یه نفرم در راه رضای خدا این آرم شبکه 3 رو به ما بده
Printable View
یه نفرم در راه رضای خدا این آرم شبکه 3 رو به ما بده
خواب برو تو سایتش بگیرنقل قول:
نقل قول:
منظورم اون اسکوربرد و آرم شبکه 3 هست که بچه ها درست کردن واسه Pes 2008 .
سایتش دیگه چیه؟ هر چی لینک بچه ها گذاشتن تعطیل شده.
سلام دوست عزيز اگه مي خواي بازي رو جذاب ببيني حتما بايد گرافيك و رم بالا داشته باشي چون بعضي قسمتهاي بازي خيلي طبيعي .......
سلام
يك منو از عابدزاده ساختم پيش نمايشش مي زارم نظرتون رو بگيد تا مشكلاتش رو برطرف كنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصليش:
کد:http://www.ufile.info/upload/1200561627.jpg
مرسی آقا سجاد ( Sajad Dp ) منو عالی بود
:40::40::40::40:
ممنون سجاد جان عالیه
بچه ها یه سیو فایل درست و حسابی بزارید که ما هم نصیبی ببریم با نت نفتی
سلام
ينم لينك دانلود منوي عابدزاده ( اول به صفحه ي پرشين گيگ بريد بعد هر 5 پارت رو دانلود كنيد)
کد:http://sajaddp.persiangig.ir/PES%202008/Menu/Abedzade
به نظر خودم خیلی بهتر از pes 6 هستش...
گیم پلیش هم هیچ مشکلی نداره و روون و عالیه...
واقعاً شما چرا این نسخه رو با نسخه های قبل مقایسه می کنین. به نظر من این بازی یه جهش بزرگ تو بازی های فوتباله الآن دو تا لیگ رو تموم کردم ولی بازم می خوام بازی کنم..(مثلاً امسال کنکور دارم.!)
سلام به همه بروبچ آقا من هرچی سرچ تو تاپیک زدم یه جواب و راه حل کامل واسه مشکا Track Record پیدا نکردم من هر کاری میکنم درست نمیشه اینطوری بازی که میکنم و یه سری چیزارو آزاد میکنم به هحض خروج از بازی و برگشت دوباره به بازی همه میپره و دوباره از اول یکی خواهشا یه راه حل بده که چه کنیم؟؟!!!!! مخصوصا بدتر از همه اینه که 2 ساعت نشستم پیراهن تیم پرسپولیس رو تو مستر لیگ طراحی کردم اومدم بیرو عکسی که وارد کرده بودم از بین رفت مجبورم هربار که وارد بازی میشم دوباره عکس رو لود کنم
این نسخه از بازی که خوب از آب در نیومد امیدوارم نسخه بعدی توپ از آب دربیاد.
نقل قول:
اقا کارت که عالي بود اما ميشه يه توضيح کوچيکي به ما هم بدي، تا ياد بگيريم ..
اقا چرا داور درهمه بازیها یکی هست وعوض نمیشه؟
دوست عزیز این متنی رو که نوشتم به نوعی نظر خودم هم هست اما در اصل این متن رو سیامک یکی از ادیتور های موفق و با سابقه PES گفته که الان به همراه گروه وینسار دارن بازی رو ادیت می کنننقل قول:
مخصوصا نظر خودم رو ننوشتم تا دوستان دیگر نگن تو که چیزی نمی دونی صحبت نکن
PES6 نسخه آپدیت شده ی PES5 , و PES5 نسخه آپدیت شده PES4 و ...
اما PES2008 یک نقطه آغاز برای تمام سری های نسل جدید PES در آینده است ... و قاعدتا" کسانی که آینده نگر هستند و یا سیستمی که با آینده نگری بسته اند، اجازه ورود به نسل بعد را دارند. کسانیکه با گرافیک medium و یا حتی high ولی با روزلوشن پایین این بازی رو انجام میدهند ، نمیتوانند مدعی ورود کامل به نسل بعد باشند.
به نظر شما ادیتهای PES6 از لحاظ کاربردی چه استفاده ای دارد ؟ این کارها دیگر تاریخ گذشته محسوب میشوند و از لحاظ فنی نیز هیچ کمکی به پیشرفت سطح علمی فعالان حاضر در این عرصه نمیکنند. اینگونه ویرایشها توسط کسانی انجام میشوند که از قطار سریع السیر به مقصد PES2008 ، در ایستگاه PES6 جا مانده اند.
PES2009 سال دیگر عرضه میشود و آنروز ما در حال استفاده از ویرایش ها و نکات فنی یادگرفته شده در سال قبل برای ویرایش این بازی هستیم ، درحالیکه فکر نمیکنم تا آنروز کسی صحبتی از سری نسل قدیم این بازی و PES6 به زبان آورد.
قانون بقا میگه: "برای باقی ماندن باید خود را با شرایط سازگار کنی" . حالا مقاومت در برابر این شرایط جدید احتمالا همان وضعیتی را بوجود میاره که موجب منقرض شدن دایناسورها شد.
دوستان واسه حل مشکل سیو Track Record و Edit ها که با بیرون اومدن از بازی از بین میرفت برین
این تاپیک چون مشکل خیلی ها هست یه تاپیک زدم که راحت پیدا کنینکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195327
سلام
ساخت منو براي اين نسخه يه كمي سخت تر شده ( البته يه كمي )نقل قول:
اقا کارت که عالي بود اما ميشه يه توضيح کوچيکي به ما هم بدي، تا ياد بگيريم ..
شما با گيم گرافيك استديو فايل rv_e.img كه داخل پوشه img هست رو باز كن
بعد گزينه ي اخر ليست منو هست
يكي مونده به آخر هم صفحه اول هست
دوست عزيز خيلي متشكرم كه توضيحات كاملي رو دادينقل قول:
سال ديگه كه pes2009 اومد مطمعنا تغييرات زيادي خواهد كرد و بسياري از مشكلات كه دوستان ازش شاكي هستند به اميد خدا حل خواهد شد
نقل قول:
ممنون تست مي کنم ..:10:
اقاي seabass سازنده ي اين بازي خودش به اشكالات زياد اين بازي اعتراف كرده و گفته كه در2009 pes فورس بك خواهد زد به سري قبلي و در واقع مخلوطي از pes 2008 و سري قبلي خواهد بود . يعني همون چيزي كه ما از pes 2008 انتظار داشتيم . دليلش ( برگشت به سري قبلي) نامه اي بود كه طرفداران pes در اوو-وب نوشتن وخيليا اونو امضا كردن و فرستادن واسه كونامي. پس مي بينيد كه اگه هنوزم pes 6 بازي كنيد زياد عقب نمي مونيد چون سري بعد خيلي شبيه pes 6 واهد بود ولي از لحاظ گرافيك و هوش مصنوعي و امكانات و ... N-gen است
من می خوام یه لپ تاپ DELL Latitude D830 2.2GHz 2G RAM 4M Cache با کارت گرافیکی 256MB NVIDIA Quadro NVS 140M بخرم. می خواستم بدونم آیا از دوستان کسی PES2008 رو روی این لپ تاپ بازی کرده؟ فکر می کنین این کارت گرافیکی Quadro برای این بازی جواب بده؟ و یا به طور کلی لپ تاپ های سری Latitude از پس یازیهای با نیازهای گرافیکی متوسط بر میان؟
خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
مشخصات کامل کارت گرافیکی.
Manufacturer: NVIDIA
Series : Quadro NVS
Codename: G84M
Pipelines: 16 - unified
Memory Speed: 700 MHz
Memory Bus Width: 64 Bit
Memory Type: GDDR3, GDDR2
Max. Amount of Memory: 256 MB
Shared Memory: yes TurboCache
DirectX: DirectX 10, Shader 4.0
سلام
يه لودينگ فارسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://sajaddp.persiangig.com/PES%202008/Loading/Loading%201/loading%20for%20PES2008%20By%20SAJADDP.rar
سلام دوستان يه سوال:
داخال formation setting (چيدن تركيب و ... ) يه منو هست به اسم simple setting ، كه توي اون ميشه manuel يا auto يا full auto و ... رو انتخاب كرد ميشه يكي يه توضيح تقريبا كامل بده كه بفهميم اينا و اون گزينه هاي زيرش كه دايره كنارشون رو ميشه روشن و خاموش كرد چيكار ميكنن؟
با تشكر
بابا یکی به من جواب بده چرا داوردر همه بازیها یکیه و چطور میشه اونو عوض کرد؟
من كه چنين چيزي رو نديدم:18:نقل قول:
داور هاي من جور وا جورن:31:
سلام دوستان..من pes8 رو نصب کردم.مشکلی نداره فقط توی بازی هر 30ثانیه یه بار یه خط میاد وسط مونیتور..نمیدونم چرا..خیلی این موضوع روی اعصابه..با توجه به اینکه cpu 4000 amd و vga 8500gtو ram 1gig هست فکر نکنم بخاطر کم اوردن سیستم باشه.یکی گفت مشکل از dvd ش هست..فکر میکنین ممکنه؟.. یه نکته دیگه اینکه من game pad ندارم و بازی با کیبورد هم راهدست نیست..توی setting هم واسه تغییر دادن دکمه های بازی نمیتونم عوضش کنم واینم اگه کمک بدین باز ممنون میشم..
سلام به همه.شما شايد نرم افزاري مثلwebshots و... داري نرم افزار هاي نظير اين نرم افزار هر چند ثانيه يه بار كرم ميريزن:13:خودت ببين اگه چنين نرم افزارهايي داري يا پاكشون كن يا قبل از بازي از اون ها خارج شو.يه بار هم بازي رو پاك كن دوباره نصب كن ايشالااااااا درست ميشه.اميدوار باش:27:نقل قول:
داور هاي من هم عوض نميشن.يكي بگه همش اين يارو كچل مياد ديگه داره روي اعصابه من راه ميره:19:تورو خدا يكي كمك كنه!!!!!راستي توي بازي من اصلا تماشاچي ندارم توي هيچ بازيي صداشون مياد ولي خودشون مردن:19:تمام صندلي هاي ورزشگاه خاليه اين جوري بازي اصلا حال نميده كمك كنيد خواهش ميكنم
این گزینه را توی Setting فعال کننقل قول:
Wait for Vsync
دوستان اگه لطف کنن چندتا بازیکن که سرشناس نباشن ولی بازیشون خوب باشه رو معرفی کنن ممنون میشم.
سلام . يكي به من بگه چجوري ميشه سوييچ كردن بازيكن ها را كاملا دستي كرد البته توي مستر ليگ. من كه هرچيزي رو دستي كردم اين سويچ كردن دستي نشد
با دکمه e یا L1 میشه راحت سوئیچ کردنقل قول:
بچه ها من این بازیو نصب کردم
اما هر بار که میرم تو بازی آپشن فایلم ریست میشه!!
یعنی باید از از اول سطح بازی رو انتخاب کنم، اعصابم خورد شده... هر ادیتی هم که رو بازیکنها انجام میدم تا بر میگردم و و میام بیرون نابود میشه. من چی کار کنم؟
اين بنده خدا ميخواد كاملا دستي شهنقل قول:
با دکمه e یا L1 میشه راحت سوئیچ کرد
اگه کسی آپشن فایل درست و حسابی داره که اسم تیمها و بازیکنها و لیگ آلمان هم توش درست شده باشه ممنون میشم بزاره واسه دانلود
سلام.چند تا بازيكن خوب ميگم ولي همشون رو نميدونم توي چه تيم هاي هستند اگه توي مستر ليگ اسمشون رو سرچ كني پيداشون ميكني.:27:نقل قول:
دروازبان:FREY وKIM YONG DAE
دفاع:PEREA در ATLETICO MADRID بازي ميكنه.دفاش عاليه!!!!!!! سرعتش كه ديگه نگو:8::8::8:
هافبك:LEE CHUN SOO بازي كن تيم ملي كره ي جنوبي بازيش توپه.
حمله:NIHAT در VILLAREAL بازي ميكنه من از HENRY بيشتر قبولش دارم:46::46:
تورو خدا به من هم كمك كنيد من توي بازي اصلا تماشاچي ندارم صداشون مياد ولي خودشون نيستند آخه اينجوري بازي اصلا حال نميده.داور من هم هيچوقت عوض نميشه آيا پچي وجود داره كه داور اضافه كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اگه دارين بزارين:19: ممنون ميشم.باي باي
عزيزم يه كم بيشتر توضيح بده تا من مشكلت رو حل كنم.هر وقت كه وارد بازي ميشي سيو هاي مستر ليگ و كاپ و... هم پاك شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره همه چیز پاک میشه...نقل قول:
هیچی باقی نمی مونه، گفتم شاید از ویندوز باشه. ویندوزم عوض کردم حتی یه دی وی دی دیگه نصب کردم اما بازم همونجوریه.
مثلا اسم یه بازیکن رو درست می کنم... از بازی که بیام بیرون دوباره برم تو بازی دوباره میشه مثل روز اولش.
اعصابمو خرد کرده.
هربار که بازی رو اجرا می کنم انگار تازه بازی رو نصب کردم.
دوباره سوال انتخاب سطح بازی میاد و ...
:41:
به نظر من هافبک جوون فقط woodsنقل قول:
دوستان بالاخره تقلب تو قسمت پول در مسترلیگ رو پیدا کردم و تونستم پولمو 99999 کنم بالاتر نمی رفت یا شاید هم می رفت و نمی نوشت.
به هر حال هر وقت وقت کردم میام بهتون می گم چه جوریه....
راستی یه مشکل هم دارم الآن 3 بار لیگو تموم کردم ولی نمی رم تو لیگ اروپا میشه بگین چرا؟
فعلاً بابای.