نقل قول:
آره ولی منظور من این بود که همه بازیکنا فقط به خاطر عطشی که برای بازی کردن دارن نیست که از فوتبال خداحافظی نمیکنن
انگیزه و دلایل هر بازیکن متفاوته برای ادامه فوتبالش
بالا توضیح دادمنقل قول:
Printable View
نقل قول:
آره ولی منظور من این بود که همه بازیکنا فقط به خاطر عطشی که برای بازی کردن دارن نیست که از فوتبال خداحافظی نمیکنن
انگیزه و دلایل هر بازیکن متفاوته برای ادامه فوتبالش
بالا توضیح دادمنقل قول:
رائول راحت ميتونست مثل زيدان اسطوره باشگاهش باقي بمونه....به نظر من اشتباه كرد...بايد ميگفت اگه قرار از رئال برم حاضر نيستم تو هيچ تيم ديگه اي بازي كنم...بعدشم خداحافظي ميكرد....
ولي خوب ديگه...ايالواره و خرج زندگي هم بالاست...حتما به پول احتياج داشت ديگه :31::31::31::31:(شوخي)
هر 7 ، 8 سال یه بار والنسیا این کارو انجام میدهنقل قول:
امسال به نظر من اتلتیکو میشه رقیب واسه رئال و باسا
تازه داره نامی واسه خودش دست و پا میکنه و میفته رو غلطک
رائول و چندتا دیگه از بازیکنای رئال، بطور افتخاری مقداری از سهام باشگاه رو گرفتن و تا آخر عمر در سود/زیان شریکن!نقل قول:
فعلا که والنسیا بدجور مشکلات مالی داره!نقل قول:
تنها کاری که اتلتیکو میکنه اینه که از رئال/بارسا چند امتیازی میگیره، اما تو لیگ کار خاصی نمکینه!نقل قول:
نقل قول:
حالا کی همچین چیزی را گفته؟؟؟
احتمالا نسبتی با اون که گفته رئال 37 بار قهرمان لیگ شده داشته
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
اتلتیکو مادرید هم تیم خوبیه فعلا که از بعضی تیم ها که ادعای فراوانی دارند خیلی بهتر بوده
بعضی تیم ها باید با پولشون بدند براشون جام بسازند و با 37 جام قبلیشون جمع کنند تا هواداراشون خوشحال بشند
من فکر کنم اتلتیکو مادرید بتونه از مدعیان قهرمانی باشه و مطمئنا از بارسا و رئال امتیاز خواهد گرفت.:31:دو هفته ی دیگه هم بارسا توی خونه ی اتلتیکو مادریئ بازی داره!
البته همون ضرب امثل معروف جوجه رو آخر پاییز می شمرن!:31:
آراگونس: بارسلونا بهترین است؛ رئال، اتلتیکو و والنسیا در یک سطح هستند
آراگونس بر این باور است که رئال مادرید بیشتر به اتلتیکو و والنسیا نزدیک است تا به بارسلونا.
سایت گل – لوییس آراگونس، مربی سابق اسپانیا گفته به اعتقاد او رئال مادرید در کورس قهرمانی لالیگا به میزان قابل توجهی عقبتر از بارسلونا است.
ژوزه مورینیو در تابستان به رئال رفت تا غولهای کاتالان را به چالش بیندازد. بارسا دو فصل است قهرمان لالیگا میشود.
با این حال، آراگونس که اسپانیا را در یورو 2008 به قهرمانی رساند بر این باور است که با وجود نهایت تلاش رئال مادرید، بارسلونا قدرت اول فوتبال اسپانیا است.
این مربی باتجربه میگوید: «بارسلونا بهتر از بقیه تیمهای اسپانیا است و آنها تنها مدعی هستند. من رئال مادرید را در جایگاه دوم میبینم. اتلتیکو مادرید یا والنسیا را هم میتوان در سطح رئال مادرید دانست.»
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
گوتی: من و رائول باید بهتر از اینها از رئال بدرقه میشدیم
ستاره سابق رئال بر این باور است که او و رائول شایسته خداحافظی بهتری بودند.
سایت گل – گوتی، هافبک سابق رئال مادرید گفته که انتظار بدرقه بهتری از رئال مادرید را داشت.
این بازیکن کهنهکار 33 ساله که 15 سال را در تیم اول رئال گذراند و در تابستان به بشیکتاش پیوست، گفت هیچ تماسی با ژوزه مورینیو پیش از ترک سانتیاگو برنابئو نداشت. او همچنین گفت ناراحت شد که او و رائول بدرقه شایستهای نشدند.
گوتی میگوید: «همیشه میخواستم جدایی ویژهای داشته باشم. من زمانی طولانی را در آن جا گذرانده بودم. درست است و رائول و من نیاز به چیزی بیشتر داشتیم. ما آن همه مدت را در رئال گذراندیم، اما جدایی ما خیلی سریع اتفاق افتاد.»
