ok---kit server jadid ha, omad
Printable View
ok---kit server jadid ha, omad
سلام
يه سايتي واسه دانلود كردن اين face pack بازيكنها هست مخصوصا ايران
اگه كسي داره ممنون ميشم
اينم كه خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینم هدیه من به شما !
قبلا یکی از بچه ها به نام آفا مسعود آرم شبکه سه رو گذاشته بودند که لینکش خراب بود . من میخواستم آپلودش کنم ولی آپلود نکردم ! چون یه مشکلی داشت و اون اینکه فقط توی صحنه های آهسته بازی این آرم نشان داده می شد . من به طور اتفاقی تونستم که این آرم رو بر روی صفحه همیشگی کنم ( البته توی صحنه های آهسته هم به حالت معمول خودش نشان داده میشه ) به این صورت که این آرم رو با یکی از اسکوربوردها مخلوط کردم و دیدم که ...
خوب من یه چیز دیگه هم هم به این پچ فایل اضافه کردم که خودتون نصبش کنید می بینیدش ( PES6 تون قشنگ میشه ! )
این عکس آرم شبکه سه در حالت صحنه آهسته :
اینم از ابتکارات من :
اینم لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصحیح شد !
بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کنید ( برنامه وین رار و dkz رو باید داشته باشین ) و دو بار روش کلیک کنید . خواهید دید که توسط برنامه dkz باز خواهد شد . سپس از قسمت Patch گزینه Apply Patch In Folder رو انتخاب کنید و بعد آدرس پوشه dat رو بدید مثلا برای من اینجوریه :
F:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 6\dat
و بعد برید عشق و صفا و ...
کرتيم بابا واقعا چيزهايي ميگي که لازم دارم از اين فوتبال فقط دنبال توپ دويدنش رو ياد گرفتيم ديگه تاکتيک بيخيال بوديمنقل قول:
ديگه نميخوام مزاحم بشم ولي يه مرجع درست درمون از اين استراتژيک و تاکتيک داري يا نه ؟
ممنونم
سلام دوست عزیز فا یلت خرابهنقل قول:
سلام به pes بازهای عزیز ...
اقا من تا دیروز وقت نکرد بودم که برم pes6 رو بخرم که این واسه خودمم عجیب بود ... :blink:
آخه بدجوری عشق pes ام .... ( آخه اینم شد عشق ؟ :biggrin: )
به نظر من بازم کونامی گل کاشته .... مثل همیشه ... :happy:
ولی این مشکلات شوت و ضربه ی سر و .... ای چیزا که از اول تو تاپیک دیدم که بچه ها نوشته بودن ، واسه من پیش نیومده ...
من top player بازی میکنم ... که بالاترین dificulty ش هست .. نه ؟
اما با همین شرایط ، تو اولین بازیم که با اینتر بازی کردم ( خودم بارسا هستم دیگه ) 4-4 شدیم که تو پنالتی بردم ...
گل اول رو هم من زدم ، اونم تو دقیقه ی 3 بازی ... اونم با سر ... اونم دکو ... :blink: :blush:
گل دوم رو هم از پشت محوطه زدم ... بازم دکو ... خیلی قشنگ زد ... :rolleye:
ولی خداییش خیلی باحال شده ... آدم لذت میبره ... از سختیش ...
بازی دومم هم با رئال بود ، که 3-3 شد ... اونم تو پنالتی بردم ...
ولی بازی سوم حالمو گرفت ... :tongue:
با چلسی بازی کردم ... چپ و راستم کرد ... خیلــــــــی قویه ...
یه جورایی غیر طبیعی قویه ...
مشکلی که من توی 6 پیدا کردم ، دفاعمه ...
نمیدونم اشکال از منه ، یا اون ...
ولی یه جوریه که درگیر نیستن ... مهاجما رو ول میکنن ... حتی پویول ... :blink:
یهو میبینم دروگبا از این ور فرار کرد ، پویول واستاده نگاش میکنه ، مارکز هم داره اون وری میره ... :blink:
توپ گیری هم خیلی سخت شده ... نمیشه توپ رو از مهاجم مثل 5 گرفت ...
آدم حرصش در میاد تا یه توپ بگیره ... :angry:
خلاصه میخوام ببینم این مشکل دفاع و توپ گیری طبیعیه ؟ یا ضعف منه ...
یا اینکه باید با sterategy ش ور برم ... ؟
ممنونم
ایول
خیلی بازی عالی است
من به همه توصیه میکنم
سلامنقل قول:
بايد استراتژي تغيير بدي عزيز
با يه تاكتيك كه نميتوني همه تيمها رو ببري !
بابا این پچ که خرابه
لینکش
مرسی امین جان ...
اقا روش خاصی واسه خوب سانتر کردن وجود نداره ؟ توی 6 ...
آخه تو شماره های قبلی ، دوبار که دایره رو میزدیم ، توپ خیلی خوب سانتر میشد و کم پیش میومد که بد بره ...
اما توی این 6 اصلا نمیشه سانتر درست و حسابی کرد ...
میخواستم ببینم شما که بیشتر بازی کردین ، نمیدونین قلق خاصی داره یا نه ... ؟؟
مرسی ...