سينا جان ورود پرسپوليسي ممنوعه جانمنقل قول:
سينا جان ورود پرسپوليسي ممنوعه جانمنقل قول:
مجتبی جباری بازیکن خوبی هست و مطمئنن به تیم کمک میکنه اما به قول یکی از دوستان پرسپولیسی وبلاگم جباری با موندش استقلال را تحقیر کرد حالا هم که بعد از کلی ناز و ادا به جای اینکه به تمرینات استقلال اضافه بشه رفته فرانسه و داره دنبال تیم می گرده.
==================
پیروزی پرگل استقلال در دیداری تدارکاتی/ امیدواری قلعه نویی به مهاجمان
تیم فوتبال استقلال تهران روز گذشته در دیداری دوستانه موفق به کسب برتری پرگل مقابل تیم فوتبال آرمین شد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال در راستای برنامه آماده سازی برای حضور در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، روز گذشته طی دیداری دوستانه به مصاف تیم آرمین رفت که توانست این حریف گمنام را با نتیجه 5 برصفر شکست دهد.
استقلال که در دیدار دوستانه اخیر خود با یک گل از سد برق شیراز گذشته بود، مقابل این تیم دسته دومی لیگ کشور نمایشی به مراتب بهتر داشت و توسط علی علیزاده (2گل)، هادی شکوری، آرش برهانی و سیاوش اکبرپور به گل رسید.
تیم فوتبال استقلال که در دیدارهای دوستانه از ضعف گلزنی رنج می برد این بار نمایشی متفاوت در خط حمله داشت که ماحصل آن گلزنی سه مهاجم این تیم بود. چهار گلی که اکبرپور، برهانی و علیزاده به ثمر رساندند می تواند این امیدواری را برای قلعه نویی به دنبال داشته باشد که در آغاز فصل جدید فوتبال مهاجمانی سرحال را به خدمت خواهد داشت.
تیم فوتبال استقلال در نخستین دیدار خود در رقابتهای لیگ برتر به مصاف تیم فوتبال ابومسلم خواهد رفت.
=========================
تاكيد مسئولان باشگاه استقلال:
مبلغ قرارداد جباري 360 ميليون تومان است
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه استقلال تهران مبلغ قرارداد مجتبي جباري را 360 ميليون تومان اعلام كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از عقد قرارداد رسمي مجتبي جباري با استقلال تهران، در مورد مبلغ توافقي وي با مسئولان اين تيم شايعات مختلفي مطرح شد.
باشگاه استقلال تهران با رد مبالغي از جمله 500 و 430 ميليون تومان، تاكيد كردند قرار داد جباري زير 400 ميليون تومان است.
يكي از مسئولان استقلال در گفت وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: پس از مذاكره با جباري سرانجام با مبلغ 360 ميليون تومان با او به توافق رسيديم. برخي جرايد نيز مدعي شده بودند كه ماليات قرارداد برعهده باشگاه است كه صحت ندارد.
وي افزود: اگر جباري از تيمي خارجي پيشنهاد دريافت كرده و مايل به جدايي باشد، قراردادش با ما فسخ مي شود.
وي در آخرين روز نقل و انتقالات در هيئت فوتبال تهران حاضر شد و براي يك سال ديگر قرارداد خود را با استقلال تمديد كرد.
به امید قهرمانی استقلال
اینجباری چقدر ناز می کند
خوب یه ناز باید بکنه،وگرنه کلاسش میاد پایین، حالا یک خورده زیاده روی میکنهنقل قول:
اینجباری چقدر ناز می کند
نقل قول:به نظر من جباری ناز نمی کنه توی فوتبال ایران بازیکنی مثل جباری نیست وجباری برای هر تیمی یه وزنه سنگین میتونه باشه ضمنا جباری تو استقلال می مونه حتما هم می مونهنقل قول:
مخلص بچه های کاشان هم هستیم اقا e_mohsen83 با گرما چه می کنی
به خوب بودن جباری هسچ شکی نیست . واقعا بازیکن با ارزشی هستنقل قول:
به نظر من جباری ناز نمی کنه توی فوتبال ایران بازیکنی مثل جباری نیست وجباری برای هر تیمی یه وزنه سنگین میتونه باشه ضمنا جباری تو استقلال می مونه حتما هم می مونه
در ضمن من نگفتم ناز می کنه دوستمون گفت منمگفتم اگه ناز می کنه طبیعی هست
سلام دوستان آبيه من
ليگ امسال دست پر افتخار ترين تيم آسياست يعني همون آبيه پايتخت
واي قيافه قطبي امسال ديدنيه به خدا
نوكر هر چي استقلاليه با مرامه
مجتبی جباری به فرانسه رفت
مجتبی جباری پس از عقد قرارداد با باشگاه استقلال برای مذاکره با باشگاه فرانسوی خواهان خود به این کشور رفت.
