نقل قول:
ممنون از جوابت
ببخشید میشه سیو خودتونو بدید ؟؟؟ از مموری بلاک 4 باشه . ( اگرم ندارید خوب ... )آخه خیلی زور میاد بخای همشو دوباره از اول رد بکنی
Printable View
نقل قول:
ممنون از جوابت
ببخشید میشه سیو خودتونو بدید ؟؟؟ از مموری بلاک 4 باشه . ( اگرم ندارید خوب ... )آخه خیلی زور میاد بخای همشو دوباره از اول رد بکنی
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.
تایید می شه:10:نقل قول:
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.77
نسخه کامل :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.68
یعنی حجم دی وی دی ناقص از کاملش بیشتره:18:نقل قول:
منطقی نیستش:19:
ببخشید کسی نمیشه جواب ما رو بده . من به ظاهر نسخه ی اصلیشو گرفتم. اون Detectorش هم همه رو چک گذاشته و مشکلی ندارم ولی توی بازی بعد از 30ثانیه ای ، صفحه سیاه میشه و باید ریست کنم . مشکل چیه ؟؟؟
بچه ها يه سوال
عده اي سربازها تركي حرف ميزنند
همچنين پرچم تركيه هم در مناطق هستش
ولي در داستان بازي به اين موضوع چيزي اشاره نشده
جريان چيه ؟
در زمانی که بازی اتفاق میافتد ترکان سلجوقی قسمتی از خاک سوریه رو در دست داشتند.نقل قول:
به همین علت در شهر دمشق و اطراف این شهر بیشتر شاهد حضور نیروهای ترک هستیم...
تایید میشه. من ایمیج ازش گرفتم حجمش همینه. بازی رو هم تا ته رفتم ولی کسی نگفت موتور این بازی چیهنقل قول:
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.77
نسخه کامل :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.68
تائید می شه.:20:نقل قول:
اون سرباز هایی که لباس سبز پوشیدن ترکان سلجوقی هستند و اون سرباز هایی هم که لباس قرمز تنشونه سرباز های صلاح الدین هستن.
دقیقا سلجوقیان در همون موقع بر کل خاورمیانه حتی ترکیه و بخشی از اروپا که همون استانبول میشه و افغانستان و ... (البته به جز مصر که دست فاطمیان(ساطان صلاح الدین) بوده:27:) حکومت میکردند.
البته تو یه جا خوندم نوشته بود سلجوقیان قلمرو شون دو قسمت بوده یکی پایتختش کرمان بوده که بخش شرقی قلمرو بهش میگفتن و یکی هم قسطنطنیه (استانبول) پایتختش بوده که بهش میگفتن قلمرو غربی یا اروپایی.
اینم بدونید امیرارسلان نامدارم جزء شاهان سلجوقی بوده و طغرل هم بوده (اگه اشتباه نکنم) که جزء شاهان ایران به حساب میان.
حالا کی اون زمان سلطان بوده دقیقا نمیدونم.
حالا یه سوال براتون پیش میاد :
میگید چرا هم سربازا ترک عربی حرف میزنن هم سربازا عرب ترکی حرف میزنن؟
این دیگه ضعف بازی و سازندهاست که این دو قوم رو تو بازی از هم تفکیک نکردن!!!!
تازه من یه جمله فارسی هم توش شنیدم خالی نمیبندم مطمئن باشید.
میگه: از اون طرف رفت.
تو کل بازی فقط دوبار شنیدم.
اولین بار که شنیدم فکر کردم گوشام اشتباه شنیده ولی برای بار دوم که شنیدم فهمیدم که اشتباه نکردم و درست شنیدم.
کسی اینو تائید میکنه؟؟؟:19::19::19:
سلام .
دوستان پچی چيزی نيست که رو نسخه غير اصل بريزيم مشکلاش برطرف بشه؟
من تا ميخوام وارد اورشليم بشم از بازی مياد بيرون(memory block 3)
خیلی جالبه ولی من که متاسفانه نشنیدم:18:شاید بازی شما ناقص دوبله شده:31:نقل قول:
بیشتر تو این بازی کلمه سعدونی روشنیدم کسی می دونه معنیش چیه؟!
