راستی نگفتی چرا نمیتونی بازی کنی چون خیلی دوست داشتم نظرتو درباره بازی بعد اومدنش بدونم .نقل قول:
Printable View
راستی نگفتی چرا نمیتونی بازی کنی چون خیلی دوست داشتم نظرتو درباره بازی بعد اومدنش بدونم .نقل قول:
راستش سیستم دیگه خیلی پیر شده و بازیهارو جواب نمیده و ازاون طرفم وضعیت مالی اصلا مساعد نیست که سیستم رو عوض کنم :n01: .نقل قول:
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ عرضه بازی رو در اروپا 19 September اعلام کرد .
پس اگه اینطوریه دیگه دموی دوم نداریم . چون تا دموی اولو بدن خوده بازی میاد بیرون دیگه وقتی نیس.نقل قول:
خسته نباشین. دمو تو آگوست میاد؟ می خواستین بذارین 3 روز قبل اومدن خود بازی بدین. :D
به سلامتی 2014 در راهه..من اولین روزه پست 2014 میخونم و میخوام یکی خبر خوش بده بگه که لیگ کشورا که حذف شده بود دوباره هست?
اره لیگ هم هست ! فقط تو 2013 نبود که الان دوباره به حالت اول برگشته !نقل قول:
بخش community که حذف شده بود و بعدش توی آپدیت فقط حالت آنلاینش اومده بود، دوباره هست یا نه؟
حالا که خبر نیست ...:n02:> تصاویری از مسابقات2013 PES در کشور آلمان که دو ماه پیش به پایان رسید . ببینین چه تشکیلات دارن :n04: . فکر کنم مرحله پایانی و فینال در یک مکان حومه شهر برگزار شده . انگار امکانات رفاهی فراوونه اونجا و اونایی که بازی ندارن دور هم رفتن یه فوتبال واقعی رو تو محوطش تجربه میکنن (حالا تو دنیای مجازی فوتبال سرم نمیشه اینجا که سو لاخی :n02: ).اونطرفم یه عده دارن با تیروکمان میزنن بیرون هدف :n02: . خلاصه حسابی بهشون خوش میگذره . :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانومها در تمام زمینه ها حضور پر رنگی دارند و در صحنه حاضر هستند . ( آقا ) :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ایرانی پاشه بره اونجا پوزشونو به خاک بماله برگرده :n06::n05: