ممد پایه ای تریبال ورد جدید اومد بریم ؟ نه واسه رنکینگ ! همینطوری بریم حال کنیم چون من نمیتونم بیشتر از 1-2 بار در روز سر بزنم !نقل قول:
Printable View
ممد پایه ای تریبال ورد جدید اومد بریم ؟ نه واسه رنکینگ ! همینطوری بریم حال کنیم چون من نمیتونم بیشتر از 1-2 بار در روز سر بزنم !نقل قول:
ببینم با همون سفینه ای که کلونی جید ساختیم با همون هم میشه دانش ارتقا داد/ پس ساختمون تتریس چیه
ساختمان تتریس یه چیزی شبیه همون کارخونه هست که ربات به منابعتون اضافه میکنه و خیلی موثره.
پیشنهاد می کنم پول جمع کنید و حتما بسازیدش.
یا حق
بيا تاپيك تريبال !! اينجا الان مديرا ميان پاك ميكنن همه چيو !!نقل قول:
خب حرف حساب ، جواب نداره !! :31:نقل قول:
lol دم بچه ها گرم ! اتحاد aghil رو به ** کشیدن . فرمانده هی پیغام میده حمله نکنین وگرنه برخورد میشه :27::8:
یکی از این بچه های spaceguard صبح 3 بار به من حمله کرد نامرد ! حسابی سیاره اولمو فارم کرد :41:
اگه بودم یه 6-7 هزارتایی امتیاز نبرد میتونستم ازش بگیرم :19:
بابا این چه وضع منابعه یه حمله میخوای بکنی 100k گاز خرج میشه آخرش هم هیچی طرف جاخالی میده.مسخرست.
هه هه هه !! براي حمله بايد منابع بدين ؟
lol
مگه شما نمی دین؟نقل قول:
یا حق
من بازي نميكنم ! گذاشتمش كنار !
ولي خيلي خنده داره !!
دو روزه اینترنت اداره تعطیله (معلوم نیست چه گندی بالا آوردن) نامردا هم سوء استفاده میکنن به سیاره اول و دومم حمله میکنن !
اگه آن باشم که همه در نقش امتیاز نبردن ولی نیستم اینا هم سوء استفاده میکنن ! به یکیشون پیغام دادم گفتم امیدوارم تا صبح بیدار باشی وگرنه صبح که بیدار شی میبینی چیزی واست نمونده . بنده خدا از همون موقع تا الان آنلاینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی از مرکز تجارت گاز بخر . من همیشه فلز میدم گاز میگیرم . خیلی هم خوبه :دی