تو رو خدا کمکم کنید ... بدبخت شدم کلی خرج کامپیوترم کردم ولی هنوز بازی به شدت گیر داره !!!! کدوم قطعه از کامپیوتر ناسازگاره ؟ در ضمن مادربرد هم بایوس استار هست
نقل قول:
یه نکته دیگه که میشه فهمید بازی کامله یا ناقصه !!!
بازیه کامل منوی تنظیمات گرافیکش چهار تا درجه داره بعضی هاش ولی ناقصه 3 درجه ای بیشتر نداره !!!
بازیه کامل تو دیتکتورش کارتهای DX10 رو می نویسه شیدر مدل 4 ولی ناقص جیفورس 9800 رو هم می زنه شیدر مدل 3 !!!!
آقا جواب ما رو بدین اینها چش به مننقل قول:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا
عزیز شما گرافیکت مشکل داره.نقل قول:
چون فکر کنم onboard هستش.
رمت هم اگر 2 بود بهتر بود.
ولی رم یک وهمین گرافیک برای اجرای بازی که کافیه ؟!@؟!@!@؟@؟
من كه تو كل بازي چنين چيزي نشنيدمنقل قول:
همانطور كه دوستمون گفت گرافيك شما انبورد هستنقل قول:
شما هر كاري كنين نميتونين باز كنين
حتي بهتري سي پي يو و بيشترين رم را هم ببندي بازم باز نميكنه
بايد كارت گرافيك بخري
اونم 8600 يا بالاتر از اين كارت
دقیقا همینطوره . حجمش کمتره .نقل قول:
آقا من با عرض شرمساری بگم که اول بازی تو مرحله تمرینیه فکر کنم یه سری آدم دارن که کوزه رو سرشون هست دور هم میچرخن راهنما میگه با کلید شیفت اونا رو کنار بزن ولی تا من تا جلو میرم دست بزنم کوزه هاشون مییوفته بعد دوباره باید برم - من تا حالا این سبک بازی نکرد م واسه همین یکم گیج شدم
شیفتو ول نکن همین جور بگیر برو جلو. تازه این خوبه که اولش تو رو بازی آشنا میکنه بهت یاد میده.نقل قول:
من می خواستم این بازی رو با گیم پد بازی کنم ولی وارد تنظیماتش که می شدم می خواست یکی از کلیداش رو عوض کنم بازی قفل می کرد فکر کنم کلید C کسی به این مشکل نخورده؟!
اوخ بالاخره اصلشو گیر آوردم
و تمومش کردم بازیش شاهکاره
سلام
یه سوال داشتم
نسخه ی تقلبی را تا مموری بلاک سه بدون هیچ مشکلی ، بازی کردم ولی نسخه ی اصلی ( که کیفیت تصویرش تا 4رو هم داره و سیوش هم به شکل عدد هست ) موقعی که از اموزش میای بیرون و بازی رو میخوای شروع کنی بعد از چند ثانیه ( مثالا یکی رو بکشی ، یا سربازا رو عصبانی کنی ) بازی قفل میکنه یعنی سیاه میشه و صدای بک گراند ( صدای گل و بلبل !!!) پخش میشه و دیگه هیچ. باید ریست کنی .
باید چه کنم ؟؟
اینم اون Detectorش :
واسه من كه چنين مشكل بوجود نيومدنقل قول:
ببين دست چپ اولش بايد نوع ورودي را انتخاب كني
بايد جهت را چند بار به راست يا چپ بزني تا ورودي براي بازي به گيم پد تنظيم بشه
بعد كه تنظيم شد بيايي سراغ تنظيمات بعدي
شما ببين تو اون قسمت گيم پد شناسايي شده يا نه ؟
شما یا مشکلت از ویندوزته.نقل قول:
یا اینکه گرافیک و سر 4 میزاری سیستم نمیکشه.
میتونی هم اون پچی که 2-3 ماه پیش عرضه کردن و دانلود کنی یه بارم با اون تست کنی شاید مشکلت رفع بشه.
موفق باشی.
سلام دوستان.من گرافیک بازی رو تو بیشترین حالت ممکن گذاشتم. الآن وقتی دارن حرف می زنن بعضی وقت ها صدا از تصویر جلو می زنه بعد دوباره وای می سته تا تصویر به صدا برسه و ادامه ی حرفاشو می زنه. می خواستم بدونم مشکل از خود بازیه یا این که من گرافیک رو بالا کشیدم سیستمم نمی کشه؟ سیستم من:
ویندوز ویستا-کارت گرافیک 8600GT Geforce - رم 2Gb و cpu:intel core2 duo 2.2GH E4500
فقط همینو میدونم که مشکل صدا مربوط به سیستمت نمیشه.نقل قول:
بقیشو باید دوستان راهمناییت کنن.
گرافيكت نميكشه عزيزنقل قول:
وقتي گرافيكت كم مياره سرعت تصوير از سرعت صدا كمتر ميشه
واسه همين صدا زود تر از تصوير حركت ميكنه
گراقيك بازي را كمي پائين بياري حله ...
نقل قول:
من با بازی کرایسیس تو گرافیک Very High مشکل نداشتم! حالا تو این بازی کم میاره !:18: هر چقدر پول واسه کارت گرافیک می دی 2 روز دیگه باید عوضش کنی.:41:
منم مشکل شما رو داشتم و بازی رو همین طوری تموم کردم فکرم می کردم مشکل از صداگذاری خود بازیه:31:کلا شما هم زیاد نمی خواد سخت بگیری حالا صدا با تصویر نخونه مشکلی نیستش که!!!:19:نقل قول:
به نظر من این جور بازی ها رو فقط باید با کنسول بازی کرد 360 پیشنهاد می شه Pc خوراکه بازیایه اول شخصه مثل کانتر:10:
خیلی خیلی ببخشید شما کراسیس و با این سیستم سر Very hight بازی کردید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
بابا نمی خوام توهین کنم ولی اگه می خواید خالی ببندید یه چیزی بگید که بهش بیاد.
هنوز کسی با سیستم های ابر قدرت خونگی نتونسته سره آخرین گرافیک بازیش کنه بعد شما با cpu 2.2 core2dou و گرافیک 8600 کزایسیس و سره very high اوردید:18::18::18::18:.خوبه والا
من cpu ام از شما بالا تره 2.66 core 2 duo هستش گرافیکمم همینه با رم 2 سره medium تونستم بدون کمبود framerate اجراش کنم.
anti analising گه شم که سره 2X میزاشتم سیستم میفتاد به تیک.
جلل خالق.
خوب انتياليزينگ خيلي مهمهنقل قول:
شايد دوستمون در Very High ولي بدون انتياليزينگ باز كرده
سيستم من در High باز ميكنه
با 8x انتياليزينگ
گرافيم همون 8600gt 1gig
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 اينتل
سيستم عامل ويستا 64 بيتي
البته وقتي انتياليزينگ 8 ميدم در Medium بهتر باز ميكنه
يعني با 8x و در High خوب باز نميكنه
1 گیگ ddr3 یا ddr 2 ؟نقل قول:
آخه من 256 ddr 3 دارم.
بعد شما رمت 3 هست.
تازه شما میگی hight
cpu شما تک هسته ای هستش یا 2 هسته ای؟
ولی اون دیگه خالی بندی بود.
من کل تنظیمات بازی رو گذاشتم رو High و گرخیدم تا حالا همچین کیفیتی ندیده بودم
چرا دموها اسکیپ نمیشن همون اول بازی باید یه ساعت دمو نگاه کرد.؟
متاسفانه این تنها ایرادی هست که می شه به بازی گرفتنقل قول:
من اصولا خوشم نمیاد تنظیمات بازی رو رو high بزارم چون هی گیر میکنه. بنظر شما اشکال از کدومه. حتما کارت گرافیک.نه؟ولی 512 مگابایته.
cpu:dual core 3ghz
grapic:8400 gs
ram:1gb
متشکر میشم اگه جواب بدین.
ایراد از گارت گرافیکت هست چون 512 ریل نیست و GS هستش برای همین از رم شما شیر می شهنقل قول:
متاسفانه رمتون هم پاینه:46:
یعنی من رم بزارم حل میشه. دیگه نرم کارت گرافیک عوض کنم. ولی خوب همه رو اونجا تیک زده.نقل قول: