه نشان روی پیشونیش که فکر کنم مال خاندان بیاکوگان بود, نظر شما چیه؟؟:46:
دومی هم پدر نجی هستش از خاندان هی یوگا ...نخ بیاکوگان .....اون علامت روی پیشونیش هم که دیگه همه می دونن به خاندا نفرعی هی یوگا تعلق داره تا خاندان اصلی روشون کنترل داشته باشن که زیادی قوی نشن..........
ساسوکه که رینگان نداره ..فقط شارینگان داره ........وقتی چشمی از خاندان اوچیها رو به هم پیوند می زنن مانگیکو شارینگانشون عوض نمیشه فقط دیگه باعث کور شدن چشم نمیشه ............در واقع براشون یه مانگیکو شارینگان نا محدود درست می کنه.............................دلیلی هم که ایتاچی برادرش رو زنده گذاشت ( دلیلی که توی اول انیمه گفته شد نه اونی که ما حدس می زنیم یا داریم سر درمیاریم ) این بود که ساسوکه قوی بشه و بعد ایتاچی اونو بکشه و مانگیکوشو نامحدود کنه .....ولی خوب به دلایلی نشد ( همه می دونن چرا دیگه ) .......نقل قول:
یه چیز دیگه اینکه به نظرتون چشمای جدید ساسوکه چجوری میتونه باشه؟؟؟ممکنه رانینگان باشه؟؟:5:
خدا از دهنت بشنوه................البته تا جایی که تجربه نشون داده در یه ماه حداکثر 4 تا مانگا میدن بیرون......وحالا حالا ها این مانگا ها ادامه دارن و به پایاین خط نزدیک نشدیم .....فقط کافیه برای افراد اصلی این داستان یه مبارزه کوچولو در نظر بگیری تا بفهمی که هنوز یه 3 سالی داریم مانگا بخونیم...............انیمه که دیگه جای خود داره.........فقط امید وارم پایانش دلچسب باشه و هندی بازی نشه............نقل قول:
خدا کنه این هفته مانگا عقب نیوفته.:8:
:11:اگر هم شد ناروتو با هیناتا ازدواج کنه...:40:
خواهش میکنم.:10:اکثر نویسنده ها به یکی از شخصیتهای بد داستانشون خیلی علاقه دارن که اوروچیمارو هم احتمالا برای کیشیموتو همچین حالتی داره:21:نقل قول:
یکی دیگه هم اومد تا نظر ماروداشته باشه...دستت درد نکنه...
درسته.وای که دارم برای روبرو شدن این 2 تا لحضه شماری میکنم.:8:نقل قول:
وقتی ناروتو رو اونقدر غول کردن ساسکه رو باید به پاش برسونن دیگه!!!
آره واقعا.من که خیلی خیلی حال کردم با این اسمی که گذاشتین.همچیش ردیفه.:46::11::10:نقل قول:
چه اسمی گذاشتم من روی این شخصیت کابوتوچیمارو !!!!!!
خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟:41:نقل قول:
درسته اولی که نامزد سوناده بود که من هنوز فکر می کنم پدر هوکاگه چهارم باشه و پدر بزرگ ناروتو ......دلایل رو دارم جمع می کنم وقتی آماده شد می زارم ..........
یا اینکه منظورتون اینه که نامزد سوناده یه زن دیگه داشته؟؟:31:
من که هر جور فکر میکنم در این مورد به نتیجه ای نمیرسم.:13:
اینارو که میدونم.آخه میدونین ناگاتو که 2 تا چشم ریننگان داشت.یکیش که الان مال توبی هست.پس اون یکی دیگش چی شده؟؟:13:نقل قول:
ساسوکه که رینگان نداره ..فقط شارینگان داره ........وقتی چشمی از خاندان اوچیها رو به هم پیوند می زنن مانگیکو شارینگانشون عوض نمیشه فقط دیگه باعث کور شدن چشم نمیشه ............در واقع براشون یه مانگیکو شارینگان نا محدود درست می کنه.............................دلیلی هم که ایتاچی برادرش رو زنده گذاشت ( دلیلی که توی اول انیمه گفته شد نه اونی که ما حدس می زنیم یا داریم سر درمیاریم ) این بود که ساسوکه قوی بشه و بعد ایتاچی اونو بکشه و مانگیکوشو نامحدود کنه .....ولی خوب به دلایلی نشد ( همه می دونن چرا دیگه ) .......
این که توبی 3 چشمی شده باشه که فکر نکنم چون کیشیموتو تا حالا چیز غیر عادی تو داستانش نداشته.
پس یا اون یکیشو اصلا بر نداشته یا اینکه یه جایی قایمش کرده واسه روز مبادا و یه احتمال خیلی خیلی کمشم اینه که ممکنه داده باشدش به ساسوکه.:5:احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به یه دلیلی که ما نمیدونیم این کارو کرده باشه.:8:
آخه بعضی موقع ها 2 هفته پشت سر هم شده که مانگا نیومده.:41:به نظر من که کیشیموتو جنگهارو خیلی خیلی کشش نمیده.همونطور که توقسمتهای قبلی دیدیم ممکنه تو یه قسمت هم زمان 2-3 تا مبارزه رو نشون بده.تازه زیادیشم دیگه خسته کننده میشه.من که میگم اگه بعد از پایان این جنگ معمای دیگه ای رو کیشیموتو درست نکنه دیگه حد اکثر تا مانگا 600 تموم میشه.:41:البته این خودش نزدیک به 2 سال طول میکشه .نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه................البته تا جایی که تجربه نشون داده در یه ماه حداکثر 4 تا مانگا میدن بیرون......وحالا حالا ها این مانگا ها ادامه دارن و به پایاین خط نزدیک نشدیم .....فقط کافیه برای افراد اصلی این داستان یه مبارزه کوچولو در نظر بگیری تا بفهمی که هنوز یه 3 سالی داریم مانگا بخونیم...............انیمه که دیگه جای خود داره.........فقط امید وارم پایانش دلچسب باشه و هندی بازی نشه............
اگر هم شد ناروتو با هیناتا ازدواج کنه...
امیدوارم که حالا حالا ها ادامه داشته باشه.:10:
بابا ازدواج سیخی چن.مردیم بس که پایان فیلم و سریال و داستان و ... رو با ازدواج دیدیم.:31:
نقل قول:
خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اینکه منظورتون اینه که نامزد سوناده یه زن دیگه داشته؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هر جور فکر میکنم در این مورد به نتیجه ای نمیرسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16:...
آقا این بحث خیلی جالبه ...فکرکنم قبلا هم درموردش صحبت شد ولی نتیجه ای گرفته نشد!!! همش تقصیر این کیشیموتوئه که با نشون دادن چند تا صحنه (کلاس وبعد از کلاسو...)کلی ملتو تو فکر وخیال انداخت...:31:
یعنی اینقدر به ساسکه اعتماد پیدا کرده که یه دونه رینگان بهش داده!!!:18:ازش بعیده از این جور بزل وبخششا بکنه...بعدش اگه ساسکه بفهمه که توسط مادارا فریب داده شده که براش دردسر میشه با یه چشم رینگان!!!نقل قول:
این که توبی 3 چشمی شده باشه که فکر نکنم چون کیشیموتو تا حالا چیز غیر عادی تو داستانش نداشته.
پس یا اون یکیشو اصلا بر نداشته یا اینکه یه جایی قایمش کرده واسه روز مبادا و یه احتمال خیلی خیلی کمشم اینه که ممکنه داده باشدش به ساسوکه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالش خیلی کمه ولی ممکنه به یه دلیلی که ما نمیدونیم این کارو کرده باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همینجا موضع خودمو اعلام میکنم!!!پایان کاملا هندی باشه وناروتو با ساکورا ازدواج کنه وهیناتا هم باساسکه!!!!!!!!!!:31:نقل قول:
بابا ازدواج سیخی چن.مردیم بس که پایان فیلم و سریال و داستان و ... رو با ازدواج دیدیم.
سلام..
