چیشو میخوای رجیستر کنی ؟نقل قول:
اگه واسه مخابرات میخوای که الان دیگه نمیخواد . فقط کافیه روشن کنی .
Printable View
چیشو میخوای رجیستر کنی ؟نقل قول:
اگه واسه مخابرات میخوای که الان دیگه نمیخواد . فقط کافیه روشن کنی .
دوستان سلام
تور و خدا اگه میشه جواب منو بدید می خوام امروز 990 بگیرم لطف کنید بگید چطوری بفهمم جنسی که بهم میدن بهم ننداخته باشن و جنسش خوبه
راستی من آخرش نفهمیدم شماره باطری باید 33 باشه یا 34
لطفا اینو مثل پست های قبلیم بی جواب نزارین یعنی یه جواب توپ می خوام
با تشکر
سلام دوستان
اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟
لطفا کمک کنید !
یاهو مسنجر واسه گوشی گیر میاد ؟
سلام دوستان
اگه بخوایم تو کنتکس شماره داشته باشیم و اسم یارو رو ولی هر وقت تماس بگیره اسمش با شمارش بیاد چی باید بکنیم.فکر کنم نمیشه هر دو با هم بیان.بعضی ها میگن 98+ بزار اول شماره های کنتکس ولی کار نکرد ؟؟
سلام
دوستان من شدیدا دنبال نرم افزار ضبط صدا حین مکالمه برای p990 هستم
لطفا کمک کنید
ممنون
با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
1 - داشتن سیستم عامل
2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
با تشکر
اگر داشتن سيستم عامل برات مهمه قيد 5700 رو بزن چون آشغال ترين نسخه سيمباين روش نصب شده و ضمنا همونطور كه خودت گفتي ساختارش طوريه كه قسمت چرخشي پايينش برات مشكل ايجاد مي كنه مثلا لق مي شه و از اين حرفا.نقل قول:
در مورد 990 و N73 هم بايد بدوني كه كيفيت صداي N73 به نظر من زياد با 990 فرقي ندارد مگر اينكه وسواسي باشي و خيلي روش كليد كني .
از همه مهمتر 990 سمبين UIQ نسخه 3 هستش و لي N73 سيمبين 9.1 داره لذا اصلا قابل مقايسه نيستن.باز هم بستگي به انتظارات خودت و استفاده اي كه ميخواي از گوشي بكني داره . ولي اگر نظر منو بخواي UIQ اصلا قابل مقايسه با هيچ ورژن ديگه اي از سيمبين نيست .
ضمنا TouchScreen بودن 990 رو هم از ياد نبر.
موفق باشي....
این بزرگ بودنش دردسر نداره بخواهد هر زنگی بزنه از جیبت در بیاری یا باید هندزفری مدام تو گوش آدم باشه ( شرمنده من مبتدی ام و تجربه ای در استفاده از گوشی ندارم ) در ضمن این گوشی قدیمی نشده بهتر بگم این که با وجود این که محصول 2005 است آیا می ارزد ؟
من لیسانس کامپیوتر دارم و کارم برنامه نویسی وب است ولی واسم جالبه که برای گوشی ها برنامه بنویسم دوستان اطلاعاتی درباره برنامه نویسی برای سری p دارند ؟
با تشکر
با بزرگ و سنگين بودنش بهرحال بايد كنار بياي ولي لازم نيست حتما هندزفري داشته باشي . من خودمم ندارم و هميشه ميزارمش توي كيفش .
تا الان كه قديمي نشده ولي بهرحال هر وسيله اي يه روزي بازنشسته ميشه .
منظورم این است که حداقل تا دو سه سال جواب بده . ( برای شوخی -> تا زمانی که P1 ارزون شه )
نقل قول:
آره مي شه خيلي هم سخت نيست ولي بايد رم ريدر داشته باشي . اگر ميخواي آدرس ميليت رو بده تا آيكن ها رو با آموزش نصبش برات بفرستم .
من شخصا از P1 و امثالهم خوشم نمياد ولي 990 به 1 ماه داشتنش هم مي ارزه چه برسه به 2 سال!!!!!!
Navid_ncs پس از نظر شما من p990 بگیرم ضرر نمی کنم در آخر از راهنماییتان تشکر (;
فقط مواظب باش چون اگه پشيمون شي و بخواي بفروشي حداقل 90 تا 100 تومن ضرر مي كني!!!
كسي مي دونه چطور مي شه آيكنهاي گوشي رو وقتي open fold هست(نوع و تعدادشون)عوض كرد؟
رم ریدر حتما نباید داشته باشی گوشی میشه رو file transfer گذاشت سپس فایل ایکون درون پوشه resourse-app کپی کرد سپس گوشی ریست کن ایکون task bar هم میشه عوض کردنقل قول:
سلام به همه دوستان بویژه metapex عزیز!
1-رم داخلی و خارجی گوشی چنده؟
2-p990 با گارانتی سیتادل 330 می ارزه بگیرم یا بیخیال گارانتی بشم و 305 تومن بدون گارانتی ؟؟؟
3-اگه با گارانتی سیتادل بگیرم تو جعبش هندز فیری بولوتوس داره؟؟؟
سلام
من 4-5 روزی هست یه p990خریدم ولی منتها تو همین چند روزه این گوشی هر روز یک جوری داره منو میپیچونه :41:
الان یک مشکل جدی برای گوشیم پیش اومده و اون اینه که وقتی عکس می گیرم و میرم توی pictur گالری وقتی عکس ها را باز می کنم قاطی شده یعنی مثلا با یه عکسی که قبلا حذف کردم قاطی شده !!!!!!! و عکس ها خراب میشه !!
ولی توی عکسی که توی دفترچه تلفن گرفتم مشکلی نداره یا عکس هایی که با بلوتوث گرفتم !!!
کسی می دونه دلیلش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید :20:
سلام دوستان.من برنامه WebGate[1].Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsigned.Crac ked-OPDA
رو از یه سایتی دانلود کردم.واسه پسورد گذاشتن روی قسمتهای مختلف موبایل هست.وقتی میخوام باهاش یه قسمت رو قفل کنم ازم یه کد میخواد در حالیکه من هیچ کدی بهش ندادم.هر کدی هم میزنم میگه Invalid code .میخوام پسورد رو عوض کنم بازم میگه Invalid code .میشه راهنماییم کنید.در ضمن این برنامه ساین نشدست اگه کسی بلده ساین کنه لطفا ساین کنه و اینجا بزاره ازش یه دنیا ممنون میشم. من راهنمای ساین کردن رو خوندم ولی کار سختیه.......خواهش میکنم کمک کنید
1-داخلی 64 و خارجی فابریک 64 هست که تا 4 ساپورت میکنهنقل قول:
2- 330 تومن که عالیه ! به نظرم یا بدون گارانتی بگیر یا اگه گارانتی میخوای سیتادل یا نیکاتل باشه
3- تا اونجایی که شنیدم باید داشته باشه
نقل قول:
به نظر من می ارزه اگه با گارانتی بگیری.مطمئن تر هم هستی.
به احتمال خیلی زیاد هندس فری هم داره
سلام
تو گوشی من چند تا از فولدرهای مموری رو نشون نمیده.ولی به سیسم که وصل میکنم نشون میده و فایلها هم اجرا میشه چی کار کنم؟
دوستان سلام
بازم مثل همیشه کسی جواب منو نمیده تو این تاپیک(منظورم پست 2082 خودمه) بابا انصاف بدید 211 صفحه کم نیست بخونی مگه چقدر وقت دارم حالا 20 صفحه بود یه چیزی با سرچ کردن هم که چیز درست حسابی گیر نمیاد
حالا دوستان خواهشا این سوالامو دیگه بی جواب نزارید
1-شنیدم صدای 990 زیاد میشه ؟یعنی باید اکوستیک یا هر چیز دیگه ای رو تو این گوشی تغییر بدیم تا صداش زیاد بشه یا اصلا زیاد نمیشه البته صدا برام مهم نیست برا کس دیگه ای می خوام
2-شنیدم با ریختن فونت میشه فارسی خوند میشه بگید فونت ها رو کجا بریزم
اينجا سر بزن توضيح كامل دادهنقل قول:
کد:http://www.imobile.ws/1386/06/05/secure-your-self.html#more-59
در مورد صدا كه دوستان ميگن با آپديت كردن بيشتر ميشه در مورد خواندن فارسي هم بايد فولدر فونت رو بايد بريزي تو فولدر resource مموريت اگر هم نداره خودت يه دونه بساز.نقل قول:
دوستان سلام
سیروس جان دستت طلا ولی اگه میشه 2082 رو هم جواب بده
سلام دوستان من اون 4تا فونت رو توی پوشه fonts کپی کردم الان راحت فارسی میبینم.اما فونت انگلیسی خود گوشی زشت شده.مثلا خیلی نازک شده.نمیشه اونها رو تغییر داد؟از همه دوستان هم متشکرم به خاطر زحمتاشون
برو بچ به نظرتون چون گوشیم خورده زمین در به داغون شده برم یه k800 بخرم اینو بفروشم یا واسه این 50 60 تومن قاب بخرم؟؟!! چون قبل p990 میخواستم k800 بگیرم ولی تو بازار یکی هم نبود؟!!!!!!!!
اون نازک شدن مربوط به تم گوشیته .نقل قول:
تم رو عوض کن درست میشه
عزیزم شما لازم نیست همه رو بخونی فقط قسمت بالای صفحه جستجو در تاپیک رو بزن نشون میده .نقل قول:
آقا کسی پست من را ندید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فلش کنیشنقل قول:
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟ :2:
اگه دوربین برات مهمه من میگم بگیر پشیمون هم نمیشی چون:نقل قول:
1-کیفیت عکسش از n73 هم بهتره. رنگش طبیعی تره
2-فلاشش خیلی خفنه هیچ گوشی ندیدم این فلاشو داشته باشه بجز k810 و k850 که اولی زشته دومی هم نیومده
3-بهترین گوشی در زمینه عکس گرفتن از نوشته ها
راستی به عنوان خوشگلترین گوشی سال 2006 انتخاب شده
ولی symbian نیست و امکانات p990 رو نداره
ولی باید ببینی نیاز هات چی هست ببین کدوم بیشتر بکارت میاد.
از راهنمایی هاتون ممنون
نقل قول:
خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن من یه جایی شنیده بودم که میگفتن چون گوشیت چینیه update نمشه
فکر میکنین این دلیله درستیه
دوباره مي پرسم : كسي نمي دونه چطوري مي شه آيكونهاي گوشي رو وقتي Open Foldهست تغيير داد؟
سلام من این سوال رو یه بار پرسیدم ولی جواب ندادین لطفا کمکم کنید
.
تو گوشی من مموری رو نشون نمیده(یعنی اصلا مموری رو نمیشناسه).ولی به سیستم که وصل میکنم نشون میده و فایلها هم اجرا میشه چی کار کنم؟
شما باید قبل از استفاده از مموری اون رو با خود گوشی فرمت کنی و این کار هم اگا مشکلی باشه حل میکنه هم سرعتش بالاترمیره .نقل قول:
واسه هر گوشیی بایداین کار روکرد .
اگا درست نشد باید یه مستر ریست و بازم اگه نشد یه آپدیت افتادی ....
دوباره مي پرسم : كسي نمي دونه چطوري مي شه آيكونهاي گوشي رو وقتي Open Foldهست تغيير داد؟
عزیز اون چیزی که شما نوشتی fold !!! یعنی فولدر واین معنی نداره .
ولی اگه منظورت فلیپ هست . چرا میشه عوض کرد
تو همون جایی که عکس پشت صفحه رو وقتی فلیپ بازه عوض میکنی میتونی ایکون رو هم عوض کنی
ممنون از راهنماییتون.میدونین مشکل چیه؟
من وقتی با usb گوشی رو به سیستم وصل میکنم تو هر فولدری که اطلاعات میریزم اون فولدر پاک میشه.مثلا اگه تو MUSIC اهنگ بریزم دیگه این پوشه تو گوشی نشون داده نمیشه(ولی تو سیستم نشون داده میشه)MASTER RESET هم کردم مشکل حل نشد.مموری رو هم عوض کردم .با مموری جدید هم همین وضعه