بدون آلارم و اینا فکر کنم جدیدا پاک میکنن یه سری کامنت هارو: دی
Printable View
بدون آلارم و اینا فکر کنم جدیدا پاک میکنن یه سری کامنت هارو: دی
بسته شدن تاپیک با پاک شدن اون فرق داره :46:نقل قول:
یه تاپیک کلا پاک بشه دیگه پ. خ به تک تک کاربرا داده نمیشه!
انجمن موسیقی هم فکر کنم چون پاک نشده و فقط مخفی شده پستای اون نمایش داده میشه
نقل قول:immortal07, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293097
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
پیرو پست های بالا تاپیکی به اسم لطفا جمله رو کامل کنید ای کاش........ تراش شده و من مورد دیگه برای تغییر عمده ندیدم. یکی از دوستان هم ظاهرا تعدادی از پست هاش در تاپیک داستان کوتاه پاک شده علاوه بر تاپیک قبلی.
سلام بابک آقا
چرا دسترسی منو محدود کردن ؟
سلامنقل قول:
احتمالا اعضای جدید به بعضی انجمن ها دسترسی ندارن. صبر کنید تا محدودیت ها تون برداشته بشه.
البته سوال فوق رو باید از مدیران تالار مورد نظر بپرسید.نقل قول:
این تاپیک که توش پست های فقط شما جمع آوری شده هم جالبه . یه تنه اینهمه هنر نمایی.
البته توسط شما قابل دیدن نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تو همین چند وقته که من بررسی کردم تو نصفه دعواهای انجمن یک حضور فعالی از شما هست.
من این سوال رو جیگزین میکنم :
چرا شما رو بن نکردن ؟
دسترسی شما رو به انجمنی که روی سرتون گذاشتید محدود کردن تا مانع از بستن دسترسیتون به کل انجمن بشن.
وقتي فقط كساني كه ليبل داشته باشند ميتونن ببينن، شما براي دل آب كردن لينك گذاشتيد ؟نقل قول:
البته توسط شما قابل دیدن نیست :
نه . برای این گذاشتم تا خودشون ببینن که مدیران اون انجمن به حد کافی باهاشون مدارا کردن. اخطار هم دادن و وقتی به نتیجه نرسیدن به این راه رو آوردن. تا انجمن منظم باقی بمونه برای اون هایی که میخوان به جواب سوال هاشون برسن به جای اینکه شاهد بحث های بی فایده باشن.:20:
بچه ها مشكلم حل شد. بعد از اينكه تعداد پست هام به ده تا رسيد، گزينه ي تشكر فعال شد.:46:نقل قول:
از کجا میبینیم که چندمین کاربر عضو شده هستیم؟
يه موضوع بينهايت پيچيده (البته برا من)
خب از اينجا شروع ميكنيم:
در مورد داش سينا:
Sina
متولي فروم
تعداد بازديد كنندگان از پروفايلش:21,402
------------------------------
Meisam
كارش چيه؟آره اونم متوليه
تعداد بازديد كننده از پروفايلش:20,865
Ali
آره اونم متوليه فرومه
حالا -> تعداد بازديد كنندگان از پروف:4,076
-------------------------------
نوبت ميرسه به 'POP'
اينم 5,693 تا
و اينك Shahin King كه رسما 41,912 تا انسون از پروفش بازديد به عمل اووردن
و در نهايت كلام MaFia جان با 6,851 و اندي
حالا رفقا اينجارو داشته باشيد نكته اصلي اينجاست:
جناب hoosein62 با تاريخ عضويت 01-07-2010 و جمع كل گفتگوهاي 43 داراي 198,576 تا بازديد كننده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستش
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
من ازشم پرسيدم اما اطلاعي نداره
اين چجور قضيه ايه
اصلا بابك جون خودت نهايتا 40 هزار تا بازديد كننده داري اين حسين 62 عزيز چطوري اين همه بازديد داره؟
اينم پروفش:
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=591748
مثلا برای شما:نقل قول:
http://forum.p30world.com/member.php?u=416402
از :
u=416402
سلامنقل قول:
این که به نظرم میرسه ، البته نمیدونم درسته یا نه ( خودم فکر میکنم درست باشه )
وقتی توی پروفایلتون هستین ، آخر آدرس پروفایلتون یه عدد هست . احتمالا اون شماره شما باشه .
برای من 543724 هست .
چه نکته جالبی.نقل قول:
اینرو باید ادمینا یا سوپر مدیرا و .. .بگن. شاید باید دید چه یوزری هست که برای بازدید از این پروفایل ساخته شده. اونم 198 هزار بار :18:
نقل قول:
جناب hoosein62 با تاريخ عضويت 01-07-2010 و جمع كل گفتگوهاي 43 داراي 198,576 تا بازديد كننده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هستش
البته حسین آقا از بچه های دوست داشتنی و باحال انجمن هست که یه بار بن شدند و یوزر فعلی را بعد از بن شدن ساختند . فکر کنم تعداد بالای بازدید کننده به خاطر همین باشه .نقل قول:
چه نکته جالبی.
اینرو باید ادمینا یا سوپر مدیرا و .. .بگن. شاید باید دید چه یوزری هست که برای بازدید از این پروفایل ساخته شده. اونم 198 هزار بار
البته 198 هزارتا .... ؟؟؟
نقل قول:
آره پس يعني سينا اين پن شيش سال كه اينجا رژه رفته اصلا بهشم توجهي نشده و هيش كي باهاش دوس نبوده كه بازديد كننده هم كم داشته
ميگم نكنه اين حسين 62 عزيز روزي چنبار از خودش بازديد ميكنه؟:دي
راستي اين قضيه ي شماره كاربرا مثله u=4545 غلطه چون اونجا بنويسيد 1 و 2 يا 3 هيچي نمياره
نقل قول:
شاید هم یه باگی چیزی باشه. که احتمالش بیشتره. چون هر چه قدر هم یوزر یا یوزرهایی به پروفایلی سر بزنن به این عدد نمیرسه.
حسین آقا هم حتما از بچه های دوست داشتنی هستند و علت چیز دیگری است. اگر هم همان اولی باشه خب باشه شاید خودش یا کسای دیگه ای دوست داشتن آمار پروفایلش بره بالا. ولی عجیب حوصله میخواد. :31:
کسی اگه از یوزر خودش بازدید کنه به تعدا بازدیدکنندگانش اضافه نمیشه.نقل قول:
این شماره کاربر هم تقریبیه و فکر کنم از هفتصد یا هشتصد و خورده ای شروع میشه و ... .
کمترین شماره ای که پیدا کردم 961 هستنقل قول:
این شماره کاربر هم تقریبیه و فکر کنم از هفتصد یا هشتصد و خورده ای شروع میشه و ..
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=961
درود بر علی حسین با این کاراش :خخخخخخخخخخخنقل قول:
يه موضوع بينهايت پيچيده (البته برا من)
خب از اينجا شروع ميكنيم:
در مورد داش سينا:
Sina
متولي فروم
تعداد بازديد كنندگان از پروفايلش:21,402
Meisam
كارش چيه؟آره اونم متوليه
تعداد بازديد كننده از پروفايلش:20,865
Ali
آره اونم متوليه فرومه
حالا -> تعداد بازديد كنندگان از پروف:4,076
-------------------------------
نوبت ميرسه به 'POP'
اينم 5,693 تا
و اينك Shahin King كه رسما 41,912 تا انسون از پروفش بازديد به عمل اووردن
و در نهايت كلام MaFia جان با 6,851 و اندي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازشم پرسيدم اما اطلاعي نداره
اين چجور قضيه ايه
اصلا بابك جون خودت نهايتا 40 هزار تا بازديد كننده داري اين حسين 62 عزيز چطوري اين همه بازديد داره؟
یه چی منم بگم شما وقتی ادرس پروفایلش رو اینجا گزاشتی 1000 تا بازدید اضافه کردی به ایشون:31:
نقل قول:ممنون ازتون بابک آقانقل قول:
:31:
:11:
سلام بر اقا بابک:)
وظیفه ناظر چیه؟ و سطح دسترسیش مساوی همکاره یا بالاتره؟
کمترین شماره ای که پیدا کردم 961 هست
الان شماره بنده رو 987 میاره . در حالی که باید 16 باشه.
-----------------
ماجرای این بازدید بالا احتمالا باگ سیستم باشه. البته احتمال کمتری هم هست که دوستان این دوستمون زیاد به پروفایلش سر زدن.
---------------------------
جزییات فعالیت ناظر رو احتمالا در یک خبر اعلام میکنیم.نقل قول:
وظیفه ناظر چیه؟ و سطح دسترسیش مساوی همکاره یا بالاتره؟
جان ؟ 198/000 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بابا دمش گرم ما که تو پنجاه سالم این همه بازدید کننده پیدا نمی کنیمکد:http://forum.p30world.com/images/post-icons/icon5.gif
دستت درد نکنه خیلی خوب و کامل بود. ایشالله زودتر سرت خلوت شه، بقیشو هم بنویسی:46:
سلام.
توی بعضی از فروم های با سیستم vBulletin که عضو هستم ، میبینم امکانات کاربری بیشتری داره و ظاهر فروم قشنگتره .
نمیشه یه تغییراتی توی فروم ایجاد بشه که از یکنواختی در بیاد ؟
ربطی هم به تعداد کاربرا نداره ها . بعضیاشون که زبان انگلیسیه تعداد کاربراش بیشتر از اینجاست .
( شاید جای این سوال توی بخش پیشنهادات باشه ، اما میخوام دوستان هم نظرشون را بیان کنن )
سلام سلام
با دوستمون موافقم
پس کی میخواین یه تغییری تو ظاهر پی سی بدین؟
وی بی 4 هم اومد شما هنوز دارین از ورژن 3 استفاده میکنین
بابک آقا این پیشنهادای ما رو چرا جواب نمیدین؟
انقد که اینجا عضو داره چرا یکی صداش در نمیاد؟ عادت کردین؟
مرسی
به نظر من p30world نیاز داره یه پوستی بندازه!:31:
قسمت آواتار کنار هر پست هم می تونه چیزای قشنگتر و جذاب تر اضافه بشه.نمی گم از انجمن های دیگه تقلید بشه اما به نظر من این انجمن اونقدر عضو داره که هر کسی یه ایده بده مدیریت به راحتی بتونه یه چیز خوب از توش در بیاره!
.................................................. .................................................. ...................
این رو باید توی قسمت ارائه انتقادات و پیشنهادات بگم اما به یه دلیلی همین جا می گم!:5:
این انجمن می تونه یه تاپیک اطلاع رسانی از سوی مدیریت داشته باشه که اعضا از اهداف و کارهای آینده و امور جاری انجمن باخبر باشند. مدت زیادی هست که یک سری از تالار ها بسته شده و هنوز که هنوزه تحت بررسی هست و برای کاربرها اتفاقات آینده نامعلوم و مجهول است.
.................................................. .................................................. ....................
اگر هم پیشنهاد یا انتفادی هم داریم فقط و فقط به خاطر علاقمون به این انجمنه و گرنه خدای نکرده هیچ خصومتی با کسی نداریم!:46:
با سلام و خسته نباشی
چطور می شه یه فایل کوچیک رو تو انجمن آپلود کرد؟
با تشکر
مگه بابک جان بی کاره بیاد هرروز جواب تو رو بده؟:31:نقل قول:
خودت تنهایی یه مدیر+یه ناظر+یه همکار میخوای تا حواسشون بهت باشه جایی رو اتیش نزنی:27:
اما جدی اون عادت کردی رو خوب اومدی...راست راستی عادت کردیم به این درودیفارها:31:
با سلام
نمی دونم اینجا درست مطرح می کنم یا نه
1 . من چطور می تونم ادرس یک سایت یا منبع دیگری رو در پستم قرار بدم حالا چه به طور hyperlink یا به صورت مستقیم که بشه با کلیک کردم روش به اون ادرس رفت . معمولا ادرسی که من قرار می دم قسمتهای اولش حذف میشه
در مورد قرار دادن عکس در پست وقتی ادرس رو در لوگوی وارد نمودن عکس می زارم عکسم در داخل پستم به صورت یک ضربدر قرار داره و دیده نمی شه و ایا اندازه عکس بزرگ بوده
سر فرصت تغییراتی اعمال میشه. دو نگته هست. کاربردی بودن و شلوغ نشدن فروم که برای ما به شدت مهمه. کم مصرف بودن و در نهایت فرصت انجام. این مورد آخری یکی از مشکلات اجرایی پی سیه که راه حل نداره .نقل قول:
شما زیاد شلوغ میکنی. چطوری انقدر زود حوصله تون از ظاهر فروم سر رفته؟نقل قول:
شما پیشنهادی نداشتی که من جواب بدم. یک تاپیک دارید برای اعلام ه ک شدن یکی از دوستانتون فقط.
مورد اول رو در جواب دوست دیگه مون توضیح دادم.نقل قول:
مورد دوم اما. جدا از اینکه گاهی مواقع تغییری اعلام میشه و بعد مشکلاتی بروز میکنه و انجامش عقب میوفته . این باعث دلخوری هایی میشه و حاشیه درست میکنه. کمی پیش بینی آینده مشکله.
مورد دوم رو کلی نوشتم اما ترجیح دادم حذفش کنم. همه جا نمیشه همه حرفی رو زد.
در هر حال پیرو اتفاقات افتاده قبلی سیاست بیشتر میل به انجام تغییرات داره تا صحبت درباره تغییرات آتی. تا حاشیه به متن غلبه نکنه.
امکان آپلود در پی سی وجود نداره. تنها راه اینه که فایلتون رو یک هاست رایگان آپلود کنید و لینک رو در پستتون قرار بدید.نقل قول:
مورد اول امکان پذیر نیست. قابلیت هایپر لینک غیره فعاله در انجمن.نقل قول:
مورد دوم قطعا آدرس عکس درست نیست. یکی از آدرس هایی که استفاده کردید رو قرار میدید لطفا. عکستون باید در فضای نت آپلود شده باشه و آدرس ها به فرمت عکی منتهی بشه.
با سلام
حالا به صورت هایپر هم که نشد مشکلی نیست همینطوری به صورت مستقیم . من الان که این پست رومی زنم ادرس عکسم رو برای شما می زارم برای مشاهده مبحث رو می زنم قسمت اول ادرس عکس خط تیره خورده
این ادرس عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هم ادرس تایپیک پست اخر که عکس نشون داده نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره
سایتی که عکس در اون قرار داره در پی سی ورد فیلتر شده. عکس رو در جای دیگه آپلود کنید یا با استفاده از سایت زیر ادرس های دیگه ای ازش پیدا کنید .
کد:http://www.tineye.com/search/4845d492c4e4d342dfbbdaf207e47014f3194ffc/
سلامدر این بخش می شه سوال های پایگاه داده پیشرفته که در ارشد نرم افزار ارائه می شه رو پرسید یا نه؟ اگه نمی شه در کدوم بخش؟نقل قول:
بانک های اطلاعاتی (2 نفر در حال ديدن اين بخش)
پایگاه های داده برای ذخیره سازی اطلاعات نرم افزارهای مختلف استفاده میشوند. در این بخش میتوانید درباره پایگاههای داده،
پیکربندی و مدیریت و استفاده از آنها گفتگو کنید
با سلامنقل قول:
الان که فیلتر نیست :18:قبلا فیلتر بود
بعدش من عکس رو که اپلود می کنم دوباره امتحان می کنم با مرورگر و ادرس عکس رو که می دم باز میشه
توی پی سی فیلتره عزیز. اون نقطه چین ها یعنی نمیشه به اون سایت لینک داد. توی آدرس دیگه ای عکس رو آپلود کنید و لینک رو بزارید.نقل قول: