یه مدتی Xperia S خیلی چشمو گرفته بود اما فیلمهاش رو کنار S II که دیدم، دلمو زد.
Xperia S دیزاینش و کیفیت رنگ و کنتراست صفحش به جذابی S II نیست. SII موبایل با حال تر و با کلاس تریه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه مدتی Xperia S خیلی چشمو گرفته بود اما فیلمهاش رو کنار S II که دیدم، دلمو زد.
Xperia S دیزاینش و کیفیت رنگ و کنتراست صفحش به جذابی S II نیست. SII موبایل با حال تر و با کلاس تریه.
نقل قول:
دیگه احتمالا نداره که - گذاشته xperia
چهار یا پنج مدل مختلف گوشی به اسم xperia با مارک سونی تا حالا معرفی شده - یکیش همین xperia s
دیدن این ویدیو خالی از لطف نیست :
دوستان
من تو انتخاب این گوشی یااس 2 موندم.کدومو بگیرم بهتره؟کدوم با کلاس تره؟کدوم قوی تره؟
به نظر من اس 2 بگیر. گالکسی نکسوز هنوز میتونه انتخاب بهتری باشه
دوستان ورژن 4 ریلیز شده ...
همه دارن میریزن ...
بدو جای نمونی |!!
حتما چک کنید !!
The latest Sony experience upgrade is now available for your Xperia™ smartphone including the latest Android software version.
Keeping your Xperia™ smartphone up to date has many benefits and with this upgrade you will get new experiences and features such as:
An all-new Sony media experience with the new WALKMAN application, the Album application and the Movies application
Lock screen with improved functionality
Resizable widgets (improved personalisation)
Improved control of your mobile data consumption
Recent Apps button for a clear overview of your applications
اینم عکسهای ورژن 4 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که میخوان اپ کنن اگر براشون اپ نیومده میتونن از فلش تولز بریزن !!
بچه ها اگه آپدیت کردین حتما درباره ی سرعت گوشی و مصرف باطری نسبت به نسخه ی 2.3 آندروید یه مقایسه انجام بدین
نقل قول:
شما که خودت ماشاالله متعصب تری!! کی گفته این گوشی را در مقایسه ها نمیارند؟
این مقایسه دوربین PhoneArena :
------
پیکسلی شدن فقط به اینکه پنتایل هست یا نه برنمیگرده!! وقتی تراکم پیکسل پایین باشه کاملا مشخص هست مثل S II
3 نفر از دوستای خودم S II دارند، کاملا از این نظر از S عقب تره...کافی هست روی ایکون ها و متن ها کمی دقت کنید....
رو چه حسابی می گید به هیچ وجه پیکسلی نمیشه، مگر با تراکم پیکسل 217 میشه پیکسلی نشه!!!
------
تمام سایت های معتبر این گوشی را با اکثر گوشی ها مقایسه کردند، اکثرشون هم گفتند تا 4 واسش نیاد مقایسه عادلانه ای نیست...
هر چند در خیلی از جاها هم خیلی کم نیاورده و در بعضی موراد سرتر بوده...
من نمی دونم این حرف ها رو از کجا میارید...
تا الان هیجا نظر های به این سبک ندیده بودم!!!
----
اگرم از برندی طرفداری می کنید لااقل درست دفاع کنید....