صد البته که بهترن !نقل قول:
ولی من ندارم !
اگه داری لطف کن آدرس رو بده
mer30
Printable View
صد البته که بهترن !نقل قول:
ولی من ندارم !
اگه داری لطف کن آدرس رو بده
mer30
گفتم نظرم رو الان نميدم حتي شما دوست عزيز ان شا ا.. شنبه ميام يه دعوا ديگه را ميندازم:31:نقل قول:
خوب پس خیلی خوشحال شدیم که ادامه میدی رفیق
خو خودت از چه آهنگی بیشتر از همه خوشت اومده؟
با صدای محسن ، خشو غمش ، مو سیخیو اینا
ولي بذاريد يه كوچولو روي شعرها و اهنگها بيشتر تمركز كنيم بعدا
سلام!حاجی دوباره گوش کن(اهنگهای شماره 4 تا 12 رو!)بعدش اهنگ 1و 2 رو!!!حالا برو حال کن!:31::31::18::8::8::5:نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم بهتر باشه به اين جور مسايل توجهي نکنيم
معمولا نقد با ادله است نه يهويي 2 کلمه گفته بشه و خلاص
شما هم که دوستدارشي توجه به اين کل کلها نکن
راستی یادم رفت بگم!!!
در شماره هفته گذشته مجله چلچراغ با محسن چاووشی مصاحبه شده بود. که برای اولین بار محسن جلوی دوربین یک نشریه نشسته بود.
در ضمن دو سه تا عکس هم ازش گذاشته بود. عکس روی جلد هم محسن بود. اگر گیرتون میاد تهیه کنید که بی نظیره!!!
وحید جان کجاها اووردن؟؟؟؟نقل قول:
من امروز کیانپارس و زیتون رو گشتم خبری نبود!!!!
همه میگفتن شنبه
خواستم برم فلکه 24 هم یه سری بزنم
ولی خودت میدونی که 5 شنبه ها اونجا چه خبره :31:
جا پارک پیدا نمیشه
میشه ادرس دو تا از این مرکز ها رو بدی
ممنون :11::10:
اسم نمایندگی شهرتون رو از لینک زیر پیدا کنید و تماس بگیرید. مرکز فروش رو بهتون معرفی میکنند.
مراکز پخش آلبوم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3070693&postcount=1890
پسر خوب از خواب بيدار شو 2 سال پيش همشهري جوان باهاش مصاحبه كرده بودنقل قول:
مشکل اینجاست که با دقت نمیخونید. من گفتم برای اولین بار جلوی دوربین یک نشریه نشسته بود. نگفتم که برای اولین بار مصاحبه کرده بود.نقل قول:
شاید هم فرق عکاسی و مصاحبه رو متوجه نمیشید؟!!!
با دقت بخون پسر خوب...
یه مدت بود از اخبار محسن عزیز دور بودم و فقط آهنگش تو گوش و ذهنم بود..... دیروز تو خیابون اومدم دم یه روزنامه فروشی واستم یهو دیدم اااااااا...... روی یه مقوای 50 در 60 سانتیمتر محکم با طراحی قشنگ نوشته بود " محسن چاووشی " آلبوم یه شاخه نیلوفر... از یارو پرسیدم چند روزه اومده گفت دو روزه... یکمی فکر کردم و به خودم گفتم Hey You..... اگه واقعا دوستش داری ، به جای اینکه بری مثل همه چیزای دیگه از اینترنت سریع و بدون خرج دانلودش کنی بخرش........ اگه واقعا خواننده مورد علاقته پس CD اورجینالشو بخر تا بهش کمک کنی........ من که تا اون لحظه تو عمرم فقط یه CD کپی اصل تو عمرم خریده بودم کیف پولمو درآوردم و 1500 تومن درآوردم و سریع گفتم آقا یکی بده... گذاشتمش تو کیفم با سرعت تمام اومدم خونه و نشستم پای کامپیوتر و الان 6 ساعته مداوم دارم بهش گوش میدم....................
ولی خدایی این موسسه آوای باربد خیلی خوب کار کرده و مرکز شهر (تهران) تقریبا همه روزنامه فروشیا و CD فروشیا تیزر تبلیفاتی آلبوم جدید رو چسبوندن و همه به طور هماهنگ دارن Original میفروشن... مناطق دیگه تهران هم (من غرب رو دیدم حالا بقیه رو نمیدونم) اکثر روزنامه فروشیا و کامپیوتریا دارن میفروشنش و برخلاف گذشته و دیگر CD ها همه دارن ORiGiNaL میفروشن....... به این میگن سیساست فروش خوب و قشنگ....
من: 1500 تومن ارزش اینو نداره که خواننده مورد علاقه تون به مشکل مالی بربخوره (همون قضییه قطره قطره جمع گردد و...)... برید CD اصلی رو بخرید و به هیچ وجه به اشتراک نگذاریدش و کپیش نکنید...........
با اين پستت فقط خواستي اشتباه قبلي تو ماله بكشينقل قول:
حيف كه يه اسكنر ندارم وگرنه اولين عكس رسمي چاووشي رو كه تو اون مجله بود برات ميذاشتم
به لطف شما دوستان الان 9 تا از پستام تو اين تاپيك رو aqua عزيز پاك كرد :41:
تاپيكم يه مقدار خلوت تر شد:21:
بي مروت هرچي پست درست درمون هم زدم پاك كرد
اوني كه در مورد شعر بود اوني كه در مورد كيفيت ضبط بود واي خدا
آقای bleu2u4u عزیز، این پست من بی مروت رو با دقت بخونین که بعدا اعتراضی نباشه...
خدمت همه ی کاربران عزیز سلام؛
این پست اخطاری هست به یک تعداد از دوستانمون، عذرخواهی از چند عزیز دیگه و همین طور یک تذکر کلی...
تعداد نسبتا زیادی پست از این تاپیک پاک شد. دلایلش: بی ربط به بحث این تاپیک، توهین به خواننده ها، توهین کاربرها به همدیگه و نقض قوانین انجمن موسیقی. البته پست یک تعداد از دوستان هم به این دلیل حذف شد که از پست های دارای تخلف، نقل قول داشتن داخل خودشون که همینجا از این عزیزان عذرخواهی میکنم.
چنین بحث هایی دیگه تکرار نشه. با تشکر... :10:
:40::40::40::40::40:
اين ديگه چه وضعشه maxeemo جان ما ميام اينجا
با هم در مورد البوم يك خواننده بحث ميكنيم(نه دعوا)
تقريبا به نتيجه اي نميرسيم ولي با هم رفيق ميشيم
اخرشم رمانتيك ميكنيم براي اينكه دوستان صحبتهامو بهتر متوجه بشن از چند نفر مثال ميارم
همينطور براي نقض حرفاشونم مثال ميارم اونا هم اين كارو ميكنن اونوقت ميان همه اينارو پاك ميكنيد
تازه يكي از پستايي كه از من پاك كردي دقيقا در مورد اين البوم و كيفيت ضبط اون بود
پاك كردن اون ديگه بي مروتي بود
شايد اين رو تو چلچراغ نوشته باشه توهم مقصر نباشينقل قول:
من گفتم برای اولین بار جلوی دوربین یک نشریه نشسته بود. نگفتم که برای اولین بار مصاحبه کرده بود.
در اينصورت اونا بودن كه دروغ گفتن
آلبوم زیبایی هست ولی نه به خوبی قبلی هاش. ولی بازم نامرده کسی که داونلود کنه و نره اوریجینال بخره...
من رفتم هم Cd اورجینالش رو خریدم و هم نوار کاستش رو
خیلی خیلی زیباست ، محسن خونو وجود منه
انصافا چه بسته بندی قشنگی هم داشت
برین بخرین و حالشو ببرید
بای
ممنون ماکسیمو جان عزیز :40:نقل قول:
ای کاش دوستان توی تاپیک طرفدارای خودشون فعالیت کنند تا این مشکلات پیش نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقبت آلبوم محسن چاووشي هم به بازار آمد. <يه شاخه نيلوفر> عنوان جديدترين آلبوم اين خواننده سابقا زيرزميني است كه از سوي <آواي باربد> روانه بازار موسيقي شده است. جالب اينجا است كه در روزهاي عرضه اين آلبوم در فروشگاههاي موسيقي علاقهمندان زيادي براي خريد تازهترين ترانههاي محسن چاووشي مراجعه كردهاند. آلبوم <يه شاخه نيلوفر> به خوانندگي و آهنگسازي چاووشي و تنظيم محمدرضا آهاري منتشر شده و در هرطرف آن 6 آهنگ وجود دارد. در طرف الف آلبوم، آهنگهاي يه شاخه نيلوفر، كجاست؟ بگو، تبريك، چرا؟، تو كه نيستي و هفتههاي تلخ من آمده و در طرف ب هم آهنگهاي قله خوشبختي، خاكستر، ناز، دلتنگي، بغض و عصا. ضبط اين آلبوم در استوديوي شخصي چاووشي انجام شده و نوازندگاني همچون سيدمحمد جاسمي، فيروز ويسانلو، ايمان حجت، سيامك شكوري، علي صنعتي و محسن رضايي با چاووشي همكاري داشتهاند.کد:http://www.roozna.com/Negaresh_Site/Fullstory/?Id=68863
اشعار اين آلبوم را حسين صفا و امير ارجيني سرودهاند و البته شعر آهنگ <هفتههاي تلخ من> كار خود چاووشي است. اسلام وليمحمدي هم شعر <تو كه نيستي> را سروده است. آهنگهاي اين آلبوم براي مخاطبان موسيقي پاپ تازه هستند، چراكه ظاهرا آن طور كه خود چاووشي گفته همگي جديد هستند. به هر حال بعد از ساخته شدن <سنتوري> آخرين فيلم داريوش مهرجويي، صداي محسن چاووشي هم مفهوم تازهاي ميان مخاطبان پيدا كرد و حتي آهنگهاي چاووشي در آن فيلم هنوز كه هنوز است از تاكسيها، مغازهها و تلفنهاي همراه به گوش ميرسد. حالا كه آلبوم محسن چاووشي منتشر شده يك آرزو باقي ميماند و آن اينكه كاش فيلم <سنتوري> كه چاووشي در آن خوانده هم اكران ميشد...
فروش نخستين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» يك شاخه نيلوفر ، تا لحظاتي پيش تامرز بالاي 400000(چهار صد هزار) نسخه پيش رفتکد:http://www.iranmusicnewss.com/article-topic-9.html
به گزارش ايران موزيك نيوز : اين آمار فروش درحالي است كه اين آلبم در خيلي از شهرها و خارج از كشور نرسيده است كه به زودي علاقمندان مي توانند در سرار ايران و دنيا از مراكز معتبر تهيه فرمايند.
اگر دقت کرده باشید هر جا که عکسی از محسن چاووشی دیده شده تکراری هست. دلیلش واضحه! هر چی هم که عکس بوده مربوط به آلبوم های شخصی بوده که تا بحال بیرون اومده.نقل قول:
در ضمن ماله کشی هم نبوده. هنوز هم میگم برای اولین بار و بطور رسمی جلوی دوربین مجله چلچراغ نشست. حالا ما میگی اینطور نیست؟
مهم نیست. من اطلاعاتی که داشتم گفتم. شما قبول نکن.
