سلام من اون تاپیک رو دیده بودم اما من فقط میخواستم راجع به ایران مطلب بزارمنقل قول:
Printable View
سلام من اون تاپیک رو دیده بودم اما من فقط میخواستم راجع به ایران مطلب بزارمنقل قول:
امممممنقل قول:
سلام من اون تاپیک رو دیده بودم اما من فقط میخواستم راجع به ایران مطلب بزارم
چه جالب خب اگه عنوان رو گذاشته بودید
آیا میدانید درباره ایران ..... !
بهتر بود دیدید که الان یه کاربره جدید هم اومده 3 صفحه پست داده بدون اینکه درباره ایران باشه
اگه عنوان درست بود اینطوری نمی شد
به هرحال توی همین تاپیک ادامه بدید به همکارا میگم عنوان رو درست کنند !
اون وقت اون دانمارکیه کی بود زندگی می کرد؟ممنون.:11:
اونوقت صفرای پشتی چیین/؟:27:او درست شد:31:چه جوری محاسبه کردنش؟:18:نقل قول:
آیا می دانستید که سریعترین پیامی که از دستگاه عصبی انسان به مغز فرستاده میشود با سرعت ۲۸۸ کیلومتر در ساعت انجام میگیرد ؟
آیا می دانستید که قوه چشایی پروانه ها در پاهای آنان تعبیه شده است ؟
آیا می دانستید که اگر تمام نمکهای آبهای دنیا را جمع آوری کنیم، میتوانیم کره زمین «خشکی» را با لایه ایی از نمک به قطر ۱۵۰ متر بپوشانیم ؟
آیا می دانستید که چشم شترمرغ بزرگتر از مغزش است ؟
آیا می دانستید که حافظ در بین سالهای ۱۳۲۵ تا ۱۳۸۹ میلادی میزیسته؟
آیا می دانستید که استخراج نفت در ایران برای اولین بار در سال ۱۹۰۸ بود ؟
آیا می دانستید که دریاچه خزر بزرگترین دریاچه دنیا ست ؟
آیا می دانستید که وزن پوست یک انسان بالغ،۵/۲ کیلوگرم استد تقریبا" دو برابر مغز یک انسان بالغ ؟
آیا می دانستید که سرعت عطسه یک انسان برابر است با ۱۶۰ کلیومتر در ساعت ؟
آیا می دانستید که فیل تنهاحیوانی است که نمی تواند بپرد ؟
آیا می دانستید که قدمت مظمومه شمشی ۵/۴ میلیارد سال است ؟
آیا می دانستید که یک سوسک، بدون سر میتواند ۹ روز زنده بماند قبل از اینکه از گرسنگی بمیرد ؟
آیا می دانستید که انسان هرگز نمیتواند با چشمان باز عطسه کند ؟
آیا می دانستید که یک انسان در طول عمرش پنجاه تن غذا میخورد، البته اگر به حالت طبیعی عمر کند؟ آیا می دانستید که تصمیم بر این بود که از کوکاکولا به عنوان دارو استفاده شود ؟
آیا می دانستید که زرافه میتواند با سرعت ۵۷ کیلومتر در ساعت بدود ؟
آیا می دانستید که قطر یخ موجودی در قسمت قطب شمالی کره مرّیخ ۵/۲ کیلومتر است ؟
آیا می دانستید که در هر دقیقه میلیونها سلّول در بدن انسان میمیرند، ولی در عوض سلّولهای جدیدی جایگزین آنها میشوند ؟
آیا می دانستید که رشد تعداد ماشینها در جهان ۳ برابر رشد جمعیت دنیا ست؟
آیا می دانستید که ۱۰۰۰ نفر در زمستان و ۴۰۰۰ نفر در تابستان در قطب جنوب زندگی میکنند ؟
آیا می دانستید که ۹۰ در صد صادرت ایران را نفت تشکیل میدهد ؟
آیا می دانستید که وزن مغر فیل ۱۰۰۰/۱ وزن او ست؟
آیا می دانستید که برج شهیاد در سال ۱۹۷۱ ساخته شده و ارتفاع آن به ۴۵ متر میرسد ؟
آیا می دانستید که عمر خیام در سال ۱۰۴۸ میلادی در نیشاپور بدنیا آمد و در سال ۱۱۳۱ میلادی در همانجا دیده از جهان فرو بست ؟
آیا می دانستید که یک انسان در طول عمرش بطور متوسط ۱۳۰۰ لیتر عرق میکند ؟
آیا می دانستید که ابو علی سینا در بین سالهای ۹۸۰ تا ۱۰۳۷ میلادی می زیسته ؟
آیا می دانستید که تمساح نمی تواند زبانش را بیرون بیاورد ؟
آیا می دانستید که در آفریقای جنوبی، اسب آبی در مقایسه با دیگر حیوانات، باعث بشترین تلافات جانی در بین انسانها میشود ؟
آیا می دانستید که انسان بطور متوسط ۶ ماه از عمرش را در توالت به سر می برد ؟
آیا می دانستید که قدیمیترین شرابی را که باستانشناسان پیدا کرده اند قدمتش از ۳۰۰۰ سال بیشتر است ؟
آیا می دانستید فاصله خورشید از زمین ۱۵۰ میلیون کلیومتر است یعنی ۱۵۰ میلیارد متر و حجم آن ۱ میلیون و سیصد هزار برابر زمین است ؟
آیا می دانستید که خاورمیانه از پانزده کشور تشکیل شده که از این قرار است : بحرین، مصر، امارت متحده عربی، ایران، عراق، اسرائیل، یمن، اردن، کویت، لبنان، عمان، قطر، عربستان، سوریه، ترکیه ؟
آیا می دانستید که سیب زمینی و گوجه فرنگی حدود ۵۰۰ سال پیش به اروپا وارد شد ؟
آیا می دانستید حرارت سطحی خورشید ۶۰۹۳ درجه سانتیگراد و دمای درونی آن بیش ۱۵ میلیون درجه سانتیگراد تخمین زده میشود؟ حرارت و تشعشات نوری آن نتیجه تبدیل اتمهای ئیدروژن به هلیوم میباشد ؟
آیا می دانستید که اگر انسان میخواست با یک هواپیمای جت آخرین سیستم به سوی خورشید پرواز کند نوزده سال به طول می انجامید تا به خورشید برسد ؟
آیا می دانستید اولین جام جهانی در سال ۱۹۳۰ میلادی در اروگوئه برگذار شد ؟
آیا می دانستید که بزرگترین غار دنیا به اندازه ۳۰ میدان فوتبال است ؟
آیا می دانستید مساحت دریای خزر سیصد وهفتاد و دو هزار کلیومتر مربع و عمیقترین جای آن ۱۰۲۴ متر است ؟
آیا می دانستید که بزرگترین آبشار دنیا، آبشار آنجل در ونزوئلا است که ۹۷۹ متر ارتفاع دارد؟
آیا می دانستید بزرگترین سد جهان، در کشور تاجکستان قرار دارد که روگونسکی نام دارد؟ ارتفاع این سد به ۳۲۵ متر میرسد؟ بزرگترین سد ایران، سد دز میباشد که ارتفاع آن به ۲۰۳ متر میرسد ؟
- آیا می دانید قرمزی درون کالباس از گوشت تاج خروس است.( زیر دندان خود حس کرده اید)
2-آیا می دانید ماده ی اولیه کالباس و سوسیس از سویاست که سودا زا و مضر است و موجب کم حافظگی میشود بنابر شواهد عینی زایدات گوشت وگوشتهای غیرقابل استفاده برای ساخت سوسیس ککالباس استفاده می شود
3.آیا می دانید در ماکارونی 20% گلوتن صنعتی استفاده می شود که سرطانزاست. و در بسیاری کارخانه ها نان خشک کپک زده بجای آرد در ماکارونی استفاده میشود, و ماکارونی یبوست زاست.
4.آیا می دانید سس مایونز به دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانسهای علمی به عنوان سم کبد معرفی می شود
5.آیا می دانید در نان باگت برای متخلخل شدن از پودرهای بکینگ یا جوش شیرین زیاد استفاده می شود که در گمرکها با علامت مرگ وارد می شود
6.آیا می دانید نان های مصرفی بدلیل فاقد سبوس بودن از مهمترین قسمت ریز مغذی که گروه ویتامینهای(ب) می باشند محرومند و نان باگت بدترین نانهاست.
7.آیا می دانید ساندیسها, نوشابه ها, بیسکویتها, کیکها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین تر از قند معمولی است ساخته می شود که دشمن کبد و کلیه می باشد
8.آیا می دانید رنگهای افزودنی در نوشابه ها, ساندیس ها, کیکها, آدامسها و ... همه سرطان زا هستند
9.آیا می دانید ماده مخدر بنام cola( پپسی کولا, کوکا کولاو ...) در اکثر نوشابه ها وجود دارد که کافئین و کارامل از این دست هستند.
10.آیا می دانید گوشت مرغ وماهی های پرورشی با هورمونها هستند که عوارض متعدد به بار می آورند
11.آیا می دانید سرکه های صنعتی از اسید استیک محلول در آب بعلاوه اسانسها و رنگها هستند که همگی بسیار مضرند.
12.آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است.
13.آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می شود که کشنده است.
14.آیا می دانید جهت براق شدن خیار گلخانه ای از روغن مالی استفاده و خیار گلخانه ای بدلیل ندیدن نور خورشید سرطان زا و خطرناک اند.
15.آیا می دانید موز بجای هوای گرم جنوب در گلخانه های شهرهای مختلف از جمله شهرهای شمالی آن هم توسط کاربیت در ظرف چند روز بطور انبوه به عمل می آید و موجب تولید مرض است و موز یبوست زاست.
16.آیا می دانید در اکثر کارخانه های آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی شود و آب لیمو صنعتی از (( آب کاه)) بعلاوه برخی اسانسها و جوهر نمک تولید می شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می باشد