از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟
Printable View
از کجا باید این مدرک رو گرفت روی کدوم گزینه؟
با مدرک مربیگری B تیم های خوب دنبالت نمیان ، به نظرم تا وقتی که reputation به بین المللی نرسیده این تیم رو ترک نکن تا آن موقع مدرک ش رو هم گرفتی و مطمئنم تیم های خوبی بهت پیشنهاد میدن ، من خودم الان مدرک A دارم و در حال طی کردن مدرک حرفه ای هستم و reputation هم تازه به بین المللی شده ، فصل سومی هم هست که در تیم مالاگا هستم و یک قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا دارم ، یک نایب قهرمانی جام یوفا و یک نایب قهرمانی حدفی اسپانیا و در دو عنوان مربی سال اسپانیا ، فکر میکنم الان با پایان سال پیشنهاد از تیم های در سطح تاتنهام ، اینتر ، میلان و یا لیورپول ، آرسنال داشته باشم ولی از رئال و بارسلونا و منچستر و بایرن فکر نکنم ، مخصوصا که قراردادم پایان فصل تموم میشه و هنوز تمدید نکردم ( البته الان 20 روزی میشه که به خاطر مشغله بازی رو انجام ندادم از امروز میروم برای انتهای فصل سوم ، امیدوارم از تیم های خوب پیشنهاد برسه )نقل قول:
الان سه هفته است بازی رو انجام ندادم و از آنجا که در سیوم در حال گرفتن مدرک PRO هستم گزینش رو دیگه بهم نشون نمیده ولی فکر کنم یا در قسمت HOME ، سربرگ MY CONTRACT ، گزینه بالای RESIGN بود یا در سربرگ my profile بالای گزینه retire ولی اولی محتمل ترهنقل قول:
من خیلی وقته بازی نکردم!!!بچه ها نسخه 15 چطوریه؟؟خوبه؟؟چ پیشرفتایی داشته بازی؟؟
اخرین اپدیت بازی همین 15.1.3 هست؟؟اخه نسخه دیگه ای پیدا نکردم!راستی لیگ ایران واسش ساخته شده؟بازی ک شما استفاده میکنید 3dm هست یا ریلودد؟؟کدومش بهتره؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی از بچه ها نیست؟؟قبلا تاپیک فوتبال منیجر خیلی فعالتر بودا!!!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام. بچه ها راهنمایی برای این بازی هست؟؟
منظورم ترجمه گزینه ها و قابلیت ها و ....
:n12:نقل قول:
درس و دانشگاه نمیذاره به هیچ کاری برسم داداش.
در مورد منیجر امسال بگم که که از نظر بازی تغییری نکرده و ماهیت بازی به شکل سابقه ولی منوی بازی خیلی راحت تر و کاربردی تر شده.
15.1.3 آخرین آپدیت بازی نیست ولی تنها آپدیت بازیه که کرکش موجوده و توسط گروه 3dm کرک شده و skidrow و reloaded بازی رو کرک نکردن. اگر هم نسخه ای توی سایت ریلودد باشه همون نسخه 3dm ه.:n10:
:n12:نقل قول:
راهنمای فارسی رو خبر ندارم ولی توی سایت های fmscout.com و fm-base.co.uk هر چیزی در مورد بازی بخوای هست از جمله راهنماهای انگلیسی بازی.
در مورد لیگ ایران هم فکر کنم یکی از بچه ها توی تاپیک گذاشتش بگردی پیداش میکنینقل قول:
لیگ ایران رو یه فایل من فرستادم بگرد تو صفحات پیداش میکنینقل قول: