سلامنقل قول:
برای شما داخل سلول ها وارد کردم و آپلود کردم
بعد از دانلود نتیجه اش رو به من بگو ببینم مشکل شما رو حل کرده یا نه
کد:http://rapidshare.com/files/404670290/projeh_edited_.xlsx.html
Printable View
سلامنقل قول:
برای شما داخل سلول ها وارد کردم و آپلود کردم
بعد از دانلود نتیجه اش رو به من بگو ببینم مشکل شما رو حل کرده یا نه
کد:http://rapidshare.com/files/404670290/projeh_edited_.xlsx.html
بیشتر توضیح می دهی ؟
فایل های شما Xlsx (اکسل 2007) می باشد یا Xls ( اکسل 2003) ؟؟
نرم افزار نصب شده روی سیتم شما چطور ؟
اگه داده ها خیلی زیاد باشن انتخاب کردن سخت میشه اون موقع چه کار باید کرد؟نقل قول:
براي اينكه از نتيجه كارتون مطمئن باشيد انتخاب كنيد بهترهنقل قول:
بهترین گزینه برای شما لینک کردن می باشد که با راست کلیک بر روی سلول مورد نظر و انتخاب Hyperlink می توانید بعد از سرچ فایل اکسل دوم را فراخوانی کنید
سلامنقل قول:
ميشه يه جاي ديگه آپلود كني تو رپيدشير نمي دونم چرا ارور ميده نمي تونم دانلودش كنم. ممنون
البته خودت هم توی رپیدشر آپ کرده بودی ولی به روی چشم بفرمانقل قول:
کد:http://mehran60.persiangig.com/document/My%20Create/projeh_edited_.xlsx
منظورم اينكه روي سلول هائي كه عكس گذاشته ايم بتونيم كار كنيم مثل سل هاي معمولينقل قول:
وقتي من عكس ميگذارم عكس مياد روي سلول هال و دسترسي به اونها نميشه داشت
گزينه send to Behind هم غير فعاله
حالا چكار ميشه گرد
سلام دوستان
یه سوال دارم.
چطور میشه توی یه سلول یه باکس درست کرد تا اعداد اون سلول از توی اون باکس انتخاب بشه؟
سلام
دوستان این فایل که آپ کردم رو نگاه کنید قرار اطلاعات مربوط به شهریه دانش آموزان را سر و سامان بده حالا چند تا سوال
1- اصلاً این نوع طراحی درسته یا نه
2- چطور می تونم روی سلول ماه در قسمت چک فیلتر بزارم
3- در قسمت جمع کل شهریه ها چطور می تونم کاری کنم که وقتی یه سلول رو فیلتر می کنم جمع کل من هم بر اساس فیلتر صورت گرفته انجام بشه
پیشاپیش از شما دوستان عزیز ممنونم
کد:http://naserfeb8646.persiangig.com/document/Hekmat.rar
سلام به دوستان آيا ميشه در اكسل عكسي پشت جدول باشه مثل ورد و روي عكس جدول اكسل بياد ور روش بنويسيم
مرسي
سلام من نمی دونم چی کار کردم که هر جدولی رو می خوام رنگی کنم بالاش مثل یک باکس می شه شکل رو می ذارم پاییین چی کار کنم به حالت قبل برگرده؟
------------------------------
عكس حذف شد
دليل: سايز نامناسب عكس
لطفا رعايت كنيد
Edited By : wordist
برای اینکار شما نباید عکس را Insert کنید و کاری که باید انجام دهید اینست:نقل قول:
از منوی page Layout گزینه background را انتخاب کنید و عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید و خواهید دید که عکس پشت سلول ها می افتد
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
لینک مشکل داردنقل قول:
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
نکته : دوست عزیز عکس شما خیلی بزرگ می باشدنقل قول:
1- ماوس را روی سل های رنگی کلیک کن
2 - در منوی بالا یک تب به نام Design پدیدار می شود
3 -در این تب شما باید تیک جلوی Header Row را بردارید
سلام
لینک اصلاح شد:41::41:
نقل قول:1- درسته ولی ایراداتی هم دارهنقل قول:
2- یه نصیحت سعی کن از merge cell استفاده نکنی و در عوض خطهای میانه خانه را خالی کنی
3- اگر من جای شما بود کل محدوده رو می بردم زیر table اونوقت می تونستی تیک قسمت Total Row رو بزاری و در پایین ستون Sum را انتخاب کنی
با سلام خدمت شما
دو تا سوال در اینجا میخوام مطرح کنم خدمت اساتید ...
اولین سوال اینکه آیا واسه سریع جاگذاری کردن کالاها میشه ازمنوی کرکره ای برای یک ستون استفاده کرد یا نه؟ مثلا با باز کردن منوی کرکره ای سریع کالای مورد نظر را انتخاب کنیم تا نیاز به تایپ کلمات تکراری نباشد ...
سوال دوم اینکه مثلا در ستون F نوع کالا رو میخوام مشخص کنم که به صورت حروف هستش !!! و ما 5 نوع کالا داریم !!! که در ستون ها این طور میتون نوشت :
F2 = motherboard
F3 = ram
F4 = Mouse
F5 = Monitor
F6 = Phone
.
.
.
حالا با تایپ هر کدام از اینا یا انتخاب هر کدام (در صورتی که کرکره ای بشه کرد) میخوام قیمت به صورت اتوماتیک در ستون G ظاهر شود... چون قیمت هر کدام ثابت هست میخوام خودش به صورت اتوماتیک در ستون ها ظاهر شود تا دوباره قیمت رو خودم تایپ نکنم ......
نمیدونم تا چه حد مطلب رو تونستم باز کنم ...
ممنون
سلامنقل قول:
باتشکر میشه بیشتر توضیح بدین چون تازه کارم و تا حالا زیاد با اکسل کار نکردم :11::11::11:
راستی جواب سوال دوم رو درست متوجه نشدم
جواب سوال اول:نقل قول:
Data / Data validation / List
جواب سوال دوم:
دو راه حل:
1) استفاده از Lookup Wizard
2) تابع VLookup
خواهش می کنمنقل قول:
جواب سوال دومی که دادم زیاد مهم نیست وقتی بیشتر فکر کردم دیدم که اشتباه کرده بودم :46:و استفاده از Merge cell شاید اغلب اوقات کار درستی نباشه ولی برای پروژه شما بهتره که استفاده بشود.
اگر جواب سوم من رو متوجه نشدی بگو تا جزئی تر توضیح بدهم
بگذار یه خورده رو راست صحبت کنیم برای هر دوی ما بهتره
ایرادات کار شما از نظر من (ممکنه سلیقه ای هم باشه):
1- صفحه شما خیلی رنگ آمیزی داشت و بیشتر شبیه دفتر نقاشی بود (در پرینت با مشکل مواجه خواهید شد)
و خیلی از امکانات اکسل مثل Conditional Formating را نابود می کنید.
2- تنظیم صفحه در پیش نمایش چاپ هم فراموش نشود چون بالاخره روزی خواهد رسید که فرم هاتون رو چاپ کنید.
3- در این پروژه خودت درگیر کارهایی مثل فیلتر نکن چون به کارت نمیاد
4- سوالاتت رو جزئی تر بپرس تا بهترین جواب رو بگیری
سلامنقل قول:
ممنون از انتقاد شما
میشه در مورد سوال سوم بیشتر توضیح بدین
جواب اول رو گرفتم و من الان 5 تا کالا رو معرفی کردم به منوی کرکرهای ... در ضمن شکل کرکره قابل تغییر هم هست؟نقل قول:
در مورد جواب دوم هم تا حدودی تونستم پیش برم ... نیاز به توضیح بیشتر دارم که با انتخاب یکی از این گزینه های این پنجره کرکره ای قیمت در ستون بعد نشان داده بشه دقیقا چه جوریه؟
نقل قول:نقل قول:سلام حتماًنقل قول:
تمام محدوده ای رو که باهاش کار می کنی را با کشیدن ماوس انتخاب کن
سپس در منوی بالا به ترتیب Insert/Table و در آخر OK را بزن خب حالا شما یک سری اطلاعات داری که داخل جدول می باشد و جدول قادر است کارهایی انجام دهد که بعدها مزایای آن را خواهی فهمید.
اگر روی یک از سلول ها کلیک کنی در منوی بالا تب جدیدی به نام Design فعال می شود از کادر Table Style Option تیک گزینه Total Row را بگذار. حالا زیر جدول شما سطر جدیدی بوجود آمده که می توانید در هر سلول این سطر فرمول هایی هم بگذارید.
در همان ستون دلخواه (شهریه ها) شما باید در سطری که به تازگی درست کرده از کرکره بازشده گزینه Sum را انتخاب کن و خواهی دید که جمع کل شهریه ها را آورده است
حالا فیلتر را انجام بده
می بینی که حاصل جمع جدید تغییر کرده و در واقع اعداد جدید فیلتر شده را جمع کرده است
موفق باشی دوست خوبم :46:
نقل قول:
جواب سوال دوم:
دو راه حل:
2) تابع VLookup
این گزینه پنهان می باشد و باید شما فعالش کنید
در آفیس 2003
Tools > Add-Ins > Lookup Wizard > OK > Yes
در آفیس 2007
دکمه آفیس بالا سمت چپ را فشار دهید آنگاه
Excel Options > Add-Ins > Lookup Wizard > Go > Lookup Wizard > OK > Yes
باهاش کار کن راحته اگر نتونستی بگو تا یه کار کنیم
2) تابع VLookup
آموزش این توابع را دوست عزیزمون Wordist گذاشته اند در لینک زیر:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2072827&postcount=8
جواب ما رو هم بديد عزيزانآيا ميشه در اكسل عكسي پشت جدول باشه مثل ورد و روي عكس جدول اكسل بياد ور روش بنويسيم نمي خوام كل صفه عكس بيادمرسي
مرسی از راهنمائی های شما ...نقل قول:
در مورد wizard آفیس من 2010 هستش و هر چی گشم نتونستم اون گزینه رو پیدا کنم ... اون قسمتی که go هستش اصلا چنین چیزی نداره ...
ولی با VLookup هم نتونستم چیزی رو که میخوام در بیارم ...
الان این فایل اکسل من هستش :
میبینید که سه کالای zzz,xxx,ccc رو معرفی کردم ...کد:http://www.speedyshare.com/files/23296510/Book001.rar
حالا میخوام با انتخابشون قیمت مجزا داشته باشن ... و در تمام ستون ها اعمال شود ...
مثلا :
zzz = 500
xxx = 700
ccc = 1000
ممنون از پپاسخ های خوب و دقیقتون:40:
البته راههای زیادی داره ولی من یکی از راهها را برای شما روی فایل مورد نظر رفتم و فایل جدید را آپلود کردم
در مورد Lookup Wizard من اکسل 2010 ندارم از دوستان بپرسکد:http://mehran60.persiangig.com/document/My%20Create/Book002-p30sezar.xlsx
سجاد جون کُشتی ما رو :31:نقل قول:
نکاتی مهم در مورد عکس در اکسل:
کلاً چهار راه وجود داره
1- Insert/Picture
2- Page Layout/ Background
3- Comment به روش زیر:
روی سلول Right-click کن
Insert Comment/Double-click on the border of the comment/Choose the Colors and Lines tab/In the Fill section, click the drop-down for Color/Choose Fill Effects... | Picture | Select Picture.../Choose your picture and click Insert/ OK
4- استفاده از برنامه (همونی که دنبالش میگردی!)
برنامه و اموزش مربوطه رو می تونی از لینک زیر دریافت کنی
کد:http://excel-image-assistant.com/default.aspx
با سلام
من چطور مي توانم در اكسل ساعت جهاني ايجاد كنم؟براي مثال ساعت تهران وگرين ويچ وهاوايي را چطور وبا چه فرمولي مي توانم بنويسم؟
چطور میشه در اکسل به این شکل فرمول نویسی کرد:
مثلاً یک شماره کد، از یک محصول میزنم و میخوام توضیحات مربوط به کد را بده .
به این شکل:
کد 1123- شرح:دارایی های ثابت
نقل قول:کد:=now()
البته یادت باشه که برای ساعت فرمت سلول را به برای زمان و یا تاریخ دلخواه تغییر بده
با سلام به دوستان عزیز
جدول پایین میخوام به صورتی باشه که با کلیک کردن روی خونه های ستون تاریخ ، تاریخ اون روز درج بشه و همچنین در ستون"سایز لوله" اگه عدد زیر مقدار 10 تایپ بشه در ستون "Points" عدد 3 درج بشه و همچنین به ترتیب زیر
if 0<pipe size<10 points=3
if 10<pipe size<24 points=6
if 24<pipe size<36 points=9
if pipe size >36 points=12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر دوستان با اکسل 2007 امکانش هست که این کار رو انجام داد؟
از راهنمایی و کمک دوستان صمیمانه تشکر می کنم
پاینده و کامیاب باشید.
با سلام خدمت سروران عزیز.
من یه فایل اکسل برای مدیریت مالی یک مغازه کوچک درست کردم که 5 تا Worksheet داره. یه Worksheet هم به عنوان راهنما درست کردم که با Hyperlink مکان نما رو ببره به محل مورد نظر.
مشکلی که دارم اینه : من می خوام این Hyperlink ها طوری تعریف بشن که مکان نما رو ببرن به آخرین سلول خالی یک ستون مشخص. تو یه فروم خارجی به یه همچین ترکیبی برخوردم :
=HYPERLINK("#"&CELL("address",OFFSET(sheet1!C1,COU NTA(sheet1!J:J),0,1,1)),
"CLICKME")
ولی نمی دونم دقیقا چه جوری باید به کارش ببرم. از اساتیدعزیز می خوام که لطف کنن و راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنونم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال داشتم
من گاهی از فرمولهای Match - Look up - v look up, H Look up تصادفاً استفاده کردم و تا حدی کارمو پیش بردم مثلاً تو فایلی که میخواستم معادل تاریخ میلادی یک تاریخ شمسی وارد شده از شیت دیگری جستجو شده و مقدارش تو شیت جا ری نمایش داده شود اما؛
فرق درست این فر مولها رو دقیقاً نمی دونم و همینطور کاربردشون رو ....
الان یک فایل برای صادران دارم که دو تا شیت داره فرض کنیم " شیت 1" و " شیت 2"
شیت 1 سه تا ستون داره " ماه سفارش کالا" " کشور مقصد" و "مقدار فروش"
شیت 2 قراره از مقادیر شیت 1 اطلاعاتو بخونه . تو این شیت کشور ها که کلاً 5 تا هستندتو ستون اول هستند و ماهها تو ردیف اول که بصورت ردیفییه نه ستونی
حالا میخوام مقادیر فروش هر کشور در هر ماه از شیت 1 جستجو شده و در محل مربوط بخود در شیت 2 برگردانده شود.
نمی دونم تونستم توضیح بدم یا نه ولی این نوع جستجو هم ردیفیه هم ستونی
میشه لطفاً راهنماییم کنید ممنونم خیلی گیر گردم کلافم کر ده :41:
یک سوال دیگه در مورد Chart
1) میشه برای شیت 1 یک Chart کشید که محور افقی ماهها رو نمایش بده و محور عمودی مقادیر فروش رو نمایش بده و نیز کادر راهنما کشورها رو با رنگهای مختلف نشون بده یعنی سه تا متغیر داریم که میخواهیم تو یک Chart نشون بده .
فکر کنم تومار شد ببخشید.
براي اينكه بشه جملات تكراري پيدا كرد بايد چيكاركنم؟
نقل قول:
برای یافتن تکراری ها:
برای حذف تکراری هاکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3581626&postcount=1300
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2426259&postcount=550
لطفا به پست 2113 هم جواب بدید. ممنونم.
اساتید محترم و عزیز .
سوالی داشتم از خدمت شما .
من یک بانک اطلاعاتی دارم که در یک فایل جداست . که به این صورت هست : مثلا( apple : سیب ) . یعنی به صورت دو نقطه جدا شده است .
خوب اصل مطلب اینکه . چطور در برنامه اکسل می شه دستوری داد یا کاری کرد که وقتی ما در یک تکس باکس مثلا کلمه " سیب " را نوشت از آن بانک اطلاعاتی فراخوانی بشه و کلمه apple اتوماتیک در خانه ها نوشته بشه؟
با سلام
آیا میشه در اکسل ، اطلاعات مربوط به یک سلول رو وارد کنیم مثلا کد ملی شخص رو و از محدوده مورد نظر سایر اطلاعات اون سطر رو برگردونه مثل نام و نام خانوادگی و سال تولد و...؟