من هم با این مودم های edge با ایرانسل راحت میتونم کانککت بشم ولی با همراه اول اصلا نمیتونم
من از دوستان شنیدم که میگفتند سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست درسته؟
Printable View
من هم با این مودم های edge با ایرانسل راحت میتونم کانککت بشم ولی با همراه اول اصلا نمیتونم
من از دوستان شنیدم که میگفتند سرعت ایرانسل بهتر از همراه اول هست درسته؟
میشه بفرمایین گوشی لپتاپ رو که میشناسه و کانکت میشه چطور میشه با GPRS آنلاین شد؟نقل قول:
من بسته رویایی یک ماهه رو فعال کردم و با گوشی ویو 2 که خودش یه امکان داره و موبایل رو به مودم وای فای تبدیل میکنه به کامپیوتر وصل میشم .
همیشه هم رو موبایلم E مینویسه یعنی EDGE ولی باز زیاد از سرعتش راضی نیستم . در کل اونی نیست که باید باشه .
نقل قول:
فعلا در حال حاظر ایرانسل از لحاظ سرعت خیلی بهتر از همراه اول هست:46:
فقط اگه ایرانسل این طرح نامحدودش رو برنمیداست اصلا کسی سمت همراه اول نمیرفت
درسته سرعت ایرانسل بیشتره ولی در کل به مکان شما هم بستگی داره اگه در جایی که همراه اول G ساپورته باشید سرعت شما با دایالاب فرق محسوسی نخواهد داشت و تازه بااکثر مودمهای ادج سازگاری درست و درمونی نداره!نقل قول:
نقل قول:
بله ولی الان دیگه کمتر جایی هست که E ساپورت نباشه ولی من با هر دو توی یک جا تست گرفتم ایرانسل در برابر همراه اول عالی بود من با همراه اول سرعت دانلودم نهایتا 10 بود ولی با ایرانسل 30 هست
درسته ،همراه اول در بهترین حالت و وقتی صفحه ای در حال لود شدن نیست سرعتش 10 میشه درحالیکه من با ایرانسل درحالیکه کلی صفحه در حال لود شدنه سرعتم از 20-18 پایینتر نمیادنقل قول:
نقل قول:
منم با ایرانسل بیشتر مواقع سرعتم روی 25 تا 30 هست انگار یه ADSL128 دارم:21:
برای ایرانسل شما چه بسته ای رو فعال می کنین ؟ قیمتش چنده و چند مگ میشه ؟
نقل قول:
من برای ایرانسل بسته 2.5 گیگ رو فعال میکنم چون نامحدود رو برداشته فعلا قیمتش هم 10000 تومان هست:46: