منظورتون اينه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي چطوري توي اون كادرWrap قرار ميگيرند؟
منظورتون اينه؟نقل قول:
ولي چطوري توي اون كادرWrap قرار ميگيرند؟
منظورم اینه یه عکس هم گذاشتم این پایین اگه لود نشد از لینک زیر بگیرش . که نتیجه اش دقیقا همین شده که این بالا میبینی .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=15497&page=208
کد:http://ankar.monker.googlepages.com/p30world1.JPG
مرسينقل قول:
ولي مشكل اينه كه براي من خودش تبديل به كد نميشه.
البته نميخواستم مزاحم بشم:43:
نمی دونم چرا مال شما اینطوریه ولی بازم مشکلی نیست .نقل قول:
لینکت رو های لایت بکن و بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن . اینطوری اون لینک یا هر نوشته ای که انتخاب کردی توی کد CODE قرار می گیره .
فکر کنم شما از Firefox استفاده می کنی و اون دوستمون از ie ...نقل قول:
چون ff این امکان رو داره که توی انجمن ها اگه لینک رو همین جوری پیست کنیم،خودش می زارتش تو کد...
اگه این طور نیستپس حتما" این دوستمون به عکست توجه نکرده...تو توی اون Mode قدیمی (اسمشو نمی دونم) می نویسی،ولی شاید ایشون توی Editor Mode تایپ می کنن..
واسه تفهیم بیشتر:
حالتی که شما توش می نویسین:
حالت غالب که احتمالا" این دوستمون هم ازش استفاده می کنن:کد:http://i4.tinypic.com/85dyf7s.jpg
این نظر من بود،شاید اشتباه کنم...کد:http://i6.tinypic.com/8bgoz1f.jpg
درست می گهنقل قول:
دوستان می دونند چرا نمی شه وارد این تاپیک شد ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=181495
سلامنقل قول:
این تاپیک منتقل شده به انجمن Trash . هیچ یک از کاربران به غیر از ایجاد کننده تاپیک و مدیران و همکاران نمی تونن اون تاپیک رو ببینن .
قربانت
شاهین :20:
نقل قول:
شاهین جان من قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه ، اگه برات مقدوره آدرسشو بهم بگو
خیلی ممنون :10:
برای شما :11: :نقل قول:
من قبلا به این تاپیک رفته بودم یه سایتی رو معرفی کرده بود ،می تونستی تو اون سایت با وارد کردن اسم بازی مورد نظر بین سیستم خودت و سیستم مورد نیاز بازی یه مقایسه ای بکنی و بفهمی سیستمت می خوره بهش یا نه
نقل قول:
این سایت بازی رو با سیستم شما می سنجه و به شما میگه که می تونید بازی رو اجرا کنید یا نه !
بعد از انتخاب بازی گزینه ی Can You it Run رو بزنید .
الان یه چیزی دیدم که به نظرم جالب اومد؛ به درون مستطیلهای قرمز نگاه کنید:
با عرض سلام خدمت همه دوستان
مشكل با سيو كردن صفحات همين فروم سايت پي سي ورلد
من مي خواهم صفحه اي را در حالت ورك افلاين سيو كنم كه بعدا وقت كردم مطلبش را بخوانم
ولي مشكلي كه هست هنگام سيو كردن نمي گذارد سيو شود و پيام زير مي ايد:
This Web page could not be saved
لطفا راهنمايي كاملي بكنيد كه چه كار كنم؟
با تشکر.
فکر کنم وقتی نزاری صفحه کامل کامل باز شه و Stop رو بزنی،نتونی Save ش کنی...نقل قول:
حتی اگه یه اسمایلی کوچولو هم مونده باشه،بعضی وقتا Save نمی کنه...:46:
نقل قول:
Thanks Sir:46::12:
فکر میکنم میشه تنظیم کرد تا پستها رو به ترتیب تاریخ از اول تا آخر یا آخر به اول مرتب کنه. فکر کنم تنظیمات وی بی رو باید تغییر بدید تا درست بشه.نقل قول:
نقل قول:
و البته این مشکل فقط در اینترنت اکسپلورر اتفاق می افته تو بروزرهای دیگه همچین پیغامی نمی اد حتی اگر صفحه کامل باز نشده باشه شما می تونی دکمه Stop رو که زدی و دیزکانکت شدی براحتی سیوش کنی مثلا تو فایر فاکس یا اپرا ولی تو اینترنت اکسپلورر معمولا این طور گیرها می ده !!:20:
این Aqua حالش خوبه؟ یه پست من رو پاک کرده بود 3 بار برام پیغام داده بود!!! خیلی با حاله.
دوستان واقعا در تعجبم سایت به این pro یی چنین گزینه های ساده ای رو نداره؟
ماوالله حداقل در سایت های خیلی عقب مونده تر و old تر از این سایت گزینه های تشکر ،قرار دادن لینک و ... رو مشاهده میکنیم.
مدیران سایت لطفا این plugin ها رو به سایت اضافه کنند .
دو تا قالب زیبا و لایق این سایت به سایت اضافه کنند. این همه کابر با وجود این گزینه ها راحت میتونند به فعالیتشون ادامه بدن. مخصوصا اینکه گزینه تشکر مانع این میشه که دوستان لطف بکنند و پست های زیباشون رو با عناوین تشکر در تایپیک ها بفرستند!
قرار دادن لینک هم که دیگر نوبرش است!:18:
عزیز دل،می بخشید من جواب میدم...مدیرا باید بگن...ولی خب چیزایی که از خود مدیرا شنیدم میگم:نقل قول:
قابلیت لینک دادن به خاطر مسایل فیل ترینگ چند ماهه که از حقوق کاربران عادی و فعال برداشته شده...فقط همکاران و مدیران می تونن لینک مستقیم بدن...چون که اگه سایت مقصد (که بهش لینک میدیم) ،فیل تر باشه یا بعدا" فیل تر بشه،پیسی ورلد به این بزرگی و این همه کاربر،میره رو هوا و فیل تر میشه...:5:
پس چه بهتر که هیچکس از کاربران عادی نتونن لینک بدن،چون ممکنه هر کسی انحرافات داشته باشه و نمیشه جلوشو به این زودیا گرفت (حالا من موندم که کاربر فعالا چرا این قابلیت رو ندارن؟ مگه مدیرای عزیز نمیگن ما کاربرای فعالمون رو از کلی فیل تر اخلاقی و ... می گذرونیم؟ پس دیگه جای نگرانی ای نیست که...)
مورد دوم هم فکر می کنم سلیقه ای باشه...به نظر من هم همین جوری باحال تره!:27: (حالا کی نظر تو رو خواست؟)
والله این همه فروم ما دیدیم همه قابلیت لینک دادن دارند بازی سنتر به اون بزرگی چرا این همه لینک داره ولی ----- نمیشه؟ دارینوس هم همینطور؟ این همه انجمن؟!نقل قول:
تشکر باید باشه چون یک امر واجب و یک گزینه برای جلوگیری از spam هست!
آخه محسن جون تو دارینوس رو چطوری با p30 مقایسه میکنی؟ اینجا تعداد پستا اینقدر زیاده که هر چقدر هم مدیریتش قوی باشه بازم نمیتونن همه لینکها را بررسی کنننقل قول:
والله این همه فروم ما دیدیم همه قابلیت لینک دادن دارند بازی سنتر به اون بزرگی چرا این همه لینک داره ولی ----- نمیشه؟ دارینوس هم همینطور؟ این همه انجمن؟!
دوست عزیز من اژدها پست ها هرچقدر هم زیاد باشه باز مدیرا هم زیادند! خوب از دارینوس بگزریم بازی سنتر چی اونجام همینطوری اعضاش زیادند!نقل قول:
خب شاید مدیرای اینجا حال ندارن تا این حد نظارت کنن! و یا شاید فکر میکنن سیستم ف ی ل ترینگ کلمات مخابرات از اونها سریعتره... در ضمن درسته که تعداد کاربر اینجا با BC برابره ولی اعضا اینجا خیلی فعالترن فقط حجم فروم اینجا حداقل 3 برابر BCـه، اگه بیشتر نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز من اژدها پست ها هرچقدر هم زیاد باشه باز مدیرا هم زیادند! خوب از دارینوس بگزریم بازی سنتر چی اونجام همینطوری اعضاش زیادند!
چرا هنگامی که می خوام یکی از صفحات رو توی هاردم ذخیره کنم با ارور زیر مواجه می شوم ؟
This Web Page could not be Saved
راه حل چیست
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟نقل قول:
آقا قضیه این چیه بالای انجمن اومده؟ نکنه فیل شدیم؟
نقل قول:
در صورت بروز مشکل در هنگام مراجعه به انجمن ها میتوانید از آدرس forum.p30world.net استفاده بفرمایید . همچنین مشکل را حتما از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما اطلاع دهید
چرا من انجمن ماهواره رو نمی بینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=7
جالبه وقتی می خوام وارد انجمن ماهواره بشم پیغام زیر رو میگیرم...
مثل اينکه مدیرای انجمن واسه اینکه p30world مثل pt ----- نشه اين قسمت رو بستند...
اگه قبلا" اونجا رفتین،شاید به خاطر اسپم یا ... دسترسی شما رو به اون انجمن محدود کرده باشن...
فکر نکنم، الان دو هفته ای میشه که تو قسمت ماهواره پست نداشتم در ضمن واسه من قسمت ماهواره تو صفحه اول فروم p30world دیده نمیشه؟!!
درسته، من تا حالا این قسمت نرفته بودم الانم برام میادنقل قول:
اگه قبلا" اونجا رفتین،شاید به خاطر اسپم یا ... دسترسی شما رو به اون انجمن محدود کرده باشن...
یه نفر لینک یه تایپیک را داده بود و وقتی میخوام ببینمش همین پیام میاد
اینم لینک اون تایپیک، مال کدوم مبحثه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195178
چطوری تاپیک جدید ایجاد میششه؟
اون تاپیک به ترش منتقل شده....نقل قول:
با کلیک روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه آقا این همه کاربر تونجا لودن مگه میشه در ضمن اگه حذفش کردن به خبر بدن من خودم تو انجمن ماهوراه تو تا تاپیک زدم با چندین پست ولی شمارش پستام کم نشده ولی اون رو اگه رو آواتارم کلیک کنی بهد بری موضوعات یا پست هام پست های ماله ماهواره حذف شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم به بخش ماهواره دسترسی ندارم, مثل این که یه چند نفری هم همین مشکله منو دارن!
.....
تا اونجایی هم که یادم میاد پست خاصی تو انجمن ماهواره ندادم ...
.....
چرا اینجوریه ؟ .... :31:
کجا هس اینی که میگی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خب تو هر انجمنی که می خوای تاپیک ایجاد کنی،دیگه...مثلا" میری انجمن متفرقه،بالا (یا پایین) سمت راست،این گزینه رو می بینی:46:نقل قول:
سلام برا شما هم جدیدا سایت دیر لود میشه یا گیر میکنه؟