[html]http://i36.tinypic.com/2zya5bm.jpg[/html]
[html]http://i36.tinypic.com/qn75ok.jpg[/html]
[html]http://i38.tinypic.com/262rwjl.jpg[/html]
مقالهاي درباره خوانندگان صدا زخمي نسل ديروز و امروز از جمله محسن چاوشي و رضا یزادنی در هفتهنامه چلچراغ به همراه صحبتهاي حسين صفا و امير ارجيني، ترانه سرايان آلبوم يه شاخه نيلوفر
[html]http://i35.tinypic.com/2mfejjr.jpg[/html]
شايد براي شما هم جالب باشد كه بدانيد از بين هنرمندان و ورزشكاران ايراني چه كساني طرفدار صداي محسن چاوشي هستند. صحبتهاي تعدادي از اين افراد درباره چاوشي در هفتهنامه چلچراغ آمده . اين مطالب در شماره 20 مهر ماه 87 به چاپ رسيده است.
[html]http://i36.tinypic.com/24wx151.jpg[/html]
منبع: [html]http://hamedhakan-demo.blogfa.com/[/html]
دمت گرم...ولی اگر همین طارحی واقعا بینظیر با عکسهای جدید بود عالی میشد!نقل قول:
والا منبه شخصه خودم 2-3 تا جارو رفتم...و به دوستام هم که سپردم 4-5 جا رفتن بهشون گفتن تموم شده و رفت واسه شنبه!!!نقل قول:
اما جایی که 100% شنبه میاره .... مابین فلکه ی دوم و سوم کیانپارس - یه دکه ی روزنامه فروشیه که کارای صوتی هم زیاد میاره! من باهاش صحبت کردم و مطمئنا میاره...
نمایندگی آوای بر باد در اهواز هم که استریو سروش - طبقه ی بالای پاساژ قیصریه هست...اونجا رو من هر روز زنگ میزدم :31: فکر میکنم پک های ویژه رو اونجا بیاره!
بچه ها به این تکیه ی آهنگ <کجاست بگو> توجه کنید
================================
اون که یه باره اومد و آتیش به زندگیت زد و ازت برید
اون که دل ساده و تنهاتو به صُلابه کشید
یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو می دونه نشی
حرفاشو باور نکنی، هرکی بیاد نمک به زخمت می زنه
ساده ی دلداده ی من گول نخوری، دوباره دیوونه نشی
کجاس بگو... (کجاس بگو)
اون که برات می مرده کو... (می مرده کو)
اون که قسم می خورده که دوسِت داره... (دوسِت داره)
کجاس بگو
اون که برات می مرده کو
اون که قسم می خورده که دوسِت داره
اما به جاش با یه قسم هرچی که داشتی برده کو
==================================
اگر دقت کرده باشید اجازه ی نفس کشیدن به آدم نمیده!!!! آنقدر زیبا پشت سر هم و بدون مکث میخونه که لحظه ای اجازه نمیده شما از حسی که میخاد القا کنه بیرون برید و همراه با خوندنش شما رو دنبال خودش میکشونه باهاش....
واقعا حضرت چاووشی نابغست
محسن نابغه به تمام معناست
فوق العاده ، مهربون ، محبوب ، دوست داشتنی و.........
عشقی عزیز
میدونید از چیه محسن از همه بیشتر خوشم میاد؟
از اینکه همیشه مردونست. قیافش، حرکاتش، حرفاش و ... و همیشه سنگین
:11:
بابا اصلا این آلبوم بد افتضاح شعر ضعیف و ضبط مزخرف حالا میشه تشریفتو از این تاپیک ببری ؟؟؟نقل قول:
ندیدی اسم تاپیکو ؟ یا چشماتو بستی ؟ چشماتو روی حقیقت بستی ! اینجا تاپیک طرفداران محسن چاووشیه
بهتر بود برای این انتقادای نا بجا و غیر منطقی یه خواننده ی دیگه ای سیبل قرار میدادی پسر خوب ! نه پرطرفدارترین خواننده ایران و کسیکه تو دو روز 500000 نسخه از آلبومش فروش رفته !
انگار میخوای محسن ما پیشرفت نکنه ؟؟؟ !!! اومدی تو این تاپیک جنگ کنی ؟ یا انتقاد ؟ انتقادتم غیر منطقیه !
