خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون
------------
یک سوال دیگه الان جدیدن P1 منو فارسی اومده ایا منو فارسی ها مشکلی نداره؟
Printable View
خیلی خیلی ممنون از راهنمایتون
------------
سلام
کسی میدونه منو مخفی p1 چجوری میاد؟
من با منو فارسی دارم. خدا را شکر مشکلی ندارم. اتفاقا خیلی خوب به فارسی برگردانده شده:5:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این جواب سوال من نبود سوال من اینه که منو مخفی که تووووووووووو گوشی های دیگه سونی اریکسون اینجوری میاد (کلید راست ----ستاره------چپ ----چپ----ستاره ----چپ-------ستاره) p1 که کلید چپ و راست نداره این منو مخفی چجوری میاد؟
یه ؟ دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟
و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟/
نقل قول:
بالا ستاره-پایین پایین ستاره-پایین ستاره
منظور از بالا پایین با قلتک کنار گوشی بالا پائین میزنی به صورت کدی که دادم این کد هارو توی صفحه اصلی میزنی با دقت و ترتیبی که گفتم:46:
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :11:
یعنی از نمایندگی سونی بگیرم؟ کجا؟
نقل قول:
خواهش میکنم :31: جان نه فرقی نمیکنه فقط بهتره با ضمانت نامه کامتل بگیری حالا فرق نمیکنه از کجا اما دوست عزیزم از جای باید بگیری که شناخته شده و کار درست باشه توی شهرتون و خلاصه هر جور ضمانتی هم ضمانت نامه کامتل . و هر ضمانت دیگه از فروشنده بگیر کار از محکم کاری عیب نمیکنه مگه نه؟ :5:
مرسی بابت راهنماییتوننقل قول:
دوتا سوال دیگه رو جواب ندادین که گفتم:
1)کیفیت و فرمت فیلمبرداریش چجوریه؟؟؟
2)و چه فایلهای ویدئویی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟
1-خوبه, نا امیدت نمیکنه خوب میگیره :11:نقل قول:
2-اگه کم نگفته باشم( Mp4 (MPEG-4 Media Fileو 3gp :10:
با هک کردنش خیلی کیفیتش پایین میاد؟نقل قول:
مطمئنی توی هدفون از دبلیو850 بیشتر میشه؟
توی اسپیکر چقدر بلند میشه؟
کیفیت چی صدا منظورتونه ؟کی گفت کیفیت میاد پایین؟!! گفتم هیچ فرقی از بابت صدا نداره والکمن 3 و player گوشی با همدیگه :10:نقل قول:
آره تازه سر ترم هست اونجوری که دوستان میگن :11:
توی اسپیکر و هدفون من هکشو نریختم ولی توی تاپیک هک گوشی های uiq توضیحاتش هست پست اول میتونین بخونین . و هک کنید گوشیتونو و لطف کنین سوال در مورد هک توی تاپیک خودش در میان بذارید ممنونتون میشم :20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788&goto=newpost
دوستان سلام
من که مشکل ساعت sms حل شد یه سری به برنامه های uiq بزنید
سلامنقل قول:
میشه توضیح بیشتری بدید
بفرما اینم توضیح بیشترنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=241669
کمک....!
یه سری نرم افزار سیمبین دارم که می خوام بریزم رو گوشی اما همش نصب نمی شه!!!!
وقتی هم که می خوام با SignSIS ساینشون کنم یه پیام خطا می ده و می گه که این فایل ها سیمبین نیست .چیکار کنم؟
شما می خواین ساین کنید نمیشه؟ یا خود برنامه ها مشکل دارن؟ دقیق نبود سوالتون:41:نقل قول:
بچهها سلام
من cda گوشي مو عوض كردم
تمام مراحل و رفتم و در آخر پيغام موفقيت و جدا كردن كابل و داد
ولي الان كه توي مشخصات گوشي ميرم 2 تا Cda نداره همون قبليه فقط هست
حالا چكار كنم؟
اگه دوباره انجام بدم مشكلي پيش نميياد؟
لطفا كمك كنيد :41:
از اول انجام بدمش؟:19:
دوستان یه نگاه به پست شماره2050 بندازید.نقل قول:
منظورم این بود که بعد از هک کردن آیا کیفیت صدا پایین میاد؟
سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
و wlan برای چی داره؟
در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون
خیر دوستان نمیاد پایین کیفیت:46:نقل قول:
سلام دوست عزیز ببینین بستگی به اپراتوری که ازش اینترنت حالا Gprs یا هر چیزه دیگه ای میگیرین داره اگه ایرانسل داری باید بگم تا اونجای که من میدونم توی طرح شرکت کنین 1 ریال میندازه و در کل این سوالتون اگه یا از اپراتور یا تاپیک مخصوص خودش بپرسین بیشتر راهنمایت میکنن چون نرخ ها دست اوناست و ربطی به گوشی نداره حالا اگه ایرانسل استفاده کردی بگین من تنظیماتشو براتون بذارم...:46:نقل قول:
wlan منظور همون WireLess Lan هستش که شما می تونید از اینترنت بیسیم استفاده کنید ولی باید توی محدوده ای آنتن دهی Wireless باشید و Acc هم داشته باشین که منظور همون اشتراکه حالا شاید در محلی مثل بانکها و فرودگاهها و بیمارستانها به صورت مجانی باشه و بتونین استفاده کنید. و برای راحتی بیشتر گذاشتنWlanبرای گوشیتون
در مورد wlan توی همین تاپیک چند صفحه قبل بگردی خودم توضیح داده بودم.نقل قول:
سلام اقا من می خوام با گوشیم به اینترنت وصل بشم بلد نیستم در ضمن می خواستم بدونم ساعتی چند تومن میندازه
و wlan برای چی داره؟
در کل بهتون بگم هیچی بلد نیستم اگر هم به این تاپیک ربط نداره ادرس اون تاپیکی که اموزشش هست رو بدین خیلی ممنون
ولی با این حساب یک بار دیگه واستون میگم.
