نصب برنامه های جاوا خیلی مشکل داره؟ چون مثلا نرم افزارهای حسابهای بانکی همگی جاوا هستند و منم خیلی لازم دارم.
البته اگه بعدا این گوشی رو بگیرم!!:31:
Printable View
نصب برنامه های جاوا خیلی مشکل داره؟ چون مثلا نرم افزارهای حسابهای بانکی همگی جاوا هستند و منم خیلی لازم دارم.
البته اگه بعدا این گوشی رو بگیرم!!:31:
کیفیت صداش خوبه اما به بلندی هندزفری کابلی نیست. برای لذت بردن از موزیک به نظر من کابلی بهتره..:8:نقل قول:
کیفیت پخش هنزفری بلوتوثش چطوره؟
دوستانی که مثل من با Browser مشکل داشتن (من همه برنامه های آنلاینم با GPRS کار میکنه به جز Browser) من OperaMini 5 Beta رو نصب کردم. عالی جواب میده. ف*ل*ر هم مثل بقیه اپراها رد میکنه. توی سایت اپرا برای X10 چیزی وجود نداره، اما اگه htc Hero رو انتخاب کنید، میتونید اپرایی که برای Andriod 1.6 هست رو دانلود کنید و از وبگردی لذت مضاعف! ببرید.
راستی یه Task Killer هم نصب کردم اما هر برنامه ای که میخواستم ببندم رو زده بود CPU = 0% پس دیگه برای چی باید Kill کنم؟؟؟؟؟:13: فقط Android System و خود Task Killer بودن که پردازش میشدن.
یه امتحان هم کردم،دیشب با اپرا چند دقیقه ای کار کردم (اپرا اصلا گزینه Exit نداره و باید با همون دکمه back بسته بشه) بعد از خارج شدن، Battery Use رو چک کردم، اپرا 2% باتری مصرف کرده بود. امروز صبح که بیدار شدم باز چک کردم همون 2% بود. فقط Phone Idle و Android System مقدارشون زیاد شده بود.
فقط در یه صورت برنامه در حال پردازش باقی میمونه، که شما با دکمه Home از برنامه خارج بشید که در واقع شما با این کار برنامه رو Minimize کردید. task killer جاهایی به درد میخوره که برنامه هنگ کنه و شما مجبور بشید با زدن home ازش خارج بشید.
برای من یه بار Astro File Manager هنگ کرد و دکمه back کار نمیکرد. من هم home رو زدم بعد گوشی پیغام داد که این برنامه not responding شده. یه گزینه Force Close هم داشت که روش زدم و برنامه رو بست. بعد هم که چک کردم دیدم Processش شده 0% یعنی کاملا close شده بود.
توی وب آره، هنوز مشکل حل نشده اما برای فرستادن و خوندن SMS فارسی با برنامه ای که توی پست 521# معرفی شد همه چی حلله:20: این هم یه اسکرین شات بیرونی:31:نقل قول:
دوستان برای نمایش فارسی هم مشکل داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست خوبم, واسه نصب باید یه برنامه ی جانبی نصب کنین و بعد برنامه ی جاوای خودتونو تبدیل کنین(اصلا سخت نیست) ولی خوب از اونجایی که من حساب بانکی ندارم :31: این برنامه هایی رو که میگین امتحان نکردم ولی مثلا دیکشنری پی ام دی یا سارا کامل کار میده , این یه snapshot از دیکشنری روی مایل, حالا باز سعید عزیز و سامان جان میان توضیح کامل رو میدن .اگه حجم برنامت کمه میخوای بذارش تا تست کنم واست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میتونی بهم طریقه اسکرین شات گیری رو بگی؟ الان چه جوری این تصویر رو از گوشی قاپیدی؟:21:نقل قول:
دوستان صدای dialer وقتی شماره میگیرم کم شده(صدای شماره گیرش) در حدی که باید گوشی رو بگیرم در گوشم تا صداش رو بشنوم .
ولی تو قسمت emergency call صدا درسته و مثل اولشه. چجوری میشه صداشو درست کرد؟
تو setting قسمت sound & display دستکاری کردم صداهارو ولی ربطی به اینجا نداشت . چجوریه؟:13:
ولی خدایی کیفیت پخش موزیکش عالیه با هندزفری . من قبلا n81 داشتم کیفیتش عالی بود ولی x10 ترکونده .
نقل قول:
ممنون بابت توضیحات کامل :10: پس اینجور که میگی باید نصب بشه. عرضم خدمت شما که نرم افزار حجم خاصی نداره و فقط برای کنترل حساب و واریزی و انتقال وجه و ... ازش استفاده میشه که البته حساب من همیشه خالی هست:31: که برات میفرستم بعدا. زحمت شما :20:
ولی هنوز انتخاب نکردم که حتما این گوشی رو بگیرم یا نه. چون فکر جیبم رو میکنم . البته نه فقط از نظر مالی! بلکه منظورم حجم جیبم و جا شدن گوشی در جیبم هست!:31: و راحت در اومدن و گذاشتن و امکان خم شدن یا ورجه وورجه کردن با وجود گوشی در جیب و موارد دیگه. اینا محدودتهای کاری هست دیگه. چون الان همین N95 8 گیگ با اینکه کوچیک هست ولی به خاطر قطر آجر مانندش! پدرم رو در آورده.
:27::27::27:نقل قول:
:27::27:
:27:
نوکیا یه زمانی با یکی از کوره های آجرپزی قرا داد بسته بود:31: میشه به ان90 و ان 91 و ان93 اشاره کرد:21:
دوست عزیز یه پیشنهاد امنیتی برات دارم؛نقل قول:
از این نرم افزارهایی که بصورت آنلاین کار نمی کنند استفاده نکن. من خودم تا چند ماه پیش انواع این نرم افزارها(مثل بانک ملی،صادرات،پارسیان و...) رو داشتم اما الآن همشون رو پاک کردم.
نقل قول:
ممنون. ولی من کلا برای انتقال وجه و ... از اینها استفاده نمیکنم و بیشتر برای کنترل حساب و اینکه واریز شده یا نه استفاده میکنم. مگه که مشکل دیگه ای داشته باشن :13:
راستی یک سایتی قبلا معرفی کرده بودن بچه ها برای برنامه های آندو. اگه میشه دوباره بدین یک بررسی بکنیم برنامه هاش رو .
شرمنده که دوباره پست دادم . ولی اعصابم خورد شده . آخه بگو منه سیمبین سوارو چه به آندروئید:31:
جواب سوال مارو هم یکی بده خواهشا
نقل قول:
دوستان صدای dialer وقتی شماره میگیرم کم شده(صدای شماره گیرش) در حدی که باید گوشی رو بگیرم در گوشم تا صداش رو بشنوم .
ولی تو قسمت emergency call صدا درسته و مثل اولشه. چجوری میشه صداشو درست کرد؟
تو setting قسمت sound & display دستکاری کردم صداهارو ولی ربطی به اینجا نداشت . چجوریه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]