سلامنقل قول:
هنوز لینک هاش بیرون نیومده
ساعت ۷ چیه ؟
کی میاد ؟
خدا کنه امشب بیاد !!!!:40:
Printable View
سلامنقل قول:
هنوز لینک هاش بیرون نیومده
ساعت ۷ چیه ؟
کی میاد ؟
خدا کنه امشب بیاد !!!!:40:
احتمال زیاد 7 ساعت دیگهنقل قول:
یا اینکه ساعت 7 صبح
همون میشه :31:
کرک بازی تا 5 شنبه شب نمیاد . یعنی 11 نوومبر
یعنی چی حالا؟ یعنی فردا میتونیم دانلودش کنیم و بازی کنیم؟نقل قول:
فردا میتونی دانلود کنی ، ولی تا دو روز دیگه نمیتونی بازی کنی چون کرکش اون موقع میاد
اسکیدرو هیچوقت کرکش رو قبل از ریلیز رسمی بازی ارائه نمیکنه
اول از همه ممنونم از جناب Skidrow :11:
دوم کرکش رو هم خودش توی کامنت ها گفت:
Crack will be available on 11/11/11
البته احتمالا زودتر از اون میاد. چون استرالیایی ها زودتر بازی رو میگیرند و steam مجبوره زودتر باز بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsup::thumbsup::thumbsup: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اینجا موندم کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟
محتوای مخفی: 1
آقا به نظرتون جمعه ساعت 3 مغازه ها میارنش؟(کرج)
آخه میخوام همون 11/11/11 بخرمش!:دی
فقط 2 روز مانده!(در اصل یک روزو خرده ای)
دوستان این بازی یکمی کــند رو کنسول من اجرا میشه :-؟ ( اکس باکس ) !!
مشکل چیه ؟!
+
تا یه یکمی که من بازی کردم اصلاً جالب نبود ( با اینهمه حرف ها که دوستان زدن بیشتر از این انتظار داشتم ! ) ، اگه وسطاش جالب میشه که بگین بشینیم پاش : دی ( میشه گفت فقط اون فیلم های اولشو دیدم و یکمی با دست های بسته راه رفتم ، اونجا که اژدها حمله میکنه ! ) : دی
دوست عزیزم:
1.شما زبانتون باید خیلی خوب باشه.
2.بازی مثل بقیه بازیا برو و بکش نیست.
3.اه ببینید از این دیگه خوشتون نیومده در نتیجه انگاری RPG باز نیستید!: دی تازه این بازی نسبت به بقیه RPG ها طوریه که کسی که زیاد اهل RPG نیست خوشش میاد RPGهای دیگه رو بازی کنید چی میگید؟
4.بازی اولش نه در این حد که میگید یه کوچولو خسته کنندس و 99 درصد بازیا اینطورن چون باید یاد بگیرید یه چیزایی رو + یه ذره اینور اونور برید و پیاده روی کنید یه کوچولو.ولی میگم در این حدی که میگید اصلا جالب نبودو اینا نه دیگه بازی اینطورا هم نیست!
5.شما فکر کنم زیاد اهل این سبک نیستید یه یکی دو ساعت تحمل کنید بعد میبینید از سبک بازی خوشتون میاد و پاش میشینید.
6.قلبه من باطری هستش ایراد نگیرید به بازی سکته میزنم از نگرانی!