-
دوباره سلام...........
این یکی هم امتحان کنید........... امیدوارم جواب بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن.......... اگر آنتی ویروستون به روز باشه به راحتی ویروس رو شناسایی میکنه............ بهتره که آپدیت کنید....
موفق باشید:)
-
یه نکته ی دیگه........... شما که تونستید تسک منیجر رو باز کنید........ توی قسمت Process دنبال svhost.exe بگردید و بعد اونو End process کنید................
-
من اين برنامه را ريختم و بعد از اسكن كردن اين جملات امد
ERROR: the process svhost.exe not found
ERROR:the process svhost32.exenot found
could not found c:/windows/syhost.exe
could not found c:/windows/svhost32.exe
ERROR:the system was unable to find the specofide registry key or value
در ضمن هنوز برنامه هاي سيستمم بالا نمياد
راستي توي taskmaneger قسمتprocess را هم نگاه كردم svhost .exe نبود
-
راستي توي task maneger قسمتprocessرا هم نگاه كردم svhost.exe نبود
-
راستش دیگه نمیدونم! به نظرم آنتی ویروستونو به روز کنید بهتر باشه.............. یا هم توی گوگل سرچ کنید: nsl-school removal............... یه خورده سرچ کنید ابزار مناسبش برای پاک کردن ویروس پیدا میشه.............
موفق باشید :)
-
دوست عزیز نگفتی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنی و چه به شما گزارش کرده است .
-
اسم ويروس اش يك چيزي مثل دلفي ؟؟؟؟ است.....مشكل اينجاست كه خصوصيت هيدن به فولدر ها ميده و اين خصوصيت رو هم غير قابل ويراش و تغيير ميكنه.شما چاره اي نداري تا به روش هاي مختلف اون پوشه را پيدا كني و بعد محتويات آن را داخل پوشه جيد كپي كني.
آيا ميشه اين هيدني بودن را رفع كرد؟
-
انتي ويروس من كاملا اپديت هست win antivirous pro2007 اين انتي ويروس من هست و وقتي اسكن ميكنه ميگه كه هيچ ويروسي نيست. پس چرا برنامه هاي من بالا نمياد؟ حتي خود اين انتي ويروس هم خود به خود بالا نمياد
-
سلام
من تا حالا اسم این انتی ویروس رو نشنیدم ولی فکر کنم از کار های خود مایکروسافت باشه.
بهتره از یه انتی ویروس دیگه مثل Nod32 یا Kaspersky یا سایر انتی ویروس های مشهور استفاده کنی.
میتونی لینک دانلودشون رو توی تاپیک های همین انجمن پیدا کنی.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
-
سلام منالي كردستان
اين ويروس تمام فولدر ها را مخفي مي كنه و از بين نمي برهع و بيشتر هم روي درايو D اتر مي گذاره مي توني از طريق آدرس بار وارد فولدر مورد نظرت بشي بشرطي كه اسم فولدرت رو بدوني