دوستان من قصد خرید PROLiNK 3G دارم...
آیا خوبه ؟ 3G ساپورت میکنه؟
Printable View
دوستان من قصد خرید PROLiNK 3G دارم...
آیا خوبه ؟ 3G ساپورت میکنه؟
نقل قول:
از اسمش معلومه که 3G ساپورت میکنه من این مدل رو ندارم ولی مدل ها زیاد با هم فرقی نداره:46:
از کجا میشه فهمید مودمی که تهیه می کنیم 3G isj?
شاید مودم نداشته باشد و فقط رو اسم 3g باشد؟
نقل قول:
نمیشه که مودم ساپورت نکنه بعد روش بنویسن 3G وقتی مینویسن حتما داره دیگه زمان خرید هم میتونی از فروشنده بپرسی یا توی google اسم مودم رو سرچ کن ببین توی مشخصاتش نوشته 3G ساپورت یا نه
ولی اصولا وقتی مینویسه یعنی باید ساپورت کنه:46:
این لینک فروشه>>>
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+EDGE&limit=25&limitstart=0&siteid=793513&kid=130
نقل قول:
خب اینجا که نوشته
پشتیبانی از HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS و 3Gرو نگفته
ولی نوشته که سرعت اتصال تا 7.2Mbps در 3G و 384Kbps در EDGE
فکر نمکینم این مودم 3G رو ساپورت کنه:13:
چون قیمت کمی هم داره اصولا این 3G ساپورت ها بالای 90 تومان هستند تا 110 الی 120
بازم راجع بهش بیشتر تحقیق کن
دوستان اگه از این مودم کسی اطلاعی داره این دوستمون رو راهنمایی کنه:46:
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
الان برای من این هست که برا ی من هم 3G ساپورت نیست
کد:http://www.istgah.com/search/?stext=%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85+EDGE&limit=25&limitstart=0&siteid=765887&kid=130
دوستان مودم 3g چه مارکی و چه مدلی معرفی می کنید؟
اصلا لزومی میدونید بگیرم یا همین مودم های معمولی بگیرم؟
نقل قول:
فعلا که به کار نمیاد اون 3G برای اوپراتور نسل سوم هست من الان با همین مودمی که لینکش رو برات گزاشتم و با یه سیم ایرانسل دارم میام توی اینترنت و مثل یه ADSL 128 سرعت دانلود من هم 25 تا 30 هست راضی هم هستم :46:
عزیز حجم 2.5 گیگی ایرانسلم دیروز تموم شد منم گفتم برا امنحان بزا از همراه اول بگیرم که واقعا سرعت چرتی داره و اشتباه کردم:41:نقل قول:
اگه میتونی یه ماه صبر کنی تا ایرانسل بگیرم، هستم خدمتت و گرنه میتونم یه عکس با سرعت 5 کیلو از همراه اول بزارم که خودش یه نوع رکروده:31:
نقل قول:
آره همراه اول واقعا سرعتش کم هست فقط خوبیش این هست که نامحدود هست که اون هم با این سرعت بدرد نمیخوره:13:
چرا تا 1 ماه دیگه میخواید ایرانسل بگیرید مگه نمیذاره که طرح بزنید