نقل قول:
عزیز من رفتم تو این 2 ساعت 50 trailer و gameplay از هر کدوم دیدم(ناراحت نشودم)
من هم battlefield رو دوست دارم هم cod موندم کدوم بهتره. تحقیق می کنم
Printable View
نقل قول:
عزیز من رفتم تو این 2 ساعت 50 trailer و gameplay از هر کدوم دیدم(ناراحت نشودم)
من هم battlefield رو دوست دارم هم cod موندم کدوم بهتره. تحقیق می کنم
نه عزیز فیک نیست! این تریلر تو کنفرانس EA پخش شدش، منم دانلود کردم کیفیت بالاشو، تو 2 تا جا همینو می نویسه، ولی به قول "saeed_cpu_full" ممکنه ریل تایم نباشه...نقل قول:
خوب پس آواتارتو بزار MW3، امضاتو بزار BF3 !! نظرت چیه !!؟نقل قول:
منظورم کلا شات ها نبود که FAKE هستند منم تریلر این شات ها رو دیدم منظورم این بود که این شات ها مربوط به نسخه PS3 نیستند و اون جمله رو فقط به شات ها اضافه کردن ...:46:نقل قول:
بخش آنلاین این بازی چه طوریه؟
مثل بازی آنلاین battlefield 1942 هست که دو تیم تو یه نقشه در برابر هم دیگه بازی می کنن؟میشه توضیح بدید؟برای بازی آنلاین پچ اضافی داره؟
اصولا بازی های آنلاینی که تو این سبک هستند،همه همینجورین،یعنی اینکه یه مپ (که مثل در COD ، بزرگ،متوسط و کوچیک داره) اما خوشبختانه (بدلیل اینکه با 6-7 ساعت بازی تو هر مپ هم،حتی خیلی از جاهای مپ رو نمیشناسی) یا بدبختانه (بدلیل اینکه هر کمپری میتونه پدرتو در بیاره،و خیلیا با مپ خیلی گنده حال نمیکنن) این بازی مپ های این بازی فقط BIG هستند،حالا بعضی هاش خیلی بزرگ،بعضیاش بزرگ...در BF BC2 ،من خودم تا لول 31 رفتم،از 50 لول فکر کنم،(هر لول تو BFBC2 برابر 5-6 لول تو COD هستش،و من حدود 3-4 روز بازی داشتم تو آنلاین که به این لول رسیدم،یعنی مثلا بین ایرانی ها،نفر سوم بود)،چندین مد بود(در هر بازی هست) مثل Rush ، کانکوست،دیفند د ابجکتیو:دی و، Squad و .... بود که خب اغلبشون هم به 2 مد Hardcore و Core تقسیم میشد،که Hardcore سخت بود مشخصا،سریع تر میمردید،دمیج بیشتری به بقیه میدادید و البته میگرفتیدو...... کلا برای بازی های آنلاین این جوری،باید CD key اوریج رو مثل از سایتی که تو اسپویلر گفتم بگیرید و بازی کنید....قیمتش شاید کمی بالا باشه،اما فکر کنم داره الان پیش فروش میکنه....در کل، مولتی بازی ها عمر بازی و جذابیت اون رو چند برابر میکنند،برای همین شایعه بود که حتی me3 هم مولتی داره...چون بازی رو بیشتر زنده نگه میداشت...بگذریم...مطمئنا هنگام انتشار بازی،در تاپیک بازی های آنلاین،طریقه کاکنت شدن رو مینویسن دوستان...نقل قول:
این بازی مولتی بهتری داره من این یکی رو خیلی قبول دارم چرا چون بیشتر به جنگ واقعی شباهت داره تا سری cod که اصلا من باهاش حال نمیکنم توی همین سری cod چیتر ها و کمپر ها دهن ادم رو سرویس میکنن در صورتی که من bfbc2 بازی میکنم و از این چیزا توی بازی نمیبینم مپ بزرگ و زیبا وجود وسایل ...
این یه مورد کاملا سلیقه هست،که البته دقت کنید تعداد نفران آنلاین،حتی در mw2 از bfbc2 بیشتره....یعنی محبوبیت بیشتری داره....اگر جنگ واقعی کسی بخواد،میره Flashpoint بازی میکنه....در cod ،در کل 3 نوع آدم وجود داره،راشر = خود من مثلا(با اسنایپ هم راش میکنم) ، کمپر ،و راش و کمپ (بهترین آپشن). اما در bf ،کلا 2 تا هستش: راش و کمپ + کمپر....با اسنایپ همیشه کمپ میکنن،راش خیلی کم دیده میشه،چون از بس جای کمپ داره،نیازی نیست....و چیتر....در Bb هم خیلی راحت میشه چیت کرد....نقل قول:
انگار فايده نداره !
هر چي ميگي مآقا كل كل نكنين .. هر بازي توي تاپيك خودش
انگار نه انگار !
بعد از پست حامد پست 510
باز هم كل كل كرديد ..
چه وضعشه !
در هر حال ..
ايرادي هم نداره ميتونيد ادامه بديد .. ما هم پاك ميكنم و در صورت لزوم اخطار ....
میشه بگید اینکه میگن دشمناش ایرانیان شایعست یا واقعیت؟راستی یه سوالی واسم پیش اومد battlefield 3 ادامه ی battlefield 2 هست یا ادامه ی bfbc2 ??
شما کلا با یه گروه میجنگید ( حالت تروریستی ) که از سرتاسر دنیا توش هستن .. بعضی مراحل توی ایران هم دنبال میشه ولی تا حالا حرفی از اینکه دشمن ایرانی توش باشه نگفتننقل قول: