خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده :) ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا :))نقل قول:
Printable View
خوشبختانه آسیاتک که دیروز خط من رو پشتیبانی نمیکرد امروز فهمیدن که از خطم پشتیبانی میکنن و لیستشون آپدیت نبوده :) ... پارس رو کنسل کردم ... چقدر راحت قبول می کنن ... اصلا نپرسید چرا :))نقل قول:
پارس آنلاین که بهتر از آسیاتکهنقل قول:
آسیاتک سرویس 10مگ با 10گیگش که شبانه رایگان داره سرعتش تو ساعات رایگان 250کیلوبایت میشه
کجاش پارس انلایس از آسیاتک بهتره چی داره پارس انلاین الان که شما این حرفو میزنی این همه ریزش user داشتهنقل قول:
والا پارس آنلاین تا اونجا که من از این تاپیک فهمیدم ثبات ندارهنقل قول:
+ سرویس هایی که ارائه میده اصلا تنوع نداره و اصلا تعهدی نمیده که چه سرعتی تحویل بگیری ...
من با آسياتك كار كردم سرعت تك كانكشن افتضاح پشتيباني هم فقط ميگه ملاك ما سايت ميهن دانلوده حتي سر دانلود نيم بها هم سرعتو پايين مياره مثلا سرويس 1مگش از ساعت 10-11شب به بعد ميشه 30-50كيلوبايت اونم با چند كانكشننقل قول:
نوسان سرعتش خيلي بالاست مثلا روزاسرعتش ميشه 1مگابايت ولي هيچوقت شبانه درستي نداره سرعت تك كانكشن سرويس 1مگش روزا كه بايد خوب باشه از 0.5 مگابيت هم بالاتر نميره ديگه چه برسه به شبانه
پينگش هم كه هر دقيقه يه جوره يه دقيقه ميره رو 400 دقيقه بعد ميشه 250
به نظرم الان فن آوا و مخابرات(در صورتي كه شبانه رايگان داشته باشه) و هاي وب بهترين ها هستن
ایشئن درست میگم اسیاتک تو خوزستان افتضاحه ..اما تو استانای دیگه خدایی خوبه من یکی از دوستام داره سرعت سرور داخلی و خارجیش یکیه کلا و تک کانکشن هم سرعت بالای 5 مگه و شبا هم سرعتش پایین نمیادنقل قول:
سلام
بچه ها آپلود برای پارس آنلاین جدیدا رایگانه؟؟
چون الان تو گزارش مصرف چیزی به نام ارسال نداره
سلام دوستان امروز منم فرم تخلیه رو پر کردم فرستادم زنگ زدم بهشون میگن 15 روز طول میکشه خطتو تخلیه کنم گفتم چه وضعشه معمولا 5 روز تخلیه میکنن میگفت منطقه مخابرتون دارن تجهیزات انجام میدن طول میکشه این حرفا بچه چی جوری تو سایت 195.ir شکایت بنویسم سریع تخلیه کنن دوستان راهنمایی بفرمایید.
یه شکایت تو 195 حتما بنویسنقل قول:
تو قسمت ثبت شکایت پارس انلاین رو داره اما موضوع شکایت چیزی به نام تخلیه ننوشته که من بنویسم دوستان چی رو انتخاب میکنن چیجوری ثبت میکنن شکایتشونونقل قول: