بهم ثابت شد که این گردان اصلا دروازهبان نیست!
Printable View
بهم ثابت شد که این گردان اصلا دروازهبان نیست!
حالا من هی میگم نیلسون بهتره، شما بگین نه : دی
جو انزلی زیادی به نفع ملوان بود ... بازی تو این زمین سخته ...
خوب بازی نکردیم، به جز چند دقیقه در نیمه دوم، کلاً بازی دست ملوان بود ...
ولی خب مساوی هم غنیمت بود ؛ با توجه به اینکه چندین و چند موقعیت صد در صد گل رو هم ملوان از دست داد ...
من یکم نظرم با کوروش متفاوته
ما در غیاب تقریبا 50 درصد خط دفاعیمون یعنی نیلسون و حسینی روز نسبتا خوبی داشتیم
فکر میکنم در نیمه اول ملوان نسبتا بهتر بود اونم به خاطر بیشتر در اختیار داشتن توپ نه موقعیت سازی
اما پرسپولیس در نیمه دوم هم از نظر تاکتیکی برنده بازی بود هم از نظر نتیجه
امروز این ملوان تیمی نبود که در جریان بازی به ما گل بزنه
و به نظر من هر دو گل ملوان مشکوک بود
گل اول که اگر اولادی توی آفساید باشه به خاطر دخالتش در بازی و پریدن از روی توپ صد در صد باید آفساید اعلام میشد و گل دوم هم واقعا من متوجه نشدم چه خطایی از نوری لب خط گرفت
گل اول ملوان
دوستانی که دنبال چنین صحنه هایی میگردن به همین گل دقت کنن
حرکت اولادی دقیقا تعریفش دخالت در جریان بازی بود
نیمه دوم درسته که ملوان بیشتر رو به جلو حرکت میکرد اما دقیقا تیمی که بازی رو اداره میکرد پرسپولیس بود
درسته که پرسپولیس با نفرات بیشتری توی دفاع شرکت میکرد اما تیمی که راه به گل رسیدن رو پیدا کرده بود پرسپولیس بود و تیمی که قصد داشت این راه رو ببنده ملوان بود
به همین خاطر بود که تعویضای ملوان تدافعی بود و تعویضای پرسپولیس هجومی ملوان شیرزاد رو آورد پرسپولیس یه مدافع و هافبک کم کرد و دو مهاجم آورد
پرسپولیس امروز اگر روی ضد حمله ها کمی بیشتر دقت میکرد میتونست به گلهای بیشتری برسه
من از بازی تیم در نیمه دوم واقعا راضی هستم نتیجه مساوی شد اما به نظر من پرسپولیس نیمه دوم خیلی بابرنامه تر بود
متاسفانه باز هم روی یه شوت در دقایق ابتدایی غافلگیر شدیم و گرنه میشد با دست پر از انزلی برگشت
میتونستیم این بازی رو ببریم.خیلی حیف شد متاسفانه گردان داره به بهترین شکل ثابت میکنه که چرا ژوزه به نیلسون بیشتر از اون اعتماد داره.درسته نتیجه مساوی نتیجه بدی نبود ولی خیلی راحت میشد از این بازی با دست پر بیرون اومد.مخصوصا تو نیمه دوم تیم تو ضد حملات خیلی خوب عمل کرد به جز ضربات آخر .تعویض های ژوزه به نظرم بیشتر احساسی بود تا با برنامه.ورود کاظمیان و رضایی کوچکترین تاثیری در روند تیم ایجاد نکرد بجز توپ لو دادن های زیاد این دو تا.متاسفانه هادی نوروزی هم با وجود حضور چندین سالش تو پرسپولیس هنوز به پختگی نرسیده و فرصت های بسیار خوبی رو این بازی از دست داد.بهترین بازی زمین و پرسپولیس هم به نظرم محسن بنگر بود.چندتا سوتی داد ولی در کل خیلی خوب تونست دفاع تیم رو جمع کنه و موثر بازی کرد.
بازی تو زمین تیم ملوان برای همه تیمها سخته فکر کنم اخرین بازی که تو انزلی ملوان رو بردیم زمان آری هان بود که 1-3 تونستیم بازی ببریم نیمه اول که زیاد نمیشه درباره اش حرف زد اکثر جریان بازی دست تیم ملوان بود ولی موقعیت گلی نتونستن درست کنن جز اون ضربه ایستگاهی که با اشتباه فاحش شهاب گردان دروازه تیم باز شد نیمه دوم نسبت به نیمه اول خیلی بهتر بازی کردیم و تونستیم با دو گلی که توسط هادی نوروزی و فشنگچی زدیم بازی برگردونیم که باز سر یک ضربه ایستگاهی و اشتباه شهاب گردان دوباره دروازمون باز شد غیبت سید جلال حسینی و نیلسون در بازی امروز خیلی احساس شد مطمئنم اگه نیلسون داخل دروازه بود بازی نتیجه اش به این نحو برامون رقم نمیخورد خدا کنه سر بازی با تراکتور نیلسون دوباره تو ترکیب اصلی تیم باشه تا حداقل خیالمون از جانب دروازه راحت باشه
من فکر می کنم خرید گردان از اول هم اشتباه بود. من همون موقع هم گفتم که این ها می خوان از شر دروازه بان های سوتیشون خلاص شن و برن یه دروازه بان سوتی دیگه بگیرن و حسابی هم پافشاری می کردن به این قضیه. خوبه باز آخرا نیلسون رو گرفتیم.
البته این رو هم بگم که فشار زیادی رو داره تحمل می کنه گردان و نباید اینقدر اون در شرایط بدی گذاشت تا خودش رو ثابت کنه و نتونه.
در مورد بازی هم همون خرف های قبل رو باید زد.
بازی نه چندان خوب و پر از اشتباه و پر از کارت های زرد بیهوده و ...
حالا بازی بعد هم بنگر رو نداریم و هم انصاری فرد رو.
یه چیزی هم در مورد نوری ، علی عسکر و انصاری فرد باید بگم.
نوری من رو به یاد ژاوی می ندازه. از این لحاظ که تقریبا هم پست اونه و بازیکن بدی هم نیست اما یه جورایی 180 درجه با ژاوی در یک خصوصیت متفاوته.
ژاوی معروفه به این که پاس های سالم زیادی در هر بازی میده و نوری به اعتقاد من به این معروف شده که پاس های اشتباه زیادی در هر بازی میده.
اما علی عسکر. علی عسکر در زمان علی دایی اگه یادتون باشه تو پست هافبک چپ بازی می کرد و به نظر من بهترین بازی های دوران ورزشش رو در همون زمان داشت اما با رفتن دایی اون هم هیچ وقت به دوران خوبش بر نگشت. واقعا این جاست که نشون میده مربی باید بلد باشه چه جوری از بازیکن بازی بگیره.
انصاری فرد هم نا خودآگاه من رو به یاد کریس رونالدو میندازه. اما نه رونالدو حال حاضر بلکه رونالدو چندین سال پیش. انصاری فرد بازیکن خوبیه اما گاهی اوقات کارهایی با توپ می کنه و ضربه هایی به توپ می زنه تو محوطه جریمه که آدم رو انگشت به دهن می ذاره. کارهای عجیب و غریبی که گل نزن ترین بازیکن ها هم شاید انجامشون ندن.
درودگر:20 موقعيت گل داشتيم
صادق درودگر ميگويد ملوان در فصل جاري ليگ برتر به دنبال کسب سهميه آسيايي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديرعامل باشگاه ملوان، درباره ديدار اين تيم برابر پرسپوليس که با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد اظهار کرد: تيم ما امروز خيلي خوب بازي کرد. موقعيتهاي زيادي داشتيم اگر قرار بود به بازي خوب امتياز بدهند، امروز ملوان بايد 6 امتياز ميگرفت.
وي ادامه داد: ما 20 موقعيت گل روي دروازه پرسپوليس داشتيم اما آنها فقط دو فرصت داشثتند که همانها هم تبديل به گل شد. ما سه امتياز اين بازي را روي حوادث و شرايط استثنايي فوتبال از دست داديم.
درودگر با اشاره به اينکه ملوان امسال به دنبال کسب سهميه آسياست به ايسنا گفت: من از عملکرد کادر فني و بازيکنان در هفتههاي گذشته راضي هستم روند خوبي داشتهايم. بدون شک با کمک اين هواداران امسال به دنبال کسب سهميه آسيا هستيم.
مديرعامل باشگاه ملوان درباره شعار عليه هدايتي گفت: به هيچ وجه کسي عليه هدايتي شعار نداد. اين جو را افرادي ايجاد کردهاند که در فوتبال نبودهاند و تازه به ورزش آمدهاند. آنها فکر ميکنند فوتبال هم مثل مکان قبلي است که در آن کار ميکردند. آنها قصد دارند با شانتاژکاري به مردم دروغ بگويند اما روسياهي به آنها ميماند.
صادق درودگر درباره داوري اين بازي هم گفت: داوري بد نبود هرچند که گل دوم ما صددرصد گل بود و داور به اشتباه آن را نپذيرفت. در صحنهاي که حسين ماهيني رافخايي را از پيش زد هم اين بازيکن بايد کارت قرمز ميگرفت اما داور به او اخطار داد.
منبع
پی نوشت::18:
درودگر یکی از طنزهای فوتبال ماست
البته تفاوتش با کسی مثل کفاشیان اینه که یک طنز عبوسه نه خندان
فکر کنم یه بازی دیگه رو دیده باشه
زدن دو گل از روی ضرربات ایستگاهی و خوردن دو گل زیبا و روی کار تیمی رو کاملا وارونه جلوه داده:31:
منم بازی خوبی از گردان ندیدم و مطمئنآ از فرصتی که گیرش اومد نتونست استفاده کنه واسه اثبات خودش، اما اگه هر کس دیگه ای هم باشه که به امید شماره 1 تیم ملی بیاد ولی بجاش 11 هفته متوالی نیمکت نشین باشه نمیتونه از تمامی توانایی هاش و پتانسیلش استفاده کنه :sq_11:
هادی نوروزی هم نه زیاد خوبه و نه زیاد بد نسبت به بقیه بازیکنا ، من خودم همیشه اونو تو اولویت 5-4ام خط حمله پرسپولیس قرار میدم ولی هر موقع بازی کرده چیزی واسه تیم کم نذاشته و از این مطمئنم که همیشه نهایت سعی و تلاشش رو میکنه واسه تیم ولی خوب در کل بازیکن متوسطیه و باید در حد خودش ازش انتظار داشت...
خوب بازی کردن فشنگچی که خیلی وقته به یه بازیکن با حرکات قابل پیش بینی و کلیشه ای تبدیل شده بود برام خیلی عجیب بود :sq_19:و متفاوت ظاهر شد به یاد دورانش تو صبا !
ولی حالا هم که نگاه میکنم به وضعیت جدول هنوز هم به صورت عجیبی شانس قهرمانی داریم :دی ولی باید یه چیزی فراتر از استاندارد های فوتبال ایران بازی کنیم:sq_24::sq_2:... اختلافمون 10-13 امتیازه با صدر...
حتما باید یه روز یه بحثی راه بندازیم مبنی بر اینکه چرا تو لیگ ایران تیم ها انقدر با امتیاز های کم بین 4 تا تیم بالای جدول هستن!!
ژان ژی (بازیکن چینی):
این یه افتخاره که ما با علی کریمی رقابت می کنیم. علی یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ آسیاست. فردا شب شب بزرگی خواهد بود و بودن در کنار علی کریمی، به این هیجان اضافه می کنه. او یکبار این جایزه را برده و یکی از بهترین های تاریخ فوتبال آسیاست.
هوان لی (بازیکن کره ای):
علی کریمی اسمی بزرگ در فوتبال آسیاست. او و فوتبالش رو از نوجوانی پیگیری می کردم. علی در کره محبوبیت زیادی داره . او الگوی بچگی هام بوده . نشستن در کنارش هم برایم هیجان انگیز است. او بهترین بازیکن آسیاست.
گردان رفت که به نیمکت دوخته بشه و سرنوشت معمار زاده رو پیدا کنه. دیگه مطمئنا هیچکس توقع نخواهد داشت که در بازی های آینده از گردان استفاده بشه
نیمه اول که افتضاح به تمام معنا بودیم و هیچ موقعیت درست حسابی نداشتیم
نیمه دوم بهتر شدیم که یکی از دلایل اصلیش خستگی بازیکنان ملوان بود چون تو نیمه اول شدیدا پرس میکردن از نظر بدنی کم آوردن برای نیمه دوم
نبود حسینی هم کاملا که کاملا حس شد. به نظرم بهتر بود از همون اول 4 دفاعه بازی کنیم
تو این 2-3 بازی اخیر نوروزی تقریبا تو اکثر گل هایی که زدیم نقش مهمی داشته و جزو بهترین بازیکن هامون بوده
به این تیم که من امیدی ندارم ولی باز امیدوارم با حضور کریمی و حقیقی یه مقدار بهتر شیم و بتونیم بیشتر حمله کنیم
دوستان فقط یه سوال داشتم. پولادی رو نیمکت بود یا نه؟
دوستمون جناب گرافیکار هم خوشم میاد همیشه نیمه پر لیوان رو میبینن. یعنی فکر کنم یه قطره هم تو لیوان باشه همون رو میبینن:31:
از بارسلونا انتقار میکنن ولی از پرسپولیس ژوزه نه:31: