جدی میگی؟ سنهایزر؟ اولین باره میشنوم! رفیق خودم کریتیو داشت cx95 گرفت البته اوردن براش خیلی راضیه ازش.نقل قول:
از کجا گرفتی cx500؟ جنسای بعثتم دیگه داره مشکوک میزنه! D:
Printable View
جدی میگی؟ سنهایزر؟ اولین باره میشنوم! رفیق خودم کریتیو داشت cx95 گرفت البته اوردن براش خیلی راضیه ازش.نقل قول:
از کجا گرفتی cx500؟ جنسای بعثتم دیگه داره مشکوک میزنه! D:
نه من مدلهای بالای EX رو تو بازار ندیده ام ... باس اگه می خوای سری اکستراباس سونی هست که یکی از دوستان هم راضی بود ازش ...نقل قول:
* شما از بچه های پی.تی نیستی/نبودی؟ ... یه gba داشتیم اونجا ...
نه دیگه این شد سومین مورد ... احتمالا تاثیر ماه رمضونه (شوخی) ...نقل قول:
من بطور تجربی اینطور دیده ام که اشکال(اشکال که نه .. ویژگی ِ) جنس گرون و باکیفیت همینه که همه رو به موافق و مخالف تقسیم می کنه ... یا واقعا عالیه و خیلی راضی و خوشحالی ؛ یا تو ذوقت می خوره و ... (اینو اتفاقا توی پی.ام هم به یکی از دوستانی که معمولا باهاش تبادل دارید داشتم عرض می کردم)
من اتفاقا دیروز توی یه جمعی مدل K512 از AKG رو دست یکی از بچه ها دیدم که می گفت 75 تومن خریده از همون پاساژ ایران ... نسبت به قیمتش خوب بود ؛ عالی نبود البته (کلاً همیشه اینطوریه که محصولات دامنه متوسط به پایین کمپانی های معظم رو آدم با یه جور بدبینی سمتشون میره - انگار که حالا که قیمت رو کات کرده ان پس حتماً کیفیت رو هم کات کرده ان - که البته معمولاً فقط یه حسه و واقعا اینطور نیست) ... بهرحال غرض اینکه زیر 100 تومن هم هدفون AKG پیدا میشه که به نظرم از از مدلهای مشابه کریتیو قدری بهتر بود (اختلاف اندکه طبق معمول)...نقل قول:
ولی این زینهایسر به نظر من چیزه خیلی خری نیست
الکی گندش کردن
در مقایسه با چی؟نقل قول:
کلی میگم اخه خیلی تعریف میشد ازش ولی چیزه خیلی مالی نبود حداقل cx300 که اینطوری نیست
حالا میخوام یه px100 بگیرم ببینم چطوره
بحث سلیقه هم هست دیگه. همون بحثی که صحبتش بود. هر آدمی یه صدایی بهش میسازه. طبیعی هم هست.نقل قول:
البته از CX300 که تعریف میشد ولی سنهایزر بیشتر به خاطر هدفون های on-ear و around the ear معروفه.
سلام دوستان
نظرتون راجع به sennheiser 300 II چیه ؟
از نظر باس+کیفیت+تفکیک ؟
توضیحات : من الان یه EX-32 دارم که ازش راضیم.اینو گفتم تا سطح انتطارات من بیاد دستتون
دیدم دوستان تو تاپیک بد تعریف کردن یکم ترسیدم
با تشکر
ممنونم
منظور CX300 II هستش احتمالا ؛ ها ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین ..نقل قول:
مدل K512 رو دیدم ...
از ظاهر یک محصول حرفه ای به نظر میرسه ولی ظاهر همه چیز رو نمیگه ...
قسمت گوش مثل اینه چرم و یا جیره .. این باعث عرق کردن گوش نمیشه ؟!
مدل HQ 1900 کریتیرو رو تست کردید !؟ کیفیتش چطوره ؟! و نسبت به این مدلی که معرفی کردید ...
قیمت فعلی ؟! با توجه به اختلاف نزدیک به 20 تومن بین 1900 و این مدل کدوم به صرفه تره ؟!
یه نفری بود توی بازی سنتر تبلیغش رو زده بود مغازش هم توی پایتخت بود قیمتش هم خیلی خوب بودنقل قول:
نه این اکستراباس ها زیادی باس می دهند و شفافیت صدا رو فدای باس کرده البته این ها از چند تا ریویو خوندم، دنبال سری مانیتورینگش (ex) بودم. به غیر از سونی و سنهایزر، earbud درست حسابی توی این رنج نیست؟ شما بودید برای یه هدفون بالانس زیر 100 تومن چه مدلی رو پیشنهاد می کردید.نقل قول:
چرا سیمور جان، دلمون واسه مقاله های نظامیت تنگ شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]