چجوری میشه این فایل رو باز کرد؟
Printable View
چجوری میشه این فایل رو باز کرد؟
با برنامه LOLrecorder که قبلا معرفی کردم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه خودکار بازی ها رو ضبط می کنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ۲ هفته هست با مشکل لگ مواجه شدم برای این بازی! هیچ تغییری توی سیستم و یا اینترنت ندادم، اما نمیدونم چرا اینجوری شده! نمیتونم راحت بازی کنم! به نظر شما چیکار میشه کرد؟ راه حلی سراغ ندارید شما؟ :41::18:
اگه تهران هستی داتک بگیر مشکل حله :31: من که ایمان آوردم به این شرکت. تو World of Warcraft با Latency زیر 150 توی LoL هم طرفای 120 بازی می کنم یعنی Latency سبزه.نقل قول:
آقا این karma عجب چیزیه! یعنی اون 3100 تا IP که دادم خریدم حلالش :31: اصلا مگه میذاره تیم بمیره؟ یه Attacker خوب اگه بلد باشه یه خرده بازی رو، Support میکنه در حد مادر. و جالبش اینه که یه سری به یه تیم شاسکول بر خوردیم 3 نفر رفته بودن وسط 1 نفر Top منه بدبخت Bot داشتم Solo می کردم، تازه اونم مثل تانک وایساده بودم Damage می خوردم نمیمردم، 2 نفری نمیتونستن منو بکشن. یه سری Guide دیده بودم نوشته بودن Karma Solo Lane باورم نمیشد :41::31::40: فقط باید Skin جدید بدن براش، خیلی ژاپنی ماپنیه استیلش.
مشکل اینجاست که من اینترنت کابلی 25 مگ دارم از Comcast و تهران نیستم! تست سرعت رو هم گذاشتم تو امضام اما نمیدونم ۲ هفته هست چی شده که من اینقدر لگ دارم! تا ۲ هفته پیش پینگم از 77 به بالا نمیرفت تو این بازی، اما الان به 250 هم میرسه بعضی مواقع! نمیدونم چیکار کنم دیگه :41:نقل قول:
دوستاني كه لگ دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گارنا رو امتحان كنن :5:
من یه بار تیکت گذاشتم بهم یه آدرس دادن که یه سری چیزا نوشته بود در مورد پینگ و این چیزا، از جمله اینکه Repair کنم که خوشبختانه خیلی تاثیر داشت، Repair حتما بکن چون میگی 2 هفته خیلی مشکوکه، دقیقا سر پچ Fiora لگت شروع شده مثل اینکه.
گفتن اگر تغییری پیدا نکرد این کارا رو بکن :
1) A Network Analysis: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) A NetworkInfo.log: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3) Your Router Brand and Model#
4) Your Modem Brand and Model#
5) Your ISP
اینارو در اختیارشون بذار تا بررسی کنن و مشکل کار رو بهت بگن.
عجب غلتي كردم 3100 IP مفت دادم Xin Zhao گرفتم! اصلا نميشه باش پلي كرد خيلي سخته!!!!:18:
xin xhao رو تست کردم مزخرف بود !
اتفاقا خیلی هیرو آسونیه ولی خوب باید کسی اونو بازی کنه یه یکم بازی بلد باشه به هر حال!نقل قول:
از یه Combo خاص پیروی می کنه ...اول بهتره با E جلو رفت ولی قبلش بهتره Q روشن شه و با W هم ادامه بدی...تقریبا هیچی نداره چون خیلی OP هست ...