جدید ترین نسخه جوملا همراه با فارسی ساز اون را می خواستم چون فکر کنم پست اول مال سال پیش هستش در سته ؟
Printable View
جدید ترین نسخه جوملا همراه با فارسی ساز اون را می خواستم چون فکر کنم پست اول مال سال پیش هستش در سته ؟
هیچی ؟/؟/؟/؟/؟
میتونید از دو سایت زیر نسخه فارسی شده جوملا را دانلود کنید.نقل قول:
کد:http://www.joomla.ir/download.html
کد:http://www.persianit.ir
سلام دوستان من زیاد با جوملا کار نکردم اگه میشه کمکم کنید .
یه منو ساختم که هرجایی قرارش میدم تو سایت نشون میده ولی وقتی میزارمش تو Top Menu یا همون toolbar دیگه نشونش نمیده
میخواستم بپرسم ببینم چجوری میتونم تاپ منو رو فعال کنم !؟ باید ماژولی نصب کنم ؟!
ممنون میشم کمکم کنید .
اگه کسی هم هست که وقت داره تا با هم چت کنیم در رابطه با جوملا خوشحال میشم ... واسه هر چیز ساده ای که شاید شماها تو 1دقیقه انجامش بدین من باید کلی سرچ کنم و ...
دمتون گرم
به نظر شما از کدوم بگیرم که پشتیبانیش بهتر باشه ؟نقل قول:
خیلی عالیهنقل قول:
سلامنقل قول:
آیا منوی خود را بهمراه منوی جوملا در تولبار گذاشتید ؟ اگر اینطوره , بهتره منوی جوملا را غیر فعال کنید.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
چون هسته یکیه , از لحاظ پشتیبانی فرق چندانی ندارند یعنی هر کامپوننت و ماژول فارسی یا انگلیسی را میتونید در هر کدام نصب کنید.نقل قول:
من با هر دو کار کردم و فرق چندانی ندیدم.
خودتون توی سایتشون چرخ بزنید ببینید از اطلاع رسانی کدامیک بیشتر خوشتون میاد.
جوملای 1.5.16 منتشر شد.
برای دانلود به لینک زیر بروید:
کد:http://www.mambolearn.com/v2/download-last-version-of-joomla-farsi
با سلام
بعد از نصب wamp و هنگام کلیک بر روی phpmyadmin با ارور
MySQL said: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#2002 - The server is not responding (or the local MySQL server's socket is not correctly configured)
مواجه میشم چکار باید انجام بدم؟؟
سلام دوستان
لطفا یک کامپونت فروشگاه ساز برای جوملا 1.5 معرفی کنید
نقل قول:
بهترین فروشگاه ساز که می تونی پیدا کنی اینه : virtuemart
هم برای جوملا 1.0 و هم جوملا 1.5 هم انگلیسی و هم فارسی موجوده ، با یه سرچ کوچیک دانلود کن
با سلام خدمت اساتید محترم انجمن
من قصد نصب جوملا رو در هاست ویندوز plesk دارم ولی بعد از اینکه نصب تموم میشه در بالای صفحه که پیغام موفقیت در نصب رو میده این ارور رو مینویسه:
Warning: file_put_contents() failed to open stream: Permission denied in C:\Inetpub\vhosts\sanatkaranco.ir\httpdocs\joomla\ libraries\joomla\utilities\compat\php50x.phpon line 70
آیا مشکل از هاست ویندوزم هست؟
ممنون میشم اگر راهنمائیم کنید .
دانلود جوملا نسخه 1.5.17:
اگر از 1.5.16 استفاده می کنید حتماً به 1.5.17 آپدیت کنید.آخه میگن 1.5.16 یه باگ خطرناک دارهکد:http://www.mambolearn.com/v2/download-last-version-of-joomla-farsi
نقل قول:
سلام
قبلا با مشکلی مشابه برخورد داشتم.
