بد نیستنقل قول:
الان که خیلی بهتر شده
2-3 سال پیش یکم حال گیری بود
از نظر سطح علمی هم متوسط هست
خوبیش اینه که به تهران نزدیکه و سرویس هم داره
Printable View
بد نیستنقل قول:
الان که خیلی بهتر شده
2-3 سال پیش یکم حال گیری بود
از نظر سطح علمی هم متوسط هست
خوبیش اینه که به تهران نزدیکه و سرویس هم داره
بچه ها رتبه و جایی که قبول شدین رو تو این تاپیک بگین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5433046#post5433046
106
مترجمی زبان انگلیسی جهاد دانشگاهی کرمانشاه!
(لعنت بهشون تا پارسال روزانه و شباانه داشت امسال نداشت)
خوب تو یه تاپیک جدا بذارید نتایجو
ببینم این موسسه شاهین شهر سایتی چیزی نداره ؟
نتیجه و کارنامه کنکور کاردانی به کارشناسی رو فقط توی تاپیک زیر قرار بدید لطفا"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
بچه ها من دفترچه سربازی رو پست کردم
تاریخ اعزام اول آبان 89 خورده
الان کنکور کاردانی به کارشناسی قبول شدم
فقط هم برگ سبز اومده در خونمون
باید کار خاصی انجام بدم ؟
منم همینطورم دقیقا!نقل قول:
بچه ها گفتن که فقط باید برگ سبز رو ببری موقع ثبت نام
پس با این اوصاف خود دانشگاه حتما کارای نظام وظیفه رو انجام میدهنقل قول:
منم همینطورم دقیقا!
بچه ها گفتن که فقط باید برگ سبز رو ببری موقع ثبت نام
ولی یه سوالی هم از نظام وظیفه بکنیم بد نیست
نقل قول:
با برگه ی سبز برین برای ثبت نام.
بعد از ثبت نام دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میکنه ...
.
سلام.........
کنکور آزادش کیه؟
سلام من منتظرم 2درس پروژه و کارآموزی برام نمره اش ثبت بشه،بعدش هم فارغ التحصیل بشم،دانشگاهی هم که قبول شدم میگه تاریخ فراغت باید31شهریور باشه،حالا اگه این 2 درس مثلا2مهر واسم نمره اش ثبت بشه تاریخ فارغ تحصیلی رو دانشگاه کی میزنه مینویسه 2مهر؟
سلام مهر دفترچه مياد اواخر اذر امتحانشهنقل قول:
سلام دوست عزيز طبعا چون شما تابستون درسو برداشتيد به احتمال قوي شهريور فارغ التحصيل هستيد در اين مواقع تا جايي كه ميدونم گواهي ميدن ....نقل قول:
نقل قول:
نگران نباش شهریور میخوره ........ فقط هرچه سریعتر پروژه رو ببر ........ بزرگترین تجربه زندگیم رو تو همین مورد به دست آوردم " اگه میتونی یه کاری رو همین الان انجام بدی ، به بعد موکول نکن " وگرنه تو هم مثل من پروژتو دیر میبری و به خاطر کارآموزی یک ترم میره تو پاچت . پارسال بود ..... وقتی یادش می افتم خودمو نفرین میکنم .
سلام
کسی از تاریخ اومدن دفترچه ازمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد خبر داره؟
درضمن اگه کسی منابع ازمونو برای مهندسی نرم افزار داره بنویسه لطفا.
سلام من پروژه و گزارش کارآموزی رو تحویل دادم،امروز هم یکی از دوستام رفته بود دنبال لیست تک نمره ای تا استاد سریع نمره رو رد کنه،تا نمره رو اعلام کرد باید برم دنبال کارای فارغ التحصیلی:40:نقل قول:
سلام دوستان
من رفیقم رشته نقشه برداری دانشگاه دانش پژوهان قبول شده ولی یه مشکلی داره و اون اینکه میگه مهر فارق التحصیل نمیشه! چون انگار 10 واحد براش مونده:31: و دانشگاه مقصد هم میگه حتما باید برای ما مدرک قبولی تا 6/31 را بیاری وگرنه ثبت نامت نمیکنیم!
حالا این بنده خدا هم خیلی ناراحته و نمیدونه چیکار کنه و گویا یک سال عقب میفته!