دوستان ببخشید که دخالت می کنم ولی به نظر من هر کسی حق داره در هر تاپیکی نظرش رو بدون اهانت به کسی اعلام کنهنقل قول:
بابا اصلا این آلبوم بد افتضاح شعر ضعیف و ضبط مزخرف حالا میشه تشریفتو از این تاپیک ببری ؟؟؟
لطف کنید دیگه این بحث رو (اگه هست) ادامه ندید
ممنون
دوست عزیز این آقا داره به همه اهانت میکنه داره نظرشو به همه تحمیل میکنه همه میگن شعر قویه میگه ضعیفه میگه من خوشم نیومد از آلبوم خب خوشت نیومده دوست من هرکسی یه سلیقه ای داره ولی درست نیست آدم کار یه گروه هنرمند رو ببره زیر سوال و به نظرات دیگران هم بی احترامی کنه .نقل قول:
انتقاد باید سازنده باشه و همچنین صحیح و منطقی ولی این آقا داره نقاط قوت رو به چالش میکشونه !
آهنگ یه شاخه نیلوفر
معرکه اس
یه جورایی حرف دله آدمه
دوستان کسی اطلاع داره رکورد پرفروشترین آلبوم مجاز در ایران مربوط به کدوم خوانندست؟
من فکر کنم مال شادمهر عقیلی با 50 میلیون تومن فروش بوده....اگر این آمار فروش درست بوده باشه حضرت چاووشی 600 میلیون فروش کرده و رکورد داره!!
اگر کسی اطلاع دقیقی داره لطفا بگه
ای بابا حضرت ترکونده که :27:
دوستان سایت رسمی محسن چاووشی بخش جدیدی رو راه اندازی کرده مخصوص آلبوم جدید...یک فلش بسیار جالب و درواقع تیزر آلبوم یه شاخه نیلوفر هستش
این آدرسش
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/alotussprout.html
اما همانند سایت رسمی آلبوم یک بخش هم برای رینگتون ها - اسکرین سیورها و والپیرها قرار داده...البته خیلی منظمتر و شکلیتر از سایت رسمی آلبوم
اینم آدرسش
کد:http://www.mohsenchavoshi.ws/alotus.html
فروش نخستين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» يك شاخه نيلوفر ، تا لحظاتي پيش تامرز بالاي 400000(چهار صد هزار) نسخه پيش رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايران موزيك نيوز : اين آمار فروش درحالي است كه اين آلبم در خيلي از شهرها و خارج از كشور نرسيده است كه به زودي علاقمندان مي توانند در سرار ايران و دنيا از مراكز معتبر تهيه فرمايند.
تورم رو هم حساب کنید ! :31:نقل قول:
لکنت از بنیامین بهادرینقل قول:
مسافر از شادمهر عقیلی
دوستت دارم از مرحوم ناصر عبداللهی
غزلک از سعید شهروز
هرکدومشون بیش از 1 میلیون تیراژ داشتن و جزو پرفروشترین های تاریخ موسیقی ایران بودن !
فکر کنم رکورد همشون شکسته بشهنقل قول:
سلام !
یکی از دوستان یه عکسی از محسن خان داشت و برای امضاش استفاده کرده بود
من ازش اجازه گرفتم که اون رو بزارم برای امضام
یه کم روش کار کردم و شد این که می بینید
بعدش دیدم چندتا از دوستان دیگه به عنوان امضا ازش استفاده کردن ، اولش ناراحت شدم ولی بعدش پشیمون شدم
گفتم چه خوبه که همه ما یه امضا داشته باشیم در حمایت از محسن خان
حالا هرکسی که دوست داره اینو برداره برای امضاش یا هرکار دیگه ای که صلاح می دونه !
اگه کسی هم از دستم ناراحته همینجا ازش عذرخواهی می کنم
ممنون
نقل قول:
امضا تو ادیت کن
نوشتی اولین البوم مجوز دار ولی این دومین البوم مجوز دار ایشون هست
مطمئنی؟نقل قول:
نوشتی اولین البوم مجوز دار ولی این دومین البوم مجوز دار ایشون هست
ولی این اولی بودا
متاسفم مجوز نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]