برای حل مشکل, در کنترل پنل هاست, نوع پی اچ پی را به cgi یا fast cgi تغییر دهید, احتمالا برطرف بشه.
سلام
از دوستان امکانش هست که یک مرجع کامل از آموزش جوملا رو با لینکش معرفی کنه؟
كمك، كمك، كمك
خيلي فوري! خيلي فوري!
سلام دوستان
چطوري ميتيونم داخل يك مطلب (دقت كنيد داخل مطلب) يه فلش بذارم؟ تو رو خدا سريع جواب بديد. خيلي فوريه. بحث آبرو و آبروريزيه. كمك كنيد.
سلامنقل قول:
اگر ادیتور پیشرفته تر روی جوملا نصب کنید, معمولا دکمه ای برای قرار دادن فلش دارند.
در غیر اینصورت باید کد html مقاله را در ویرایشگر مقاله جوملا دستکاری کنید. سورس html مربوط به یک فایل فلش را از اینترنت بردارید و بخش آدرس فایل فلش, طول و عرض آن را ویرایش کنید و نتیجه را در داخل سورس مقاله کپی کنید.
فعلا این دو تا به نظرم میرسن.
سلام من دانلود كردم ميشه راهنمايي كنيد چطور ميتونم ازش استفاده كنم ؟ كجا بايد نصبش كنم:41:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من یک تازه کار در زمینه طراحی سایت با جوملا هستم. چند سوال داشتم که میخواستم اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.
1- قیمت یک سایت طراحی شده با جوملا برای یک شرکت ساختمانی با امکانات عضویت و ورود، نظرسنجی، اخبار، جستجو، گالری عکس، درباره ما، تماس با ما و لینک به سایتهای دیگر چقدره؟ در صورتی که به این سایت فروش اینترنتی هم اضافه بشه قیمت چقدر میشه؟
2- برای اینکه بتونم دو گالری عکس مجزا از هم و با عکسهای متفاوت از همدیگه رو که از نوع joomgallary طراحی شده اند در یک سایت داشته باشم باید چه کار کنم؟
3- من برای اخبار از یک ماژول به نام Newsflash Pro استفاده کردم ولی در بخش اخبار دو error به صورت زیر می بینم:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 704
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\www\modules\mod_newsflashscroller_pro\mod_ newsflashscroller_pro.php on line 705
به نظر شما دلیلش چیه؟ اگر یک ماژول اخبار بدون اشکال سراغ دارید به من معرفی کنید. ممنون می شم.
4- چطوری می تونم با جوملا یک سایت دو زبانه به این صورت که قبل از وارد شدن به صفحه اصلی، زبان انتخاب بشه طراحی کنم؟
خیلی ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.
نقل قول:
سلام
قیمت بستگی به انصاف شما و جیب طرف داره :31: بسته به نوع کار و جزییات و گرافیک , فرق میکنه.
درباره زبان, دو راه دارید. یا اینکه دو نسخه جوملا روی هاست نصب کنید و از هر کدام برای یک زبان استفاده کنید و یا از joomfish استفاده کنید.
درباره سوالات دیگرتون, نظری ندارم.
جوملا 1.5.18 منتشر شد.
به گفته تیم مامبولرن نسخه 1.5.17 یک باگ امنیتی داشته است و برای برطرف شدن این باگ باید نسخه 1.5.18 را نصب نمائید.
لینک صفحه دانلود:
کد:http://www.mambolearn.com/v2/download-last-version-of-joomla-farsi
سلام
یکح سوال دارم
امنیت جوملا چه جوره؟
امنیتش از زبان های اچ تی ام ال و یا پی اچ بی کمتره؟
یک توضیح در رابطه با جوملا بدید
جوملا ظرفیت یک سایت با بازدید تقریبا بالا رو داره؟
آرمین جان این سوالاتی که پرسیدی یه مقدار به هم مربوط نمیشن یعنی اصلا رابطشون جوری نیست که با هم مقایسه بشه کردشون
جوملا یه سیتسم مدیریت محتوا هست که هم با html و هم با php و سایر زبون های کلاینت ساید و سرور ساید نوشته شده
سیستم مدیریت محتوای رایگان و قوی ای هم هست و خیلی از سایت های مختلف باهاش کار میکنن
در مورد توضیحات اضافی و امکاناتش فکر کنم بهتر از همه این باشه که به سایت اصلیش یه سری بزنی چون نمیشه خلاصه وار بیان کرد
سلام
من مدتیه که یک وبلاگ خبری دارم ولی تصمیم گرفتم به سایت تبدیلش کنم.هم هاست خریدم و هم دامین.چند مرتبه هم چند تا CMS روش نصب کردم ولی هرچقدر تلاش کردم نتونستم با هیچکدومشون حتی یک پست هم بزارم.
توی هر انجمنی که می گردم فقط در مورد طریقه نصب و مشکلات بعد از آن اطلاعات گذاشتن و هیچ کجا اطلاعاتی برای یک فرد مبتدی به منظور طریقه به روز کردن سایت از طریق CMS وجود ندارد.حتی کتابی هم در این زمینه پیدا نکردم.
لطفا به من کمک کنید تا بتونم قاعده کلی یک CMS را یاد بگیرم.
در ضمن الان من زوپس را نصب کردم ولی این امکان برام وجود داره تا تغییرش بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
نمیتونم قاعده کلی براتون بگم ولی برای جوملا این کارها را انجام بدید :
بخشهای کلی سایت را در قسمت بخش یا section تعریف کنید.
مجموعه های مربوط به هر بخش را در قسمت مجموعه یا category تعریف کنید.
در قسمت افزودن مطلب یا add article مطلب خود را ایجاد کنید. خصوصیات آنرا مانند تاریخ نمایش, عنوان صفحه , نمایش آیکنهای مربوطه و ... را در سمت چپ صفحه می توانید تعیین کنید.
بخش و مجموعه ای که مطلب شما مربوط به آن است را مشخص کنید.
دکمه ذخیره یا save را در بالای صفحه کلیک کنید تا مطلب شما ذخیره شود.
در بخش منوها , گزینه های منو را تعریف کنید. می توانید منویی داشته باشید که با کلیک روی آن , مطالب موجود در بک بخش یا یک مجموعه مشخص و یا یک مطلب خاص نمایش داده شود.
فکر می کنم کتاب آموزشی جوملا را نیز بتوانید در بازار یا فروشگاههای آنلاین پیدا کنید.
در کل چندان نرم افزار سخت و پیچیده ای نیست .
در این لینک هم یک راهنمای ساده به زبان انگلیسی هست :
در ضمن , شنیدم که ورد پرس برای سایتهای خبری ساده و وبلاگ , بهتره.کد:http://www.ehow.com/how_2314147_add-articles-joomla-15.html
برای تغییر دادن مکانهای یک قالب توی جوملا باید کدوم فایل رو اصلاح کنم
مثلاً: می خوام یه قالب که دارای دو ستون هست (ستون اصلی و ستون سمت راست) رو تغییر اندازه بدم، یعنی ستون سمت راست رو عرضش رو زیاد کنم، کدوم قسمت باید این اصلاحات رو انجام بدم؟
ممنون
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید اونجا مرجع کامل جوملاست هم فایل آموشی قالب هستنقل قول:
فکر کنم باید فایل css قالبو ویرایش کنید.نقل قول:
هر قالب دو فایل index.php و style.css داره که با تغییر و دستکاری اونها می توانید تعداد ستونها و عرض آنها را تعیین کنید. تعداد ستونها با دستکاری فایل index.php و تغییر عرض آنها در فایل style.css امکان پذیره.نقل قول:
با سلام شما راه حلی برای افزایش قسمت مدیریت جوملا بلدید
خدا وکیلی کارم خیلی گیر کرده اگه میشه کمک کنید
رفتم تو این مسیرنقل قول:
templates\نام قالب\
فایل index هست اما فایل style نداره حتی تو پوشه css
قالبم part_artisteer هست
اسم فایل css در بعضی قالبها متفاوته. احتمالا به اسم template.css یا template_css.css بتونید پیداش کنید. اگر باز هم موفق نشدید, در شاخه css قالب, حجیم ترین فایل با پسوند css را انتخاب کنید.نقل قول:
در ضمن, شخصا برای آزمایش تغییرات روی قالب, از مرورگر فایرفاکس بهمراه اکستنشن قدرتمند firebug استفاده میکنم. با تست تغییرات در مرورگر و در صورت رضایت داشتن از نتیجه , میتوانید همان تغییرات را در قالب وارد کنید.
کسی راهی بلد نیست
با عرض سلام
دوستان برای ایجاد دانلود سنتر در جوملا چه ماژول یا کامپوننتی هست؟
برای نمایش ویدیو در جوملا باید از چه کامپوننت یا ماژولی استفاده کنم؟
سلام
من یک سوال داشتم
میشه تو لوکال هاست سایت رو ساخت و از لوکال هاست به هاست اصلی منتقل کرد؟
سلام
مدیر یکی از تالارهای سخنرانی شهرمون که اتفاقا نسبت فامیلی با من داره از من خواسته که برای تالارش وبسایتی طراحی کنم که مراجعه کننده ها بتونن بوسیله وبسایت از خالی بودن تالار برای مراسمشون و رزرو تالار برخوردار باشه.
بعد از کلی تحقیق و جستجو بالاخره به جوملا رسیدم
اول جوملا رو بوسیله easyphp 2beta روی لوکال هاست pcخودم نصب کردم ولی با یوزر admin نتونستم وارد بخش مدریت بشم حتی به خاطر شک به رمز عبور دوباره نصب کردم ولی بازم نشد
ولی مشکل بزرگترم اینه که باید یه قالبی مخصوص این کار طراحی کنم (چون بهم طرح داده) با تحقیقی که کردم artisteer2.4 رو نصب کردم اما نتونستم قالب توی ذهنم رو پیاده سازی کنم چون نرم افزار فقط امکان ویرایش قالب های پیش ساخته خودشو می داد ولی من برنامه ای می خوام که بتونم مثل paint ویندوز(نقاشی) هر کجای صفحه منویا جدولی با شکل دلخواه طراحی کنم
سلام
نرم افزار افیس بعد از پاک کردنش دوباره روی سیستمم نصب نمی شه چی کار باید بکنم
سلام.خسته نباشید
من الان جوملا رو نصبش کردم
حالا نصبش تموم شده اما نمیدونم برای شروع طراحی سایت چه باید بکنم
قالب رو چطور بزارم و از کجا طراحی رو شروع بکنم
ممنون میشم اگر کمکی در این رابطه به من بکنید.
با سلام به شما
می خواستم آیا میشه با جولا مثل این سایت یا شبیه رو درآورد یا خیر ؟
کد:www.shereno.com
سلامنقل قول:
کامپوننتهایی که امکان بک آپ گیری از سایت را می دهند , غالبا امکان انتقال سایت را فراهم می کنند.
شخصا با یکی از کامپوننتها ( فکر کنم برای شرکت ninja بود ) یکبار اینکار را انجام دادم. اما جزییاتش در خاطرم نمانده.
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلامنقل قول:
نرم افزار طراحی قالب با اون قابلیت تا حالا ندیدم. معمولا باید کلیت سایت ( مانند تعداد ستونها و بخشهای بالا و پایین ) را در این برنامه تعیین کنید و بعد css های قالب را با استفاده از ابزارهای کمکی مانند فایر باگ , تغییر دهید تا به فرم دلخواهتون برسید.