اقا ممنون
شانس من قبلا این Manny رو کشتم الان نمیتونم كوئست Craig Boone رو انجام بدم تا باحام بیاد
:40:
Printable View
اقا ممنون
شانس من قبلا این Manny رو کشتم الان نمیتونم كوئست Craig Boone رو انجام بدم تا باحام بیاد
:40:
فکر کنم یه جا خوندم اگه الدر رو برکنار کنی نمی تونی بین NCR و BOS صلح بر قرار کنی !نقل قول:
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
این که چیزی نیست ، من بار اول که بازی کردم همون اول بازی زدم ویکتور (همون رباته) رو کشتم :31:نقل قول:
من اهل این قرتی بازی ها نیستم :31: خودم تنها کار می کنم . آخه این همراها یه جورهایی آی کیوشون در حد جلبکه و تو جنگ هم کم کاری میکنن
یه دفعه با ورونیکا رفتم دعوا بعد از چند متر دیدم دیگه تیر اندازی نمیکنه . عقبو نگاه کردم دیدم وسط دو تا سنگ گیر افتاده
راستی دوستان تو این بازی گروه enclave وجود داره ؟ اگه هست پایگاهشون کجاست؟
و یه سوال خیلی ضروری:
یه بانکر هست که درش مثله در ورودی brother hood می مونه با این تفاوت که رنگش به جای نارنجی , آبیه و قبل از در هم یه کامپیوتر هست می خوام بدونم اون درو چه طوری میشه باز کرد ؟
محلشم تو کوههای غربه. همون اطراف پایگاه رنجرها
ممنونم
Enclave غرب آمریکا تو فال آوت 2 توسط Chosen One (کاراکتر اصلی) نابود شد.نقل قول:
و اون بونکر هم....محتوای مخفی:
همونطور که دوستمون گفتن:نقل قول:
محتوای مخفی:
به به! بهترین همراهارو پیدا کردم! boone + rex ! boone از دور با اسنایپرش میزنی ، رکس هم میره از جلو گاز می گیره! منم با اسلحه مسلسلم وسطشو این و اونو می زنم! واقعا دیگه از این قوی تر نمیشه شد!
اون s*xboat رو چطوری بای پیدا کرد؟ من یک جا رفتم ، یک کامپیوتر کنارش بود که ساینس بالایی می خواست تا بتونم اونو -- کنم! راه دیگه ای نیست؟
نقل قول:
محتوای مخفی: .
یه چیز یادم رفت بگم. حواست باشه این روباته بلایی سرت نیاره آخه تبش یه کم تنده:27:
دوستان یه سر به والت 19 هم بزنن اونجا دوتا ساید کوئست هست که تو بالا رفتن لول کمک میکنه.
من هنوز خیلی از مکانها رو نکشفیدم!:31: کسی جای والت 21 رو میدونه؟
آقا بپا این باته یه بار یه بلا سر ما اورد یه وقت همه گیر نشه :31:نقل قول:
اون s*xboat رو چطوری بای پیدا کرد؟ من یک جا رفتم ، یک کامپیوتر کنارش بود که ساینس بالایی می خواست تا بتونم اونو -- کنم! راه دیگه ای نیست؟
آقا کسی HardC0R3 بازی رو تموم کرده ؟ چه چیزی آخرش میده ؟!
خيلي سخت ميشه!من تا اونجايي كه ميريم به fort رفتم بعدش ديگه سايد كوئست ها و.. خيلي سخته نميشه رفت....!نقل قول:
آقا یه سوال! این mr.house زنده بمونه داستان قشنگ تر دنبال میشه یا اینکه بمیره؟ یا اصلا مرده و زنده اش تاثیر خاصی روی داستان نداره؟موندم بکشمش یا باهاش همکاری کنم!
چرا که فرق نکنه! زنده گهش دار ، آخر سری بکشش برای سزار!نقل قول: