کسی از دوستان می دونه پروژه Megabox چیه ؟ و چه کاربردی داره ؟ آیا هنوز هم قابل دانلود و نصب رو ps3 هست یا نه ؟
Printable View
کسی از دوستان می دونه پروژه Megabox چیه ؟ و چه کاربردی داره ؟ آیا هنوز هم قابل دانلود و نصب رو ps3 هست یا نه ؟
سلام قیمت ps3 الان چنده ؟ ایا مدل داره ؟ اگه داره کدوم مدلش بهتره ؟ قیمتش چنده ؟
کیفیت ps3 بهتره یا xbox 360 ?
فقط هاردش فرق ميكنه 40-80-160
قيمت ندارم(مال مشهد دارم اگه بخاي بگم)
40 gigنقل قول:
قیمتش تو مشهد چنده ؟
قيمتش تا هفته پيش دارم:
330
سلام
ببخشید میشه بگید کیفیت x.box بیشتره یا ps3 ؟
هم چنین الان قیمت بازی هاش و خودش با هارد های مختلف چیه؟(یعنی قیمت ps3 با هارد 40 چنده و هم چنین قیمت این کنسول با هارد های دیگه)(فرقی هم نمیکنه که قیمت کجا باشه)
با تشکر
با این کنسول میشه به اینترنت به شکل کامپیوتر وصل شد
ممنون
ببین دوست من از نظر جی پی یو و پردازش رندر شدن تصایر در پی اس3 قوی تر عمل کرده هست !!!
همچنین سرعت پردازش شیدرها یک هزارم ثانیه هستند که خیلی خوبه !!!
بله ميشه وصل شدنقل قول:
سلام من می خواستم پلی 3 بخرم اما 1 مشکل دارم
تنها راه خریدن بازی های این کنسول دی وی دی های ارجینال هستش؟
ایا نمی شه بازی ها رو روی هاردش ریخت؟
ایا بازی هاش هنوز کرک نشده؟
ایا هنوز کپی خور نشده؟
اگه مشه جوابم سریع بدید خیلی گیرم
ممنونم
دوست عزیز تا اونجایی که من شنیدم هنوز کپی خور نشده و اگر هم کپی خور بشه به قدری قیمت بلوری گرونکه با اصلش فرق چندانی تو قیمت نمی کنه .نقل قول:
و بازی هاشم که تو هارد میریزی باید حتما خود بلوری تو دستگاه باشه تا بازی رو اجرا کنه.
دي وي دي نسيتش بلوري هست كه بله فقط اصل بايد خريدنقل قول:
خير نميشه
خير نشده و نميشه
خير نشده و نميشه
خبری از کپی خور شدنش در اینده نزدیک هست؟
یعنی هیچ راه ای غیر خرید اورجینال نداره؟
pes 2009 یمتش چنده؟
3 ساله اومده خبري نشده حالا بدن بشه كه خيلي كمه
خير هيچ راهي
1چیز دیگه !
جاهایی هست که بشه بازی کرایه کرد؟
یا معاوضه کرد؟
pes2009 قیمتش چنده؟
تهران حتما هست ولي من جاشو نميدونم
قيمتش ميتوني 20-30 گير بياري
سلام
بازی زیر قیمت 10 تومن برای این کنسول وجود داره؟و کلا قیمت بازی بین چند تا چنده؟
ممنون
خير
بين 30 تا 100
من از مکه دو تا به قیمت 100 دلار خریدم ،، یعنی هر کدوم !!!
سلام
ps3 قیمتش تو تهران و قزوین چنده ؟ (همه ی هارد هاش)
کیفیت ps3 بهتره یا Xbox 360 ؟
ps3 به مانیتور وصل میشه ؟
و اخر میخواستم بدونم بازیهای ps3 تو قزوین پیدا میشه تا بخرم چون من تا حالا تو قزوین بازیهاش رو ندیدم ؟ و قیمت بازیهاش تو ایران چنده (تومان) ؟ یا سایتی فارسی هست که این بازی ها رو بفروشین ؟
سلام کسی بازی معاوضه میکنه؟
سلام دوست مننقل قول:
1-بستگی داره شما کدوم ودلشو بخواید.مثلا PS3 40 GB قیمتش بین 330 تا 350 هزار تومنه
2-بستگی به خودتون داره.در کل هر کدوم یه مزیت هایی دارن و نمیشه گفت کدوم بهتره
3-بله وصل میشه
4-قیمت بازیها از 30-40 شروع میشه و به 80-90 تومن هم ممکنه برسه.بله سایت هم پیدا میشه.نکست جن
کد:www.nextgen.ir
سلام دوسته من Ps3 تو قزوین بازیاش هست و کلوپ ها که پر شده دارند هم خیابان خیام بقله شیرینی فروش ماه بانو میتونی تهیه کنی!نقل قول:
ولی وضعه 360 تو قزوین خیلی بهتره !! همه وسایلش هست بازیاش قیمتش عالیه سریعم میاد! دقیقا مثل تهران اپگرید FW 360 رو همه جا انجام میدن تو قزوین با قیمت مناسب کلا 360 مشکلی محاله داشته باشی! من خودم هر بازی میاد همون روز از قزوین تهیه میکنم!!
