نقل قول:
Printable View
نقل قول:
ممنونم عزیزم .
فقط بگو اینجا باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین لینک دانلود مستقیم رو بزاری بهتره .
لینک مستقیم برای دانلود...نقل قول:
دانلود از سرور دوم
دانلود از سرور سوم
کانتر استرایک 1.9 را روی دوتا سیستم نصب کردم که به هم شبکه اند اما نمیتوانم وارد بازی ساخته شده توسط یکی از سیستم ها بشوم (بازی های دیگر مثل mobil force , unreal , nfs کار میکنند).
به محض اتصال قطع میشود.
مشکل در Metal Gear Solid 2 : S نسخه PC
کسانی که بازی روی سیستمشون نصب کرده دارن اگه لطف کنن فایل cdrom.img\stage\w22a\cache.dar از جای که بازی رو نصب کردن برای من میل کنن چون مال من موقع نصب ارور میده و وسط بازی میپره میاد بیرون میل من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نصب بازی battlefiled1942
مرسی
با با با اين پرنس 3 چكاركنم :thumbsdow
Crack بازی رو کپی کن و سیدی دوم بازی رو بزار توی سیدی رام دوباره امتحان کن.نقل قول:
عقل ما که تا همین جا قد داد...اگر بازم حل نشد بقیه بچه ها راهنماییت می کنن.
موفق باشی
همانطور که دوست عزیزمون گفتن این ارور معمولا برای کرک هست بخاطر اینه که کرک رو کپی نکردیننقل قول:
==================
چی پرنس رو چیکار کنید مشکلتون چیه ؟نقل قول:
Remigolian فکر کنم 20 تا از پست هات اینجا مطرح شده .
بابا سی دی خرابه عوضش کن
بر و بچ عزیز من خودم از بس این ارورارو گرفتم حرفه ای شدم که برای کرکه
من کرکو درست تو محل نصب بازی کپی کردم چرا خرابه؟
حتما کرکش خرابه
اگه میشه کرک سالمشو بدین
مرسی
وسط نصب بازی نید فر اسپید اندر گرند 2 این ارورو میگیرم
قبلا راحت نصب میشد الان چرا ارور میده؟
ارورش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش رفتم نید اندر 2 رو نصب کنم همه برنامه هام دورش سفید شد قبلا چیزی نبودش چیکار کنم به حالت عادی برگرده؟
مرسی
عکس برنامه ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل از سی دی هست اول تمیزش کنید اگر مشکل حل نشد باید سی دی رو تعویض کنید.نقل قول:
وسط نصب بازی نید فر اسپید اندر گرند 2 این ارورو میگیرم
قبلا راحت نصب میشد الان چرا ارور میده؟
ارورش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل در ادامه بازي CALL OF DUTY 2:
مرحله 1 و 2 رو تموم كردم وقتي مي خوام برم مرحله 3 ارور شماره 1 مي ده نمي تونم ادامه بدم رفتم قسمت SELECT MISION مرحله 4 رو انتخاب كردم و تموم كردم حالا كه مي خوام برم مرحله 5 ارور شماره 2 رو مي ده مشكل از چيه من ديگه نمي تونم هيچ مرحله اي برم همين ارورهايي رو كه گفتم مي ده اگه مي شه منو راهنمايي كنيد :
ممنونم.
بازی رو یک بار دیگه نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟نقل قول:
امرو رفتم و2 تا بازی Dvd خریدم
The God Father
Fifa O7
میخوام نصب کنم اولش میگه همه برنامه ه رو ببند
بعد یکم جلو تر میرم میگیه باید Direct9 رو سیستمت نصب باشه
درحال که منdirect9 رو نصب کردم همین ارورو میده در مورد هردو بازی
میدونید مشکل از چیه؟؟
شما بر روی سیستم DirectX 9.0c دارید یا DirectX 9.0b ؟نقل قول:
اگر ممکنه یک عکس از اون Error بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.;)
هرکاری میکنم عکس نمیندازه از دسکتاپنقل قول:
print نمیزنه
شما چه طوری از دسکتاپ عکس میندازید؟
منم خودم اول بلد نبودم خود بر و بچ پی سی ورلد بخصوص سامان و مهدی جون بهم یاد دادننقل قول:
اول دکمه print screen sys Rq رو در هر صفحه ای که خواستی میزنی بعدش میری ÷ینت و دکمه ترکیبی ctrl+v
رو میزنی و عکسو سیو میکنی
تموم شد:evil:
در مورد مشکل اول همونطور که x_man جان گفتنقل قول:
سیدی ایراد داره و اون فایلی که ارور داده رو نمیتونه کپی کنه
در مورد مشکل دوم هم بر روی دسکتاپ کلیک راست کن به گزینه arrange icon by برو و تیک lock web items on desktop رو بردار درست میشه
اصلا گزینه lock web items on desktop فعال نیست که!
آقا اميد سي دي مشكل داره . سي دي رو تميز كنيد دوباره نصب كنيد . اگه نشد تعويض سي دي.
با برنامه Snag It علاوه بر عكس گرفتن ميتوني فيلم هم بگيري . خيلي راحت ميتوني دانلود كني از هرجا
اكتروس مشكل از ورژن Direct x هست . ببين توجه داشته باش كه ويندوزت SP2 ( Service Pack 2( هستش نصب نميشه چون با اين برنامه مشكل داره . بايد SP3 نصب كني .
منم همین کارو میکنم ولی اتفاقی نمی افتهنقل قول:
؟؟؟؟
شما میتونید از برنامه زیر هم برای عکس گرفتن استفاده کنید فقط کافی برنامه رو نصب کنید و بعد کلید PrintScreen رو بر روی صفحه کلید فشار بدید...;)نقل قول:
Gadwin PrintScreen Download
میفتهنقل قول:
خوب دقت کن
اره همون برنامه X_man خوبه .
اکتروس جان باید چند بار پشت سر هم بزن که بگیره .
سلام به همه برو بچ باحال
من یه مشکل دارم dvd بازی Oblivion رو گرفتم بازی رو که نصب می کنم می خوام وارد بشم این ÷یغام خطا رو میده:
this application has failed to start bdcause d3dx9_27.dll was not found . re-installing the application may fix this problem
این خطایی هست که میده در ضمن من اینو تو کامپیوتر دوست اجراش کردم وبدون همیچ مشکلی اجرا میشه حالا اگه ممکنه یه کمک به بنده بکنید
ممنونم
این فایل که پیغام داده یکی از فایلهای directX 9.c هست شما آخرین ورژن این directX رو که برای october 2006 هست رو نصب کنی مشکل حل میشه که فکر میکنم تو dvd خود بازی هم هست اگر که با نصب دایرکت ایکس مورد نظر مشکل حل نشد فایل مورد نظر رو از لینک زیر دانلود کن و بعد از اکستراک در مسیر windows/system32 کپی کن مشکل حل میشه :)نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27
مهدیا میتونی این فایل رو از سایت زیر دانلود کنید :
توی قسمت سرچ اون فایلی که میخوای بنویس میاره
omid جان ممنونم از كمكت جديدترين نسخه directX رو نصب كردم درست شد
همچنين از oracle_eldorado هم ممنونم بابت راهنمايش مشكلم حل شد
باي
ببخشید میشه بگید که معنی اسم این بازی چیه
shaiya light and darkness
در ضمن لطفا سیستم مورد نیاز این بازی را هم بگویید.
با تشکر
سولیمن اینجا محل مشکلات در نصب و اجرای بازی هستش نه محل ترجمه اسم بازی .
باسلام بچه ها من بازی همسایه مزاهم 2 رو ریختم کرکش هم ریختم حالا میخواهم برم توش پیغام میده که این Cd قلابیه اما من ی سری با این سی دی بازی کردم گفتم به شما بگم بلکه کمکم بکنید
باتشکر کوچیک شما
کرک همسایه آزاریت خرابه درخواست کن تا ایکس من جان برات بزاره
اين بازي روي ويندوز XP با سرويس پك 2 كار نمي كنه.نقل قول:
در مورد مشكلي كه دوستان داشتن توي Splinter Cell 4 كه بازي كامل نصب ميشد اما توي بازي نمي رفت و يه اخطار **Must Check** ميداد، ميخواستم چند تا راه رو بگم. من 3 تا راه ميگم به احتمال قوي يكي از اونها جواب بده. اگه نداد ديگه بايد بازي رو فعلا ببوسين بذارين كنار تا ببينيم يوبي چيكار ميكنه.
- اول اينكه جديدترين DirectX موجود رو نصب كنين. معمولا جديدترين DirectX داخل خود دي وي دي بازي گذاشته ميشه. اين روش مهمترين و بهترين روش موجود هست شايد! نگين كه DirectX من 9c هست و نمي خواد نصب كنم. حتما دوباره از روي دي وي دي نصب كنين.
- اگه با اين روش درست نشد، به آدرس نصب بازي برين و توي اين پوشه برين:
توي اين پوشه فايل SplinterCell4.exe رو پيدا كنين و روش راست كليك كنين. از منو، گزينه Create Shortcut رو انتخاب كنين. حالا روي shortcut ايجاد شده راست كليك كنين و به Properties برين. توي قسمت target به آخر آدرس اين كد رو وارد كنين:کد:...\SCDA-Offline\System
يعني بايد يه چيزي توي اين مايه ها بشه:کد:-II
مثل اين عكس:کد:"H:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -II
يك بار هم به جاي I از L استفاده كنين.- اگه اين روش هم جواب نداد، فايلهاي msvcp71.dll و msvcr71.dll رو از همون آدرسي كه بالا هم گذاشتم پاك كنين.
اگه هيچ كدوم از اينها جواب نداد منتظر باشين تا شايد يوبي توي Patch هاي جديدش اين مشكل رو برطرف كنه. توي فروم يوبي سافت هم همه مشكل داشتن اما حتي Ubi_Warder مسئول بخش عيب يابي هم نمي تونست جواب قانع كننده اي به اونها بده!
بعداز وارد کردن Cd 1 وقتی سی دی 4 رو میزارم بعد یه مدت Error میده ومیگه دیسک 1 را وارد کن بعد از وارد کردن Dont Send میده .
تورو خدا کمکم کنید اگه میتونید بگید چه جور نصبش کنم . کربنم دارم ولی شترنجی بازی میشه .
اگه یه بازی مثل اون یا بهتر از یه شرکت به جز نید فور اسپید سراغ دارید بگید خواهشا.
.کمک کمک کمک .
دوست عزیز لطفا یه خورده واضح تر توضیح بدید...نقل قول:
اگه میشه از اول و کامل توضیح بدید
vga 128
ram 256
cpu 2800
اگه میشه شما کامل توضیح بدید. لطفا
مهدي: پست پشت سر هم ندين!
salam.agar momkene mano dar bazi silent hill 4 rahnamai konid.man dar marhale bad az aparteman gir kardam vaghti varede khone misham sorakhe divar baste shode dar sit khondam ke neveshte bod on 4 ketabo bezaram ro divar vali har kari mikonam nemishe!!!!!
montazere rahnamaihaton hastaaaaaaaaam
منظور از توضیحات بیشتر که x_man جان گفت اینه که مثلانقل قول:
چجوری این بازی که بعد از سیدی 1 از شما سیدی 4 میخواد ؟
بازی اصلا چند سیدی هست ؟
اروری که بهتون میده چی هست ؟ (یه عکس ار ارور بزارید یا متن ارور را بنویسید)