دوستان یه سایت به من معرفی کنید که تم و برنامه این گوشی رو داشته باشه تو سایت Mobile9 هم که میریم هنوز این مدل اضافه نشده و فعلا باید از تم گوشی 6290 استفاده کنیم
Printable View
دوستان یه سایت به من معرفی کنید که تم و برنامه این گوشی رو داشته باشه تو سایت Mobile9 هم که میریم هنوز این مدل اضافه نشده و فعلا باید از تم گوشی 6290 استفاده کنیم
----------------------نقل قول:
دوست عزیز این اپی منیجر بعضی وقت ها قاطی می کنه شما روی بازی یا برنامه دگمه c رو بزن پاکش می کنه امتحان کن تم نمی دون
سلام دوستان
راستش ما يه مشكل پيدا كرديم در مورد مموري...
موقعي كه ميزارم روي گوشي هيچي نماد..ميرم تو قسمت مموري ...نوشته مموري در حال استفاده هست و همين!!! هيچيش نميشه كرد نه فرمت نه ووو....روي كام هم نمياد..اين رو هم بگم كه من روش پس گذاشتم كه پسش هم يادم نيست...
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد...ممنون ميشم
علی جان من می خواهم در باره امضای تو نظر بدم اگر اجازه هست این دوستان خوبت تو p30world هست یعنی بقیه بد هستن یعنی ما بدیمنقل قول:
copcom يه روشي ميگم امتحان کن من قبلا استفاده کردم جواب داده . در حالت روشن مموري رو در بيار بعد برو تو قسمت مموري بعدشم مموري رو بنداز توش و خيلي زود فرمت رو بزن قبل از اينکه برنامه اي رو بالا بياره .يا اون برنامه اي رو که ازش بيرون نميتوني بياي رو به اين روش پاک کن اميدوارم جواب بده .
اگه چندتا بازي درست و حسابي با فرمت sisx داريد که گرافيک خوبي دارن اينجا بزاريد ممنون ميشم.
تم ویندوز که مثل xp دگمه استارت میاد ; کسی سراغ نداره ؟؟؟
یا تم جدید یا
3D
به نظرم تو تاپیک تم و نرم افزار 5700 اینو بپرسم بهتره. که سیروان جان زحمتش رو کشیدن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159287
نقل قول:
دوست عزیز..شما چرا دقت نمیکنی..روی تم که option را میزنی 4 گزینه داره و remove یا delet نداره..حتی با دکمه c هم نمیشه پاک کرد...مشکل من تم هست...که نمیدونم از کجا پاک کنم...در app.mgr نیست!!!
------------------نقل قول:
دوست عزیز این حرف شما غیر قابل عزم کجا تم انتخاب می کنی اونجا روی تم دگمه c رو بزن پاک می شه ماله من اینجوری ماله شما رو نمی دونم ولی یک بار دیگه امتحان کن:21:خدا بزرگه.....
نقل قول:
دوست عزیز.....نمیشه...اخه تم نصب میشه...نمیشه با یک دکمه c پاک بشه...الان باز هم امتحان کردم..نشد!!!
یکی کمک کنه..من میخوام تم پاک کنم!! از کجا remove کنم؟؟ یعنی دیگه باید برم سراغ ریست فکتوری؟؟ اره
من هم با دکمه ی c نمیتونم تم پاک کنم ولی در عوض توی app.manager تمام تمهای نصب شده وجود دارند و از اونجا براحتی پاکشون میکنم!!سیروان جان مطمئنی که شما میتونید تم ها رو با زدن دکمه ی c پاک کنید؟؟؟؟ورژن فریم ویر گوشی شما چنده؟؟؟من که دارم شاخ در میارم!!!نقل قول:
كسي نيست ؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چجوری ین کار رو کردین؟
سیروان جان منظور رامی جان رو نگرفته!!!سیروان خان با دکمه ی c تم نصب نشده در فایل منیجر رو پاک میکنه!!!!سیروان جان منظور رامی جان اینه که تم نصب شده رو از کجا میشه پاکش کرد!!به نظر من تنها راهش app.manager هست!!من تمام تمها نصب شده ام در اونجا قرار دارن!!در ضمن ساسان جان شما در راگیری شرکت کردید؟؟؟باید به نوکیا رای بدید!!2 رای دیگه میخواهیم تا با اسباب بازیهای سونی اریکسون برابر بشیم!!من فضای رای دادم!!من به برند الجی رای دادم!ولی از اونجایی که الجی رو در رای گیری شرکت نداده بودند من هم به صورت کاملا تخماتیک و خیالی به الجی رای دادم چون الجی is my life....life is good
سلام سیروان جان....نقل قول:
شما هم دوستان من هستیند.... از نوع خوبش.... اما اینا همشهریهای من هستند....