همون طور که smoking عزیز هم گفتند wlan اینترنت بی سیم هستش که برای استفاده از اون حتما باید در محدوده اینترنت بی سیم wifi باشی که معمولا در دانشگاه ها، بعضی بیمارستانها، ساختمانهای اداری بزرگ بعضی بانکها و نمایشگاههای بزرگ و ... بتونی پیدا کنی.
همان طور هم که در راهنمای wlan گوشی توضیح داده این شبکه ها چند نوع هستند که وقتی در محل های مربوط قرار گرفته باید بری قسمت اتصالات دستگاه بعد wlan و بعد از قسمت بیشتر (یا more) بزنی فعال کردن wlan بعد که فعال شد باید بزنی اسکن . تا شبکهای موجود wlan را در محلی که شما هستید اگه باشه شناسایی کنه. شبکه هایی که نیاز به یوزر و پسورد برای اتصال ندارند و در واقع مجانی هم هستند یک علامت ستاره میاد کنارش. یک علامتی هم مثل آنتن موبایل کنار هر عنوان شبکه هست که کیفیتش را نشون میده.
اگه رمز بخواد برای ورود علامت قفل کنار نام شبکه موجود میندازه.
به هر حال .....
بعد دوباره وارد قسمت more بشید و از آنجا گزینه "اشتراک جدید " را انتخاب کنید و قسمت های مربوط را پر کنید.معمولا دو قسمت اول کافی هست که یک اسم دلخواه برای اشتراکتون می ذارید و در قسمت دوم اشتراک موجود را دوباره جستجو و انتخاب می کنید و بقیه را با تنظیمات پیش فرض می تونید رها کنید.
بعد تکمیل فرم بزنید اتصال به شبکه ای که شناخته و اتصال را هم با اشتراک جدیدی که ساختید انجام بدید. وقتی وصل شد برید و صفحه وب باز کنید و تو اینترنت بگردید:8:
wlan دیگه ربطی به نوع سیم کارتتون نداره و هزینه ای هم نداره.
آقاي Smoking جواب منم ميشه بدين؟:13:نقل قول:
خیرنقل قول:
تا وقتی آپدیت نکنید 2 تا cda نشون میده
تایید میشه :10:نقل قول:
و بنده شاگرد آقا فربد هستم جوابشون کاملا درستهنقل قول:
خیر
تا وقتی آپدیت نکنید 2 تا cda نشون میده
خوب من هنوز آپديت نكردم يدونه CDA نشون ميدهنقل قول:
cda ام مال اندونزي بود كه تابحال اصلاً آپديت نكردم
پس از اول CDA امو عوض كنم تا 2 تا نشون بده؟
ممنونم
بچهها من دوباره انجام دادم اما اين ERROR را ميده
لطفا كمك كنيد
Ready for operation!
Sending db2001_cid53red_cs_p1e.bin...
Applet ID: 070405 1245 NPA1_CXC1327363_1_SEMC_CS_LOADER_1_P1E
This is a CHIPSELECT loader
Activating loader...
Activating GDFS...
This loader is UNLOCKED
Run GDFS-script...
| GDFS-Script: Error (Couldn't open outputfile!)
Smartphone Updated!
