سلام دوست عزیز جنرال2نقل قول:
میخواستم بدونم شما درمورد شیطان پرستی چیزی میدونید چون در یکی از عکسای که گزاشتین مطلبی رو در این مورد بچشمم خورد
اگه میدونید به بنده پیام بدهید کارتون دارم
موفق باشید یاعلی:11:
Printable View
سلام دوست عزیز جنرال2نقل قول:
میخواستم بدونم شما درمورد شیطان پرستی چیزی میدونید چون در یکی از عکسای که گزاشتین مطلبی رو در این مورد بچشمم خورد
اگه میدونید به بنده پیام بدهید کارتون دارم
راستی یک چیز میخواستم بپر سم
من چندین بار با مشکل سرور در فروم برمیخورم که این پیام میاد که میگه حجم سرور ها خیلی پره و چند دیقیه دیگه امتحان کنید ایا شما هم با این مشکل
بر خوردید یا فقط این مشکل رو من دارم؟
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بخش انتقادات فروم پیگیری میکنن بچه ها اما فایده نداره ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
درمورد کار های مدل سازی من زیاد اطلاعات ندارم کسی که در تیم ما کار های مد ل را انجام می داد به خاط ر مشکلات مالی با ما دیگه کار نمی کنه و ایشون الان در مالزی است .... ولی د رمورد بافت شما باید با فت را جدا و مدل را جدا ذخیر ه کنی چون در پو شه:Textures با فتها جدا ذخیر ه می شند .... شما با بر نامه W3dview می تونید نام بافت هر مدلی را ببینید و از پو شه تکسچیر اون را پیدا و ویر ایش کنید . من در کار مدیر یت کلی پروژه و کار های سورس نویسی کار کردم ..... امیدوارم یکی از دو ستان که به کار تر یدی وارده به ما کمک کنه .....
ببخشید من وقتیکه از روش تزریق کد استفاده میکنم جون افراد دشمن هم فریز میشه میخاستم بدونم راهی هست که فقط جون افراد خودم فریز بشه ممنون میشم اگه بهم بگین:42:
سلام دوست عزیز چی چی میشه؟نقل قول:
اگه میشه یکم امیانه تر منضورتونو بیان کنید تا جواب بدم با تشکر
یاعلی
من با نرم افزار cheat engine 5.6.1 کار میکنم وقتیکه از روش code injection برای بی نهایت کردن جون افرادم استفاده میکنم جون کل افراد بی نهایت میشه یعنی هم خودم هم دشمنم. میخاستم بدونم روشی هست که دیگه جون افراد دشمنم بی نهایت نشه اگه جوابمو بدید ممنون میشم:20:
باسلام وخسته مباشید
اقا اگه امکان داره این آموزش مدسازی را ادامه بده من میخوام فقط تیم هارا در مدها جابجاکنم
سلامنقل قول:
نه من درمورد شیطان پرستی چیزی نمیدونم اون فقط یک ویدیو بود همین
با ارزوی موفقیت
سلامنقل قول:
ممنون هستم ولی چه فایده ما همین زخیره کردن مودل رو هم ناقص داره زخیره میشه اونوقت این فروم وقتی نتونی خودت ابتکار خرج کنی فقط میشه یک کپی و فایدهی نداره
اگه اموزشی هم میزارد همونو کامل بزارید اموزش ناقص فایدهی نداره ما ایرونی ها همیشه همین جوری کارامون سر سرکی هست که بجای نمیرسشیم
حیف یک سال وقتم رو روی این باز حروم کردم
بازم ممنون هستم
با ارزوی موفقیت
سلام من چند نکته را باید به عر ض د و ستان برسو نم او ل اینتکه سا خت مد یا بازی یک کار تیمی هست و نمیشه یک نفر تمام کار ها را بد ونه و بتو نه انجام بده دو م اینکه شما اگه می خوای با کو چکتر ین مشکل جا خالی کنید که خیلی بده من بلد نیستم ولی در اینتر نت اگه سر چ کنید منابع بسیار خوب بدست می آرید .... سوم من از ابتدا گفتم ق ار ه صا دقانه عمل کنیم و هر جا رو بلد نبود م بگم و بر ای من هم دو نستن این همه کار سخته مخصو صا که شا غل باشی و متا هل من این کار را تنها و تنها بر ای علاقه شخصی انجام دادم و بکمک یک سری از دوستانم که ا ون تیم مون هم تنها با هز ینه شخصی شکل گر فته بود ...... و حالا هم که تیم وجود نداره و من تنها کار می کنم و وب سایت را اداره می کنم در مورد آموزش هم قر ار شد همه با هم کار و کمک کنیم .....اگه قر ار بر این باشه که یکی علامه دهر باشه و همه چی رو بد ونه که نمیشه ..... همین مد ها را که سا ختند بر ید ببینید چند نفر ند ......نقل قول:
نتیجه دلسر د نشید من ابرزار را معر فی کردم بر ید شما هم تحقیق کنید و این قسمت را بعده بگیر دی و نتیجه تحقیقاتتون را به هم یا د بدید ... متشکر م :11:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر شما تعغیر را ایجاد کردین و دشمنتونم جونش بی نهایت هست بخواطر اینه که دشمن شما همون تیمی هست که شما هستین تیم دشمن یا نیروی که ادیت کردین رو باید برای دشمن خودتون قرار ندین
حیچ چاری جز این نداره البته تا جای که من میدونم
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز اقای منصوری کامل درست میفرمایندشما با یک مشکل قرار باشه جا خالی بکنید که فایدی نداره من خودم بود که یک ما سر یک مشکل داشتم کلنجار میرفتم تا درستش کردم
از این گیرا من خیلی داشتم باید تلاش کنید
تا بتونید به اون چیزی که میخواهید برسید با دل سردی کار از پیش جولو نمیره
شما میگید که یک سال وقت صرف یاد گیری ادیت این بازی کردین
من متعجبم شما یک سال روی ادیت این بازی کار کردین حالا واسه یک مشکل میخاین این کار یک ساله رو ولی کنین
خدای با عقل من جور در نمیاد
:41:
سلام دو ست من این فایل را در یاقت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل دو تا هلی کو پتره ببین کمکی می کنه ....نقل قول:
نقل قول:
سلا م تشکر
در مورد اون نرم افزار ساخت آیکن شما یک نکته را رعایت نمی کنید اونهم اینه که باید دقیقا ببینید آیکن خو د جنرال5 تا آیکن با اندازه ای مختلف داشت شما هم آیکن ها تون را به اون اندازه ها بساز ید فکر کنم فر متش هم :png بود
دانلود بازی جنرالها دانلود جنرال یک و دانلود جنرال زرو لینک مستقیم
Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP (Free) - download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فقط :381 مگابایت
لینک مستقیم:
لینک غیر مستقیم یک:لینک غیر مسقیم دو:
محتویات فایل :
بعد از اینکه فایل فشر ده را از حالت فشر ده خارج کردید داخل
پو شه :
GENERALS 1.2
شما یک فایل با نام :GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
خواهید دید ، که مجموع دو بازی جنرالها با حجم بسیار اندک است، بدون نیاز به کرک یا نصب آپدیتهای مختلف به صورت نصب آسان می باشد، .و همچنین یک پوشه دارید
به نام پوشه:Data
که مر بوط به تعقییر زبان بازی از زبان چینی به انگلیسی است.
------------------
طریقه نصب:
ابتدا فایل :GENERALS -GENERALS ZH-WWW-AFM-RAYAN.COM.exe
را اجرا کنید و صبر کنید تا هر دو بازی به صورت *کامل نصب گردد(البته در قسمت آدرس می توانید آدرس مورد نظر خود را انتخاب یا تایپ کنید ) توجه داشته باشید
که نصب بازی کمی طولانی است و این هم به دلیل روش فشرده سازی این فایل است
...*تـذکر: نصب بازی نیاز به هیچ کرک یا سر یال نامبری ندارد
تبدیل زبان بازی به انگلیسی :
بعد از نصب * کامل بازی، بازی قابل اجراست ولی زبان بازی چینی است بر ای انگلیسی کردن زبان بازی کافی است
پوشه:Data
را در محل نصب بازی کپی ریپلیس کنید به این صورت که رو ی پوشه دیتا کلیک راست کنید سپس گزینه کپی را انتخاب
و به پوشه نصب بازی جای که بازی را نصب کرده اید بروید(این مورد در هر دو بازی هم بازی جنرال یک و هم جنرال زرو یکسان است)
و در محل نصب بازی کلیک راست کنید و گزینه پیس را بزنید و در قبال پرسش ، گزینه: بله
و گزینه ریپلیس را بزنید .
تمام شد بازی به صورت کامل انگلیسی شد .حالا وارد بازی شوید و لذت ببرید .
رفع اشکال اجرا نشدن بازی در ویندوز سون Generals error windoes 7
تعقیر رزولشن بازی بر ای مانیتور های مختلف
این فایل را دریافت کنید سپس به آدرس زیر برو ید پس از خارج کردن فایل از حالت زیپ یکی از فایل های :
options.iniرا( هرکدام با یک رزولیشن خاص خود میباشد) در مسیر زیر کپی پیس کنید :
C:UsersXDocumentsCommand and Conquer Generals Zero Hour Dataحجم: ۳ کیلو یت
لینک مستقیم:
لینک غیر مستقیم:
در پست بالا سه لینک جدید اضافه شده است
باسلام
اول ازهمه به خاطر این آموزش مدسازی تشکر میکنم واقعا خسته نباشی دمت گرم خیلی بهم کمک کرد
آقا میشه در این آموزش مدسازی .یه تانک یا یه وسیله از یه مد به یه مد دیگه راهم آموزش بدی خیلی ممنون میشم. من نه اینکه هیچکاری نکرده باشم فقط بخوام شمابرام همه کارها را انجام بدی والا هرکاری خودم کردم نشدکه نشد وقتی اطلاعات یک تانک راازیک مد به مددیگر میبرم دیگه وارد بازی نمیشه نمیدونم چکارکنم .
سلام به همهنقل قول:
دوست عزیز این کاری که شما میگید یک کار هست که میشه گفت فرایند پیچیدی رو همراه خودش داره اگه به بخش اموزش گام بگام که اقای منصوری دارن روش کار میکنن
میتونید نام فایل ها و کارهاشونو براهتی ببینید چی اگر روی اونا یکم تعمل بکنید میفهمید که یک تانک اگه قرار باشه بطور کامل حرفی قرار باشه جابجابشه باید تعدداد زیادی برنامه های مخطلف اون از فایل های مختلف
بهمراه مدل ها تکسچر ها ی اون جا بجا بشه گفتن این که یک تان در 4خط اموزش جا بجا بشه امکان نداره شما اینو باید منتظر بمونید
اقای منصوری درآموزششون به این مقوله تقریبن پیچیده برسن چون اینجوری شما نهوع اوصولی این کارو یاد میگیرید
شما یک کاری بکنید بروی اخرین اموزش اقای منصوری کار بکنید تا کامل با فایل های برنامه بازی اشنا بشید+انجام یک کار اموزشی بروی هر فایل
چون حتا اگر شما یک تانک یا یک وسیله رو جا بجا بکنید و این کار قیر اوصولی باشه
شما بعد از چند دقیقه بازی کردن ممکنه با ارور مواجه و از بازی خارج بشید
امید وارم منضور بنده رو درک کرده باشید
پوزش میطلبم
آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم . موفق باشید .
