آقا کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
Printable View
آقا کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
با سلام دوست عزیز میخواستم بدونم از طریق اسمارت تی وی lw57000 میشه سیستم تلوزیون ارتقاع داد در حدی که بشه تصویر در تصویر تلوزیون فعال کرد
کلا اسمارت تی وی قابلیت این چنینی دارد یا خیر
بدک نی ولی اگه بودجه داری 47 بگیری بهتره...نقل قول:
از دوستان کسی میدونه پاییزه LG تا کی ادامه داره؟
اصلا هنوزم هست یا نه؟
اگه تموم بشه قیمتها همون میمونه و فقط کارت جایزه از دست میره؟
کسی با توجه به جشنواره بهاره و تابستانه و ... میتونه جواب بده؟
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
ممنون از توضیح کاملت خواستم خودمم یک نکته بهش اضافه کنم با توجه به تحقیقم شاید به درد دوستان دیگه هم بخوره:نقل قول:
lv55000 روشناییش یک به 5000000 ولی lw57000 یک به 8000000 که فکر می کنم تفاوت قابل ملاحظه ای باشه.
سلام اختلاف قیمت 57000 42 با 57000 47 همراه با سینما 738 و هدیه چقدره؟
دوست عزیز مطمئنی که lg appراه افتاده؟!برا من که هنوز غیر فعاله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جز مرور گر وب و دوتا بازی بقیه غیر فعاله!!نقل قول:
بله الان نزدیک 10 روزی میشه راه افتادهنقل قول:
سلامنقل قول:
اولین فرقش اینه که اسمارت نیست
بقیشو دوستان بگن
نقل قول:
خواهش میکنم
داخل لوازمی که تو جعبه تلویزیون هست یک کابل usb به همراه یک وسیله مربع شکل مشکی وجود داره
یک تکه هم چسب دوطرفه هست
برای استفاده از مجیک موشن باید اون وسیله رو با کابل usb به تلویزیون وصل کنید
راهنمای کاملش داخل دفترچه تلویزیون موجوده و کاملا توضیح داده که چطور فعالش کنید
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
مبارک باشهنقل قول:
بابت اشکال سینما خانگی میتونید با شرکت تماس بگیرید ولی در مورد ضبط تصاویر حتما باید یک هارد اکسترنال 500گیگ به بالا به تلویزیون وصل بشه
اگر صفحات تایپیک رو کامل مطالعه کنید مطالب زیادی دستگیرتون میشه
سلام به همه دوستان
یک نکته مهم اینکه از تاریح 15 آبان به بعد هدیه ها کمی تغییر کرده و مثلا 57000 و 65100 هدیشون شده 400 تومن
اگه کسی خریده و نصب کرده حتما به شرکت زنگ بزنید و تاریخ خرید رو قبل از 15 آبان اعلام کنید تا شامل هدیه 500 تومن بشید
دوم اینکه یکی از تیزرهای تبلیغاتی الجی رو با هزار التماس از یک نصاب بدست آوردم
سعی میکنم بزودی برا دانلود بزارم رو تایپیک
سوم اینکه دوستان جدید الورود مطالب قبلی رو بخونن تا سوال تکراری نپرسن و زودتر هم به جواب برسن
چهارم اینکه برای اینکه ببینید الجی اپز راه افتاده یا نه باید تلویزیون به اینترنت وصل بشه !!! خودش همینجوری که راه نمیوفته
پنجم اینکه دوستون دارم
عید غدیر مبارک همتون باشه