به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی جباری که روز دوشنبه هفته جاری با عقد قراردادی یکساله با باشگاه استقلال تهران به حضور خود در این تیم تهرانی تداوم بخشید، چهارشنبه شب برای مذاکره و شرکت در آزمون پزشکی باشگاه فرانسوی خواهان خود به این کشور رفت.
جباری پس از پشت سرگذاشتن آزمونهای پزشکی این تیم فرانسوی امشب به تهران بازمی گردد تا از فردا در مراحل آماده سازی آبی پوشان تهرانی حضور پیدا کند. با توجه به غیبت جباری در تمرینات پیش فصل تیم فوتبال استقلال این احتمال وجود دارد که وی در بازی افتتاحیه فصل از همراهی آبی پوشان بازماند.
مدیر برنامه های مجتبی جباری مدعی شد تیم خواهان وی یکی از تیم های تازه راه یافته به دسته اول باشگاه های فرانسه است. بر این اساس باید منتظر حضور جباری در یکی از تیم های لوهاور، گرنوبل فوت و نانت باشیم.
واقعا خیلی جالبه هم میخواد اینجا رو داشته باشه هم اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alijo عزیز به تاپیک آبیها خوش اومدی :10:نقل قول:
جالبه تو انتخاب بهترین بازیکنای امسال کریم باقری بهترین هافبک شد:18:یکی نبودبشون بگه این بابا مدافع هست نه هافبک :31:
اسامی بازیکنان استقلال در فصل جدید رو یکی لطف کنه بزاره.
باشه بزار خوش باشن؟:31:نقل قول:
باقري الان سن كلاغ رو داره. ولي براي اينكه لنگيها بدون بازيكن نمونن هر چند سال يك بار از شيرين بازيها سر لنگيها درميارند:27:
البته خبرهاي بد رو اينطوري نميدن كه.:18:
ولي تورو خدا سعي كنيد تو اين تاپيك اسمي از لنگيها نياريد كه حالم به هم ميخوره:2:
آخه هيچ كس نيست بگه تواين گرما كه خر تب ميكنه،سگ سينه پهلو، امارات رفتنتون چي بود؟:19:
اونوقت ميگن ..... كمه ميرن از قبرس ميارن
اگرقبلا کسی گذاشته عذرمیخوام ازشنقل قول:
دروازه بانان:
1- وحید طالب لو2- اشكان نامداری
مدافعان:
1- پیروز قربانی2- پژمان منتظری3- هادی شكوری4- ابراهیم تقی پور5- بیژن كوشكی
هافبك ها:
1- فابیو جان واریو2- میثم منیعی3- امید رضا روانخواه4- مهرداد پولادی5- هاشم بیك زاده
6- میلاد نوری7- خسرو حیدری 8- یدالله اكبری 9- مهدی امیر آبادی1- مجتبی جباری 11- حسین كاظمی
مهاجمان:
1- علیرضا عباسفرد2- آرش برهانی3- سیاوش اكبر پور4- علی علیزاده5- فرهاد مجیدی6- احمد خذیراوی
همايش انتخاب بهترين هاي فوتبال ايران به همت باشگاه پرسپوليس!
مسخره ها واقعا شورش رو دراوردن!
خليلي!
باقري!
قطبي!
توره و پترويچ هم انتخاب شدن.
:2::2::2::2::2:
گروهی از استقلالی ها معمولا زمانی یاد تیمشون می افتادند که تیم در استانه قهرمانی هست.:41:نقل قول:
و کلا بین طرفداران استقلالی تفرقه زیاد هست یکی طرفدار قلعه نویی دیگری طرفدار حجازی و یکی دیگر هم مثل من از جفتشون حالش بد میشه...
نمیشه اینجا برخی حرفها را زد چون اینجا پرسپولیسی هم هست و خیلی هاشون همواره می ایند این تاپیک را می خونند و ممکنه دل شاد بشند...
مرسی دوست عزیز
سلام..نقل قول:
اینو که خوندم گفتم منم اعلام کنم که استقلالیم..
من هر روز به این تاپیک سر میزنم و از اوضاع و احوال استقلال خبر میگیرم ولی پست نمیدم. فکر کنم خیلی دیگه از استقلالیا هم اینطوری باشن. خداییش تاپیک خیلی خوبی داریم. من هر موقع که از صحت خبری که شنیدم میخوام مطمئن بشم، میام تو این تاپیک. این دومین پستمه !
من نه چپم، نه راست، نه بالا و نه پایین !
واسم فقط و فقط خود استقلال مهمه، نه با تیم دیگه ای کار دارم، نه میخوام فلان تیم بدبخت شه..
فقط استقلال
فقط سرور بودن استقلال رو میخوام.. استقلال خودش میتونه بدون بدبخت شدن تیمای دیگه قهرمان شه. به نظر من این قهرمانی خیلی بیشتر می ارزه.. چون آخر فصل بعضیا نمیان بگن که، ها! شانس آوردین که ما تو فلان بازی فلان داور حقمون رو خورد وگرنه نمیذاشتیم قهرمان شید (چه غلطا !)
این نظر منه. هر کس نظره خودش رو داره و نظرش مهترمه..
خلاصه اومدیم بگیم که، آره ! ما هم آبیه آبی هستیم..
سلام به همگی!
بازی با ابومسلم کی هستش و کجا برگزار میشه؟
سه شنبه 87/05/15
استقلال تهران - ابومسلم ، ساعت 19:30 ، ورزشگاه آزادى تهران
بنده جیگر شما رو بخورم.نقل قول:
برنا مه ی بازی های استقلال در 4 هفته ی اول لیگ :
هفته ی اول :
سه شنبه 87/05/15
استقلال تهران - ابومسلم ، ساعت 19:30 ، ورزشگاه آزادى تهران
هفته ی دوم :
شنبه 87/5/19
پگاه گيلان - استقلال تهران ، ساعت 17:45 ، ورزشگاه عضدى رشت
هفته سوم :
یکشنبه 87/5/27
استقلال تهران - سپاهان ،ساعت 19:15 ، ورزشگاه آزادى تهران
هفته چهارم :
يكشنبه 87/3/6
مس كرمان - استقلال تهران ،ساعت 16:45 ، ورزشگاه باهنر كرمان
mahn90 جان ( آخه اسمتونو نمیدونم!)، اینم حرفیه.. حرف حسابم که جواب نداره..نقل قول:
خوشبختم محمود جان..
(پستا حساب نمیشه، پس اسپم ندادم !)
انگار داره توی تاپیک ما یه تحولاتی صورت میگیره با قهرمانی استقلال توی جام حذفی خیلی با استقلال اشتی کردن
وبرای فصل بعد هم ما خودمون رو توی سه جام مدعی میبینیم امیدوارم تمام استقلالی هایی که قبلا به این تاپیک
می اومدن و یه نگاهی مینداختن و میرفتن فعالیته بیشتری داشته باشن (به خودمم میگم:31:)
باید ببینیم این قطبی در این فصل بازم از اون دلقک بازی ها رو در میاره و بالا وپایین میپره یا نه .........تازگی ها هم که گفته
قول قهرمانی نمیدم باید شرایط تیم رو ببینم:13:اره دیگه اگه منم حریفی مثل ژنرال بالای سرم بود می ترسیدم:21:
نوکر هرچی استقلالی هستم
من که رفتم بخوابم امیدوارم خواب ابی ببینم:20:
بنده هم استقلالي هستم عينه emad64 و خيلي ا ديگه كه فقط مي خونيم ، پست نميديم :D
پورحیدری یکی از متعصب ترین استقلالی هایی هست که من دیدم هیچوقت ندیدم به خاطر منافع خودش به استقلال ضربه بزنه و یا بخواد از طریق استقلال به جایی برسه و هیچوقت هم منتی بر سر طرفداران استقلال نذاشته...
پورحيدري در غم از دست دادن مادرش عزادار شد:41::37:
مدير فني تيم فوتبال پاس همدان در غم از دست دادن مادرش به سوگ نشست.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" مادر منصور پورحيدري امروز(شنبه) به دليل کهولت سن درگذشت.
به نظر مي رسد با توجه به شرايط پيش آمده،مدير فني پاس نتواند تيمش را در هفته نخست رقابت هاي ليگ برتر همراهي کند.
=========================
مديرعامل باشگاه استقلال در آلمان
مذاكره فتحاللهزاده با باشگاهها و شركتهاي ساخت و ساز اروپايي
توافقنامه با باشگاههاي آرلماني
مديرعامل باشگاه استقلال پس از مذاكره با چند شركت اروپايي فردا (يكشنبه) به تهران بازميگردد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي فتحاللهزاده پس از سفر به آلمان از نزديك چند كمپ تيمهاي حاضر در بوندسليگا آلمان از جمله كمپ باشگاه دورتموند را مورد بازديد قرار داده و همچنين مذاكراتي را با چند شركت اروپايي متخصص در ساخت و ساز كمپهاي ورزشي انجام داد.
مديرعامل باشگاه استقلال طي اين سفر در رايزني با باشگاههاي آلماني مقدمات عقد قرارداد همكاري همانند توافقنامه پيشين باشگاه استقلال و بايرلوركوزن آلمان را فراهم ساخت تا زمينه همكاريهاي مشترك و حتي ديدارهاي دوستانه در آينده ايجاد شود
===============================
مرفاوی در گفتگو با مهر:
ابومسلم در بدترین شرایط هم باانگیزه است / با قلعه نویی موفقیت ها را تکرار می کنیم
مربی تیم فوتبال استقلال تهران تاکید کرد تیم فوتبال ابومسلم مشهد حتی در بدترین شرایط هم مقابل تیم استقلال، با انگیزه ظاهر خواهد شد.
عبدالصمد مرفاوی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: تیم ما در شرایط خوبی به سر می برد که حاصل تمرینات ایده ال و فشرده در هفته های اخیر است. در ترکیه اردوی پرفشاری داشتیم و بدن ها به مرز آمادگی لازم رسید. پس از آن فشار تمرینات کمتر شد و طی دو بازی دوستانه خود را آماده حضور در مسابقات لیگ برتر کردیم.
وی با اشاره به اینکه نتیجه گیری درهفته های آغازین مسابقات لیگ برتر برای همه تیم های تعیین کننده است، افزود: در همین هفته های آغازین است که موقعیت تیم ها در جدول رده بندی مشخص می شود. تمام تیم ها حتی اگر خوب هم خود را آماده کرده باشند در خطر هستند چرا که برای هماهنگی بازیکنان نیاز به چندین بازی پی در پی است. برای ما بازی اول اهمیت دارد و سعی می کنیم در اولین گام موفق عمل کنیم.
شرایط نامساعد تیم فوتبال ابومسلم مشهد در جدول رده بندی این باور را به وجود آورده است که آبی پوشان در دیدار آغازین لیگ برتر کار آسانی را مقابل این تیم پیش رو خواهد داشت. مرفاوی با رد این مطلب گفت: نمی شود گفت شرایط نه چندان مساعد تیم فوتبال ابومسلم مشهد برای ما یک حسن است. در لیگ ایران دیگر نمی توان هیچ تیمی را از پیش بازنده دانست. ابومسلم حتی اگر ضعیف هم باشد بازیکنانش با انگیزه به دیدار استقلال خواهند آمد. همین انگیزه بالا باعث می شود که بازیکنان ابومسلم حتی در شرایط نامساعد نیز بهترین بازی خود را مقابل استقلال ارائه کنند.
مربی تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص تغییرات اعمال شده در سیستم و روش بازی این تیم گفت: در فصل آینده با سیستم دفاع سه نفره بازی کرده و سیستم غالب ما 2-5-3 خواهد بود. با توجه به اعتقاد امیرقلعه نویی به این روش بازی تصمیم گرفتیم که با شیوه ای متفاوت نسبت به فصل گذشته بازی کنیم. درعین حال ابراز خوبی هم برای اجرای این سیستم داریم که سرمربی تیم را در تغییر آرایش و سیستم بازی ترغیب کرده است.
مرفاوی در ادامه به نیکی از تجربه موفق خود و امیر قلعه نویی در تیم استقلال یاد کرد و گفت: تمام سعی ما تکرار موفقیت های گذشته استقلال است. برای رسیدن به این هدف، اول توکل مان به خداست و می دانیم اگر در گذشته توفیقی در استقلال داشته ایم با عنایت خدا محقق شده است. من، امیر قلعه نویی و دیگر مربیان استقلال تنها هدف مان موفقیت دوباره این تیم است و جز این هدفی نداریم
ما مخلص همه ی استقلالیا هستیم..نقل قول:
محمود جان، ظاهراً با اون پست کذایی که دادی، تونستی واسه تاپیک استقلال، دو تا هواداره دیگه پرزنت کنی.. مطممئنم که خیلی از استقلالی های دیگه هم هستن که شرایط من و r3xaa رو دارن.. به موقش، اونا هم میان و تو این تاپیک پست میدن..
من که قول میدم از این به بعد، هر وقت که تو تاپیک استقلال میام، پست نداده نرم..
من در اون حدی نیستم که تو این تاپیک بتونم به کسی خوش آمد بگم، چون یه جورایی خودم تازه واردم..
r3xaa جان، خوش اومدی. (جسارتم رو ببخشید).. امیدوارم مثل همیشه بیای به تاپیک خودت سر بزنی و ما رو از پستای خوبت بی نصیب نکنی..
موفق و پیروز باشی..
منم با علی رضا جان موافقم..نقل قول:
به نوبه ی خودم، این مصیبت بزرگ رو به منصور خان تسلیت میگم..
منم فوت مادرمحترم جناب پورحیدی (یکی ازمتعصب ترینهای استقلال ) را به ایشون تسلیت میگم.
بابا منم استقلالیم و تا حالا هو فکر کنم یه 10 - 20 تایی پست تو این تاپیک دادم:10:
به به :10:
به سلامتي مي بينم كه برادران عزيز استقلالي به جمع اعضاي تاپيك اضافه شدن.
آقا عماد من كوچيك شما هستم.
r3xaa غلوميم!:11:
آقا من هم شاهد شما هستم.:11:نقل قول:
ما چاکریم Rjoun جان (تا بخوام اسم های بچه های تاپیک رو یاد بگیرم، یه خورده زمان میبره..)نقل قول:
من رضا هستمنقل قول:
كوچيكه شما:11:
خوشبختم آقا رضا..نقل قول:
لیست بازیکن هایی که جدا شدن رو کسی میدونه؟
در ضمن غیر از جانواریو بازیکن خارجی نداریم؟
نه غیرازاون بازیکن دیگه ای نداریمنقل قول:
اما بازیکنای جداشده غیرازامیرحسین صادقی که به مس کرمان ومحسن یوسفی که به پاس همدان رفت فردشاخص دیگه ای نبودهمونهایی که ناصرحجازی باخودش آورد مثل بیاتی نیاو نادعلی وحسین کوشکی والبته سعید لطفی و یه دوسه تابازیکن معمولی دیگه اگرکسی میتونه تکمیلش کنه :31:
من هم مفتخر شدم:10:نقل قول:
اي بابا هر موضوعي كه مربوط به پرسپوليس باشه اسپم حساب ميشهنقل قول:
یه نگاه به پرپولیس بندازین درمورد همه چی بحث میکنن و نظر میدنننننننننننننن کاری هم ندارن اسپم هست یا نه چون حساب نمیشه مگر گزارش کنن که مدیر بررسی کنه
حالا ميخواد خبر باشه يا هر مورده ديگه
دمه تمام بروبچ ابی گرم:11: :10:
از این طرفا بیاید و نذارید تاپیک پائین بره...
حال بازیکنانی که من به یاد دارم و رفتند:
1- صادقی
2-یوسفی
3-بیاتی نیا
4- شفیعی
5- نوازی
6-منصوریان(بازنشست شد)
7- سان جان
8-حسن نژاد
9-نادعلی
10- حسین کوشکی
11-قنبری
12-سعید لطفی
13- سعید بیات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آشتى كنان جبارى و تقى پور
تمرين عصر ديروز استقلال تحت الشعاع يك موضوع مهم بود.
مجتبى جبارى كه سه شنبه هفته پيش با استقلال قراردادبست و پس از آن بلافاصله راهى فرانسه شد تا مذاكراتى با يكى از تيم هاى فرانسوى داشته باشد روزگذشته در اولين روز حضورش در تمرين استقلال با استقبال گرم هواداران و كادر فنى اين تيم روبه رو شد. جبارى كه پس از قهرمانى در جام حذفى كنار ديگر بازيكنان و اعضاى كادر فنى حضور نداشت ديروز به تمرين رفت و پيش از اينكه كارهاى تمرينى را شروع كند سمت ابراهيم تقى پور رفت و حضورش در استقلال را تبريك گفت. حركت جبارى و تقى پور با تشويق هواداران استقلال همراه بود. تقى پور و جبارى در جريان بازيهاى ليگ درگيرى مختصرى با يكديگر داشتند كه به نظر مى رسد با توجه به آبى پوش شدن تقى پور اين كدورت از ميان رفته باشد.
جبارى مقابل ابومسلم بازى نمى كند
بازى كردن جبارى مقابل ابومسلم كمى بعيد به نظر مى رسد چرا كه كادر فنى استقلال از جبارى خواست خودش را به تيم برساند. جبارى با اينكه به طور خصوصى تمرين بدنسازى كرده است اما از ديدگاه قلعه نويى هنوز آماده بازى نيست. جبارى با اين حساب دربازى اول مقابل ابومسلم غايب خواهد بود و اگر تا آن بازى ترانسفر شود شايد اصلا در تركيب استقلال قرار نگيرد!
مشاوره فرانسوى ها با لوكا
ايران ورزشى - مربى گرونوبل فرانسه كه خواهان مجتبى جبارى است، طى يك تماس تلفنى با لوكا بوناچيچ مربى سابق سپاهان از او درباره هافبك ملى پوش استقلال مشاوره گرفته است. جبارى كه با حضور در فرانسه مورد تأييد مربى گرونوبل قرار گرفته است قرار است تا اوايل هفته آينده با بررسى پيشنهاد مالى اين باشگاه، جواب نهايى خود را به مسؤولان گرونوبل اعلام كند.
نوريفر در گفت و گو با فارس:
باشگاه استقلال تهران ارزان فروشي نخواهد كرد
خبرگزاري فارس: مدير روابط عمومي باشگاه استقلال گفت: بر سر مبلغ قرارداد با اسپانسرها در حال چانهزني هستيم و ارزان فروشي نميكنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد نوريفر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اسپانسر باشگاه هنوز مشخص نشده است. مهمترين دليلش آن است كه نميخواهيم از رقم پيشنهادي خود عقبنشيني كنيم و قصد ارزان فروشي نداريم.
وي افزود: برخي شركتهاي ذهنيت اشتباهي درباره تبليغات در فوتبال ايران دارند و تصور ميكنند ميتوانند با يك رقم ناچيز حامي مالي شوند. استقلال بيش از 50 مسابقه به صورت زنده و مستقيم دارد. اگر مديران شركتها بخواهند با قسمت بازرگاني صدا و سيما براي اين حجم تبليغات وارد مذاكره شوند، بيش از پنج برابر قيمت پيشنهادي استقلال است.
نوري فر تاكيد كرد: به احتمال زياد در اين هفته اسپانسر استقلال مشخص خواهد شد. با دو شركت داخلي و دو شركت خارجي در حال مذاكره هستيم.
انتهاي پيام/
به دليل مسائل تاكتيكي
تمرين امروز استقلال بدون تماشاگر برگزار مي شود
خبرگزاري فارس: تمرين امروز تيم فوتبال استقلال تهران بدون حضور تماشاگر و خبرنگار برگزار مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، به دليل اينكه امروز آخرين تمرين تاكتيكي اين تيم تهراني براي برگزاري بازي مقابل ابومسلم برگزار مي شود، امير قلعه نويي حضور تماشاگران و خبرنگاران را ممنوع اعلام كرده است.
تمرين امروز آبي پوشان ساعت 17:45 دقيقه در زمين شماره دو آزادي برگزار مي شود.
انتهاي پيام/