او همچنین گفت که در هر حال از رئال جدا میشد: «تصمیم خود را مدتها پیشتر گرفته بودم و نشان دادم که پای حرفم میایستم. من با مورینیو هیچ حرفی در هیچ زمانی نزدم. هیچ تماسی نداشتیم، چون روزی که اعلام کردم میروم باشگاه از این موضوع خبر داشت. خندهدار میشد اگر میخواستم وقت خود را در تیمی تلف کنم که نمیخواهم در آن باشم.»
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
فرمائلن: فابرگاس مصمم به رفتن به بارسلونا بود
به گفته فرمائلن، باشگاه کاتالان در DNA فابرگاس است.
سایت گل – توماس فرمائلن، مدافع آرسنال فاش کرده که سسک فابرگاس مصمم بود هر طور شده به بارسلونا برگردد.
در تابستان خبرهای بسیاری از علاقه بارسلونا برای بازگرداندن این بازیکن 23 ساله شنیده میشد. دو پیشنهاد بارسا از سوی آرسنال رد شد و فابرگاس گفت که برای حداقل یک فصل دیگر متعهد به آرسنال خواهد بود.
با این حال فرمائلن میگوید کاپیتان آنها کم و بیش فاش کرده بود که میخواهد به اسپانیا برگردد: «سسک بارسلونا را در قلب خود، در DNA خود دارد. پس محال است که آنها را فراموش کند. او مصمم بود به بارسلونا برگردد. او کم و بیش این موضوع را در رختکن بازگو کرده بود. اما به هر حال آن روزها به تاریخ پیوسته است. او حالا 100 درصد آماده است تا فصلی عالی را با آرسنال بگذراند.»
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
مورینیو: شواین اشتایگر فصل بعد مال ماست
شواینی نیز اعلام کرده بود در صورت جدایی از بایرن دوست دارد به رئال مادرید برود اما به نظر نمی رسد باشگاه بایرن تمایلی به از دست دادن این ستاره 26 ساله داشته باشد.
سایت گل- به گزارش رسانه های آلمانی، ژوزه مورینیو، سرمربی تیم رئال مادرید قصد دارد در تابستان 2011 بار دیگر برای خرید باستین شواین اشتایگر دست به کار شود.نشریه بیلد گزارش داد که سرمربی پرتغالی قصد داشت در تابستان این ستاره آلمانی را به سانتیاگو برنابئو ببرد اما به جای او مسوت اوزیل و سامی خدیرا، هم تیمی هایش در تیم ملی آلمان را به خدمت گرفت.اما پس از دیدار دوستانه رئال و بایرن، مورینیو بار دیگر این ستاره آلمانی مورد ستایش قرار داد . گفت:" باستین شگفت انگیز است. من می خواستم او را دراین تابستان به خدمت بگیرم اما نتوانستم. با این حال او فصل بعد مال ماست."شواینی نیز اعلام کرده بود در صورت جدایی از بایرن دوست دارد به رئال مادرید برود اما به نظر نمی رسد باشگاه بایرن تمایلی به از دست دادن این ستاره 26 ساله داشته باشد.شواین اشتایگر در حال حاضر تا سال 2012 با بایرن قرارداد دارد و در صورتی بایرنی ها بخواهند او را به صورت آزاد از دست ندهند، باید قرارداد او را خیلی زود تمدید کنند.رئالی ها اوزیل را نیز با همین شرایط به خدمت گرفتند. برمنی ها برای اینکه او را به راحتی و با قراردادی آزاد از دست بدهند، به پیشنهاد رئالی ها پاسخ مثبت دادند.
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
اینیستا: همه گل هایم با گل فینال جام جهانی مقایسه می شود
اینیستا تاکید کرد که علی رغم جام های مهمی که در چند فصل اخیر به دست آورده است، همچنان میل به پیروزی در او به قوت خود باقیست.
سایت گل- آندرس اینیستا، هافبک ملی پوش بارسلونا، معتقد است که هر گلی که از این پس تا پایان دوران بازی اش به ثمر برساند، با گلی که در فینال جام جهانی وارد دروازه هلند کردهه، مقایسه خواهد شد.
او در مصاحبه با نشریه ال پائیس گفت:" چیزی که من را آزار می دهد این است که من گل های زیادی به ثمر رساندم اما اکنون همه آن گل ها با این گل ( گل فینال جام جهانی) مقایسه می شوند. گلی که هفته گذشته مقابل راسینگ سانتاندر به ثمر رساندم، یکی سخت ترین های گل های من بود، اما هیچ کس چیزی در مورد این گل از من نپرسید."
اینیستا تاکید کرد که علی رغم جام های مهمی که در چند فصل اخیر به دست آورده است، همچنان میل به پیروزی در او به قوت خود باقیست.
" وقتی فصل را شروع می کنید، یک چالش جدید برایتان آغاز می شود. گذشته دیگراهمیتی ندارد. من به این فکر نمی کنم که قهرمان جهان شده ام زیرا می خواهم آسوده خاطر باشم."
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
بارسا و رئال در انتظار تصمیم ناواس
ستاره باشگاه سویا در حال مذاکره برای تمدید قراردادش با این باشگاه است و دو غول فوتبال اسپانیا منتظر اطلاع از سرنوشت این مذاکرات هستند
سایت گل- خسوس ناواس، ستاره ملی پوش تیم سویا، برای تمدید قراردادش در حال مذاکره با مسئولان این باشگاه است و دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا به دقت این مذاکرات را زیر نظر دارند.
ناواس که متولد ایالت آندلس است، در سال 2000 از تیم جوانان سویا به تیم اول باشگاه راه پیدا کرد و پیش از این از علاقه اش برای ادامه حضور درسویا گفته بود اما شبکه رادیویی کادنا گزارش داد که دو باشگاه بزرگ اسپانیایی با مدیر برنامه های این بازیکن در تماس هستند تا در صورت عدم توافق ناواس با مسئولان باشگاه سویا برای تمدید قرارداد، او را به تیم خودشان ببرند.
گفته می شود پیشنهادی که باشگاه سویا به ناواس ارائه داده، احتمالا او را به گران ترین بازیکن تاریخ این باشگاه تبدیل خواهد کرد زیرا در غیر این صورت او تصمیم دیگری در مورد آینده حرفه ای اش خواهد گرفت.
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بویان: جدایی زلاتان، حضور پررنگ تر من
ستاره جوان باشگاه بارسلونا معتقد است که با جدایی زلاتان ایبراهیموویچ شانس بیشتری برای حضور در ترکیب تیم کاتالان خواهد داشت
سایت گل- بویان کرکیچ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در مورد جدایی زلاتان ایبراهیموویچ از رختکن تیمش به اظهار نظر پرداخته است. بویان معتقد است که با رفتن زلاتان، فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب اصلی بارسا خواهد یافت.بویان در رقابتهای این فصل پیراهن شماره 9 بارسا را برتن خواهد کرد.او در گفتگو با لینیولا رادیو تمایلی به صحبت کردن در مورد رابطه اش بازلاتان نداشت ولی در مورد شرایط کلی تیم به صحبت پرداخت.بویان در این رابطه گفت:« در نبود زلاتان، فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب تیم خواهم داشت، نه فقط من، بلکه همه بازیکنان تیم؛ چون الان تعداد فورواردهای تیم کمتر شده است. زلاتان بازیکن تراز اولی بود و اگر در رختکن تیم می ماند، شرایط پیچیده می شد.الان ترجیح می دهم که برروی خودم و توانایی هایم تمرکز کنم و به فرصتهایی که دارم فکر کنم.»بویان همچنین در مورد دیدارتیم ملی زیر 21سال اسپانیا مقابل لهستان گفت:« لهستان کار را برای ما سخت خواهد کرد، چرا که آنها با تمام وجود بازی می کنند.مهمترین نکته این است که ما برروی بازی مان تمرکز کنیم؛ ما به خوبی می دانیم که بازیکنان خوبی را در اختیار داریم.»
شما هم چشاتو باز کنی، حتما میبینی، جالب پست قدیمی مارو بلدی نقل قول کنی، اونو نمیتونی؟نقل قول:
لینکش رو به FANOOS_AK دادم، میتونی بری ببینی!
شما هم بهتره بچسبی به همون copa de ray!
آبیدال: اگر بارسا قراردادم را تمدید نکند، از فوتبال خداحافظی می کنم
ستاره فرانسوی یا به تمدید با بارسا می اندیشد و یا خداحافظی از دنیای فوتبال!
سایت گل - اریک آبیدال، مدافع باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که امیدهای فراوانی دارد که سران باشگاه بارسلونا قرارداد کنونی او را تمدید نمایند؛ این در حالی است که قرارداد آبیدال در تابستان سال 2012 به اتمام خواهد رسید.
در صورتی که این اتفاق نیفتد، آبیدال به فکر خداحافظی از دنیای فوتبال است.
این ستاره فرانسوی چهارمین فصل حضورش در نوکمپ را سپری می کند و در صحبتهایی اعلام کرده که در نظر دارد تا بیش از اینها در کاتالونیا بماند.
روزنامه ال موندو دپورتیوو در گزارش خود به این نکته اشاره کرد که این ستاره 30 ساله، شرط و شروطی را برای تمدید قراردادش اعلام کرده است.
آبیدال در صحبتهایی گفت: «یا با بارسلونا تمدید می کنم و یا از فوتبال خداحافظی خواهم کرد.اگر آنها قراردادم را تمدید کنند، من هم می مانم و به فوتبالم ادامه خواهم داد ولی من با این تیم به قهرمانی های متعددی دست یافته ام. از زندگی خانوادگی ام در اینجا لذت می برم و زیاد در خانه نمی مانم. من شغلم را دوست دارم ولی خانواده ام نیز برایم بسیار مهم هستند.در هر صورت اگر سران باشگاه بارسلونا قراردادم را تمدید کنند، خیلی خوشحال خواهم شد.»
این ستاره فرانسوی در بخش پایانی صحبتهایش گفت: «من در تمرینات پیش فصل با گواردیولا صحبت کرده ام و او از من می خواهد تا در پستی بازی کنم که به خوبی از پس آن بر می آیم. پس اگر او از من بخواهد که بمانم، با جان و دل نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت.»
2010/9/8کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/09/08/2109454/%D8%A2%D8%A8%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%DA%A9%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C