گوشیم رو خودم درست کردم عزیزان.
دوچرخه جان هم درست میگه اگه این سوالاتو سرچ کنیم تو هر صفحه 10 تاش پیدا میشه!
Printable View
گوشیم رو خودم درست کردم عزیزان.
دوچرخه جان هم درست میگه اگه این سوالاتو سرچ کنیم تو هر صفحه 10 تاش پیدا میشه!
نقل قول:
با سلام به دوست خوبم بیلچه دوست داستنی .
آخ جون گوشیم ویروسی شده .......
بیلچه باورت میشه ! راستی جایزه این شرکت نوکیا چی هست بریم بگیریم ؟
تازگیا گوشیم با این پیغام روبه رو میشه و بعدش هم هنگ میکنه و دست آخر هم باید خاموش و روشن شه که
روبه راه بشه.
پیغام اینه :
App.closed mmf controller proxy server 66 bccbf6
نظر شما چیه ؟
نسخه سوم از بازی جذاب Brothers In Arms , این بازی جنگی برای گوشی های سیمبیان 9 میباشد / 240 در 320 پیکسل , نام این نسخه از بازی جاده های جهنم است !
این بازی واقعا سرگرم کننده و جذاب است و کسانی که قسمت های دیگر این بازی را بازی کرده اند حتما میدانند که این بازی چقدر گرافیک خوبی دارد و چقدر عالی است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با حجم 1،56 مگا بایت
[HTML] http://www.dl.persianmob.net/download.php?filename=mob/updates/2007.12.26/Brothers_In_Arms3_Hells_Highway-[PersianMob.Net].zip [/HTML]
منبع persianmob
این بازی رو 5500 هم امتحان شده؟
من این ورژنو امتحان نکردم ولی ورژنهای قبلی جواب میدادنقل قول:
سلام
می خواستم ببینم الان قیمت این گوشی داخل شیراز چقدره؟
آخه من شنیدم حدودا 180 هزار تومنه
ممنون
دوستان برایupdate این گوشی باید برنامه pc suite هم روی سیستم نصب باشه ؟ یعنی منظورم اینه که وقتی فایل 15 مگی رو دانلود میکنم و بعد گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم تا فایل 70 مگابایتی دانلود بشه باید برای نصب گوشیم برنامه pc suite هم نصب باشه ؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اسم فایل 70 مگا بایتی چیه و از کجای سایت نوکیا باید دانلود کنم ؟ یعنی گوشیم رو وصل کنم خودش دانلود میشه
حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم
سلام علیکم ورحمت الله خوش اومدی به انجمن
1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
موردی نداره.مهم برنامه ی pc suit هست که دانلودش کنی.
اگه وضع اینترنتت خوبه دانلودش کن 23 مگ.
اگه نه که از روی سیدی گوشی های نوکیا نصبش کن. فرقی نمی کنه چه گوشی ای باشه ولی هر چی جدیدتر باشه بهتره مثلا ان 73 با شه خوبه
2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
اون اولا هم مال من همین طور بود.آپدیت بشه که دیگه معرکه ولی الان هم یکم باهاش کا کنی خوب میشه
3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
نه قربونت الان هم من هم 3 -4 تا دیگه همه توی همین انجمن رم 1 گیگ انداختن آب از آب تکون نخورده.
4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
از داخل app manager
این برنامه رو در قسمت tools پیداش می کنی.
5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
stand by که مال همه ی گوشی هاست.
ولی sport ماله این گوشیه و نمی شه بستش. خللی هم در کار ایجاد نمی کنه. خیالت تخت.
6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
بله بعضی وقتها کنترل استفاده از مموری کارت از دست گوشی خارج میشه و تم دیفالت گوشی فراخوانی میشه. مثل وقتی که گوشی به کامپیوتر با کابل usb وصل میشه
اگه این تم داخل فون مموری نصب بشه این مشکل رفع میشه. البته اگه یکی دوتا باشه . اگه تمها خیلی زیاد باشن یکی دوتاشونو که خیلی استفاده میکنی توی فون مموری بریز که حافظش پر نشه.
در ضمن در چنین مواردی آدرس ذخیره شدن مسیج ها هم به فون مموری تغییر پیدا می کنه. که بهتره به همون مموری کارت عوض بشه.
7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
در مورد بالا گفتم که.
وقتی آدرس اینباکست روی فون مموری بشه بیشتر از 6 مگابایت داخل اینباکست فایل ذخیره نمی شه.
l,tr fhad
یعنی موفق باشی.
فکر نکنم pc suit هم باید نصب بشه.نقل قول:
آره مهندس وقتی برنامه ی آپدیت را نصب میکنی خودش همه کارای دانلود و اینا رو انجام می ده شما فقط باید ok بزنی.
فکر نکنم ویروس باشه.نقل قول:
وقتی من اولا گوشی رو خریده بودم این پیغام closed main اعصاب ما رو داغون کرده بود. وقتی این پیغام مییومد دیگه با زدن دکمه ی کنار گوشی موزیک پلیر باز نمی شد. بعد از چند وقت ور رفتن خودش درست شد.
شما p roxy این اخطار میده مگهاینترنت هم باهاش کار میکنی.