خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد:دی
خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد:دی
بله رابین 3 هفته مصدوم شد.نقل قول:
خوب به سلامتی انگار ون پرسی هم مصدوم شد
برای بازی با بارسا ولکات، ورمائلن، فابیانسکی و رابین ون پرسی نیستن.
سلامنقل قول:
بهترین جواب را به شما بازی بیرمنگام و ارسنال فکر کنم داد همه میدونند ارسنال بسیار قویتر از بیرمنگام هست ولی تو بازی های حذفی اتفاقات عجیب زیاد رخ میده ! شکست بارسلون از ارسنال هم یک اتفاق بود که رخ داد ^^
چلسی هم 2سال بهترین تیم بود و قهرمان لیگ برتر میشد ولی به تیم ضعیفتر ازخودش (لیورپول) تو لیگ قهرمانان باخت.
هرکولس هم تو نو کمپ بارسا را برد پس نمیتونیم بگیم قویتره در حال حاضر چه شما خوشت بیاد چه نیاد بارسلون بهترین تیم دنیا هست نظر منم نیست نظر اکثریت کارشناسای دنیاست .
در مورد رئال هم با اینکه اصلا 1 درصد عرق به این تیم ندارم مشکلش مدیریتی هست و فلسفه بازیش ولی با این حال همین الان از کل تیمهای لیگ برتر قویتره loooooool ولی از بارسلون ضعیفتره :ی
پس نتیجه میگیریم مقایسه شما از همه نظر مشکل داره !
good luck
امیدوارم بعدا هواداران ارسنال اینها را بهانه شکستشون تو نو کمپ نکنند :27: تو کل این مصدوما فقط رابین بازیکن خوبی بود . امیدوارم دیگه هیچ مصدومی ندن و مصدوماشونم برسند تا بهانه ای بعدا نداشته باشند :31:نقل قول:
ولکات و فرمائلن از بازیکن های خوب ارسنال هستند که به رسیدن ارسنال به این جایگاه خیلی کمک کردند همینطور فابیانسکی ...چرا میگید بهونه؟؟؟شما 1 بازیکن نداشته باشد میکنید تو بوغ همه دنیا بشنوه....عجب بارسلونا شانس داره مقابل ارسنال...ون پرسی دیگه چش شد!
خوبیش اینه ما اگه ببازیم میگیم بازیکنامون نبودن و یه لشکر مصدوم داشتیم (چیزایی که پارسال گفتم) ولی نمیایم گل تیم حریف رو بی ارزش کنیم و بازیه خوب ریف رو نادیده بگیریم. یا بگیم فوتبال روی نامردشو به ما نشون داد یا بگیم گل شانسی زدین. یا اینکه ما همه رقمه تیم برتر بودیم و تیم حریف روی اتفاقات گل زد و ...نقل قول:
امیدوارم بعدا هواداران ارسنال اینها را بهانه شکستشون تو نو کمپ نکنند تو کل این مصدوما فقط رابین بازیکن خوبی بود . امیدوارم دیگه هیچ مصدومی ندن و مصدوماشونم برسند تا بهانه ای بعدا نداشته باشند
جالبه ولکاتی که پارسال با 2 تا فرار بازی 2-0 باخته ما رو 2-2 کرد بازیکن خوبی نیست ...
ون پرسی استعداد مصدوم شدن خیلی بالایی داره. دیگه گلم میزنه مصدوم میشه. حیف شد تازه اومده بود رو فرم.نقل قول:
ولکات و فرمائلن از بازیکن های خوب ارسنال هستند که به رسیدن ارسنال به این جایگاه خیلی کمک کردند همینطور فابیانسکی ...چرا میگید بهونه؟؟؟شما 1 بازیکن نداشته باشد میکنید تو بوغ همه دنیا بشنوه....عجب بارسلونا شانس داره مقابل ارسنال...ون پرسی دیگه چش شد!
من فكر ميكنم بازي كردن با تيم كامل آرسنال براي بارسا آسون تر باشه
بودن مهره هايي مثل فن پرسي و فابرگاس و ولكات اجازه نميده آرسنال صرفا دفاع كنه چون با ذات اين بازيكنا در تضاده و گرايش دروني اينها رو به جلو بودنه درثاني اين بازيكنا كلا توانايي پرس حريف رو ندارن
اما نبود اينها يعني فشرده بازي كردن آرسنال
در كل يادتون باشه بارسا دو تا دفاع مياني بيشتر نداره كه ستونهاي ساختار دفاعي اين تيمن كه از شانس آرسنال يكيشون در بازي رفت و يكيشون در بازي برگشت بازي نميكنه
البته اگه پويول برسه
خیلی جالبه که ریبری به دلیل یه خطا تو جریان بازی که حداکثر جریمش همون کارت قرمز کافی بودش 3جلسه محروم میشه تافینالو از دست بده اونوقت گتوزو بعد اون همه وحشی بازی 4جلسه محروم میشه.نقل قول:
بازیکن سابق سلتیک: محرومیت چهار جلسه ای گتوزو به دلیل بزرگنمایی روزنامه ها بود
یه کدومش این وسط درست نیست.
خدایا همه ی مصدومهای ارسنال رو شفا بده تا دیگه بهونه ای نداشته باشن...:19:
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ما هم والدز و پیکه رو نداریم،یعنی قدرت دفاع 50% کمتر شده...
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
تازه اگه پویول برسه...:41:
نقل قول:
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید طرفداران بارسا طرز فکر طرفداران ارسنالو دارند
شما 100% عضو کانون هواداران ارسنال هستید جایی که با یک شکست مربی که سر بازی با بارسلون میپرستیدنو بشدت کوبوندن (بازی با بیرمنگام) و همه گلها را رو اتفاق دونستند و دروازه بان تیمو محکوم به اعدام کردند :))))) و ....
فوتبال برای این جذاب هست که اتفاقات پیش بینی نشده زیاد توش اتفاق میوفته تیم ارسنال بازی رفت برد ولی این اتفاق فقط روی یک حادثه بود در بدترین حالت مساوی بهترین نتیجه بود ولی طرفداران اصیل بارسا نمیان تقصیر بندازن سر گواردیولا چون همه میدونند بهترین نتایج برامون به ارمغان اورده و اگر بازی برگشت باز اسیر اتفاقات نشیم به راحتی اب خوردن برنده میشیم به همین خاطر دوست دارم ارسنال با ترکیب کاملش باشه تا هیچ بهانه ای برای شکست نداشته باشند .
در ضمن والکات بازیکن خوبی هست ولی اصلا بازیکن کاملی نیست بگیر نگیر زیاد داره و اصلا با فکر بازی نمیکنه (تو مایه های برهانی هست :ی)
در اخر بگم به احتمال 99.99% بارسلون برنده هست و لی اگر 00.01% هم شکست بخوره باز هم ما بهانه نمیاریم چون میدونیم تو بازی های حذفی شانس هم دخیل هست و هر اتفاقی ممکن هست پیش بیاد ولی به بارسلون افتخار میکنیم چون بهترین فوتبال دنیا را به نمایش میزاره و تو روزهای خوبشون 2 تا تیم هم اگر روبروش باشند نتیجه نمیگیرند ! ^^:40:
نقل قول:
باهات موافقم دوست من
تنها مشکل بارسا از نظر من اینه که نیمکت فاصلش با ترکیب اصلی زیاده اونم فقط بخاطر سیاستهای پپ هست که فقط از جوانان و تیم ب رو نیمکت استفاده میکنه ( که البته جواب هم میده مثل بوسکتس و پدرو ) در خط هافبک مشکلی نداریم چون تیاگو بازیکن بسیار خوبیه و پپ باید بیشتر ازش استفاده کنه و هافبک دفاعی هم ماسکرانو داریم پس مشکلی نیست.
خط حمله هم بویان هست ولی این فصل احساس میکنم از کمبود اعتماد بنفس رنج میبره !
ولی تو خط دفاع باید برای فصل بعد یک فکر اساسی بکنند ابیدال که واقعا استثنایی داره بازی میکنه ولی وقتی میاد مرکز سمت چپمون به مشکل میخوره و میلیتو هم این فصل اصلا خوب بازی نکرده پس گواردیولا مجبوره ابیدال بیاره مرکز و مکسول بزاره چپ
درسته که امثال بارسا بهترین بازیها را به نمایش گذاشته ولی پارسال نیمکت قویتری داشتیم (هانری و مارکز) یا سال 2005-2006 هم یک لارسن باتجربه و اماده تو لحظه های بحرانی به کارمون میومد ولی الان تو خط حمله و دفاع به نظرم کمبود بازیکن داریم .