در نسخه ١٣ بازي به گونه افراطي راحت ميشد...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
در نسخه ١٣ بازي به گونه افراطي راحت ميشد...
سهیل به نظر میاد موفق شدی نسخه 14 رو نصب کنینقل قول:
در 13 راحت میشد ؟
نه هنوز امتحان نكردم..من تو ١٣ تيمم هميشه بازيكن زير ٢١ سال تو تركيب اصليم ٧ نفر بودن..اين فلسفه ام بود.ميخاستم از لاتسيوً برم سال ٢٠٢٠ كه كرش شد.فك كن بازي رو از استيم خريده بودم.چرا باس اينطورًميشد؟
احتمالا بازی دیگه کشش نداره !! شوخی میکنم ، ولی برای یک بازی اصل عجیبه ، شاید یک مشکل باشه که با اپدیت رفعش کرده باشند ، ببین بعدش اپدیتی براش نیومدهنقل قول:
خيلي سخت به استيم وصل ميشم.تو ميتوني با team viewer چك كني؟از خجالتتم در ميام:(
چه طوری باید این کار رو بکنم ، باید بروم به سایت ؟
team viewe چیه ؟ یکم توضیح میدی
میگم من الآن چه کنم به نظرتون ؟ تیمم رئاله(با سیستم چهار دو سه یک) که ماشالله خودش همه چی داره برای چند فصل ! حمله Benzema رو دارم که دو سه بار زدم زیر گوشش(: دی) الآن عین چی داره بازی می کنه ، ذخیره هم که خسه هست بازیش عالیه با توجه به سنش . هافبک هجومی هم مودریچ و ایسکو هستن . وینگر چپ رونالدو هست ، بیل هست دی ماریا هم هست . از بیل و دی ماریا تو راست کار کشیدم اونجا هم بازیشون دیگه عالی شده . هافبک دفاعی ژابی ، ایاراماندی ، کاسمیرو و خدیرا رو دارم(ژابی بره بازم 2 نفر دارم با یه ذخیره) . دفاع وسطم په په ، راموس ، ناچو و واران . دفاع چپ مارسلو و کوئنترائو ، راستم آربلوا و کارواخال . تنها چیزی که به ذهن می رسه خرید یه بازیکن به جای آربلو است که بگیرم و کارواخال رو ذخیره بذارم . دروازه هم کاسیاس و لوپز !
موندم بمونم تو تیم همینطوری جام ببرم واسه خودم یا برم تو لیگای دیگه ؟
در ضمن کجا میشه فهمید نظر بازیکنام دربارم چیه ؟ نظر طرفدارا چطور ؟
معمولا افرادی که منجر بازی میکنند افت کلاسه براشون که با تیم قوی شروع کنن. دیگه قوی تر از رتال هم تیم وجود داره ؟نقل قول:
این رونالدو تا سن 37 سالگی همچنان گلزن خطرناکیه. توی 36 سالگی اقای گل لا لیگا شده. به عنوان بازیکن ازاد میخواستم جذبش کنم. اما دستمزدش رو هقته ای 350 هزار دلار پیشنهاد داده بود. نتونستم بگیرمش
من به 2 دلیل برش داشتم :
1 . رئالیه شدیدم .
2 . فوق العاده تازه کارم !
ما هم مثل شما. اخرین بازی که منیجر بازی کردم 2007 بود کث اسمش total club manager بود.
برای 2014 هم اول بلد نبودم. اما اینقدر بازی کردم تا یاد گرفتم. مثلا جلوی بارسلونا 4231 ( 3 تا AMC ) میزارم و هجومی. گل رو که زدم بازی رو کنترل میکنم ( تبدیل هجومی به کنترل ) . با این شیوه 2 تا بازی رفت و برگشت رو ازش بردم. منظورم اینه که جلوی هر تیمی معمولا باید سیستم خاصی رو بازی کنیم. این رو هم بعد از چند تا رویای با تیم مورد نظر متوجه میشیم
یه مورد جالب هم داره اینه که من اگه جلوی تیم قعر نشین لیگ با هر سیستمی هجومی بازی کنم میبازم. نمیدونم چرا. مجبورم استاندارد بازی کنم