یکی از بزرگ ترین مشکل های این بازی کمبود هیجان بود. من همیشه کاور می گرفتم و خودشون همه رو می کشتن! اصلا هیچ استرسی نداره بازیش!
Printable View
یکی از بزرگ ترین مشکل های این بازی کمبود هیجان بود. من همیشه کاور می گرفتم و خودشون همه رو می کشتن! اصلا هیچ استرسی نداره بازیش!
دوستان پس از نصب بازی این ارور می یاد میشکل از چیه ؟
همه جور کرکی هم ریختن اما نشد ؟
کد:http://asrejavan08.tk/attachment.php?attachmentid=220249&stc=1&d=1288627172
بابا این سایت که حتما باید عضوش شی تا بشه توش چیزی دید!!نقل قول:
اون مرحله كه تو هلكوپتره و بايد آدمايي كه از غار خارج ميشن رو كشت
من هر كاري كردم مرحله بعدش نرفت
باید 4 رو نگه داری تا رو هدف قفل بشه بعد ولش کن.همین:20:نقل قول:
یک نکنه جالب در مورد این بازی(شاید رکورد من جالب بوده)!: دی
بازی رو حالت HARD فقط 3 ساعت و 25 دقیقه طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا بگیم خیلی نوبره یا جالبه ؟!!!! : دی
(یک نفر از خود گذشتگی کنه رو حالت EASY هم تمومش کنه تایم بزاره ببینیم این درجه سختی بازی واقعیه یا نه!
سلام
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از مراحل بازی یکم وقتگیر هست دیگه...با اینکه من تصویری که گذاشتین رو ندیدم ولی حدس میزنم کجا باید باشین و مطمئن باشید کمی صبور باشید تموم میشهنقل قول:
اقا من تو این مرحله از بازی medal گیر کردم هر چی میکشم هی آدم میاد نمیدونم باید چه کار کنم
این medal هم دیگه شورشو در آورده هی باید بشینی معما های حل نشدنی حل کنی
نظر شخصی:(بار دوم که نشستم بازی رو تا آخر رفتم خیلی نظرم عوض شد و کاری به تقلیدهایی که از cod کرده ندارم ولی انصافآ بعضی قسمتهاش رو من تو هیچ بازیه دیگه ای ندیده بودم...دموهای بازی هم مخصوصآ اون صحنه ای که تو هلی کوپتر هستین و تیراندازی میشه و سربازهای دیگه همگی رو هوا به صورت اسلوموشن دارن تیر می خورن فوق العاده زیبا بود)
عکس رو عوض کردمنقل قول:
یه نگاه بنداز ببین یادت میاد باید تو این مرحله چه کار کنی ؟
اونجا بعد مدت یکه تیراندازی می کنی..و ..ملتی رو که هدف نشون میده میزنی ..
باید بلند شی و بری دنبال رفیقمون...صبر کنی به صورت ابجکت نشون میده...چی کا رکنی.