GDFS operation was successful
Disconnected... Unplug the phone
اقا دستتت درد نکنه از توضیحی که دادین و همچنین از smokingهم متشکرمنقل قول:
من گفتم Cda عوض کنی:18: ؟!گفتیم آپدیت بکنی 2 تا Cda تبدیل به یکی میشه دوست عزیز. ولی اگه دستم نزنی هیچ اتفاقی نمی افته برای گوشیت. میدونی چرا 2 تا Cda داری؟ برای اینکه احتمالا Cda اصلیت یه چیزه دیگه بوده هرکسی اومده عوض کرده حالا چه خودت یا یه شخص دیگه در حال حاضر هم گوشیت نیاز به آپدیت داره تا تبدیل به 1 CDa قانونی بشه اگر هم آپدیت نکنی به هیچ وجه برای گوشیت و مسایل نرم افزاری و سخت افزاریت مشکلی پیش نمیاد امید وارم مشکلت حل بشه الانم که مشکل بر خوردی من توی همین تاپیک آموزششو گذاشتم میتونی بری با دقت بخونی 2 باره اقدام کنید و Cda عوض کنی و بعدشم آپدیت کنی من خودم همه این کارارو کردم الان گوشیم توپو توپه , انشاالله که درست بشه :10:نقل قول:
این smoking هم مثل من قاط زده دی:نقل قول:
این ارور احتمالآ برای مشکل داشتن gdfs هست که نمی تونه نرم افزار بازش کنه
ولی اگه 2 تا cda الان نداری یحتمل! باید درست انجام نشده باشه
ولی اگه دفعه ی اول down رو داد نباید مشکلی باشه
چون خودم که cda عوض کدم بالافاصله آپدیتش کردم! اصلآ نگاه نکردم که دوتا cda داره یا نه!
سلام دوستان
1.این CDA گوشی منو یه نیگاه بندازین ببینین چه نوع آپدیتی هست و یا اصلا آپدیته یا نه؟(گوشی کاملا فارسی هم میشه)
P1i
Phone : CXC162037 R9K009
Bluetooth : CXC 162143 R1D
Organizer : CXC 162108 R6G04
CDA : CDA 162022/9 R6G02
2. فرق واکمن 2 با 3 غیر از افکت هاش چیه؟
3.روی P1i خوب جواب میده؟ ( چون من شنیدم سرعتش یه کم پایینه؟)
با عرض خسته نباشید اگه میشه یه کم سریع جواب بدبد چون میخوام با اجازتون هک کنم :D
نه بخدا می دونی من رفیقای Forum چون دوست دارم می خوام مشکلشون حل بشه این دوستمونم احتمالا میخواسته از GDFS بک آپ بگیره حالا چه خودشون چه یه شخص دیگه یا شایدم احتمال میدم چون 1 بار Cda عوض شده دیگه نمیشه عوضش کرد اما در صورتی که ایشون آپدیت میکردن یا آپدیت بکنن Cda که عوض شد بعدش دوباره اقدام به عوض کردن Cda و آپدیت کنننقل قول:
آخه اول که CdA عوض میکنن فربد جان من دیدم دیگه یه حالت 2 تا Cda تقریبا اینجوری بگم نامعلوم مشخص میشه که وقتی آپدیت میکنن تبدیل به همون CDA مورد نظر میشه! این دوستان گلمون:11: وقتی اون 2 تا CDa میبینن کنجکاویشون گل میکنه و اینجوری میشن :18: در صورتی که من CDa وقتی عوض کردم 2روز بعدش آپدیت کردم گوشی رو :31:
می گم قاط زدی نگو نه :31:نقل قول:
میگه 1 Cda دارم چرا 2 تا نیست :20:
گوشیت آخریم ورژن wg1 هستنقل قول:
فرقش همون افکتاشه! و wm3 خوشگل تره!
فقط رو p1 نصب میشه! و روی گوشی شما بدون هیچ مشکلی :20:
فربد جان شما هرچی بگی ما قبولت داریم :Dنقل قول:
اوه! پس معذرت دوست عزیزم vahid من فکر کردم Cda گوشیتون که توی کلوپ هک پرسیده بودین گفتم ماله خاورمیانست:31: چون اینا خیلی شبیه همن قاطی میشه :11:
الان دوباره چک کردمR9K009 فقط برای wg هاست ولی cda مال خاور میانه اس .. به هم نمی خوره مشخصات گوشی! فکر کنم داری یه چیزی رو اشتباه می گه این دوستمون!نقل قول:
این صفحه رو چک کنید
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P1i
آقا من تازه یه p1 خریدم ولی به نظرم wlan کار نمی کنه چون نزدیک لپ تاپم هسم و wifi لپ تاپم هم روشنه wlan گوشی هم enable هست ولی زمانیکه اسکن می کنم هیچ شبکه wireless رو نمی شناسه چرا ؟
لطفا راهنمایی فرمایید
یعنی شما با لب تاپ میگردی پیدا میکنه ولی با گوشی نه؟
فکر کنم ایشون میخوان لپ تاپ و گوشی رو از طریق w-lan به هم وصل کنند. :31:نقل قول:
آقا یه سئوال داشتم
اگه p1 آپدیت بشه فارسیش از بین نمیره؟
یا ورژن خاصی باید باشه؟