پشتیابنی 360 عالیه تو قزوین این همه کلوپ هم که میبینی 360 تعدادش تا ps3 بهتره ! قیمتشم من هفته پیش arcade فالکون 255 خریدم البته واسه دوستم ! که نسبت به قبل بالا رفته
سوالی بود در خدمتم !
ِیعنی من برای خرید هر یک از بازیهاش باید 80 هزار تومن بدم ؟!!!!!!!:18:نقل قول:
راه دیگه ای برای بازی کردن با این کنسول نیست ؟
سایت قیمت بازی ها رو نزده !:19:
میتونی تعویض هم بکنی هم از رو سایت های بازی هم از کلوپ هانقل قول:
سلام من موندم ps3 بخرم یا 360 من فقط میخوام بدونم کیفیت کدوم بهتره؟ بعضی ها میگن ps3 بهتره بعضی هاهم میگن 360 ...درست میگید من تو قزوین بیشتر بازیهای 360 رو دیدم تا ps3 .نقل قول:
کیفیت پلی 3 بهتره...
اگه به کیفیت باشه کیفیت پلی 3 خیلیییییییییی بهتره
به نظر من بهتره تعصبی نظر ندیم:46:نقل قول:
سلام من موندم ps3 بخرم یا 360 من فقط میخوام بدونم کیفیت کدوم بهتره؟ بعضی ها میگن ps3 بهتره بعضی هاهم میگن 360 ...درست میگید من تو قزوین بیشتر بازیهای 360 رو دیدم تا ps3 .
کیفیت این دو کنسول هر دو عالی هست اما باید از چند جنبه بررسی بشن.نقل قول:
اگه به کیفیت باشه کیفیت پلی 3 خیلیییییییییی بهتره
زیبایی که چه از بیرون و چه از درون ps3 برتره.:5:
رزولوشن که بازم ps3 از بعضی مدل های 360 برتره
اما shadering و نور پردازی در 360 بهتره.:8:
در کل اگه بودجه ی بالایی داری و می تونی بازی زیاد بخری ps3 یهتره اما اگه مثل من نمی تونی دوسه ماه رو حداکثر با دو سه تا بازی خوب سر وکله بزنی 360 بخر.:46:
کیفیت هم تفاوت چندانی نداره (می تونی تو بعضی trailer هایgametrailer که مقایسه کرده این دو کنسول رو ببینی)
مهم ترین چیز همونیه که بالا گفتم.
راستی اینجا مطرح می کردی بهتر نبود؟؟:10:نقل قول:
سلام من موندم ps3 بخرم یا 360 من فقط میخوام بدونم کیفیت کدوم بهتره؟ بعضی ها میگن ps3 بهتره بعضی هاهم میگن 360 ...درست میگید من تو قزوین بیشتر بازیهای 360 رو دیدم تا ps3 .
[URL="http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=77090"]]محتوای مخفی: ps3 در ایران 360 بهتره یا
بلـــــــه!
میتونم منظورتون رو از زیبایی درون بپرسم:31:
زیبایی که چه از بیرون و چه از درون ps3 برتره
رزولوشن که بازم ps3 از بعضی مدل های 360 برتره
مگه مدل های 360 از نظر کیفیت با هم فرق دارن؟؟؟!!!
اما shadering و نور پردازی در 360 بهتره
اما shadering و نور پردازی در 360 بهتره
اینو میتونی برام توضیح بدی یعنی چی؟
آخه من اطلاعاتم خیلی کمه!!!
در کل اگه بودجه ی بالایی داری و می تونی بازی زیاد بخری ps3 یهتره
اینو قبول دارم...
من خودم 360 دارم.توی کنسول 360 اجزا به زور چپونده شدن یعنی جای زیادی برای عبور هوا وجود نداره.نقل قول:
میتونم منظورتون رو از زیبایی درون بپرسم:31:
premium و elite رزولوشن 1080 p پخش می کنن.ولی core نه.نقل قول:
مگه مدل های 360 از نظر کیفیت با هم فرق دارن؟؟؟!!!
این بحثا در بازی خیلی مشهود نیستن همونطور که گفتم .(shadering بحث تخصصیه در حوصله این تاپیک نمی گنجه)نقل قول:
اینو میتونی برام توضیح بدی یعنی چی؟
آخه من اطلاعاتم خیلی کمه!!!
خوب ممکنه کم بتونیم بازی پی اس 3 بگیریم ولی قبول کنید بازی های خیلی توپی داره که پاش بشنیید و حتما هم تمومش بکنید واقعا لذت خواهید برد !! در 1من هم پیشنهاد میکنم همیشه بازی های انحصاری رو بخرید یعنی باید همین کارو بکنید تا لذت ببرید و ضرر نکنید !!!
من خودم 360 دارم.توی کنسول 360 اجزا به زور چپونده شدن یعنی جای زیادی برای عبور هوا وجود نداره.
شما یه دفعه 360 رو باز کنید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزنید
premium و elite رزولوشن 1080 p پخش می کنن.ولی core نه.
کی این حرف رو به شما زده؟در ضمن کور هم یه 1 سال و خورده ای هست که دیگه تولید نمیشه و ارکد جاش رو گرفته!!!!
این بحثا در بازی خیلی مشهود نیستن همونطور که گفتم .(shadering بحث تخصصیه در حوصله این تاپیک نمی گنجه)
میتونید بیاید در پروفایلم و برام توضیح بدید...منتظرم
ممنون
من که گفتم:نقل قول:
خوب ممکنه کم بتونیم بازی پی اس 3 بگیریم ولی قبول کنید بازی های خیلی توپی داره که پاش بشنیید و حتما هم تمومش بکنید واقعا لذت خواهید برد !! در 1من هم پیشنهاد میکنم همیشه بازی های انحصاری رو بخرید یعنی باید همین کارو بکنید تا لذت ببرید و ضرر نکنید !!!
نقل قول:
اگه مثل من نمی تونی دوسه ماه رو حداکثر با دو سه تا بازی خوب سر وکله بزنی 360 بخر.:46:
تو تاپیک 360 مطرح کن.نقل قول:
شما یه دفعه 360 رو باز کنید هیچ وقت همچین حرفی رو نمیزنید
کی این حرف رو به شما زده؟در ضمن کور هم یه 1 سال و خورده ای هست که دیگه تولید نمیشه و ارکد جاش رو گرفته!!!!
بهتره بی خیال این بحث بشیم
یه چیزیم درباره Shader که اخرین مرحله عمل رندرینگ تصاویر در کنسول هست رو براتون میگم خیلی مختصر:
Raster Operations Pipeline :
این واحد اخرین قسمت برای رندر یک محصول 3D (سه بعدی) هست. Pixel Pipline اطلاعات مربوط به Pixel و Texel را دریافت کرده و با عملیات ماتریس انها را به پیکسلی که قرار است روی مانیتور نمایش داده شود تبدیل می کند.هرROP مانند یک کارگر عمل میکند که بافر ذخیره شده در رم را گرفته و عملیاتی روی ان انجام می دهد. توجه داشته باشید که تعداد ROP ها و Pixel Shader و Texture Unti شاید در بعضی GPU ها با هم برابر نباشند اما انها طوری عمل می کنند که انگار تعداد شان با هم برابر است برای مثال این اعداد در PS3 برابر:
ROP :16 - Vertex Shader :8 - Pixel Shader : 24
و این اعداد در xbox360 برابر :
ROP :16 - Vertex Shader :8 - Pixel Shader : 48
خوب همونطور که میبینید 360 در این قسمت خیلی بهتر عمل کرده و همین باعث میشود که ضلع ها و روشنایی بازی و ... در 360 خیلی بهتر باشه !!!
...............
نکته مشترک در جی پی یو::
حالت 4X فیلتر Multisampling Anti Aliasing در هر رو جی پی یو مشترک و یکی هستند !!! و Vertex Shader انها 8 عدد می باشد یعنی هر دوشون !!!
هر دو GPU ازDirectX 9 و 10 پشتیبانی کامل می کنند و عرضه Crysis بر روی این دو کنسول به خاطر همین امر می باشد.XBOX360 از دو گروه زیر مجموعه DirectX به نام هایUnifeid Shader وGeometry Shader پشتیبانی کامل می کند همین امر باعث شده تا بازی های اختصاصی این کنسول مانند Alan Wake از روشنایی و نور پردازی پیچیده ایی استفاده کنند و بازی ها رویXBOX360 دارای روشنایی بیشتری هستند ... یکی از دلایلشم در بالا خدمتتون گفتم !!!
البته نگفتیم گرافیک گفتیم روشنایی تصاویر !!!
.................................................. ................
خوب هر دوتاشون عالی هستن ولی در کل جی پی یو در پی اس3 قوی تر هست .
.................................................. ................
با تشکر ...
خوب یه نکته دیگه هم بگم که باید جدا از اون باشه :
به صورت کلی در 360 نورپردازی و روشنایی از پی اس3 قوی تر هست و نمونه اون رو در آلن ویک میتونیم ببینیم !!
اما RSX پی اس 3 که مشناسیدش دیگه ؟ اون شیدر ها و تصاویر 6 ضلعی بیشتری رو نسبیت به 360 نشون بده به دلیل 7 عدد spe مجزا از همی که در پی اس3 وجود دارد !!!(همونطور که میدونید در این نسل غیر از وی تصاویر 6 ضلعی طراحی میشن که نسبت به مثلثی شکل و مربع شکل فوق العاده بهتر هستند !!)
در کل همین عامل باعث میشه که پی اس3 توانایی اجرای بازی های بسیار سنگینی رو داشته باشه و طراحی محیط و همچنین طراحی چهره ها و کاراکتر های بازی خیلی طبیعی و فوق العاده بشه و در کل گرافیک فوق العاده خوبی رو نسبت به 360 نشون بده !!!
یکی دیگه از دلایل برتری پی اس3 در این مورد پردازنده cell هست ............
اینم عکسی که برتری پی اس3 رو در پردازش شیدر ها نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ... من 1 سال پیش تو یه مغازه تو قزوین پرسیدم بازی پلی 3 چنده میفروشه گفت 3 هزار تومن . پس شما ها چی میگی 30 – 40 هزار تومنه – کسی تو قزوین نمیدونه چنده قیمت بازی هاش (ps3)؟
یه سوال این بازی واسه پلی 3 ساخته شده – wwe raw vs. smackdown 2009 ؟
خيلي ببخشيدا ولي وقتي مي بينم همه مهندس سخت افزار و نرم افزار شدن اعصابم خورد مي شه !!! حالا مثلا شما يه ضلع كمتر يا بيشتر يا يه پيكسل نور بيشتر يا كمتر رو مي بينيد كه اينقدر از خودتون و يه مشت سايت بيكار نظريه مي دين !! منظورم با فرد خاصي نبود كلي گفتم به كسي بر نخوره !
فكر كنم يارو مي خواسته بذارتت سر كار يا تو باغ نبوده !!!نقل قول:
سلام ... من 1 سال پیش تو یه مغازه تو قزوین پرسیدم بازی پلی 3 چنده میفروشه گفت 3 هزار تومن . پس شما ها چی میگی 30 – 40 هزار تومنه – کسی تو قزوین نمیدونه چنده قیمت بازی هاش (ps3)؟
طرف :34: بوده.منظورش بازی ps2 بوده.بازی ps3 جدیدا و یا انحصاری ها مثل killzone 2 هشتاد یا نود هزار تومنن.نقل قول:
موجوده حدود 50 تومن.نقل قول:
یه سوال این بازی واسه پلی 3 ساخته شده – wwe raw vs. smackdown 2009
این سایت برای اطلاع رسانی هستش و همه اندازه ی هم نمی دونن پس اگه کسی که اطلاعاتی داره بیاد توضیح بده افراد کم اطلاع مثل من مطلع می شن.نقل قول:
خيلي ببخشيدا ولي وقتي مي بينم همه مهندس سخت افزار و نرم افزار شدن اعصابم خورد مي شه !!! حالا مثلا شما يه ضلع كمتر يا بيشتر يا يه پيكسل نور بيشتر يا كمتر رو مي بينيد كه اينقدر از خودتون و يه مشت سايت بيكار نظريه مي دين !! منظورم با فرد خاصي نبود كلي گفتم به كسي بر نخوره !