میخواین اسم شما رو هم بنویسم؟؟؟؟
بچه ها 5700 من با کله رفت کف مي ني بوس آخ نگفت
it means that only 5700
مال منم با زدن C پاک میشه!نقل قول:
من دارم واقعا گیج میشم..یکی میگه با دکمه c پاک میشه یکی میگه نمیشه..خود من هم نمیتونم پاک کنم..فقط بعضی از تم ها در app.mgr هست..حالا چکار کنم؟؟باید ریست تنظیمات کنم؟؟
هر کی مشکل پاک نشدن داره با فایل منیجر بره تو فایل های سیستمی و اون تم رو از پوشه SKIN پاک کنه.نقل قول:
دوستان اگه کسی جایی رو سراغ داره که 5700 رو با قیمت مناسب(حدود 270) میده لطفا ادرس دقیق بده
ممنون میشم]
من یه سوالی برام پیش اومده چرا کلوپ 6630 با 47 صفحه مهمه اما مال مانه؟
--------------نقل قول:
دروغم چیه بچه ها ماله من هم با c پاک می شه رامی جان شما اون تم که می خواهی رو پاک کنی الان روی گوشیت نباشه برو یکی از تم های اصلی رو انتخاب کن بعد روی تم مورد نظر c رو بزن پاک می شه اگر پاک نشد یک ریستش کن خیاله ما هم رو راحت کن
--------------نقل قول:
ممنون از نظر لطفتون شوخی کردم علی جان:11:
دوستان من هم بالاخره یه 5700 مشکی گرفتم.
خدایش اخره گوشیه.
من قبلا یه K750 داشتم و الان میبینم که در مقابل 5700 و در کل نوکیا به جز اسباب بازی نمیشه اسمی روشون گذاشت.
منظورتون رو متوجه نشدم از نوکیا خوب گفتید یا نوکیا رو مسخره کردیدنقل قول:
soranstar جان به انجمن دارندگان گوشیهای نوکیا خوش اومدی!!!سیروان خان میشه اموزش قدم به قدم پاک کردن تم با دکمه ی c رو برای ما بنویسی؟؟؟من که دارم گیج میشم!!اخه چطوری تمها رو با دکمه ی c پاک میکنی؟؟؟در کدوم قسمت گوشی برای پاک کردن تم میری؟؟؟؟
ممنون دوست خوبم..ولی میتونی این مسیر را دقیق بنویسی..من حتی روی گوشی نرم افزار x_plor را هم دارم..اگه دقیق بگی در کدام داریو برم و مسیر را بهم بگی ممنون میشم!!!نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست..عزیز..باز هم نشد ..امتحان کردم..حالا اگه بخوام ریست کنم..منظور شما همون ریست فکتوری هست؟یا میشه ریست تنظیمات هم کرد...چگونه؟؟
------------نقل قول:
منظور من همون ریسیت فکتوری هست فقط تنظیمات رو مثل روز اولش می کنه کاری به رم نداره شما تم رو روی مهموری نصب کردی یا خود گوشی
بابا بحث تم معلق !!!
کسی تا به حال از گوشی 5700
صدایی نشنیده که میگه: you have new massage ....یا یه چیزای دیگه از برنامه خود گوشی
مثل اینکه گوشی حرفم میزنه.چون من 5 تا مسیج جدید در اینباکس داشتم که نخونده بودم.(راستی در قسمت تنظیمات هم یه چیزی مثل ناراتور xp دیده بودم.)
نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------------------نقل قول:
من تا حالا از این چیزها نشنیدم خدا بخیر کنه این و میدون اگر 5 ثانیه روی ابی کنار دگمه c دست نگاه داری spak now می آید
------------------
.(راستی در قسمت تنظیمات هم یه چیزی مثل ناراتور xp دیده بودم.)نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟؟؟:10:
دوست عزیز...روی مموری نصب کردم!!!فکر کنم اگه ریست کنم اثری نمیکنه!!اره؟؟نقل قول:
برنامه ای که صدای آقا یا خانومی داره که توضیحات وضعیت سیستم رو میدن؟
دوستان من یک سوال داشتم که وقتی توی موزیک پلایر اهنگ گوش می دم و می یام بیرون تو لیست موزیگ پلایر یک آهنگ دیگر انتخاب می کنم یکمی صداش تغیر می کنه 3 ثانیه ی می خواستم ببینم ماله شما هم این جوری
من تا حالا از این چیزها نشنیدم خدا بخیر کنه این و میدون اگر 5 ثانیه روی ابی کنار دگمه c دست نگاه داری spak now می آی
این به چه دردی میخوره؟
ممنون
------------نقل قول:
من که نفهمیدم می شه ادرس دقیق شو بدید تا تهاتوشو ش رو دربیارم ادرسش چی
------------------------نقل قول:
این spak now به درد این کارا می خوره
اگر اسم مخاطبی رو بگی برات می گیره-بگی بلوتوث روشنش می کنه دوباره بگی خاموشش می کنه --خلاصه یک سرچ صوتی
نقل قول:
دوست عزیز..روی مموری نصب کردم...حالا چکار کنم؟؟ایا ریست فکتوری کنم؟؟؟یا باید فلاش بشه؟؟
------------نقل قول:
ببین دوست عزیز چند سوال می کنم
از وقتی که تم که نصب کردی پاک نمیشه از اون وقت موبایل را خاموش کرده ی