علاوه بر کم بودن ، بسیار گرون هم هستن!! فکر نکنم که تو ایران بشه زیر 500000 تومان پیدا کرد!نقل قول:
Printable View
علاوه بر کم بودن ، بسیار گرون هم هستن!! فکر نکنم که تو ایران بشه زیر 500000 تومان پیدا کرد!نقل قول:
یه سوال داشتم
آیا لپ تاپ با این کارت گرافیک میتونه این بازی رو اجرا کنه؟
ATI 4650 HD 1 GB Dedicated
بله میتونه..نقل قول:
رمش چنده..
رمش 4 گیگهنقل قول:
گذاشتن بازی رو بعد از تابستون برای pc بدن بیرون
آخه مگه اینا بچه هاشون بعد از تابستون مدرسه و دانشگاه نمی رن؟
ای خدا
چرا نمیاد آخه؟
خسته شدیم از پس منتظر موندیم!!!
یه 3فهته دندونرو چیگر بزار میاد!نقل قول:
چرا نمیاد آخه؟
خسته شدیم از پس منتظر موندیم!!!
Hi
با 8500 512 و 3 گیگ رم و cpu دو هسته ای4000 میتونم اجرا کنم ؟
:40:
مسئله اجرا کردن نیست. مسئله چگونه اجرا کردنه!نقل قول:
با 8500 512 و 3 گیگ رم و cpu دو هسته ای4000 میتونم اجرا کنم ؟
احتمالا با تنظیمات پایین بشه بازی رو اجرا کرد.
بله با این رم وا میکنه...نقل قول:
نه به خوبی چون گرافیگت پایینه...نقل قول:
Hi
با 8500 512 و 3 گیگ رم میتونم اجرا کنم ؟
آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
نه هنوز نیومده . مغازه دارها که ... هم بارشون نیست !نقل قول:
آقا این بازی برای کامیپوتر اومد بالاخره . من از یه مغازه دار پرسیدم گفت هست ولی ما فقط شرکتی کار میکنیم و شرکتیش نیومده . حالا واقعا اومد یا نه ؟
تو بازار ایران یه خورده بگردی همه چیز برای pc پیدا میکنی!!!
این است عجیبا غریبا!
آره اومده.سه تا دی وی دی هم هست و cpu سه هسته ای هم میخاد.
نه بابا كي اومد الان ميرمboys teamببينم چي شده.نقل قول:
نه بابا هيچ خبري نيست.البته اون دوست عزيز گفتن تو بازار ايران همه چي برا پي سي اومده.تو گيم اسپات هم خبري نيست.
آخرين بازي هاي PC:ه منتشر شده:
Sectin8
Mini ninjas
عزیزان شایعه نپراکَنید!!
تاریخ انتشار که هنوز موعدش نرسیده دوستان!!
میدونم الکیه.
کسی نگرفته ببینیم چیه؟3 تا DVD :18::18::18::18::18:
در مورد گرافیک و سیستم مورد نیاز خیالتون رو راحت کنم
با 2 گیگ رم و یه گرافیک حداقل 8500 و یه سی پی یو دو هسته ای خیلی راحت و روون میتونید بازی رو اجرا کنید
گرافیک این بازی رو میتونید با گرافیک مورد نیاز Devil May Cry 4 و Street Fighter 4 مقایسه کنید. من Benchmark ش رو دانلود کردم گرافیک در همین حد بود. و البته با این مشخصات هم که گفتم عالی اجرا میشه
پس نیازی به ابر کامپیوتر برای اجراش ندارید.
در ضمن گرافیک های سری 8 از 8500 به بالا زیاد از لحاظ قدرت و تست هایی که من رو مدل های مختلف انجام دادم فرقی با سری های بالاتر (البته در رده های نیمه حرفه ای) ندارن.
دیگه هی نگید اجرا نمیشه و از این حرفا! فکر کنم 40 فریم در ثانیه برای اجرای هربازیی عالی باشه. اینطور نیست؟
نسخه بنچ مارک اومده 500 مگ هم حجمش هست فقط جهت تست سیستم
این بازی آخر کی میاد ما که مردیم:19::19::19::19::19::19::19:
تو هر سایتی هم میگردم هیچ جا نزاشتن واسه دانلود
از بیکاری فیلمشو رفتم دیدم :31:
به همه ی طرفداران قدیمی و متعصب رزیدنت پیشنهاد میکنم که فیلمشو حتما ببینین ( البته مال پارسال بوده)
این فیلم انیمیشن زیبایی است که توسط CAPCOM و Sony تولید شده
Resident Evil: Degeneration
(2008)
فعلا که بازی نیومده چند بار اینو ببینین بدنیست خیلی قشنگ بود :46:
میدونم اینجا تاپیک فیلم نیست اما چون یه مقداری مربوط به این حال و هوا بود گفتم پیشنهاد کنم ببینین :46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4160578&postcount=2614
خیلی ببخشید که مجبور هستم سوال کلیشه ای بپرسم!
ولی امکان دانلود نسخه بنچ مارک را ندارم میخواستم بدونم با این سیستم من چند فریم میتوانم بگیرم در رزلوشن 1366*768!!
8800 GTX
CPU:Q6600
RAM:4 G
پیشاپیش ممنون
تو تنظیمات high فریم بالاتر از 45 احتمالانقل قول:
ولی امکان دانلود نسخه بنچ مارک را ندارم میخواستم بدونم با این سیستم من چند فریم میتوانم بگیرم در رزلوشن 1366*768!!
8800 GTX
پیشاپیش ممنون
راستی این بازی در دو نسخه ی directX 10 و directX 9.c عرضه خواهد شد( فرق چندانی بین این دو ورژن از لحاظ بصری نیست ) که کارتهای Ati در نسخه ی directX 9 و کارتهای nVidia در نسخه ی DirectX 10 بهتر عمل می کنند.
منبع :
نقل قول:
کد:http://www.pcgameshardware.com/aid,690413/Resident-Evil-5-Graphics-cards-benchmarks/Practice/
مطمئنم 60 فریم رو می گیری.نقل قول:
خیلی ببخشید که مجبور هستم سوال کلیشه ای بپرسم!
8800 GTX
پیشاپیش ممنون
دوستان عزیزم 2 تا سوال داشتم منت میزارین اگه جواب بدین:
1-دقیقا معلوم نیست چه تاریخی بازی برای pc عرضه میشه؟(حالا حدودی هم بگین عیب نداره)
2-با سیستم من با چه fps میتونم بازی کنم (در رزولوشن 1024*768)
core2due 2.4 ghz
4 gig ram
vista 64bit
ati 3650 با رم 512
ممنون از جوابتون...
بازی 14 سپتامبر (23 شهریور) یعنی 10 روز دیگه برای PC منتشر می شه. (می شه امیدوار بود قبل از عزیمت به دانشگاه بازی رو تموم کرد!)نقل قول:
با این سیستم هم در رزولوشن 1024*768 اگه جزئیات رو روی Low قرار بدی می تونی نسبتا روون بازی کنی. ولی پیشنهاد می کنم CPU و کارت گرافیک رو ارتقاء بدی و از سیستم عامل Windows Seven یا XP استفاده کنی...
سلام. تاریخ عرضه رو که دوستمون گفت و همگان از شنیدنش خوشحال شدیم! با توجه به بنچمارک عرضه شده ، شما رد سطح جزئیات متوسط می تونی خیلی راحت بازی رو انجام بدی و با توجه به رزولوشن انتحابی پایین ، حتی شاید بتونی کمی بیشتر هم بکنی!نقل قول:
سلام. دوستمون کرایسس نمی خواد بازی کنه که گفتین روی low بزاره ! :دینقل قول:
سلام دوستان
بنچ مارک(تست) بازی رو گرفتم و روی سیستمم تست کردم
اولا که خیلی باحال بود. کلی کف کردم. به نظرم از نسخه کنسولی بهتر بود
مشخصات سیستمم:
CPU : AMD 5000+ X2
RAM : 3 GIG Patriot Bus 800
VGA : 8800 GT 512Mb
Monitor : Samsung T220P 1920x1200
VGA Driver : 185.85
چند حال رو تست کردم
البته خود بنچ مارک 2 نوع برای تست داشت:
1-
Varibale Benchmark
که شخصیت گیم رو در حالت بازی کردن و کشتن نشون میداد از دوربین اصلی. یعنی بازی اصلی
2-
Fixed Benchmark
که فقط دموی بازی رو نشون میداد . یعنی یک صحنه سینامتیک از موجودات و صحنه بازی با یک دوربین چرخشی
حالت اول :
روزلیشن 1920 در 1200 با حداکثر کیفیت ( آنتی آلیاس C16xQ)
نوع اول : 22 فرم بر ثانیه!
نوع دوم : 25 فرم بر ثانیه
جالبه که من خیلی خیلی کم احساس افت فریم کردم!!! انگار بازی خیلی روان اجرا میشد!
حالت دوم :
روزلیشن 1920 در 1200 با حداکثر کیفیت ( آنتی آلیاس 4x)
نوع اول : 35 فریم بر ثانیه
نوع دوم : 25 فریم بر ثانیه
حالت سوم :
روزلیشن 1024 در 768 با حداکثر کیفیت ( آنتی آلیاس 4x)
نوع اول : 57 فریم بر ثانیه
نوع دوم : 25 فریم برثانیه
حالت چهارم :
روزلیشن 1920 در 1200 با حداکثر کیفیت ( آنتی آلیاس OFF )
نوع اول : 40 فریم بر ثانیه
به نظرم همون آنتی الیاس رو بیاری پایین خیلی بهتره.چون من تغییر محسوسی ندیدم حتی روی رزولیشن 1920
البته 100% بی تاثیر نیست ولی اینکه بخوایم فریم ریت رو فدای اون یه زره تغییر کنیم ظلمه
بازم میگم نمیدوم چرا من حتی با 22 فرم بر ثانیه هم احساس افت فریم نکردم!!! (حالت اول)
راستی برای pc چرا اسمش شد biohazard ؟؟؟ تو تریلر pc بازی دیدم
دوستان نسخه بنچمارک چند مگ هست برای دانلود ؟...
حدود 600 مگابایت.
خوب من بازی رو حدودا 7 یا 8 ماه پیش تمام کردم روی 360 اونم 2 بار
از همون موقع هم بنا بر دلایلی که یک سری میدونن و اتفاقاتی که افتاد , گفتم که تا بازی برای pc نیاد و خودم تست نگیرم دیگه اینجا پست نمیدم و همین طور هم شد
تا امروز که از طریق offline dl این benchmark رو گرفتم و نصب کردم
اولین نکته اینه که خوشبختانه capcom طبق گفته خودش و بر خلاف اون port اسف بار resident evil 4 این بار عالی کار کرد
و چیزی در سطح و اندازه های نسخه های کنسولی عرضه کرد و انصافا از نظر کیفیت texture و lighting عالی هست
اما اون چیز هایی که یک سری قبلا توهم زده بودن که نسخه کنسول aa افتضاحی داره و این نسخه فلانه و ...
همون موقع هم گفتم ما که aa ندیدم و تو نسخه pc هم aa عالی کار شده
بازی موتور روانی هم داره درست مثل باقی محصولات capcom
تست ها رو هم گرفتم و بعدش پاک کردم چون 2 بار قبلا تمام کردم و قصد خرید نسخه pc رو هم ندارم
همه تنظیمات متداول موجود تو setting که زیاد هم نبودن رو max کردم و اینم نتیجش شد
( بالای 30 چه 31 باشه چه 141 به قول معروف doesn't matter و مهم رسیدن به 30 هست )
area ها رو که میبینید
و در طول تست که خودم میدیدم
کمترین fps به 44 و بالاترین به 81 رسید
کار من با این بازی تمام شده و رفت تو archive و خاطرات
دیگه هم این تاپیک نمیام ( دلیلش رو هم فکر کنم از الان بشه دید )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال مهم داشتم:
سایتی است که بشه از طریق آنلاین سیستم من رو چک کنه و مثلا بگه میتونم این بازی رو راحت اجرا کنم یا نه؟(البته بدون نصب بازی)
من دیوونه resident evil هستم همش رو هم تا حالا بازی کردم اما این نسخه 5 میترسم روی سیستم اجرا نشه!!
قبلا مشخصاتم رو گفتم:
ati 3650(512 mg
2.4 core2due
4 gig ram
اجرا که 100% میشهنقل قول:
فقط از گرافیکت مطمئن نیستم
ولی فکر کنم 30 فریم رو بتونی بگیری در شرایط خوب
من که متوجه نشدم. حالا این دلیل چی هست؟نقل قول:
دیگه هم این تاپیک نمیام ( دلیلش رو هم فکر کنم از الان بشه دید )
> لطفا مشخصات کامپیوتری که این بنچمارک رو گرفتید رو بنویسید.
خیلی ممنون از دوستان pedram-sad و hmr007 من دیگه خیالم راحت شد از پستهای شما متوجه شدم دیگه 60 فریم رو
در تنظیمات بالا راحت میتونم بگیرم حالا نمیدونم که DX9 بیشتر رو روانتر شدن بازی تاثیر داره یا DX10 شایدم زیاد تفاوتی
نداشته باشه
اقا 8600 turbo
cpu : doul core*2 e7200
ram : 3
چه طور اجرا میکنه ؟ چند فریم ؟؟
البته در کارت گرافیم های ati فعال کردن AA تاثیر زیادی در FPS نداره!نقل قول:
شماره قبل تو PC اسمش این بودنقل قول:
یعنی این شماره هم همینه؟
به سایت زیر برو، بازی مورد نظر رو انتخاب کن و دکمه Can I Run It رو بزن.نقل قول:
این سایت سیستمت رو آنالیز می کنه و دقیقا می گه بازی رو با چه کیفیتی می تونی اجرا کنی:
البته چون این بازی هنوز عرضه نشده اسمش هم توی لیست نیست...کد:http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
مگه می شه تأثیر نداشته باشه؟؟!! کلأ این تکنیک حجم و بار پردازش رو به صورت قابل توجهی بالا می بره!نقل قول:
نگفتم تاثیر نداره! تاثیر کمتری داره.نقل قول:
شما که باید بهتر از من بدونی... به خاطر ساختار نسل جدید کارت های ati که توی بنچ مارک ها هم مشخصه یعنی پرداخت aa بصورت موازی باعث می شه هنگام فعال کردن این فیلتر در کارت های ati افت فریم کمتری نسبت به کارت های nvidia مشاهده بشه
البته چون جای این بحث اینجا نیست بهتره تو بخش سخت افزار پیگیری کنیم