چاره ای ، درمونی ، تبصره ای ، چیزی نیست که این بنده خدا بهمن بره سره کلاس کارشناسی بشینه!!؟:31:
TNX
هیچ راهی نداره...
برا ی یکی از رفیقای من همین اتفاق افتاد ...رفت دانشگاه مقصد گفت یه ترم مرخصی بدین...
اونام گفتن شما هنوز دانشجوی اینجا نیستی که بهت مرخصی بدیم...برو پی کارت///
ولی شاید اگه غیرانتفایی باشه و بهمن بره ثبت نام کنه،مشکلی نباشه ،ولی هزینه ترم مهر هم ازش دریافت میکنن،شاید
(بره سوال کنه ضرر که نداره)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم حداقل توی دانشگاه خودمون ( دانشگاه دولتی شهرکرد) ترم اول را به هیچ وجه مرخصی نمیدن! یه زمانی گویا دانشگاه آزاد یه همچین شرایطی داشت که اونم کلش کردن رفت!!:31:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این مورد را دقیقا همین دیروز که با هم رفتیم به یارو گفت و یارو کم مونده بود جفتمون رو بگیره بزنه!!:31:
مشکلی که فعلا اینا دارن اینه که میگن اولا که ما ورودی بهمن نداریم و دوما تکمیل ظرفیت هم ندارن!
اما با عذر خواهی از تمام دانشجوهای موسسات غیر انتفاعی سوالی داشتم مبنی بر اینکه مگه این موسسات همه چیز در اختیارشون نیست ؟ پس چرا دانشجوها ( منبع درامدشون:31:) را اینجوری ثبت نام نمیکنن؟
یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه از طریق سازمان سنجش هم نمیشه کاری کرد!!؟:31:
بعید بدونم سنجش هم کاری بتونه انجام بده.
اگه تعداد واحدهاش کمتر بود میشد یه کارایی کرد اما ۱۰ واحد زیاده.
یکی از دوستای خود من سال قبل که قبول شد ۲ واحد از کاردانی براش مونده بود که دانشگاه قبول کرد اون ۲ واحد رو هم هر چه زودتر پاس کنه و براشون مدارک اتمام دوره کاردانی رو بیاره.
دوستان این فرم تاییدیه تحصیلی چیه که برای ثبت نام میخواد؟
بعد من ریز نمرات کاردانی رو ندارم، فقط یه برگه دارم که مخصوص نظام وظیفه س و گفته که من کاردانی رو فارق التحصیل شم. همینو ببرم کافیه؟
سلام دوست عزيز برگه اي كه نشون بده شما تا قبل 31 شهريور فارغ التحصيل شديد كافيه بقيه مدارك وقت داره .... بعد از ثبت نام ميشه بردنقل قول:
من از دانشگاه قبلی انصراف ندادم و تو سایت سنجش نوشته اونایی که قبلا پذیرفته شدن و امسالم قبول شدن نیازی نیس انصراف بدن و با اونا مثل دانشجوی انتقالی برخورد میشه
این یعنی اینکه نیازی نیس من برا انصراف پول بریزم؟
با یه دانشجوی انتقالی چطوری برخورد میشه مگه؟
سلام.
بچه ها دفترچه های کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد و همچنین علمی کاربردی کی میاد؟
:40:
88/10/27 ثبت نام علمی کاربردیه! اونو نمیدونم!:46:نقل قول:
ازاد از مهر بايد منتظر باشيم ... فكر كنم حدود 15 مهر ميادنقل قول:
لطفا یکی هم به من اطلاع بدهنقل قول:
چون من معمولا بعد از اتمام مهلت ثبت نام متوجه میشم :دی
:11:
از سيستم SMS ازاد استفاده كن خوب! برات SMS ميدهنقل قول:
بچه ها من الان غيرانتفاعي ديهخدا رو ميخوام برم ولي ازاد قزوين واقعا ارزش اون همه هزينه رو داره ... به نظر شما كار درستي انجام ميدم كه ميخوام غيرانتفاعي رو ول كنم برم ازاد قزوين
من فقط ازاد قزوين رو به غيرانتفاعي ها ترجيح ميدم چون بقيشون (غير تهرانيا ) بدرد نميخورن...
شنيدم 1200 هزينشه درسته؟!!!!!!!:|
منم كارشناسي الكترونيك قبول شدم ولي 9 واحد ديگه دارم. زنگ زدم دانشگاه گفتن نميتوني ثبت نام كني. بايد منتظر تكميل ظرفيت باشي!!
سلام دوستان من دیروز جهاد دانشگاهی یزد(اشکذر)ثبت نام کردم،میگم چه جوری میتونم انتقالی بگیرم برم یکی از شهرهای خوزستان اشکذر خیلی شهرش غمگینه و گرفته است بعد از اذان مغرب هنوز ساعت 7 نشده شهر رو میزارن رو سایلنت اگه کسی اهل یزد باشه واسش خوبه با یه سرویس میره و میاد میگم اینجا کسی اهل یزد نیست که تو یکی از شهرهای خوزستان قبول شده باشه که با هم جابه جا بشیم،من اشتباهی اول این شهرو انتخاب کرده بودم،حالا هم آزاد شرکت میکنم اگه شهر خودم قبول شدم از اونجا انصراف میدم،اصلا به نظر شما من چه جوری میتونم از اون شهر انتقالی بگیرم واسه خوزستان(اهواز یا دزفول یا خرمشهر)تو رو خدا یکی راهنمایی کنه
شما اول ببین میتونی با جابجایی مشکلت رو حل کنی.
اگه نشد بعدا میتونی بری سراغ سایر گزینهها:46:
سلام دوستان
کسی میدونه برای کارشناسی ناپیوسته رشته "ict "در دانشگاه علمی کاربردی چه منابعی بهتر هست برای دروس تخصصی و عمومی ؟
پایدار باشید
مگه اول نباید یکی رو پیدا کنم واسه جابه جایی یا فقط باید درخواست بدم،آلان میگن ترم اول رو حتما باید بخونی:41:نقل قول:
راستی من تا چند روز دیگه بیشتر نمی یام بعد باید برم دانشگاه اونجا هم نمیدونم به اینترنت دسترسی داشته باشم،اگه بخوام آزاد شرکت کنم شما چه درسهایی رو پیشنهاد میکنید مطالعه کنم که احتمال قبولی زیاد باشه؟و اگه اینجا یه ترم رو گذروندم و آزاد قبول شدم میتونم درسهای ترم اول رو تطبیق بدم که نخواد دوباره بخونم؟
نقل قول:
رسم هم بر همینه که کسانی که مایل به جابجایی هستند توی یکسری از دانشگاهها یه نوشتهای میزارن تا اگه کسی بود بتونن با هم تماس بگیرن و برای جابجایی اقدام کنین.
اگه اشتباه نکنم برای انتقالی گرفتن باید حتما یک ترم رو بگذرونی تا بعدا بتونی درخواست انتقالی بدی.
دانشگاه آزاد هم همون دروس آزمون سراسری رو داره که شما بالطبع روی تخصصی ها باید بیشترین سرمایه گذاری را انجام بدی و البته در کنارش دروس عمومی رو هم فراموش نکنی.
دانشگاه آزاد هم دروس مشترک رو تطبیق میده اما باید نمرات بالاتر از ۱۲ کسب کرده باشین
تکمیل ظرفیت چه موقعی هستش،از دانشگاه پرسیدم گفت اگه تکمیل ظرفیت استان خودت قبول شی منتقلت میکنن
واسم دعا کنید از این شهر برم
سلام
من فوق ديپلم نقشه برداري هستم با معدل هفده اگر بخواهم كارشناسي شركت كنم
بدون كنكور چگونه است ميشود يا خير
راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام/دوستان کسی کارنامه کاردانی به کارشناسی آزاد برق سال 88 یا 87 رو داره بذاره؟ یا درصداش رو بگه؟ ممنون
مشخص نیست کی تکمیل ظرفیت اعلام میشه . شاید مثل چند سال قبل اصلا اعلام نشهنقل قول:
کارشناسی بدون کنکور نشنیدم من!نقل قول:
کاردانی شنیدیم...
دوستان دفترچه آزمون کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۳۸۹/۷/۱۴ توزیع خواهد شد.
یادتون نره بخرید.:دی