این هنوز نیومده؟؟؟اوه ه ه ه ه ه....:18:
تو کل عمرمون یه تاپیک زدیم اونم اصلا گوشیش نیومد....:41::5::31:
Printable View
این هنوز نیومده؟؟؟اوه ه ه ه ه ه....:18:
تو کل عمرمون یه تاپیک زدیم اونم اصلا گوشیش نیومد....:41::5::31:
من قبل از عید از نمایندگی پاساژ علاءالدین پرسیدم گفتن به خاطر ناسازگار بودن این گوشی با سیستم های مخابراتی ایران ، این گوشی رو وارد نمیکنن . دیگه منتظر ورود این گوشی نباشید
مگه اینکه خودتون از اون طرف خریداری کنید
خود من هم همین قصد رو داشتم ولی دیدم اگه این گوشی مشکل قطعه پیدا کنه و خراب بشه به دلیل ساپورت نشدن تو ایران با مشکل مواجه میشم . واسه همین قید این گوشی رو زدم و منتظر گوشی بعدی هستم . البته اگه سامسونگ تولید کنه و وارد ایران بشه
راستی یکی از دوستان این گوشی رو خریداری کرده بود و قرار بود یه ریویو از این گوشی بذاره . پس چی شد ؟
اگه این گوشی رو به خاطر پروزکتورش میخواید یه پروزکتوزر چیبی optoma بخرین. اندازه گوشی موبایل هست.. واسه اندروید هم یه گوشی مثل گلکسی sl
galaxy sl تا حدودی شبیه گلکسی بیم هست. تازه بعضی جاها مثل سی پی یو بهتره
اینم پیکو پروژکتورکد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3150&idPhone2=3761
کد:http://www.optoma.eu/PicoNavigation.aspx?PTypeDB=Pico
من واستون یه پیشنهاد بهتری دارم tiyam 01 عزیز شما یه 1100 نوکیا بخر با یه دوربین کارل زایس کنون با یه پروژکتور با ... :31:
بحث سر اینه که این گوشی همه خصوصیات یه گوشی خوب رو داره و تقریبا استثناییه
چه ربطی داره. پروژکتوره که من گفتم اندازه یه گوشی موبایله. گوشیه گلکسی 9003 هم مشخصاتش در حد i8502 هست.نقل قول:
دوربین کانن همراه یه ویدئو پروژکتور به درد خودت میخوره
منظور منو متوجه نشدی شما
اولا که این گوشی که شما گفتین در حد i8520 نیست دوما شما میتونی بری پیکان بخری و روش چنجر بزاری ولی اون ماشین ارزش داره که رو خودش چنجر داره سوما این گوشی که نیست پس دعوای ما بی خودیه:11:در ضمن من شوخی کردم فکر نمیکردم ناراحت بشین
پروزکتوزر چیبی optoma قيمتش چنده؟
كدوم مدلش الان موجوده 101 يا 201 يا 301؟
تو سایت مادیران بود... قیمتش هم فکر کنم بالای 300 باشهنقل قول:
نه شما متوجه نشدینقل قول:
الان بعضی از بچه ها میان به جای خریدن آیفون 4 یک میلیونی میان یه آیپاد تاچ 4 میخرن 300-350 تومن (که بیشتر خصوصیات آیفون 4 رو داره بجز جی پی اس و سیم کارت ) + یه گوشی ساده که وای فای دشته باشه که باهاش بشه تماس گرفت و اینترنت رو با آیپاد شیر کرد ....
اون پیشنهاد منم شبیه این بود ... سامسونگ گلکسی 9003 اونقدرها هم پیکان نیست. مقایسه هر دوتا رو گذاشته بودم
پیشنهاد تو هم مثل این بود که بگیم به جای ان 8 بیایم یه هندی کم بخریم و یه گوشی و یه دوربین دیجیتال
سلام
آقا تاپیک رو بیارین بالا:31: که بالاخره این گوشی با قیمت 890 تومن وارد بازار شد.(البته گوشی شاپ اورده):5: