Gears of Evil
یکی دو سالی میشه که می خوام کلا بازی کردن رو بزارم کنار یک جورایی زده شدم اما تک توک عناوینی هستن که باعث میشن ادم بمونه تو این عرصه اول فکر می کردم این زدگی من از دنیای بازی فقط به خاطر برخی انسان ها هستش اما بعد بازی کردن این دمو فهمیدم که این سازنده ها هم مقصرا و به این نتیجه رسیدم که قضیه 50 ، 50 هستش که سنگینی بارش بیشتر روی همین ادم هایی هستش که میبینمشون
من یک ادم متعصبی هستم خیلی متعصبم روی اون چیزی که تعصب دارم همیشه هستم و حتی به خاطر پول هم سعی نمی کنم ایمان خودم رو از دست بدم الان حس میکنم میکامی گوشه ای از ویلای خودش نشسته و به ساحلی که اب اقیانوس ارام در اون موج میزنه نگاه میکنه و بخار فنجان قهوه ای که روبروش روی میز هستش دور بر کف فنجانش رو بخاری کرده و قطره قطره اب چیده شده و اینجا میکامی در سکوت فقط صدای موج رو داره تماشا میکنه
میکامی متعصب بود ، من هم متعصبم خیلی هامون متعصبیم ولی این تعصب رو در ازای چه چیزی باید از دست داد در ازای فدا کردن نامی مثل Resident Evil ..؟
کجای دنیا همچین مزخرفاتی تحویل ادم میدن از کی تا حالا روی یک زامبی حرکت کشتی کج انجام میدن ، اصلا از کی زامبی هوش داشته که بخواهیم در مورد هوش مصنوعیش حرف بزنیم
فدا کردن شخصیت های این بازی به بهای چه چیزی..؟ کریس ..تانک سواری کنه با کلی ارتش ...لیون هم فنون رزمی کاری خودش رو به ما نشون داد اون یکی هم جیکه پیکه کیه ..کلا دیگه افتضاح به تمام معنا
من شخصا نفهمیدم این دمویی که نتونستم کامل برمش چیه ...اصلا حالم هم به هم نخورد چون هنوز متوجه این دمو نشدم و هنوز گیجم
افسوسو می خورم برا اون ور ابی ها که چند صد دلار بابت این بازی خواهد پرداخت و افسوس می خورم ما که چند تومن ناقابل میدیم گله مندیم که به شدت تصمیم گرفتم تا خودم رو راضی کنم بلکه از بازی کردن این قسمت امتناع کنم ولی میدونم نمیتونم اما سعی خودمو میکنم. اگه قراره اکشن بازی کنم یمرم سراغ Geow با مارکوس نه با لیون سراغ لوکست ها...
قبر سری بازی های Resident Evil کنده شد ان هم به صورت دسته جمعی اجساد شخصیت هارو با هم خاک کردیم و من هنوز در فکر اون فنجان چای روبروی میکامی هستم.
جریان طوری شده که حتی Solid Snake هم از این قضیه به شدت ناراحت و پریشانه ...
محتوای مخفی: Solid Snake
محتوای مخفی: تصویر