سلام عزیز جان باید تو جه داشته باشید که این کار مستلزم دو نستن رابطه های فایل ها با همه من در آموزش گام به گام تو ضیحات را شر و ع کردم دلیل این هم که هر روز آموزش را ادامه نمی دم اینه که شما با فایل ها آشنا بشید با اونها ور بری د تا همشون ملکه ذهنتون بشند .....نقل قول:
ا مثلا :اضافه کردن یک موشک انداز به یک تیم : شما باید فایل های زیادی را کد نویس یکنید من بر ای شما این فایل را آماده کردم ببینید :
و کد های هر کدام را طبق اسمش به انتهای کدنویس جنرال زرو در پو شه :INI اضافه کنید مثلا فایل :V3 CommandButton متن کد اضافه شود به فایل.ini را محتو یاتش را به انتها یا ابتدای فایل :CommandButton جنرال زرو اضافه کنید و بقیه هم مشخصه..... فقط می مونه که به کدام تیم اضافه کنیم بر ای این منظور نام مدل را از پو شه INI و پو شه : Object فایل :v3 object کد مدل اضافه شود به کدهای زرهی هر تیم که می خواهید باشد . بخوانید که میشه :GLAVehicleV3Launcher خوب حالا این اسم را به تانک سازی مثلا جی ال ای اضافه کنید مثلا در جای شماره 7 میشه به این صورت :
[PHP]End
CommandSet GLAArmsDealerCommandSet
1 = Command_ConstructGLATankScorpion
2 = Command_ConstructGLAVehicleTechnical
3 = Command_ConstructGLAVehicleRadarVan
4 = Command_ConstructGLAVehicleQuadCannon
5 = Command_ConstructGLAVehicleToxinTruck
6 = Command_ConstructGLAVehicleRocketBuggy
7 = Command_ConstructGLAVehicleV3Launcher
8 = Command_ConstructGLAVehicleBombTruck
9 = Command_ConstructGLAVehicleScudLauncher
10 = Command_UpgradeGLAScorpionRocket
11 = Command_ConstructGLAVehicleCombatBike
12 = Command_ConstructGLAVehicleBattleBus
13 = Command_SetRallyPoint
14 = Command_Sell
End
[/PHP]خوب حالا سیو کنید تمام شد فقط می مونه تصویر که باید صبر کنید در آموزش
در بازی این مدل در خانه 7 تانکسازی جی ال ای می آد ولی صویر نداره آموزش تصویر هم چشم بر اتون در آینده می گم .
موفق باشید .
سلام
شرمنده هستم این روز ها سرم شلوغ هست کم میتونم بیام البته باز هم سوالی باشه در خدمت هستم
البته اقای منصوری رو خدا خیر بده یک تنه همه رو حریف هستن
اقای منصوری یک سوال من با این خطا مواجع شدم
---------------------------
Assertion Failure
---------------------------
ASSERTION FAILURE: Failed to find thing template MarauderTankShell (case sensitive) This issue has a chance of crashing after you ignore it!
Abort->exception; Retry->debugger; Ignore->continue
اینو بگم من به MarauderTankShell دست نزدم نمی دونم چرا داره به این گیر میده؟
درمورد آموزش تعغیر ایکن من ایکن فایل های اجرای که شما اونو تعغیر دادینو با7زیپ خارج کردم و دوباره بار گزاری میکنم برای ازمایش
9تا بودن دیگن مگه استخراج ش با ساخته شد تو فیقی میکنه؟
البته اینو بگم که هنوز نتونستم اینکارو انجام بدم
تازه بعد کلی مکافات که تونستم ایکن جا بدم
یکی رو بجای فایل شماره1 قرار میدم بقیه میفتن زیر فایل
icon group:44:
عصاب بهم ریخت بی خیال شدم
گفتم بعد کار کنم که عصاب بیاد سر جاش:9:
چی بگم دیگه
نقل قول:
در مورد سوال اول احتمالا شما فایل های مر تبط با اون تانک را تعقییر دادی
مثلا اگه در فایل این تانک تعر یف شده باشه بر ای اعمال و رفتار آتش و تعداد گلوله به فایل :
WeaponSet Conditions = CRATEUPGRADE_ONE Weapon = PRIMARY MarauderTankGunUpgradeOne
مر تبطه شما اونجا اون را تعقییر دادی د که با این تانک مشتر که نمی دونم متو جه می شید یا نه چون این جوری چند ین بار منو سر کار گذاشته مثلا من داشتم یک تانک را ب ای روسیه اسکر یب نو یسی می کردم ولی در مورد یک تانک دیگه ارور می داد .... چرا / چون این قسمت در جفتشون مشتر که یعنی مثلا خوب هر تانکی که شما داشته باشید با ید شلیک کنه و این در همشون مشتر که نو ع عمل کرد و اثر اتشون با هم متفا وته .....
د ر مورد اون آین ها هم اگه ببین با این نرم افزار نمی تونی کار کنی نرم افزار های زیاد ی هستند که فایل های :exe را ادیت می کنند با یک سر چ می تونی پیدا کنی ... ولی من هم مثل شما به مشکل بر می خور دم تا اینکه آین ها را مثل آیکن اورجینال با اندازهای دقیق که خودش بر ای فایل : generals.exe سا خته بود من به تر تیب ساختم و به همون تر تیبی که خودش از بالا به پایین قر ار داده بود قر ار دادم در ست شد .
اینهم یک آموزشه :
چگونه فایل های Exe را تغییر دهیم ؟
ارسال توسط amin amanpour –
به نام خدا
آموزش چگونگی تغیردادن فایل های *.exe در 5 قدم ساده:
1) سعی نکنید یک برنامه را به وسیله ی ویرایش کردن سورسش در یک dissasembler تغییر دهید. چرا؟ چون این روش فقط برای برنامه نویسان و اسمبلرهای حرفه ای است. سعی کردن برای دیدن سورس فایل در حالت هگزا، فقط گرفتن یک مشت چرند و پرند است به طوری که شما آن را نمی فهمید.اول از همه، شما به آخرین نسخه از برنامه ی Resource Hacker نیاز دارید. آن یک برنامه ی ویرایشگر سورس با کاربری خیلی ساده است، شما می توانید آن را از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
2) فایل فشرده را Unzip کرده و ResHacker.exe را اجرا کنید. شما می توانید فایل راهنمای آن را هم ببینید.
3) شما مشاهده خواهید کرد که رابط کاربری آن ساده و راحت است. به منوی FileOpen بروید و یا برای باز کردن یک فایل کلیدهای Ctrl+O را فشار دهید. شما می توانید فایل های *.exe، *.dll، *.ocx، *.scr و *.cpl را ویرایش کنید، اما این راهنما برای آموزش ویرایش کردن فایل های *.exe می باشد بنابراین یک فایل *.exe باز کنید.
4) در سمت چپ صفحه لیستی از بخش ها ظاهر خواهد شد. بیشترین بخش های معمول عبارتند از: -String table -RCData -Dialog -Cursor group -Bitmap -WAV * icon: شما می توانید آیکون (های) برنامه را ببینید و به وسیله ی دابل کلیک کردن روی قسمت icon و انتخاب کردن آیکون و کلیک راست کردن روی آن و فشار دادن replace resource آن را تغییر دهید. بعد از آن شما می توانید آیکونی را که می خواهید جایگزین آیکون اصلی شود را انتخاب کنید. * String table: شامل یک دسته چرندیات است، گاهی اوقات مفید است، به دانش برنامه نویسی ابتدایی نیاز دارد. * RCData: اینجا -- کردن واقعی شروع می شود. عنوان پنجره ها، دکمه ها، نوشته و چیزهای بیشتری را می توانید تغییر دهید. * Dialog: اینجا شما می توانید پیام ها یا دیالوگ هایی را که در یک برنامه نشان داده می شود را تغییر دهید. فراموش نکنید زمانی که می خواهید کار انجام شود باید Compile را فشار دهید. * Cursor group: برای تغیر دادن نشانگر ماوس که در برنامه به کار رفته است. * Bitmap: برای مشاهده و یا تغییر دادن تصاویر در برنامه به سادگی! * WAV: برای تغییر صداهای برنامه به کار می رود.
5) در قسمت های RCData، Dialog، Menu و String table شما می توانید تغییرات زیادی را انجام دهید. شما می توانید نوشته ها، دکمه ها و … را تغییر داده و یا آن ها را به زبان دیگری ترجمه کنید. نکته ها: - برای تغیر عنوان پنجره، دنبال چیزی شبیه به CAPTION “edit this” با شید.
- بعد از انجام همه ی عملیات ها، دکمه ی Compile Script را فشار دهید، و زمانی که شما می خواهید ویرایش را ذخیره کنید: FileSave(Save as) - زمانی که شما یک فایل را ذخیره می کنید، فایل اصلی به طور پیش فرض پشتیبان گیری می شود و به نام Name_original تغییر نام پیدا می کند و فایل ذخیره شده، نام اصلی فایل را خواهد گرفت. - گاهی اوقات شما ممکن است یک پیام شبیه زیر بگیرید: This program has a non-standard resource layout… it has probably been compressed with an .EXE compressor. به این معنی است که Resource Hacker نمی تواند به دلیل ساختار فایل، آن را تغییر دهد.
ترجمه شده توسط متالیک
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
با سلام
آقا من یه لپ تاب asus k35s خریدم ویندوزش سونه وقتی بازی جنرال رانصب کردم بازی رانصغه صغحه نمایش میده توتنظیمات خود بازی رفتم ولی فابده نداشت نمیدونم چکارکنم اگه ممکنه کمکم کنید
باتشکروخسته نباشید ازسایت خوبتون
سلام دوست عزیزمنقل قول:
شما دوست عزیز این فایل را که دانلود کردین در این مسیر قرار بدهید
C:\Documents and Settings\Users\My Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data
تو جه داشته باشید پوشه Options
که درون فایل های به نام های 1024 768
که رزو لیشن فایل هستند قرار دارند
اینو در نظر داشته باشد هر رزو لیشنی که به سیتم شما میخوره رو امتهان کنید
انشا الله مشکل حل میشه
با تشکر از اقای منصوری برای تهیه این بسته
آموزش تصویر و گام به گام بازی آنلاین بازی وار آر ماگدون همه ورژنها :
نکات مهم:
اول اینکه همه بازیکنها حتما باید از یک ورژن مثلا ورژن سوم یا دوم یا اول استفا ده کنند یعنی حتما یک جور باشه .
دوم :هیچ تعقیری در فایل ها ند هند ولی اگر تعقیر هم دادند همه داده باشند
سوم:از تر ینر (نرم افزار های تقلب) استفا ده نکنید چون با ارور میس مچ مو اجه میشید .
چهارم: وقتی از هاماچی استفاده می کنید نباید نرم افزار های مشابه مثل گیم رنجر روی سیستم شما نصب باشد وگرنه ارور عدم اتصال خو اهید داشت .
بخش اول
اساس کار خیلی سادست شما اول نرم افزار هاماچی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
خوب نرم افزار را پس از دانلود نصب کنید و نرم افزر را باز کنید :
بعد از اجرای نرم افزار شما تصویر زیر را شماهده خواهید کرد که در این مرحله بر روی گزینه Offline کلیک نمایید تا نرم افزار پیکربندی خود را آغاز کند شما در هر مرحله از کار با نرم افزار میتوانید با ایتفاده از این گزینه نرم افزار را فعال و غیر فعال نمایید .
برای اولین باری که شما فعالیت خود را شروع میکنید سیستم یک نام برای سیستم شما درخواست میکند .
در این مرحله شما میتوانید به شبکه ای که دوستان شما ایجاد کرده اند وارد شوید و یا خود شبکه ای جدید ایجاد نمایید
در ضمن شما در هر مرحله از کار می توانید از منوی network به این گزینه ها دسترسی پیدا کنید .
در صورتی که قصد ایجادیک شبکه جدید را دارید گزینه crate a new network را انتخاب نموده و همانند تصویر عمل نمایید :
ولی اگر قصد دارید به شبکه ای که دوستانتان ایجاد کرده اند متصل شوید گزینه join a existing network را انتخاب نمایید و مشابه تصویر عمل نمایید (نام کاربری و رمز دسترسی را باید از شخصی که شبکه را ایجاد نموده درخواست نمایید واگر شما شبکه را ایجاد کرده اید و میخواهید دوستانتان به آت متصل شوند باید این اطلاعات را در اختیار آنها قرار دهید )
در این مرحله از کار شما به شبکه متصل شده اید و در لیست نرم افزار می توانید نام و آی پی سایر سیستم ها را مشاهده کرده و تمام شبکه هایی که به آن متصل هستید را مدیریت نمایید .
یوزر: ژنرال3
پسورد:ژنرال3
یوزر : 60450115
پسورد: 60450115
یوز: 1391
پسورد: 1391
یوزر : war60450115
پسورد: war60450115
یوز: war1391
پسورد: war1391
بخش دوم:
خوب حالا کار با نرم افزار تموم شد
ابتدا بر نامه ها ما چی رو روشن کنید سپس آی پی خود را یاداشت کنید...
مثلا:
5.6.96.134
خوب بر ید تو بازی
وارد بازی بشید در قسمت آپشن در انتهای جدول کنترل کنید ببیند آی پی نوشته شده همون آی پی یاداشت شده باشه ... اگه همون نبود کشو را باز کنید و اون آی پی رو انتخاب کنید مثل تصویر زیر :
بقیش در تصاویر تو ضیح هست مثل تصاویر عمل کنید
خوب حالا وارد لابی شدید در این لابی دو قسمت داریم قسمت سمت راست تازه واردها قسمت وسط اونهای که دارند بازی می کنند یا دارند یار کشی می کنند هر کدام یک گروهند شما با کلیک روی اون می تونید اگه اجازه بدند اضافه شید و گرنه در همین جا می تونید با اونهای که در قسمت سمت چپ هستند چت کنید و یکی تون بسازه و شما با کلیک روی اسم اون در قسمت دوم یعنی در لاین وسط جوین بشید . به تصویر و تو ضیحات روی تصویر دقت کنید :
یوزر: ژنرال3
پسورد:ژنرال3
یوز: war1391
پسورد: war1391
موفق باشید
باسلام وتشکر از ali.tk کمک بزرگی بهم کردی دستت درد نکنه
بازی آنلاین :
لطفا جوین شید
یوزر پسورد :
یوزر : iranwar
پسورد: iranwar
یوزر : ایران1391
پسورد: ایران1391
یوزر : 000091
پسورد: 000091
یوزر : وارارماگدون
پسورد: وارارماگدون
یوزر:SZM.IRI3
پسورد:SZM.IRI3
یوزر پسورد ها تون را اینجا بزار ید
سلام
انلاین:46:
یوزر:ARMAGEDDON3
پسورد:ARMAGEDDON3
یوزر:W.A.E3
پسورد:W.A.E3
هرکس فقط یکی از یوزر های بالارو اد بکنه
با تشکر
بازم سلام
کی میاد وار ارماگدون3 بزنیم
من پایه این بازی هستم
کسی بود خبر بد
یاعلی:46:
دوستان مد جدیدی نیومده قشنگ باشه ؟
دوستان کنترا 008 ورِن نهاییش نیومده؟
من فکر نکنم ورژن نهای 008اومده باشه ولی اقای منصوری بیشتر در جریان هستندنقل قول:
درمورد مد های جدید دیگه در همین وقسمط بهتون خبر میدم باید برسی کنم
با سلام
استاد این کدوم نسخه از بازی است
همون جدید ؟
راستی می شود نقشه های را جداد بگذارید
در مورد این عکس یک کمی توضیح دهید اخه از نما های جالبی گرفته شده است
با تشکر
با سلام حاجی بازی نبرد نهای را می خواهم
می شود قیمت و نحوه خرید را بفرماید
با تشکر
WAR ARMAGEDDON 2012 یوز و پسنقل قول:
یوزر : iranwar
پسورد: iranwar
یوزر : ایران1391
پسورد: ایران1391
یوزر : 000091
پسورد: 000091
یوزر : وارارماگدون
پسورد: وارارماگدون
یوزر:SZM.IRI3
پسورد:SZM.IRI3
سلام به همه
سپاس از فعالیت دوستان
سلام به همهنقل قول:
بله این همون نبرد نهای هست برای اطلا عات بیشتر باید منتظر جانب اقای منصوری باشید
نبرد نهای هنوز انتشار پیدا نکرده بزودی این کارخواهد شدنقل قول:
برای اطلا عات بیشتر منتظر جناب اقای منصوری باشید
سام دوستان کسی ترین.رآنلاین سراغ نداره؟ برا زیرو هور؟(بعضی از دوستان گرامیمون چیت میزنن تو گیم رنجر
یا علی(ع)