ای کاش یه مهاجم داشته باشیم که وقتی تیم رفت تو زمین بگیم این هست گل بزنه
Printable View
ای کاش یه مهاجم داشته باشیم که وقتی تیم رفت تو زمین بگیم این هست گل بزنه
غیبت دوباره ساموئل و بائو/ رأی موافق و مخالف برای بازگشت مجیدی
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آخرین تمرین تیم استقلال پیش از دیدار برابر سایپا در چارچوب رقابت-های جام حذفی عصر امروز از ساعت 15 در کمپ زنده یاد ناصر حجازی برگزار شد.
* در تمرین امروز امیر قلعه-نویی حضور تماشاگران و خبرنگاران را ممنوع اعلام کرد در حالی که تعدادی از تماشاگران داخل کمپ ایستاده بودند اما از آنها خواسته شد تا محل کمپ را ترک کنند با این وجود در پایان تمرین برخی از هواداران وارد کمپ شدند.
* در این تمرین ساموئل و میثم بائو مثل روز گذشته غایب بودند.
* مهرداد حسینی یکی از دروازه-بانان آبی-پوشان به علت مصدومیت تمرین نکرد.
* پویا امینی بازیگر تلویزیون تمرین امروز را از نزدیک مشاهده کرد.
* آرزه، بازیکن بولیویایی جدید استقلال، امروز با حضور در کمپ این تیم، اولین تمرین خود را انجام داد.
* امین منوچهری،- میثم حسینی و میلاد میداودی که در حال جدا شدن از استقلال هستند در تمرین امروز حاضر نشدند.
* در ابتدای تمرین بازیکنان به گرم کردن و کارهای ترکیبی پرداختند. در پایان ضربات پنالتی تمرین کردند و همچنین روی شروع مجدد از نقطه کرنر کارهای تاکتیکی انجام دادند.
* مجتبی جباری و امیرحسین صادقی زودتر از سایر بازیکنان کمپ را ترک کردند. جباری در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر علت این کار گفت بازیکنان تمرینات ضربات ایستگاهی انجام می-دهند و به همین دلیل من زودتر زمین را ترک کردم.
* برخی از هوادارانی که وارد کمپ شده بودند در مورد حضور فرهاد مجیدی و کاپیتانی او صحبت می-کردند. برخی معتقد بودند که او باید به استقلال بیاید و برخی مخالف این موضوع بودند
بائو بازی با سایپا را از دست داد
میثم بائو چند روزی است در تمرینات تیم استقلال شرکت نمی-کند چراکه این بازیکن با آسیب دیدگی روبروست.
بائو در گفت-وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: متاسفانه بعد از بازی با داماش دچار آسیب دیدگی جزئی شدم و مجبورم تا روز یکشنبه فیزیوتراپی کنیم از همین رو قطعا به دیدار مقابل سایپا نخواهم رسید.
دیدار تیم-های استقلال و سایپا روز جمعه از ساعت 16:15 در ورزشگاه آزادی برگزار می-شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما شاهد باشین .
تو این وضعیت خراب خط حمله ، مدیرعامل و سرمربی و هوادارها همه دارن میگن فرهاد بیا - فرهاد بیا
بیا دیگه بابا ، الان وقت ناز کردن نیست داش فرهاد. تیم لنگه یه مهاجم 6 دانگه .
میگن جواب ملت رو نمیده اصلا ، اگه نیاد چه برداشتی باید کرد ؟؟
خوب بازیه سختی با سایپا داریم اونم توی جام حذفی . دوستان اگه به خاطر بیارن سایپا همیشه مارو اذیت کرده . اسم سایپا همیشه برای ما نحس بوده !
کاری به بازیکنایی که داشته و سرمربیاش ندارم اما اگه دقت کرده باشید یا از سایپا باختیم یا اگه بردیم به زور با گل های دقیقه نودی بردیم ! در کل بازی خیلی سخته و من خیلی نگرانم .
بائو هم که مصدوم شد که البته نمیشه روی این بازیکن هم حساب کرد . یه روز عالیه یه روز گند میزنه به تیم آدم تکلیفشو با این بازیکن نمیدونه !
از بازیکنایی که تازه به خدمت گرفتیم هم بعید میدونم استفاده کنیم آخه چند روزی بیشتر نیست که با تیم تمرین کردن . از وضع مجتی جباری هم خبر نمیدن که آیا بازی میکنه یا نه . والا جواد نکونام که خودش توی 90 گفت 1 ماه بود پاش به توپ نخورده بودو از بازیه اول آوردن الان جباری 2 هفتس داره اختصاصی و یک هفتس داره با بقیه بچه ها تمرین میکنه دیگه نمیدونم کی میخوان بازیش بدن
میداوودی هم معلوم نیست چی شد یا شاید من اطلاع ندارم . کلا بازیه خیلی سختیه . به نظرم خط حملمون یا ذوج آرش میلاد باشه یا فقط آرش باشه . آقا اصلا اون منوچهری نباشه یه مهاجمه بازی کنیم بهتره تا اون باشه و 2 مهاجمه بازی کنیم !
خط هافبک هم به نظرم دیگه مجبوریم از بازیکن هایی که خریدیم استفاده کنیم . در کل امیدوارم این بازیو به سلامت پشت سر بذاریم
بازیه اول هم برای ما هم پرسپولیس خیلی سخت افتاده !
اگه نیاد این برداشتو میشه کرد که اصلا کسی باهاش تماس گرفت که جواب نده؟نقل قول:
میدونی داداش هوادار بگه فرهاد بیا فرهاد بیا که اون نمیتونه بیاد دم دفتر استقلال بگه حاجی با من قرارداد میبندی؟
این از هوادار . اما حرفهای سرمربی و مدیر عامل ! به اینیم که توی 2 تا مصاحبه میگن فرهاد بیا نمیشه اتکا کرد
فرهاد خودش توی مصاحبه با گل گفت من خداحافظیم رو فقط برای به وجود نیومدن حاشیه برای تیم استقلال انجام دادم ولی خودم در مورد آینده تصمیم میگیرم . این یعنی چی؟یعنی تمایل بازی داره و یه جور داره ماسمالی میکنه خداحافظیشو
اما حالا از اینور ژنرال و حاجی دارن میگن فرهاد . ولی به روزنامه و گزارشگر و خبرنگار نباید بگن فرهاد که . تا فرهاد بره مثلا روزنامه خبر ورزشی بخونه که آقا قلعه نوعی توی فلان تمرین استقلال 2 خط گفته ما فرهاد مجیدی رو میخوایم ! باید باهاش تماس بگیرن و خواستار حضورش بشن و رسما ازش بخوان بیاد با استقلال قرارداد ببنده مثل نیم فصل اول که تا تهران هم اومد . اما الان فقط دارن به خبرنگارا میگن فرهاد بیا ! نمیدونم مگه خبر نگارها قراره زنگ بزنن به فرهاد بگن که آقا مدیر عامل باشگاه استقلال با شما کار داره گوشی دستت !!!
این زنگا و این صحبت ها هم همش کشکه . کی به کیه؟ یه چیزی میگن دیگه . مثل بازیه خداحافظی و این حرفا که خود فرهاد روحشم خبر دار نبود . اگه واقعا برن جلو و خواستار حضورش شن فرهاد هم میاد
اومدن فرهاد مجیدی به نظر یه هوادار ساده به نظر میاد و توقع هوادارا اینه که وقتی صداش می زنن , حرف هوادار رو رد نکنه و برگرده ..ولی خیلی مسائل هست که از حرف های هواداران مهمتر هست .فرهاد مجیدی اگه یادتون باشه خودشو مدیون مکتب حجازی می دونست و میدونه و حتی گفتوگو ها و مصاحبه هایی که علیه هم انجام دادن رو نمی تونه همینجوری یهو بزنه زیرش و بیاد و با کسایی که روزی بدترین دشمن استقلال خطابشون می کرد کار کنه .. این حرفشو حتمآ همه به یاد دارن " من شاگرد مکتب حجازی نیستم اگر با این آقایان کار کنم " خوب اگر الان برگرده پس اون همه حرف ها یعنی کشک ؟ آبرو خودشو بلاخره باید حفظ کنه ..دومین قضیه هم این هست که از کجا معلوم بیاد تو تیم و همش ذخیره نباشه و کلآ دوباره باز دعوا نشه و حاشیه ایجاد نشه ؟!به نظرم اون حرف هایی که مجیدی گفته برای آیندم خودم تصمیم می گیرم فکر کنم منتظره که قلعه نوعی دستش از تیم کشیده بشه و دوباره برگرده ...من که واقعآ گیج شدم ...:n29:از کدوم فرهاد بگم . از فرهادی بگم که رو اوج آمادگی و موقعی که می تونست برای تیم ملی کشورش افتخار کسب کنه و جام جهانی تجربه کنه , مجبور باشه پشت افرادی که فقط به خاطر چشم و هم چشمی دعوت شدند و توی تیم ملی نقش دیوار رو بازی می کردن , خاک بخوره . از فرهادی بگم که حتی در سن 37 سالگی هم بهترین مهاجم ایران باشه ولی به خاطر یه سری باز نتونه بازی کنه و فقط نظاره گر باشه ..منتظر اون روزیم که فرهاد مجیدی با نشان مربیگری حرفه ایش میاد و ه در تیم ملی و هم در استقلال افتخار کسب کنه و آبرو خیلی های ببره و روزی برسه که همه ازش درس بگیرننقل قول:
همه میدونن که فرهاد شاگرد حجازی بوده ولی من معتقدم در اون شرایط نباید از حجازی مایه میگذاشت . درسته که قلعه نوعی با حجازی مشکل فنی داشت ولی خود قلعه نوعی مگه دست یار حجازی نبود! فرهاد یه چیزی گفته که خیلی سنگینه و همین سینه سپر کردن ها یه مقدار کار برگشتنش رو سخت کرده. با این شرایط 2 وضعیت پیش میاد :نقل قول:
1- یا باید غرورش رو بشکنه و حرفهاش رو پس بگیره و برگرده - در این صورت دل هوادار ها رو شاد کرده ولی معلوم میشه که از روی لجبازی و احساسات حرف زده بوده!!
2- یا رو حرفش سماجت میکنه و غرور و آبروش رو حفظ میکنه - در این صورت به درخواست مردم پشت کرده و از محبوبیتش کم میشه ، چون موفقیت استقلال اولویتش از همه ستاره ها و اسطوره ها بالاتره و بخاطر غرورش به داد تیم نرسیده.
فرهاد هر چی داره از استقلال و مردم و این تماشاگرها داره. اگه همون قدر که هوادارها دوستش دارن اون هم برای مردم ارزش قائل باشه ، هیچ عیب نیست که غرورش رو بشکنه و خودش بیاد دفتر باشگاه و همونطور که گفته بود مثل یه سرباز به استقلال خدمت کنه. این یعنی گذشت و مردونگی که از مکتب حجازی یاد گرفته. همونطور که در زمان فوت مادر قلعه نوعی به خانه قلعه نوعی رفت و بهش تسلیت گفت
دوستانی که از دست منوچهری شاکی بودن شب میتونن راحت بخوابن ...
قطعی رفت نفت :
به گزارش خبرگزاري مهر، مديران عامل دو باشگاه نفت تهران و استقلال عصر روز چهارشنبه توافق نامهاي را براي معاوضه و انتقال دائمي دو بازيکن استقلال با يک بازيکن نفت تهران به امضاي نهايي رساندند که بر اساس اين توافق نامه امين منوچهري و ميثم حسيني با ايمان موسوي معاوضه شدند که اين انتقالات به صورت قرضي نبوده بلکه به صورت دائمي است.
منصور قنبرزاده ضمن تاييد اين خبر گفت: باشگاههاي زيادي خواستار به خدمت گرفتن امين منوچهري و ميثم حسيني بودند اما خوشبختانه ما بدون آنکه وجهي بپردازيم طي يک توافق نامه رسمي موفق به معاوضه اين دو بازيکن با ايمان موسوي شديم.
وي با بيان اينکه اين نقل و انتقالها به صورت دائمي صورت گرفته نه قرضي است، در خصوص جزئيات آن اظهار داشت: قرارداد امين منوچهري با استقلال سه ساله و ميثم حسيني نيز تا پايان فصل جاري است، بنابراين عين اين قراردادها به باشگاه نفت تهران منتقل شده و ما متعهد شديم باقيمانده مبلغ مالي قرارداد اين دو بازيکن در نيم فصل دوم را بپردازيم.
مديرعامل باشگاه نفت تهران در مورد ايمان موسوي تصريح کرد: قرارداد موسوي با باشگاه نفت هم سه ساله بود که عين اين قرارداد و تعهدات مندرج در آن به باشگاه استقلال منتقل ميشود. همچنين متعهد شديم 40 درصد باقيمانده از قرارداد ايمان موسوي در فصل جاري را نيز بپردازيم، به همين دليل استقلال در مورد پرداخت 40 درصد باقيمانده از قرارداد اين بازيکن تعهدي ندارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوچهری + حسینی = موسوی ؟؟؟
باید خیلی شاخ باشه که چنین معامله ای باهاشون کردیم.
چند تا بازی فیکس بازی کنه معلوم میشه چند مرده حلاجه.
اول فصل هم خیلی امیدوار بودیم : نکونام +توزی +جاواریو+بائو+ساموئلو....
اما در عمل هافبک و خط حمله شدن نقطه ضعفمون.
زمان معلوم میکنه این خریدها درست بودن یا نه !!
آره ایمان موسوی بازیکن خیلی خوبیه . ما توی لیگ برتر بازیکن مهاجم خوب زیاد داریم حالا نه در حد مجیدی اون که استثنا هست اما در حد همین برهانی خودمون هستن لااقل از 4 تا موقعیت یکیش رو گل میکنن . اگه ذوج خط حمله ی هم دیگه هم بشن از 4 تا 2 تاشو گل میکنن:n02:باز بهتر از اون منوچهریه که هیچ کاری بلد نیست بکنه !
خدا رو شکر برم یه نماز شکر بخونم خداوکیلی . فقط مونده این بیک زاده ! اینم بره دیگه ما یه نفس راحتی میکشیم:n02: