کارنامه نقل و انتقالات میلان در این تابستون
اول قرارداد ایبرا و بواتنگ قطعی شد
فیلیپ مکسس و تایوو برای ترمیم خط دفاع به صورت آزاد اومدن
بوریه لو به رم با مبلغ 10 میلیون یورو فروخته شد
پیرلو به صورت آزاد رفت یوونتوس
آکوئیلانی-نوچورینو و پله برای خط هافبک خریداری شدن
اودو هم به صورت قرضی رفت لچه
یانکولوفسکی هم از فوتبال خداحافظی کرد
=======================================
کلا عملکرد ضعیفی داشتیم!!
رم-اینتر-یووه بهتر بازیکن گرفتن!
به تیمی جز میلان نمی اندیشم,حتی بارسلونا
زلاتان ایبراهیموویچ ستاره سوئدی روسونری ها اعلام کرد که برای بازی برای روز جمعه کاملا آماده است " ما هنوز هم بهترین هستیم "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فصل جدید سری آ پس از کمی تاخیر به دلیل اعتصاب روز جمعه , فردا با بازی برابر لاتزیو در سن سیرو آغاز خواهد شد و به نظر می رسد زلاتان با وجود مشکلی که در ناحیه مچ پا داشت کاملا آماده می باشد
او در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت " مچ پای من در حال حاضر خوب است و برابر لاتزیو بازی خواهم کرد"
" بی صبرانه پس از وقفه ای که به د لیل اعتصاب بازیکنان صورت گرفته بود در انتظار شروع فصل هستم"
" صادقانه بگویم , من دلیل و لزوم این اعتصاب را نمی دانم,همه ما می دانیم که در نهایت باید این راه را برویم"
میلانی ها که قهرمان فصل گذشته ایتالیا می باشند ,بخش زیادی از این قهرمانی را مدیون ستاره سوئدی خود زلاتان می باشد که نیم فصل را کامل تحت سلطه خود قرار داده بود.
" ما هنوز هم مدعی هستیم و با بازیکنانی که به جمع ما اضافه شدند قویتر شده ایم و حتی از شرایط گذشته نیز بهتر هستیم.من همه خرید های تابستانی را می پسندم"
زمانی که از ایبرا در رابطه با بازی حساس هفته آینده برابر بارسلونا در اسپانیا از سری رقابت های لیگ قهرمانان سوال شد او اعلام کرد که تنها بر روی بازی برای روسونری تمرکز کرده است.
" من نمی دانم که آیا اینتر پس از رفتن سامی اتوو ضعیف تر شده است یا اینکه نه , این را باید از آن ها پرسید"
" میلان در ذهن و روح من است و من در رابطه با تیم های دیگر نمی اندیشم.حتی بارسلونا.هدف نخست من بازی برابر لاتزیو است"
کد:
http://www.ac-milan.ir/news.aspx?id=2311&%D8%A8%D9%87%20%D8%AA%DB%8C%D9%85%DB%8C%20%D8%AC%D8%B2%20%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86%20%D9%86%D9%85%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%85,%D8%AD%D8%AA%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7
پیش بازی آ.ث میلان - لاتزیو: شروع جذاب سری آ
پس از پایان اعتصاب بازیکنان تیم های سری آ، این رقابت های با دیدار دو تیم میلان و لاتزیو در ورزشگاه سان سیرو آغاز خواهد شد.
سایت گل - تنها یک روز به شروع رقابت های سری آ زمان باقی است. لیگ ایتالیا، دیرتر از سایر لیگ ها آغاز خواهد شد و همانند لا لیگا، بازی ها از هفته دوم کلید می خورند! آ.ث میلان، قهرمان دوره گذشته، در اولین دیدار فصل جدید، میزبان لاتزیو خواهد بود.
میلان: شروعی آتشین در انتظار است
شاید ماسیمیلیانو آلگری از اینکه اولین بازیش در برابر لاتزیو است خیلی خوشحال نباشد، چرا که میلان سال گذشته تنها موفق به کسب دو امتیاز در برابر لاتزیو شد. اما روسونری ها آماده تر از همیشه در برابر عقاب های پایتخت قرار خواهند گرفت.
پس از اعتصاب بازیکنان و به تعویض افتادن بازی های سری آ، بازیکنان میلان فرصت بیشتری برای رهایی از بند مصدومیت داشته اند. زلاتان ابراهیمویچ مهم ترین بازیکنی است که پس از اتمام دوران مصدومیتش، میلان را همراهی خواهد کرد. اما بازیکنانی همچون مارک ون بومل، متیو فلامینی، تایه تایو، فیلیپ مکسس و روبینیو همچنان در لیست مصدومان به سر می برند.
اما مصدومیت بازیکنان میانه میدان نیز مشکلی برای آلگری به وجود نخواهد آورد، چرا که میلانی ها آلبرتو آکویلانی را از لیورپول به خدمت گرفته اند. پس از مصدومیت فلامینی و دوره پنج الی شش ماهه او از میداین، میلان تنها یک ساعت مانده به پایان فصل نقل و انتقالات، آنتونیو نوچرینو را نیز از پالرمو به میلانلو آورد.
میلان فردا بسیار محطاتانه بازی خواهد کرد. چرا که روز سه شنبه باید در ورزشگاه کمپ نو به مصاف بارسلونا برود.
ترکیب احتمالی (2-1-3-4): آبیاتی؛ آباته، تیاگو سیلوا، نستا، زامبروتا؛ گتوزو، آمبروزینی، سیدورف؛ بوآتنگ؛ پاتو، ابراهیمویچ
لاتزیو: پرواز عقاب ها در آسمان سان سیرو
عقاب ها فصل گذشته را در رده پنجم به پایان رساندند. آنها با اودینزه هم امتیاز شدند و به دلیل برتری شاگردان گویدولین در تفاضل گل، حضور در لیگ قهرمانان اروپا را از دست دادند. لاتزیو باید هفته اول در ورزشگاه المپیکوی شهر رم، به مصاف کیوو می رفت. اما پس از تاخیری که در شروع سری آ به وجود آمد، آنها باید اولین بازی خود را در ورزشگاه قهرمان دوره گذشته برگزار کنند.
ادوارد ره یا، سرمربی لاتزیو، احتمالا با سیستمی مشابه با سیستم سال گذشته اش به میدان خواهد رفت. آنها در تابستان بازیکنان صاحب نام زیادی را از دست داده اند. فرناندو موزلرا، دروزبان اول تیم ملی اروگوئه یکی از این بازیکنان است که به تیم گالاتاسرای ترکیه پیوست. همچنین مائورو زاراته، بازیکن شماره ده عقاب ها، به اینتر انتقال یافته است و سرجیو فلوکاری نیز به پارما پیوسته است.
جبریل سیسه، یکی از مهمترین خرید های تیم لاتزیو بوده است. انتظار می رود که این مهاجم سی ساله، اولین بازی رسمی خود را در سان سیرو انجام دهد. همچنین بیانکوچلستی ها، در سال های اخیر از نبودن یک گلزن در ترکیب خود رنج می بردند. آنها هم اکنون میروسلاف کلوزه را در ترکیب خود خواهند داشت. او نیز اولین بازی خود را در برابر میلان انجام خواهد داد.
ترکیب احتمالی (1-3-2-4): بیتزاری؛ کونکو، بیاوا، دیاس، رادو؛ لدسما، بروکی؛ مائوری، هرنانز، سیسه، کلوزه
پیش بینی
میلانی ها روی کاغذ برتر از لاتزیو به نظر می رسند. بیانکوچلستی مدت هاست که در رقابت های لیگ موفق به شکست میلان نشده است. همچنین روسونری معمولا در بازی اول لیگ پرقدرت ظاهر می شود. اما باید در نظر داشت که میلان در آخرین سه بازی خود در برابر لاتزیو، موفق به شکست آنها نشده اند. سه شنبه هفته آینده، آزمونی مهم در انتظار میلانی ها است، بنابراین آنها بسیار محتاطانه بازی خواهند کرد.
در کل، انتظار می رود که میلان بتواند با استفاده از قدرت دفاعی خود و تجربه بازیکنان خط میانی، کنترل بازی را در دست بگیرد و سه امتیاز بازی را ازان خود کند.
آ.ث میلان 2 - 0 لاتزیو
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2011/09/08/2656464/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A2%D8%AB-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%B2%DB%8C%D9%88-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%AC%D8%B0%D8%A7%D8%A8-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A2