قسمت 184 هم گرفتم دیدم ... واقعا نمیخواستم بگیرم ولی ...:2:
باز حالم بهم خورد..:2:
قسمت بعدی هم بدتر میشه..:2:
کلا الان داریم ناروتو میبینینم به جای ناروتو شیپودین:2:
کلا:2:
نقل قول:
آقا این بحث خیلی جالبه ...فکرکنم قبلا هم درموردش صحبت شد ولی نتیجه ای گرفته نشد!!! همش تقصیر این کیشیموتوئه که با نشون دادن چند تا صحنه (کلاس وبعد از کلاسو...)کلی ملتو تو فکر وخیال انداخت...:31:
خوب این هم از دلایل من برای اینکه بگم میناتو ( هوکاگه چهارم ) پسر سوناده و دان ( نامزد سوناده ) هستش :نقل قول:
خوب یعنی خود سوناده نمیدونه که هوکاگه چهارم پسرشه؟؟؟آخه کدوم مادری هست که بچه خودشو نشناسه؟؟؟:41:
یا اینکه منظورتون اینه که نامزد سوناده یه زن دیگه داشته؟؟:31:
من که هر جور فکر میکنم در این مورد به نتیجه ای نمیرسم.:13:
دان در سن 27 سالگی مرد درست یک هفته بعد از اینکه سوناده اون گردنبند رو بهش داد ..( یعنی یه وقفه زمانی برای اینکه سوناده و دان پدرو مادر میناتو بشن !! )
.................................................. .................
همه می دونیم که سوناده بعد از مردن دان دهکده رو ترک می کنه .........توی همون زمان هم جیرایا دهکده رو ترک می کنه اما دوباره به دهکده بر می گرده و یه شاگرد انتخاب می کنه : میناتو نامیکازه....( حالا نظره من اینه که سوناده برگشته و پسرش رو در دهکده گذاشته و از یه شخص مطمئن خواسته که از اون مراقبت کنه .اون هم کسی نبوده جز جیرایا...)
حالا اگه به چپتر ها ی 160 مانگا و صفحه های 13 و 14 و 15 نگاه کنیم : ( اسم چپتر گردنبند مرگ هستش )
صفحه 13 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .................................................. .........................
صفحه 14 :
.................................................. ..........................................
صفحه 15 :
.................................................. .................................................. ..............................
.................................................. .................................................. ..............................
به نظر شما قیافه این شخص شبیه کیه ..............شاید بگید که رنگ موهاش فرق داره اما سوناده موه هاش زرد بود و میناتو رنگ موهاش رو از مادرش ممکنه به ارث برده باشه.........
.................................................. .................................................. .....
حالا برگردیم به سنه اشخاص :
سوناده الان 53 سالش هستش ( توی انیمه جیرایا به ناروتو گفت وقتی دنبال سوناده بودند )
یعنی موقع شروع داستان 50 سالش بوده و موقع به دنیا اومدن ناروتو 38 سالش بوده..........(ناروتو 12 سالگی امتحان چونین داد )
کاکاشی حدودا 29 سالشه یعنی موقع شروع داستان 26سالش بوده ............وقتی ناروتو به دنیا میاد 13 سالش بوده ( همونسالی که تازه جونین شده بوده و چشمش رو از دست داده بوده ( توی اون قسمتی که مادر نارتو داره براش داستان حمله به کونوها به وسیله کیوبی رو تعریف می کنه یه جا نشون می ده که افراد تازه جونین شده رو یه جا جمع کردند و کاکاشی هم اونجا هست که چشمش بسته است .............) این تخمین سن ها از موقع تولد ناروتو و جونین شدن کاکاشی هم قابل مقایسه هست....
.................................................. .................................................. ..................................
توی یه کتاب که در ژاپن منتشر شده درباره میناتو یه توضیحاتی داده که ابهانات رو بر طرف کنه :
Translated from Naruto 闘の書 Character Official Data Book and Naruto 者の書 Character Official Data Book
میناتو نامیکازه ( پدر و مادر نا مشخص ) در 10 سالگی از آکادمی فارق تحصیل شده و زیر نظر جیرایا شروع به یادگیری کرده ...زمان چونین و جونین شدنش مشخص نیست اما ما جای رو می بینیم که سرپرست یه تیم شده که کاکاشی هم داخل اون تیم هستش اون موقع میناتو تقریبا 17 سال داشته ( هیچ جا به این سن ها اشاره نشده و همه تخمینی هستند )
سوناده بین 17 الی 21 سالگی می تونسته میناتو رو داشته باشه ( این 4 یا 5 سال برای این بوده که میناتو بتونه به عنوان یه بچه از خودش مراقبت کنه و رابطه مادر و فرزندی بین انها شکل بگیره )
پس میناتو تقریبا وقتی مرده سوناده 37 سالش یا 38 سالش بوده ( درست مطابق با زمانی که به وسیله تولد ناروتو تخمین زدیم )
.................................................. .................................................. ...................................
سوناده هیچ وقت به میناتو اشاره ای نکرد و هیچ وقت اون رو فرزند خودش نخوند ولی جیرایا همیشه اون رو مثل پسر خودش دوست داشته :
چپتر 367 صفحه 12 :
.................................................. .................................................. .................................
سوناده هر وقت که اسم میناتو رو می شنیده خیلی ناراحت می شده و قیافه غم ناکی به خودش می گرفته :
شاید دلیلش این بوده که اون هیچ خاطره ای از پسرش نداشته
.................................................. .................................................. ..........
ناروتو همیشه مردم رو با القاب پیره مرد.. پیره زن.. .و غیره صدا می کرده اما همیشه به سوناده می گفته مادر بزرگ سوناده و سوناده هم با توجه به این که روی سنش خیلی حساس بوده ولی به ناروتو کاری نداشته
اما نکته مهم اینه که زمانی که ناروتو با پین مبارزه می کنه یه جا هست که اولش پین به سمت سوناده حمله می کنه و ناروتو حسابش رو می رسه...........سوناده توی ناروتو جیرایا و میناوت رو می بینه ..........حالا جیرایا به عنوان دوست سوناده و استاد ناروتو اما چرا باید میناتو رو ببینه ؟؟؟؟؟؟؟
چپتر 430 صفحه 19 :
.................................................. .................................................. ...............................
البته باز هم می گم که اینها همش یه نظریه هستش و ممکنه که همش اشتباه باشه اما خوب به نظر من که دلایل خیلی زیادی هست برای اثباتش.....
سلام و به هر حال ممنون بابت لینک ها. ولی من حقیقتش نمی خوام قسمتهای کاملش رو ببینم. اگه بخوام قسمت های کامل رو ببینم که به جز گارا بقیه رو هم می شناسم که!!!:27: من فقط از دفاع ها و حمله های گارا خوشم میاد. برای همین فقط این موردها رو می خوام. در مورد مردن گارا مثل اینکه می میره ها!! نمی میره؟؟؟ تو قسمت ویدئوهای سایت zedge.net بزن death of gaara یا gaara is death . یه چند تا نتیجه برات میاره. نگاه کن!! البته کیفیت موبایله چندان خوب نیست. ولی یه جایی هستش مثل غار مانند که نمی دونم یه مجسمه بزرگه یا یه هیولای نسبتا بزرگه که چند تا چشم داره!! انگار خون گارا رو داره می کشه!!! :41: در ضمن. یه جای دیگه هم هست که یه شخصیتی به اسم دیدارا با پرنده اش گارا رو بیهوش می گیره و می بره!! حالا دنباله اش چی می شه رو نمی دونم!! از گارا خوشم میاد به خاطر اینکه شخصیت خودمم یجوری شبیهشه!! البته من این کوزه شن اش رو ندارم!!!:27::11:نقل قول:
گارا میمیره اما توسط یکی از بزرگان قبیله خودش دوباره زنده میشه...........................شما نمی تونی فقط قسمت هایی که مربوط به گارا می شه رو ببینی چون با قسمت های دیگه مربوطه و مجبوری تقریبا ا زاول انیمه بشینی نگاه کنی ...........مثلا همون مردنش خودش 30 قسمت از فصل ناروتو شیپودن رو می گره .......تازه اگه نخوای قسمت های قبلی رو ببینی چون در اون صورت باید بشینی کل 220 قسمت فصل اول رو هم ببینی چون تقریبا هر 50 قسمتی این گارا سرو کلش پیدا میه و یکی از شخصیت های اصلی انیمه هست ..................نقل قول:
در مورد مردن گارا مثل اینکه می میره ها!! نمی میره؟؟؟ تو قسمت ویدئوهای سایت zedge.net بزن death of gaara یا gaara is death . یه چند تا نتیجه برات میاره. نگاه کن!! البته کیفیت موبایله چندان خوب نیست. ولی یه جایی هستش مثل غار مانند که نمی دونم یه مجسمه بزرگه یا یه هیولای نسبتا بزرگه که چند تا چشم داره!! انگار خون گارا رو داره می کشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن. یه جای دیگه هم هست که یه شخصیتی به اسم دیدارا با پرنده اش گارا رو بیهوش می گیره و می بره!! حالا دنباله اش چی می شه رو نمی دونم!!
اینکه از گارا خوشت میاد به کنار شما فکر نکنم بخوای شخصیتی مثل گارا داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........فقط بدون که اون اولش یه قاتل خونخوار بوده و مثل آب خوردن آدم می کشته .....اون کوزه پشتش هم توش پره شن هستش و سلاح اصلی گارا شن هست ......فکر نکنم بخوای درباره تکنیک تابوت صحرا ی گارا چیزی بدونی یا اینکه به راحتی پدر و مادر و حتی عموش رو کشته ....................نقل قول:
از گارا خوشم میاد به خاطر اینکه شخصیت خودمم یجوری شبیهشه!! البته من این کوزه شن اش رو ندارم!!!:27::11:
:16:...نقل قول:
اینکه از گارا خوشت میاد به کنار شما فکر نکنم بخوای شخصیتی مثل گارا داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........فقط بدون که اون اولش یه قاتل خونخوار بوده و مثل آب خوردن آدم می کشته .....اون کوزه پشتش هم توش پره شن هستش و سلاح اصلی گارا شن هست ......فکر نکنم بخوای درباره تکنیک تابوت صحرا ی گارا چیزی بدونی یا اینکه به راحتی پدر و مادر و حتی عموش رو کشته ....................
راست میگه دوستمون...گارا تو اوایل سریه اول هر کی رو سر راهش میدیده پودر میکرده!!!:31:
تا اینکه بازم توسط این ناروتو متحول میشه!!!عاشق اون صحنه های مبارزه بین شوکا وقورباغه رئیسم واون تیکه ای که ناروتو کله میزنه به گارا!!!:12:
درمورد اون توضیحاتتون هم بگم که واقعا من به شک افتادم...یعنی واقعا سوناده مادربزرگ ناروتو ومادر میناتو هست؟؟؟
فکر کنم تعداد معمای این انیمه از مجموعه لاست داره جلو میزنه!!!!!!!:31:
قسمت 184 هم دیدم...بد نبود ...ولی تا کی میخواد این فیلرا ادامه پیدا کنه؟؟؟!!!من که فکر میکنم مانگا رو میخوان تموم کنن بعد انیمه رو از فیلر در بیارن!!!!!!!:31: همونطور که میدونین 185هم فیلره!!!!!!خدا بهمون صبر بده!!!اگه مانگا نبود چیکار میکردیم؟؟؟!!!:19:
آره. حالا فامیل که نه!!! ولی بعضی وقتها دوست داشتم کسانی که روی اعصابم راه می رن رو یه شن بارونشون بکنم!!!:27: فکر کنم شما هم گاهی وقتا براتون پیش اومده!!! تفاوت هم که گفتم. اگر هم می خواستم خدای ناکرده فامیل رو گوشمالی بدم این کوزه رو ندارم دیگه!!! بعضی مواقع تنهاییم شبیهشه و بعضی مواقع هم عصبانیت و نفرتم عین اون می شه. :31::11: حالا نگران نباشید اگه این کوزه رو پیدا کردم بهتون خبر می دم منصرفم کنید.:27::11:نقل قول:
با این دلایلی که شما گفتین میشه این احتمال رو در نظر گرفت که یوندایمه پسرش باشه.:46:
راستی سوناده با هوکاگه اول و دوم نسبت فامیلی نداره؟؟:13:
در مورد ازدواجم من شخصا دوست دارم ناروتو با ساکورا ازدواج کنه.:21:یه حسی بهم میگه این اتفاق میوفته.:27:
من که دیگه فعلا بیخیال انیمه شدم.میخوام صبر کنم یه باره همشو با هم بگیرم و نگاه کنم.البته خدا داند کی قراره تموم بشه.:5:
-----------
جناب siavash2death اون گارایی که شما میشناختین از وقتی که با ناروتو مبارزه کرد و کازکاگه شد دیگه مرد.:27:
الان حتی حاضره جونشم واسه دفاع از مردمش بده و مردمشم خیلی خیلی دوستش دارن.پیشنهاد میکنم 30 تا قسمت اول ناروتو شیپودن که در مورد مردن گارا هست رو ببینید تا بفهمین من چی میگم.:46:
الانم که شده فرمانده کل لشکر شینوبی ها برای مبارزه با لشکر توبی و کابوتوچیمارو.:8:
اون که خودش و عوض کرد پیشنهاد میکنم شما هم اگه خیلی دوستش دارین خودتونو عوض کنین و نفرتتونو با عشق و محبت عوض کنین.:31:
سوناده نوه هوکاگه اول هستش و اینو جیرایا به ناروتو وقتی که دنبالش بودند گفت........ان گردنبندی که سوناده به ناروتو داد هم مال هوکاگه اول بوده که خیلی ارزش معنوی و قیمتی بالایی داره ...........گویا وقتی سوناده فهمید ناروتو کیه باهاش اون شرط رو بست البته بعد از اینکه دید با اون سنه کم می توه راسنگان رو اجرا کنه فهمید که این بچه کی هستش ...............نقل قول:
راستی سوناده با هوکاگه اول و دوم نسبت فامیلی نداره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( حتی سوناده توی بد ترین شرط بندی هاش هم هیچ وقت پای اون گردنبند رو وسط نمی کشید اینو شیزونه که همراه سوناده بود به جیرایا و نارتو گفت )
فکر نکنم این کار اتفاق بی افته چون هم ناروتو از علاقه هیناتا به خودش می دونه هم ساکورا می دونه که هیناتا به ناروتو علاقه داره ..................تازه ناروتو می دونه که ساکورا عاشق ساسوکه هستش و حتی نتونست وقتی که موقعیت مناسبش رو ساکورا داشت ساسوکه رو بکشه ............نقل قول:
در مورد ازدواجم من شخصا دوست دارم ناروتو با ساکورا ازدواج کنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه حسی بهم میگه این اتفاق میوفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ساسوکه به دهکده بر می گرده چون همیشه باید یه شخصیت منفی باشه که دوباره مثبت بشه و ساسوکه از همه نظر آمادگیش رو داره ............حالا اینکه در مبارزه های آخر با مادارا چشم هاشو از دست بده احتمالش هست....
ناروتو هم که کیوبی از بدنش خارج میشه و با اون مبارزه سختی رو انجام می ده و زنده می مونه همون طور که مادرش بعد از اینکه کیوبی از بدنش خارج شد زنده موند ( خاندان اوزوماکی ها همچین قابلیتی داشتند برای همین بهترین میزبان برای قوی ترین بیجو یعنی کیوبی بودند ) یا اینکه در مبارزه با ده دم آزاد شده اون رو در داخل خودش مهر می کنه ...................
من نمی دونم اگه ناروتو با هیناتا ازدواج نکنه من به شخصه می رم جاپن و پدر کیشیموتو رو در میارم..........:19:
بابا حالا چرا می زنی!!:10: من می گم که. بدون کوزه کاری از دستم بر نمیاد!!!:27: فرمانده لشکر شدنش رو هم دیدم!! البته اگه درست بگم!! موقعی که داره با دیدارا مبارزه می کنه که طرف یه مجسمه مانند شکل شبح رو روی شهر پرت می کنه!!:11:نقل قول:
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
حالا این کازکاگه که می گید یعنی چی؟؟؟ یعنی همین فرمانده لشکر ؟؟؟
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
دوستان می شه یکی این عکس اینو رو بذاره ببینم کی هستش؟؟؟ اصلا دیدمش یا نه؟؟؟؟ مثل اینکه به جز خودم کسی از گارا خوشش نمیاد!!!! نه؟؟؟؟:41:
در ضمن فرض بگیرید می خوام تازه شروع کنم به ناروتو دیدن!! یعنی از اول اول!!! حالا با زیرنویس یا زبان انگلیسی گیر میاد؟؟؟ اپیزودی هستش دیگه؟؟؟؟هر اپیزود حجمش چقدره؟؟؟ کیفیت خوب ولی کم حجمش هم گیر میاد؟؟؟ تازه. من با تورنت مشکل دارم. نوع دیگه ای ازش گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟
اونی که شما دیدی فرمانده لشکر نبود...یکی از اعضای آکاتسوگی به نام دایدارا به دهکده مخفی شن حمله میکنه تا گارا رو که حامل هیولای دم دار هست بدزده!!!(شوکا)اولای سریه شیپودن هست ...نقل قول:
بابا حالا چرا می زنی!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من می گم که. بدون کوزه کاری از دستم بر نمیاد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمانده لشکر شدنش رو هم دیدم!! البته اگه درست بگم!! موقعی که داره با دیدارا مبارزه می کنه که طرف یه مجسمه مانند شکل شبح رو روی شهر پرت می کنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این کازکاگه که می گید یعنی چی؟؟؟ یعنی همین فرمانده لشکر ؟؟؟
دوستان می شه یکی این عکس اینو رو بذاره ببینم کی هستش؟؟؟ اصلا دیدمش یا نه؟؟؟؟ مثل اینکه به جز خودم کسی از گارا خوشش نمیاد!!!! نه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فرمانده لشکر هم به تازگی شده...یعنی تو مانگای 514فرمانده کل لشکر شینوبی ها شده!!!اون مجسمه هم حیله دایدارا برای پرت کردن حواس گارا و....(برو خودت بقیشو ببین...:31:)
کازه کاگه هم به رهبر دهکده شن گفته میشه...مثل هکاگه که به رهبر دهکده برگ گفته میشه یا رایکاگه که به رهبر دهکده مخفی ابر(اگه اشتباه نکنم!!!:31:)یا تسوچیکاگه که به رهبر دهکده مخفی صخره گفته میشه...یا میزوکاگه که به رهبر دهکده مخفی مه هست...
در ضمن گارا یکی از محبوبترین شخصیت های این انیمه است...اون اینو هم که میبینین اونقدر رای داره به خاطر اشکال نظر سنجیه که رای های ناروتو تو نظر سنجی قبلی رفته برای اینو!!!!!:18:
اینم یه عکس از اینو وبعدیش گارای عزیز...
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
تمام قسمتاش رو میخوای دانلود کنی؟؟؟؟!!!!میدونی سری ناروتو220قسمت وسری شیپودن تا بهحال184قسمته!!!!نقل قول:
در ضمن فرض بگیرید می خوام تازه شروع کنم به ناروتو دیدن!! یعنی از اول اول!!! حالا با زیرنویس یا زبان انگلیسی گیر میاد؟؟؟ اپیزودی هستش دیگه؟؟؟؟هر اپیزود حجمش چقدره؟؟؟ کیفیت خوب ولی کم حجمش هم گیر میاد؟؟؟ تازه. من با تورنت مشکل دارم. نوع دیگه ای ازش گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟
بهتر از این فزو شگاه های اینترنتی تهیه کنی که زیر نویس فارسی هم داره...:46:
خوب دوست عزیز می تونی با رقتن به سایت هایی مثل دنیای انیمه یا بهشت انیمه اونهارو سفارش بدی و کیفیت خوب به همرا زیر نویس فارسی رو بخری ................نقل قول:
اگه میخوای دانلود کنی سایت های زیادی هست برای دانلود من خودم از
دانلود می کنم زیر نویس انگلیسی داره و کیفیت ها و حجم ها رو هم برات مشخص می کنه تا هر کدوم رو خواستی دانلود کنی ..........زیر نویسش هم به صورت هارد ساب هستش ( یعنی روی انیمه قرار داره و نیاز به دانلود فایل های زیر نویس نیست) کیفیت ها هم از 720 و 480 داره تا فرمت های MP4 ...........توی سایت ثبت نام می کنی که رایگان هستش و روزی هم 4 تا قسمت می تونی دانلود کنی که برات کفایت می کنه ...اگه سرعت خوبی داره از سایت های دیگه هم می تونی دانلود کنی.........
دوست عزیز. کم کم دارم قسمت هاش رو می گیرم و نگاه می کنم. از سری tv اش شروع کردم. درسته؟؟؟ این شیپودن بعد از این سری تلویزیونیشه؟؟؟؟