اگه بخوای بر اساس اولویت ها و علاقه هایی که زدی ببینی توی چه رشته هایی قبول شدی باید بزنی "بر اساس علاقه" ولی اگه بخوای ببینی بر اساس رتبه کلا چیا میاری باید بزنی"بر اساس توانمندیها"بعد دیگه خودش میاد
اگه بخوای بر اساس اولویت ها و علاقه هایی که زدی ببینی توی چه رشته هایی قبول شدی باید بزنی "بر اساس علاقه" ولی اگه بخوای ببینی بر اساس رتبه کلا چیا میاری باید بزنی"بر اساس توانمندیها"بعد دیگه خودش میاد
سلامنقل قول:
ببین من نمی خوام الکی امید وارد کنم ولی ساله پیش دوستم با سهمیه ی شاهد رتبه اش حول و حوش 200 شد راستش رتبه کشوریشو نگفت ولی با همون رتبه پزشکی تهران قبول شد
فک کنم اگه یکم درست انتخاب رشته کنی چیز خوبی قبول می شی
ولی چون رتبه ات مرزیه حتما یه مشاور برو
راستی یه چیزی 100 در صد به حرف مشاور ها هم گوش نکن چون به همین دوستم گفته بودن عمرا پزشکی بیاری ولی اون انتخاب کرد و قبول شد
و چندتا انتخاب رشته ی رویایی تو سعی کن بومی بزنی!
اگه هم که پسر باشی شانست بالاتر میره!
من دانشگاه شیرازو نمیدونم ولی در مورد اصفهان ...کلا اگه سخت افزار میخواهی طرف دانشگاه اصفهان نرو استاداش یکی ماه تر از اون یکی...مستعد در امور ازار دانشجو و نابودی روحیه!!! ولی نرمش بدی نیست استادای خوبی دارن ..نمیدونم چرا ولی معمولا بچه های فعالی هم داره که خودش کمک کنندست ...من ماله یک قرن پیش دانشگاه اصفهانم ولی دوستم که تازه فارق التحصیل شده بود میگفت یه استاد خفن جدیدا اومده که خیلی از درسای نرمو ارائه میده و یکم گاهی اذیت می کنه البته خیلی خوبه ولی در همین حال سخت گیرم هست.. ما که قبلا هر چی تلاش میکردیم اقبال نمره بالا کم نصیبمون میشد ولی شاید بچه های جدید درسخون تر از ما شدن!نقل قول:
جو گیرینفیش هم در مورد دخترا گویا بالا رفته (از پارسال یکسری بانوان چیززززز گذاشتن) ولی پسرا رو نمیدونم!
سلام من درباره مهندسی شیمی هیچی نمیدونم میشه کمکم کنید؟نقل قول:
سلام اره سنجش اینکارو میکنه ولی رایگان نیست اول باید یه کارت 10تومنی بخرینقل قول:
دولتی هم بعد از جوابها همینطوری انتخاب رشته میکنیم؟
.
نفل قول :
.
نقل قول:
سلام
من هم میتونم مهندسی نفت سبزوار یا تهران(واحد فومن) روزانه قبول شم هم مهندسی عمران روزانه(اکثر شهر ها به جز تهران و اصفهان و گیلان)(((عجب سوالی!!)))
حالا شما عزیزان دلم بگید که کدوم رشته اینده شغلی بهتری داره ؟
با دلیل و درسته و حسابی بگیداااااااااااااا،!!
سلام دوستان نظرتون درباره رشته ی مهندسی it چیه؟بازار کارش خوبه؟راستشو بخواین من خودم به این رشته علاقه دارم ولی میترسم بازار کارش خراب باشه و در آینده به مشکل بربخورم.الا من 99 درصد دوستام میخوان برن عمران یا هم معماری.به هر کی میگم رشته it میخوام برم یه جورایی تو دلش بهم میخنده و مسخرم میکنی.من رشته عمران هم اگه بخوام میتونم برم .خواهشا یکی کمک کنه.بدجور دودل شدم.در کل بازار کار it چطوره؟تا چ مقطعی میشه ادامه تحصیل داد؟
دوستان گزینه دو کاملا مجانی انتخاب رشته میکنه حتما یک سری به اونجا بزنید ضرر نمیکنید:46:
من خودم کامپیوتر شیرازم :دی برای نرم افزار اینجا بهتره اما سخت افزار رو فکر کنم اصفهان بهتر باشه...(شایدم صنعتی اصفهان!)نقل قول:
واسه معدل اوردن که 100% شیراز سخت تره!
از لحاظ جو هم که کلا کامپیوتری ها معروفن اینجا :)) همه خیلی با هم خوبن (کلا fun!!!) :دی :دی
بعد سطح علمی هم بیشتر تو درسای تخصصی بالا هست...اکثرا سعی میکنن تو درسای تخصصی خودشون رو بالا بکشن...